Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kilo alsın diye uğraşmıyorum ki canım ben ya. Kaloriyle işim yok. Ama yemiyor ya. Siz olsanız bu kadar takmaz mısınız? Ben mi abartıyorum? Artık hali kalmıyor, hareket etmeye yinede yemiyor. Diyorum ya sizinkiler emiyor, az çok bişi geçiyor boğazdan. Bizimkinde o da yok. Biz bile oruçken akşama kadar aç durup saldırıyoruz. Dün bu sıpa bizimle oruç tuttu. Yinede zorlamayla yarım kase çorba içti sadece.

günaydınnn hayırlı haftalar olsun inşallah

offf çok geri kalmışım çok acayip ilerlemiş geçmiş nasıl okuyicimmm

bu ara işler yoğundu giremedim bugünde melisanın aşısı var aşı bitmişti yeni gelmiş
bugün biraz erken çıkıp kızımı aşıya götüreceğim

hafta sonuda cumartesi çalıştım her zamanki gibi
sonra dışarda işlerimiz vardı eşimle ve melisa ile çıktık hallettik akşamada tüm kardeşlerini davet ettik lahmacun partisi verdik
iyi oldu bir çorba bir salata bir tatlı yetti valla
pazar günüde annemlere gittik
yani bugün yemek yapmak lazım
mercimek çorbası
hasanpaşa köftesi
pilav
ıslak kek olacak menüde bir değişiklik olmazsa

Eşekten düştüm aklım başıma geldi, ben yatıyomm

Son düzenleme:
Allahım ben bu kızı anlamıyorum..

ben onu emziriyorum. o beni tekmeliyor, o küçücük tırnaklarıyla etlerimi sıkıştırıyor, canımı yakıyor yaaa

Takmamaya çalışcaz. Bi de bence ramazandan sonra düzelir. Neden dersen; sizi yerken görecek gün içinde. O sırada ağzına bi lokma atıcan mesela. Ben şunu anladım: 6-9 ay arası tattırma olacak ve sonrası normal yemek ya; bizimkiler hala tadıyo!! Gelişimi iyi ise sakin olmaya çalışmalıyız. Bence dra gidip şurup işini sor ve fikir al.

Eşekten düştüm aklım başıma geldi, ben yatıyomm

Uyuuuuu :)

Lahmacunnnnnnnnn. Menü süper

Efe "baba baba " diyerek uyanır iyice!!! Babasına başlıcammmmm.

aay, ilk kez mi baba oğul berbere gidecekler
bayram tıraşı bi dee

aman dur, kötü düşünme..

Yok kız 3. traş olcak kısmetse :) ama ilk bayram traşı kutlama mı yapsakkkkk??
Allahım ben bu kızı anlamıyorum..

ben onu emziriyorum. o beni tekmeliyor, o küçücük tırnaklarıyla etlerimi sıkıştırıyor, canımı yakıyor yaaa

Blnz: döverek sevmek

busmai, yemek nasıl geçti?
foto var mı fotooo?

Foto koyarım cnm fot makinede
Baya yoruldum son dakikaya kdr
Pastayı çok çirkin yapmışlar tadı güzeldi sinirr oldum
Şeker hamurundan, estetik sıfır
Kızlar bişe sorcam ilk adetiniz nasıl oldu bu 3. Günüm kahve leke hala
Boşuna mı oruç yedim ya

sağlık olsun, tadı güzelmiş ya
zaten sen yaptıklarınla durumu kurtarmışsındır..

benim ilk iki adetim çok yoğun kanamalı geçmişti..
sonrakilerde de hamilelik öncesine göre çok az oluyor ve günü de kısa sürüyor.

ama kanama kanamadır, her türlüsü oruca mani.
özür olduğuna kanaat getiremeyiz, seninki adettir yani..

Son düzenleme:
Bu tatlı faslından bir kare
Aldığım karton tabaklara pasta koydum
Vişneli kup
Ve çay

selamlar arkadaslar yorucu ama guzel iki gun gecirdim onceki gun kvdeler vardi iftarda dunde gorumcemler
eglenceli iftarlar oldu mina yla zor oldu biraz hazirlik asamasida esim dun evdeydi o yardimcii oldu
dun oglede gidip lc den bayramlik islerinide hallettim cocuklara kendime biseyler aldim on hafta cok yogun oluyo heryer simdiden hallettim mina ya bi elbise bide slopet tulum aldim cok seker
gorumcemin bebegiyle ilgili kintilari vardi hatirlarsaniz alinacakti amio sentez sonucu iyi cikti coksukur alinma yok
ama bebeginkalp kapakcigi kalbe giden damarlari ile ilgili sikinti var bide kafasinda dort tane kitle ama iyi haberler almaya basladilar insallah onlarda iyi olacak
bu arada benim adetim dortgun gecikti ve midem bulaniyo acaba oructan bunyemmi degisti yoksa ucuncu mu geliyo

Yoğundu benim de ama sonra kısa sürer oldu.

Önemli olan tadı bence. Şekli güzel olup tadı kötü olsa çok feci olurdu

Bu tatlı faslından bir kare
Aldığım karton tabaklara pasta koydum
Vişneli kup
Ve çayEki Görüntüle 766748

Oyoyoy :)

Canım Allah şifa versin.

Bu kadar çabuk midem bulanmamıştı benim o yüzden hayır diyorum :)

Nfk Tamam asayiş berkemal :) adet normale döndü

Pembiş pastayı görmeliydin gökkuşağı olsun dedim, renk renk bir sopa yapmışlar adam azcık eğim verir
Balonlar olsun dedim, yumurta şeklinde sivri balonlar
Komediydi ya
80 tl verdim içim yanıyorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…