Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dogru soyluyosun canımm..ne bılım borclu kalmıyayım dedım en azından bu sene ıcın..Allah nasıp eder ınsAllah borclarımızı yerıne getırmeyı..su an ıcın en az bır ay yememe ıcmeme dıkkat etmem gerekıyor canım..anbıyotık ve asit ıceren bı hap kullanıyorum gunde ıkı defa..o yuzden tutma durumum yok gıbı bu sene..fıtremıde her sene ıhmal etmeden verıyorum zaten.nasıp olursa sonra tutarım ınsAllah bende.

tabi canııım, aralıkta mesela gün 10-11 saate düşüyor.
o günlerde rahatlıkla tutuverirsin.

Yaşasın kötülük
Bu gürcü tatlısı ne güzel gözüküyor
valla kokusu miiiiiisss!!!
iftarı iple çekiyorumm

Ayşecikle Adişkuş beraber yürüyecek sanırım.Kurbandan önce olsun mümkünse.
seninki ramazan bayramına yetişir, bizimki kurbana

yolunuz açık olsun.
siz zaten tokatlı değil misiniz bacım?
barış mançonun dediği gibi; hemşerim esas memleket nireeee?

nasıl, çiğden bütün haliyle mi? rendeleyip doğrayıp mı?
onu bi açıklığa kavuştur da öyle git kıııız

Son düzenleme:
neyse, ben kaçanziii eşim gelmek üzere.
erkeklerin adeti, gelir gelmez mutfağa girip tencereleri kontrol etmek.
tatmin olursa ne ala, mutlu keyifli konuşur, muhabbet eder..
bi de benim gibi ocakta tencereniz yoksaaaaa

hiç denemedim istersen deneyince iki türlü bizi de haberdar edersin..şimdiden afiyet olsun
Evde bol miktarda o şekilde hazırladığım galeta unum var, deneyince yazarım
Oku canım, el kadar bunlar.. Dertlerini de anlatamıyorlar. İnşallah kuzuyu korusun Rabbim, her türlü kem bakıştan, kötülükten.
Geçmiş olsun canım, çok şükür ameliyatı atlatmışsın. Toparlanma dönemin de hızlı olur inşallah.
Tabiki de olmaz hatta küçük şeylerde daha fazla kazıklanırız. Çünkü genelde dikkatten kaçar.
Tabiki de olur canım. Bu uht sütleri bir bizim ülke bu kadar öcüleştiriyordur herhalde.
bugünlerde adet olacağım, yani olmam lazım, bekliyorum
bi yandan da geciksin diye dua ediyorum, muhtemel kadir gecesi günleri geliyor. bazen regliyken çok şey gidiyor
Daha geçen yaşadığın stresi hatırla:)) geciksin deme bence, her şeyin hayırlısı
Selam herkese.Evet, canım uyuşturucu bağımlılığı ile ilgil.Çok etkileyici.Bugünlerde nedense hep aklıma o film geliyor.
Vesvese yapma canım ya, düşünme bu kadar olumsuz filmleri
Akvaryuma dikkat edin lütfen, küçük çocuklarla ilgili 1-2 akvaryum kazası duydum, Allah esirgesin.
Alo fetvayı arasan? Orada sana direk cevap verecek birini bulursun.
İyi tatiller

Ben de çok eleştirmem ama bizi etkiliyorsa veya etkileyecekse alınan kararlar, duramıyorum işte. Eşimin bu konularda dengeyi iyi sağlayamadığını düşünüyorum. Akşamki arabayla alma hadisesinde benim de hislerimi düşünmesini beklerdim. Millete hanımefendi muamelesi, bana otobüslerde git gel olmuyor. Allah'a şükür toplu taşıma denen bir şey var, lüzumsuz lüzumsuz atlama, millet binsin gelsin. Özel şöför mü var burda? Ben onun işine gücüne mani olmak istemiyorum, yoksa ben de gel beni al demeyi biliyorum. Ama balık bilmiyor, hâlık bildikten sonra önemli değil.
Yok yani biz onun ailesinden konuşamıyoruz. Bu bir gerçek. Kendi de onaylamasa da vıkı çıkmıyor onların yanında.
Nfk ne kötüsün ya hemen yapmış, koymuş oraya çok da güzel duruyor
neyse, ben kaçanziii eşim gelmek üzere.
erkeklerin adeti, gelir gelmez mutfağa girip tencereleri kontrol etmek.
tatmin olursa ne ala, mutlu keyifli konuşur, muhabbet eder..
bi de benim gibi ocakta tencereniz yoksaaaaa

Tatlıyı yaptın, yemek yapmadın mı:))

Yaramazlık için bir çözüm bulurlar:) sürekli etraftaysanız bir şey olmaz Allah'ın izniyle

Son düzenleme:
yolunuz açık olsun.
siz zaten tokatlı değil misiniz bacım?
barış mançonun dediği gibi; hemşerim esas memleket nireeee?

nasıl, çiğden bütün haliyle mi? rendeleyip doğrayıp mı?
onu bi açıklığa kavuştur da öyle git kıııız
[/QUOTE]

haklısın canım biz ayrı ilçelerdeyiz.burada herkes memlekete ne zaman gidiyorsunuz diye soruyor.

benimde ağzım alıştı.esas memlekte gidiyoruz anlıyacağınannemlerle aramız 1 saat ama inanırmısın

örfü, düğünü ,geleneği çok farklı bizim orası ile.

domatesi çiğden bütün koyuyorum canım.rendeleyip çözünce çok sulanıyor...

pembehippotatam
bukadar olacagini bilemedim canim humayana ise yariyomu alayim bende hemen

Bende işe yarıyo bence. İçmeyi unutun a azalıyo. Sanırım içmesem hiç gelmicek... Sen şimdi başla 4 bardakla 2 güne kalmaz artar sütün

Çocuk haklı tabi de dikkat etme süresi bitip siz yine mıncık mıncık olunca geçer
Senin de iyi olmana sevindim.

Ne salakça dimi?? Akıllı alışveriş yapmak lazım ki ben hiç araştırmam alırım :/

Tabiki yapılır ya. Ben hiç inek sütü almıyorum valla bana daha pis geliyo :/

Senin bu borçlarını tutarak ödemen gerek. Zaten nfk anlatmış benim de iki ramazanlık borcum olacak inşallah.

Benim bi arkadaşım sırf bu yüzden memeden kesti iki çocuğunu ama sonuç 3 yaşına kadar gece uyanmaları oldu. Sırf yatıyım diye de ona bunu yapmaya içim el vermiyor :/

Dilanaz demişti sanırım :))

İyi yolculuklarrrrrrrr :)

Eşime söyledim önce bişi var mı diye sordu. Sonra seni uyandırsam daha kötüydü çok derin uyuyodun dedi valla cunaya gitme derdim uyandırsaydı

Eline koluna sağlık da bu borcam bildiğimiz büyük kare ise neden 4 e 4 kesmedin?? Kafam kadar dilim var orda!! :)))

Neyneysecim valla ilaç gibi geldi o uyku bana :)))

Şambaliyi yapıp iki komşuma götürdüm. Biraz ince oldu (söylenenden daha küçük borcamda yapmalı) ama tadı güzel. İrmik sevenlere duyurulur
annemineli: ŞAMBALİ
Bu tarifi yaptım ben.

Akşama çanakta köfte yapıcam inşallah. Püresini önceden hazırladım. Komşu gezmeleri oğumun bugünki gezmesi olsun artık napıyım parka veya yürüyüşe gidemem :/

Bu arada yorum yapmasam olmaz kaçtır unutuyorum :)
Eşimle ikimz de sülalemize bile bolbol yorum yaparız. Coşmadan tabi insan deşarj oluyo. Artı ve eksileri açık açık konuşuruz valla.

Neyneysecim valla büyük cesaret iki çocukla otobüse binmek!! Hele biri minik feyza iken...

Bugün bayramlık için gidemedik, üşendim. Kuzenime gidip bebişi gördük. Birazdan da görümcemle dışarı çıkıcaz kızkıza:) biraz dolaşıp bir iki çay içer eve döneriz. Aryada inşallah uyanmaz.

annem de bütün çiğden atıyor makarnada da süper ama benim buzlukta o kadar yer olmuyor annemde dondurucu var ve bana çok uzak

annem de bütün çiğden atıyor makarnada da süper ama benim buzlukta o kadar yer olmuyor annemde dondurucu var ve bana çok uzak

Bende çiğden doğruyorum, bazen robottan çekiyorum atıyorum buzluğa. Kışın menemende falan tadı olduğu gb kalıyor. Bebişler için domates çorbasında falanda çok iyi oluyor

Bugün çanak köfte yaptım patates püreli; çok hoşumuza gitti. Misafirlere de yapılabilir. DUYDUN MU NEYNEYSEEEEEE :) yarın misafirleri güzelce atlatırsın inşallah.

Bu arada ben yoğurt çorbasını sürekli normal yoğurttan yapıyodum saf gibi; bugün süzme yoğurt ile yapınca süper oldu...

Ben varım pembiş!

ooOOOO nfk çok güzel görünüyor eline sağlık,inşallah tadını da beğenirsiniz

Geçmiş olsun canım
nfk doğrusunu yazmış, senin hastalık durumun ömür boyu oruç tutmana engel birşey değil, geçici. o yüzden fidye vermeyecek;kaza edeceksin.

süpermiş ,eleştiriye açık olmak güzel:)

Nfk ne kötüsün ya hemen yapmış, koymuş oraya çok da güzel duruyor

Tatlıyı yaptın, yemek yapmadın mı:))
valla iyiki yapmışım, teşekkürler busmaiiiiii
nefis bi şey, hem şerbetli tatlı gibi hem de çok hafif.. eşim de bayıldı..
hemen deneyin şekerler.. kakaolu ıslak kekten sonra yeni bi fenomen olmaya aday

çorbam vardı, yanına domatesli makarna ve köfte yaptım. onlar da taze olacak diye son dk işte

Eline koluna sağlık da bu borcam bildiğimiz büyük kare ise neden 4 e 4 kesmedin?? Kafam kadar dilim var orda!! :)))
yok bacım, az kabarsaydı dediğin gibi 4.4 yapabilirdim de neredeyse borcamın derinliği kadar kabardı
sen bilirsin, h ile taban alanı arasında denge olmazsza, keki tabakta yan üstü yatırıp yememiz gerekebilir

Son düzenleme:
Kardeşlerim geldi ,iftarda annemdeydik..
Menümüz;

domates çorbası
fırında köfte-patates
mantar
pilav
kıymalı semizotu.

salata
ayran

veeee kadayıf dolması
baya yoruldum

Bugün de doyduk fazlasıyla. şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…