Canım Allah şifa versin.
Bu kadar çabuk midem bulanmamıştı benim o yüzden hayır diyorum :)
Nfk Tamam asayiş berkemal :) adet normale döndü
Pembiş pastayı görmeliydin gökkuşağı olsun dedim, renk renk bir sopa yapmışlar adam azcık eğim verir
Balonlar olsun dedim, yumurta şeklinde sivri balonlar
Komediydi ya
80 tl verdim içim yanıyorrrrrr
kullanıcı adımı degıstırmek ıstıyorum nasıl bılen varmı
Napalım; usta amca bu kadar biliyo :))) dediğim gibi lezzet önemli boşver
Bi yere mesaj atacaktın. Kkda arat istersen çıkar karşına
ooh, ağır topları ağırlamışsın, bitmiiiişselamlar arkadaslar yorucu ama guzel iki gun gecirdim onceki gun kvdeler vardi iftarda dunde gorumcemler
eglenceli iftarlar oldu mina yla zor oldu biraz hazirlik asamasida esim dun evdeydi o yardimcii oldu
dun oglede gidip lc den bayramlik islerinide hallettim cocuklara kendime biseyler aldim on hafta cok yogun oluyo heryer simdiden hallettim mina ya bi elbise bide slopet tulum aldim cok seker
gorumcemin bebegiyle ilgili kintilari vardi hatirlarsaniz alinacakti amio sentez sonucu iyi cikti coksukur alinma yok
ama bebeginkalp kapakcigi kalbe giden damarlari ile ilgili sikinti var bide kafasinda dort tane kitle ama iyi haberler almaya basladilar insallah onlarda iyi olacak
bu arada benim adetim dortgun gecikti ve midem bulaniyo acaba oructan bunyemmi degisti yoksa ucuncu mu geliyo
iyi bakalılm..Nfk Tamam asayiş berkemal :) adet normale döndü
Pembiş pastayı görmeliydin gökkuşağı olsun dedim, renk renk bir sopa yapmışlar adam azcık eğim verir
Komediydi ya
bir defaya mahsus değişim yapılıyor. msj attıktan 2 dk sonra benimki değişmişti. o yüzden iyi düşün ve karar ver. link şuradakullanıcı adımı degıstırmek ıstıyorum nasıl bılen varmı
Doğru söylüyorsun dr a danışmak lazım aslında. Ama dr muz burda olmadığı için kafama göre hareket etmeye kalktım. Olmazsa arkadaşımın ablası çocuk dr, onu bi arayım.Takmamaya çalışcaz. Bi de bence ramazandan sonra düzelir. Neden dersen; sizi yerken görecek gün içinde. O sırada ağzına bi lokma atıcan mesela. Ben şunu anladım: 6-9 ay arası tattırma olacak ve sonrası normal yemek ya; bizimkiler hala tadıyo!! Gelişimi iyi ise sakin olmaya çalışmalıyız. Bence dra gidip şurup işini sor ve fikir al.
Uyuuuuu :)
Lahmacunnnnnnnnn. Menü süper
Efe "baba baba " diyerek uyanır iyice!!! Babasına başlıcammmmm.
Olsun bakalım canım ya. Tadı güzelmiş en azından. Bir doğumgünü furyasını daha atlattın:) foto koymayacak mısın?Nfk Tamam asayiş berkemal :) adet normale döndü
Komediydi ya
neyneyse, yine misafir mi var bacım yoksun ortalarda?
arya, hala uyuyor sanırsam
dtk, taşınma telaşında
elifnaz, bebelerinin peşinde
dilanaz, asıl memlekete gitti.
şeker portakalım, malum işlerle uğraşıyor.
canderin yazdı kaçtı
tubaal, ses ver bacım.
born, kota mağduru.
tuğçe ve bahar firari..
ateş, caglasli, özlemcr siz nerdesiniz bakayım?!!!
ya bıde ızlerı merak edıyoru resım yukledık fılan dıyosunuz foruma mı yukluyosunuz ben goremıyorum yoksa ozeldemı orusuyosunuz
Normal pasta alırdım o zaman yarı fiyatına ya:)
Sırf görüntü için fazla para verdim şeker hamuruna
Yazıları da eliyle kremşanti sıkarak yapmış ,insan şablon kullanır onu ben de yapardım!
Önceki sünnet pastasını şeker hamursuz çok güzel süslemişlerdi
Demek şeker hamurunda kabiliyetleri sıfır
Halen çıta gibisin maşallah. Formundan bişi kaybetmemişsin
Patatesli mantı favorimdirrrr! Afiyet olsun, boğazına dursun
Sabah 150cc süt ve akşam 18.30 civarı yarım kase çorba( onuda biraz zorladım diyebilirim) bütün gün yediği bu. Açlıktan takati kalmadı yinede yemiyor. Yarın olmazsa bi idrar tahlili yaptırayım diyorum
Sende işe yaramasına sevindim bence böyle devam et
atlet mi giyicen bayramdaUyandımda avm ye gittik. Bayramlık bakalım diye. Ama pek bişi bulamadık. Elimiz boş. 2 tane atlet aldım sadece kendime. Aryaya bişi bulamıyorum. Kıyafeti de baya var, almasak içimde rahat etmiyor. Bilemedim valla.
hava sıcaklığı, stres gibi etkenlerle de regl gecikebiliyor.nfk bacım zoru atlattık cok sukur
sutum yıne azamaıc yok degıl durmdan sıse elımde su ıcıyorum
ya adetım hep duzenlı benım mına doğduktan uc ay sora oldum ogunden brı duzenlı ondan panık oldum
bıtuaf ağrımda var bakalım bıkacgun daha gecsın test yaparımbu arada ağzına yuregıne sağlık ıyı hatırlattın bende edıcem rabbım kabul etsın
Aminnnnnnn.
Uyuzcan ölüyo uykusuzluktan ama hamak sallatmaya devam ediyo :/ dua edin uyusun da ben de bi yarım saat yatayım yahuuuuuuuu oryçlu insanlar...
benim de en büyük korkularımdandır iftar üstü adet olmakkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr adet oldum 2 gibi Allahdan akşama doğru olmadımyada bugunu de çıkartsaydım diyorum neyse kısmet
ooh, ben de uyudum, arya da uyudu, sen deeUyku candır yaaaaaaaa. Bakıcı teyze gelmeden 5 dakka önce efeyi uyuttum. O gelince ben de koştum yattım. Temiz iki saat uyumuşum. Çok mesudummmmmmm :)))
Mısır ve suriyedeki insanlara üzülüyorum evet. Ama sadece eziyet çeken arapların lanse edilmesi ve haber olması beni kızdırıyor. Irakta türkmenlerin neler çektiğini hiç duyuyor musunuz?? Hayır!! Filistinli, suriyeli, mısırlı kardeşlerimiz için gıyabında cenaze namazı deniyor; herkes koşarak gidiyor. Canlı bomba dolayısı ile taziye çadırında ölen onca türkmen ne haber oluyor ne de namazlarına belli bi kesim dışında kimse gidiyor. Arap sempatizanı olunmasından nefret ediyorum. Tabiki Allah'ım herkesi zulümden korusun. Masum halkın saçma sapan politikalar yüzünden ezilmesine mani olsun inşallah....
canım bence ne emzik, ne hamakSelam, ben geldim.Ya Aden de ben yokken emzikle uyuyordu.Şimdi emziği almıyor.Ben de hamak ya da salıncak mı alsak diyorum ama seni duydukça da...:18::18::18:Emzik mi iyi sallamak mı bilemedim.:26::26:
Kahvaltımız: 1 yemek kaşığı kadar sütlaç, 1 zeytin, 2-3 lokma kaşar,2-3 lokma domates. Hepsi bu.
Bugün dr a götürecektim ama huysuzluğu pek yok diye biraz daha bekleyim diyorum. Emseydi bu kadar umrum olmazdı, emmiyor da.
Canderin minadeks i sen kullanıyor musun? Niyeti bozdum artık onu alıcam galiba. Nasıl, ne kadar işe yarıyor acaba?
ben kullanıyorum canım, tavsiye ederim. günde 1 tatlı kaşığı veriyorum.
Selam, ben geldim.Ya Aden de ben yokken emzikle uyuyordu.Şimdi emziği almıyor.Ben de hamak ya da salıncak mı alsak diyorum ama seni duydukça da...:18::18::18:Emzik mi iyi sallamak mı bilemedim.:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?