Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Napalım; usta amca bu kadar biliyo :))) dediğim gibi lezzet önemli boşver

kullanıcı adımı degıstırmek ıstıyorum nasıl bılen varmı

Bi yere mesaj atacaktın. Kkda arat istersen çıkar karşına

ya bıde ızlerı merak edıyoru resım yukledık fılan dıyosunuz foruma mı yukluyosunuz ben goremıyorum yoksa ozeldemı orusuyosunuz

Napalım; usta amca bu kadar biliyo :))) dediğim gibi lezzet önemli boşver

Bi yere mesaj atacaktın. Kkda arat istersen çıkar karşına

Normal pasta alırdım o zaman yarı fiyatına ya:)
Sırf görüntü için fazla para verdim şeker hamuruna
Yazıları da eliyle kremşanti sıkarak yapmış ,insan şablon kullanır onu ben de yapardım!
Önceki sünnet pastasını şeker hamursuz çok güzel süslemişlerdi
Demek şeker hamurunda kabiliyetleri sıfır

oooh, biraz uyudum. başım ağırmıyor artıkkkk
aslında ütülerim var, ayşecik uyurken halletsem iyiydi ama mıkır mıkır, bi gözü açık her an uyanacak gibi duruyo

ooh, ağır topları ağırlamışsın, bitmiiiiş
bayramlıklar da tamam..
ben de hasta olursam gidip kendime bi bluz bakıcam inş,, yoksa ne varsa onu giyerim artıkınn!

bebiş hakkında iyi haberler var diyorsun, Rabbimin kudreti büyük. inş hep iyi haberler alırlar,
Rabbim hiçbir anneyi karnındaki bebekle imtihan etmesin..

bu kaçıncı adetin blmyrm ama birkaç günlük düzensizlik gayet normal.
bence endişe etme.. bu kadar erken de mide bulantısı olmaz sanıyorum..

bu arada sütün ne oldu, ondan haber ver bacım? geliyor mu?:26:

iyi bakalılm..
ben şu yaşıma kadar görmediğim kanamayı o ilk iki ay yaşadım.
yani doğumdan sonraki ilk adet yoğun kanamalı oluyor diye bilmesem korkardım..
çünkü 2 saatte bir ped doluyordu.
sen de rahatlarsın artık, vücudun buna ihtiyacı var..

demek şeker hamuruyla süsleme adına tecrübeleri yok.
verdiğin paraya üzülmen normal ama
sağlık olsun, önemli olan onun 'keremin doğumgünü pastası' olmasıydı.
bu bakımdan dünyanın en tatlı ve güzel pastasıydı

kullanıcı adımı degıstırmek ıstıyorum nasıl bılen varmı
bir defaya mahsus değişim yapılıyor. msj attıktan 2 dk sonra benimki değişmişti. o yüzden iyi düşün ve karar ver. link şurada

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/410100-kullanici-adi-degisikligi-hakkinda.html

neyneyse, yine misafir mi var bacım yoksun ortalarda?
arya, hala uyuyor sanırsam
dtk, taşınma telaşında
elifnaz, bebelerinin peşinde
dilanaz, asıl memlekete gitti.
şeker portakalım, malum işlerle uğraşıyor.
canderin yazdı kaçtı
tubaal, ses ver bacım.
born, kota mağduru.
tuğçe ve bahar firari..
ateş, caglasli, özlemcr siz nerdesiniz bakayım?!!!

oruçlunun duası reddedilmez. abdullah b. amr b. s (ra) den rivayete göre Resûlullah (S.A.V.) Efendimiz:
"şüphesiz her oruçlu için iftarını açtığında reddedilmeyen bir duâ vardır." buyurmuştur..

hemen güneyimiz kaynıyor

bu akşam iftardaki duamız, mısır'daki kardeşlerimiz olsun.
çok büyük zulum ve vahşet var.. görüntülere bakamıyorum..
Rabbimin kudreti büyüktür, yardımı yakındır inş..

nfk bacım zoru atlattık cok sukur
sutum yıne azamaıc yok degıl durmdan sıse elımde su ıcıyorum
ya adetım hep duzenlı benım mına doğduktan uc ay sora oldum ogunden brı duzenlı ondan panık oldum
bıtuaf ağrımda var bakalım bıkacgun daha gecsın test yaparımbu arada ağzına yuregıne sağlık ıyı hatırlattın bende edıcem rabbım kabul etsın

Son düzenleme:
Doğru söylüyorsun dr a danışmak lazım aslında. Ama dr muz burda olmadığı için kafama göre hareket etmeye kalktım. Olmazsa arkadaşımın ablası çocuk dr, onu bi arayım.
Olsun bakalım canım ya. Tadı güzelmiş en azından. Bir doğumgünü furyasını daha atlattın:) foto koymayacak mısın?

Uyandımda avm ye gittik. Bayramlık bakalım diye. Ama pek bişi bulamadık. Elimiz boş. 2 tane atlet aldım sadece kendime. Aryaya bişi bulamıyorum. Kıyafeti de baya var, almasak içimde rahat etmiyor. Bilemedim valla.

ya bıde ızlerı merak edıyoru resım yukledık fılan dıyosunuz foruma mı yukluyosunuz ben goremıyorum yoksa ozeldemı orusuyosunuz

Benim arkadaşlarımın görebileceği şekilde düzenlenmiş albümüm var

Haklısın canım da şeker hamuru ile çalışmak zormuş. Çabuk kirlenirmiş vsvsvs. Sağlık olsun dicen napacannn mecbur

tamam kalır boğazımda yemek zevklerimiz aynımı ne

bence diş çıakrcak istediğini yapppppp

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr adet oldum 2 gibi Allahdan akşama doğru olmadım yada bugunu de çıkartsaydım diyorum neyse kısmet

Uyku candır yaaaaaaaa. Bakıcı teyze gelmeden 5 dakka önce efeyi uyuttum. O gelince ben de koştum yattım. Temiz iki saat uyumuşum. Çok mesudummmmmmm :)))

Mısır ve suriyedeki insanlara üzülüyorum evet. Ama sadece eziyet çeken arapların lanse edilmesi ve haber olması beni kızdırıyor. Irakta türkmenlerin neler çektiğini hiç duyuyor musunuz?? Hayır!! Filistinli, suriyeli, mısırlı kardeşlerimiz için gıyabında cenaze namazı deniyor; herkes koşarak gidiyor. Canlı bomba dolayısı ile taziye çadırında ölen onca türkmen ne haber oluyor ne de namazlarına belli bi kesim dışında kimse gidiyor. Arap sempatizanı olunmasından nefret ediyorum. Tabiki Allah'ım herkesi zulümden korusun. Masum halkın saçma sapan politikalar yüzünden ezilmesine mani olsun inşallah....

Uyandımda avm ye gittik. Bayramlık bakalım diye. Ama pek bişi bulamadık. Elimiz boş. 2 tane atlet aldım sadece kendime. Aryaya bişi bulamıyorum. Kıyafeti de baya var, almasak içimde rahat etmiyor. Bilemedim valla.
atlet mi giyicen bayramda
aryaya bi şey alma, bak ben diyorum. eşin gibi alma haticeeee
olanlardan bi tane giyiversin. kurban bayramına alırsın..
şurada kurban bayramına ne kaldı? 80 güncük

hava sıcaklığı, stres gibi etkenlerle de regl gecikebiliyor.
seninki psikolojik olabilir. belki süt konusundaki korkundan gecikti.
hamile olduğuna ihtimal vermiyorum ama seni gayet iyi anlıyorum

Aminnnnnnn.

Uyuzcan ölüyo uykusuzluktan ama hamak sallatmaya devam ediyo :/ dua edin uyusun da ben de bi yarım saat yatayım yahuuuuuuuu oryçlu insanlar...

Selam, ben geldim.Ya Aden de ben yokken emzikle uyuyordu.Şimdi emziği almıyor.Ben de hamak ya da salıncak mı alsak diyorum ama seni duydukça da...:18::18::18:Emzik mi iyi sallamak mı bilemedim.:26::26:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr adet oldum 2 gibi Allahdan akşama doğru olmadım yada bugunu de çıkartsaydım diyorum neyse kısmet
benim de en büyük korkularımdandır iftar üstü adet olmak
neyseki seninki erkenden gelmiş

ooh, ben de uyudum, arya da uyudu, sen dee

elbette zulum gören sadece araplar değildir. mısırdakilerin arap olmasının benim için zerre önemi yok, Allah şahit.
nefret ettiğim araplar var. bknz suudi kraliyet ailesi. Allah onların cezasını versin.
altından klozetlere abdest yapıp, petrol içiyorlar.. bi şey ürettikleri yok.
dünya yanmış, insanlar açlıktan ölmüş, inançlarından dolayı katledilmiş umurlarında değil..
sıra kendilerine gelmesin diye böyle şeylere de destek veriyorlar.. cehennemde kavrulsunlar inş !

mısırdaki suriyedekiler önce insanlar, sonra müslüman.. ve çok büyük bi kırım var. sosyal medyada dolaşan fotoğraflar dehşet verici..
sabah ne ağladım bilmiyorsunuz? anne olunca daha başka oluyor..

basının bu yönünden nefret ediyoruuuum!!!
istediklerini istedikleri gibi lanse ediyorlar. kimisini es geçip, kimisine projektör tutuyorlar.
bu konuda haklısın. ama gözün gördüğüne can dayanmıyor..

Son düzenleme:
Selam, ben geldim.Ya Aden de ben yokken emzikle uyuyordu.Şimdi emziği almıyor.Ben de hamak ya da salıncak mı alsak diyorum ama seni duydukça da...:18::18::18:Emzik mi iyi sallamak mı bilemedim.:26::26:
canım bence ne emzik, ne hamak
zaten bir yaşına gelmiş aden. büyüdüğü için artık emziğe ihtiyaç duymuyor olabilir.
kendi bırakmış yani.. uyku eğitimi için iyi bi zaman olabilir diye düşünüyorum.

emzik alışkanlığından çıkmışken, onu başka bi etkene alıştırma. kendi uyusun derim

Emzik almıyosa üzülme bence; sonra bıraktırmak daha zor diyor herkes. Hiçbîşi almayıp ayakta salla yada uyku eğitimi verebiliyorsan ver

Nfkcım aynen dediğin gibi; basının bu yönü çok sinir. Fotolara hiç bakamıyorum ((

ayşecik az daha büyük olsa, totoya şaplağı yerdi..

yarım dilim kek yedi.. illet etti.
her lokmada ağzından çıkarıyor, mıncıklıyor. döküyor saçıyor..
güya yemek yiyor. Allahtan bu sürekli yaptığı bi şey değil.
hani yemek yerken elbette etraf kirlenir.. ama bu yaptığı beni bazen fena geriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…