böcek resmen ama pilavını nasıl apıyorlarsa sırf onu limon sıkıp yemek için alıyorum
Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.
ay ne güzelll.. sanıyorum yakındır.
ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.
henüz 2. adımını göremedik
Yorumların süper :)))
Ohhh afiyet olsun :) ben hiç bayat ekmekten denemedim. Tadı aynı mı???
Hahaha
Bi arkadaşımın oğlu küçükken bunu oteldeki üstsüz turiste yapmış :)))
Uyuz erkeklerin icraatı!! Kadınların vakti bol ya bunları alınca tembel oluyolar!! İçimdeki busmai pörtledi :))
Karamsarlık yokkkkk :) ben ne zaman bunu desem salakça bişi olur hayatımda hahhahaha
Kızlar annemler Aden yürüyor mu diye hep soruyor.Aden'in koltuklar arasında, koltuklardan sehpaya falan gidip geldiğini söylemedim.Bayramdan önce memlekete gidebiliriz.Acaba o zamana kadar tam yürür mü?Sürpriz olsun istiyorum.Bırakayım kucaklarına gitsin.
ama tecrübelilere sormak gerek. ayşecik bir adım atıyor, totonun üzerine düşüyor.
2. adımı attıktan sonrası geliyor canım
bizim tek dezavantajımız dışarı çıktığımızdada oyun oynuyor sözde hızlı hızlı koşmaya çalışıyor o zamanda düşme tehlikesi
valla tadı güzeldi ki ben bayat ekmekler ile yumurtalı yaparım senin yaptığın gibi ama ben ek olarak domates sucuk salam da eklerim üstüne pide ile de gayet güzel oldu
iki ay mııııı?valal geçende söyledim canım bizim ki 2 ayı buldu . çocuğun kabiliyetine bağlı
oo sizinde var 1 ay 2 ay kadar
neee, melisa yürüyor muuu?2. adımı attıktan sonrası geliyor canım
bizim tek dezavantajımız dışarı çıktığımızdada oyun oynuyor sözde hızlı hızlı koşmaya çalışıyor o zamanda düşme tehlikesi
peki kendisi nerede?İçimdeki busmai pörtledi :))
peki kendisi nerede?
sabahtan bi göründü, kayboldu o da..
İyi ki doğdun Yasir, iyi ki annen seni doğurdu.. Her yıl bunları söyleten bir yıl olur inşallah ikiniz için de. Babanızla beraber çook güzel yıllara<31 yıl oldu
Sen doğdun
Ben anne oldum
İyiki doğdun meleğim..
İyiki doğdun,
Küçük Prensim,
Kuşkuşum,
İçimin gülen yüzü,
Canım,
Nefesim,
Küçük adamım
İyiki doğdun
İyiki geldin, hoş geldin
Sen bizim hayatımızdaki en kıymetli, en özel hediyesin
Seni veren Allahıma şükürler olsun
SENİ ÇOK SEVİYORUM
Maşallah sana :)valla suan oglusu uyutmaya ugrasiyorum, kiz içerde ciyakliyor gidip bakayım
bugün hiiç yemek yapasım yok.
aslında daha akşama çok var, bu hissiyatım geçebilir ama
kaç gündür eşim menemen istiyordu, onu yapıcam. benim de kolayıma gelir.
annemden börek de getirmiştim dün.
günlük süt var dolapta bugün son günü.
ayşeciğe az şekerli bi sütlaç yapayım da, 2-3 gün yer..
valal geçende söyledim canım bizim ki 2 ayı buldu . çocuğun kabiliyetine bağlı
oo sizinde var 1 ay 2 ay kadar
içli pilav gibi onun içi galiba benimde kardeşim çok seviyor bende yiyemiyorum
bence 1 haftaya kendini geliştirir canım
Konuş şekerportakalı.
iki ay mııııı?
neee, melisa yürüyor muuu?
aa pardon yanlış oldu?
neee, melisa koşuyor muuuu?
Neee iki ay mı?
içli pilav gibi onun içi galiba benimde kardeşim çok seviyor bende yiyemiyorum
bence 1 haftaya kendini geliştirir canım
Konuş şekerportakalı.
valla bizimki öyle oldu iki adım atıp düşüyordu 15 gün sonra biraz biraz yürüdü her gün daha da geliştiriyor
Seker portakalı sen söyleyince güldüm, eşim de susatır korkusuyla herşeyi yemekten kaçıyor :)) o susatır mı ,bu susatır mı:)))
demi anam bunlarda susamaktan çok korkuyor
benim snaırım kızım aheste aheste yürüdüozaman pardon kızlar şöle deyim benimki 2 ayı rahat bulmuştur ayda 1 ayı koltuklardan tutunup
yok canim bence senin kiz ilk adimini cok erken atti ondan sana surec uzun geldi benim oglan ın 1 yaşına yaklasmisti yürümesi
aynen canım elifnaz doğru söyledin
karakız senin kız yürüyordu videosunu izlemiştik ama bizimkilerde tık yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?