Bence kafana göre kullanma canımcım. Bak benim iki kuzenim var; küçükken zayıflıktan kırılıyorlardı. Sürekli biberonla kalorili şeyler verdiler ve sonuç dombili oldular!! Yani stres yapmamaya çalışmalıyız. Bak dün dediğim gibi oğlum yarım hurma yedi sadece kahvaltı olarak düşün!!
Bu hafta evin erkeklerinin traş işini de halletmeleri gerek; haftaya resmen bayrammmm!!!
Gel eşekten düşen ziyaretçi kardeşim gellllll :))
aay, ilk kez mi baba oğul berbere gideceklerBu hafta evin erkeklerinin traş işini de halletmeleri gerek; haftaya resmen bayrammmm!!!
aman dur, kötü düşünme..Bayram diyince de aklıma Efe ile yapılacak 10 saatlik yolculuk geldi!!!!!!!!!
Kilo alsın diye uğraşmıyorum ki canım ben ya. Kaloriyle işim yok. Ama yemiyor ya. Siz olsanız bu kadar takmaz mısınız? Ben mi abartıyorum? Artık hali kalmıyor, hareket etmeye yinede yemiyor. Diyorum ya sizinkiler emiyor, az çok bişi geçiyor boğazdan. Bizimkinde o da yok. Biz bile oruçken akşama kadar aç durup saldırıyoruz. Dün bu sıpa bizimle oruç tuttu. Yinede zorlamayla yarım kase çorba içti sadece.
Eşekten düştüm aklım başıma geldi, ben yatıyomm
günaydınnn hayırlı haftalar olsun inşallah
offf çok geri kalmışım çok acayip ilerlemiş geçmiş nasıl okuyicimmm
bu ara işler yoğundu giremedim bugünde melisanın aşısı var aşı bitmişti yeni gelmiş
bugün biraz erken çıkıp kızımı aşıya götüreceğim
hafta sonuda cumartesi çalıştım her zamanki gibi
sonra dışarda işlerimiz vardı eşimle ve melisa ile çıktık hallettik akşamada tüm kardeşlerini davet ettik lahmacun partisi verdik
iyi oldu bir çorba bir salata bir tatlı yetti valla
pazar günüde annemlere gittik
yani bugün yemek yapmak lazım
mercimek çorbası
hasanpaşa köftesi
pilav
ıslak kek olacak menüde bir değişiklik olmazsa
aay, ilk kez mi baba oğul berbere gidecekler
bayram tıraşı bi dee
aman dur, kötü düşünme..
Allahım ben bu kızı anlamıyorum..
ben onu emziriyorum. o beni tekmeliyor, o küçücük tırnaklarıyla etlerimi sıkıştırıyor, canımı yakıyor yaaa
hah, tam bize göreBlnz: döverek sevmek
hah, tam bize göre
öperken hafif ısırıyorum şuan
ağlayacak gibi yüzünü asıyor, anlasın biraz
busmai, yemek nasıl geçti?
foto var mı fotooo?
Foto koyarım cnm fot makinede
Baya yoruldum son dakikaya kdr
Pastayı çok çirkin yapmışlar tadı güzeldi sinirr oldum
Şeker hamurundan, estetik sıfır
Kızlar bişe sorcam ilk adetiniz nasıl oldu bu 3. Günüm kahve leke hala
Boşuna mı oruç yedim ya
Foto koyarım cnm fot makinede
Baya yoruldum son dakikaya kdr
Pastayı çok çirkin yapmışlar tadı güzeldi sinirr oldum
Şeker hamurundan, estetik sıfır
Kızlar bişe sorcam ilk adetiniz nasıl oldu bu 3. Günüm kahve leke hala
Boşuna mı oruç yedim ya
Bu tatlı faslından bir kare
Aldığım karton tabaklara pasta koydum
Vişneli kup
Ve çayEki Görüntüle 766748
selamlar arkadaslar yorucu ama guzel iki gun gecirdim onceki gun kvdeler vardi iftarda dunde gorumcemler
eglenceli iftarlar oldu mina yla zor oldu biraz hazirlik asamasida esim dun evdeydi o yardimcii oldu
dun oglede gidip lc den bayramlik islerinide hallettim cocuklara kendime biseyler aldim on hafta cok yogun oluyo heryer simdiden hallettim mina ya bi elbise bide slopet tulum aldim cok seker
gorumcemin bebegiyle ilgili kintilari vardi hatirlarsaniz alinacakti amio sentez sonucu iyi cikti coksukur alinma yok
ama bebeginkalp kapakcigi kalbe giden damarlari ile ilgili sikinti var bide kafasinda dort tane kitle ama iyi haberler almaya basladilar insallah onlarda iyi olacak
bu arada benim adetim dortgun gecikti ve midem bulaniyo acaba oructan bunyemmi degisti yoksa ucuncu mu geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?