Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bugün becerebilirsem düğün çorbası, domatesli biberli bulgur pilavı ve sigara böreği yapıcam güllaç da var..

aha da ayşecik uyandı..

arya; düğün çorbasını nasıl yapıyorsun bacım?
Valla aslen gerdan eti haşlanıp didiliyor. ( Ben herhangi bir haşlanmış kemik ve etten de yapıyorum.Suyuna karıştırılıp kaynarken terbiyesini katıp 1-2 daha kaynatıyorum. Bu kadar. ( terbiye için; 3-4 çorba kaşığı yoğurt, 1 yumurta sarısı, 1-2 yemek kaşığı un, birkaç damla limon. Yine de miktarlarını göz kararı koyuyorum ben)
nüfus memuru nfk dan resmi bilgiler
pembişin iki erkek kardeşi var. bu gelecek dediği teyze, bakıcı teyze
Allah beniiiii kafa uçuk tabi, çok uykusuz kaldım

ne mübarek insanlar..
anneni büyütmüşler, sonra da senii
hakları ödenir mi? Allah onlardan razı olsun..

Allah biliyor, eşime de söyledim. şuan annemlerin binada (ki onların bina da aile apartmanı, 34 dairenin 22si akraba köylü)
gel oturalım dese, vallahi istemem billahi istemem. hem anne hem kv ikisine de hem yakın hem uzak olmalı insan, en ideali mesafe.

Rabbim, şu mübarek günlerin hürmetine hepimize gönlümüze göre güzel evler alıp orada huzurla oturmayı nasip etsin..

kıskanç pembişşş!
Kardeşinin de boluda olduğunu bilmiyordum? Ohh birkaç saat uyursun en azından.

nüfus memuru nfk dan resmi bilgiler
pembişin iki erkek kardeşi var. bu gelecek dediği teyze, bakıcı teyze

Aynen

ben de uyumak istiyorum ama işte vücut alışmış aynı saatte uyanmaya.
uyanınca bi daha dalamıyorum, ha uyandı ha uyanacak diye..
ki gel bak, şimdi uyandı zilli

Hele o uyanacak mı uyusam mı bekleyişi var yaaaaa ; aynı " kırmızı kabloyu mu yeşil kabloyu mu kessem" bekleyişi gibi!! (Bombadan bahsediyorum :))

bugün becerebilirsem düğün çorbası, domatesli biberli bulgur pilavı ve sigara böreği yapıcam güllaç da var..
Güzel menü... Bende dünki yemekleri yanına yeşil fasülye yapayım diyorum.
ben de uyumak istiyorum ama işte vücut alışmış aynı saatte uyanmaya.
uyanınca bi daha dalamıyorum, ha uyandı ha uyanacak diye..
ki gel bak, şimdi uyandı zilli

kuzu gerdan var zaten dolapta. onu yapayım istiyorum.
peki etin haşlandığı kendi suyuna terbiye yapıyoruz ya, ağır olmuyor mu?:44:

Hele o uyanacak mı uyusam mı bekleyişi var yaaaaa ; aynı " kırmızı kabloyu mu yeşil kabloyu mu kessem" bekleyişi gibi!! (Bombadan bahsediyorum :))
süppersin! o nasıl benzetme yaaa?
ama hali pür melalimi çok net anlattın. aynen öyle stresten uyuyamıyorum işte

nasrettin hocanın dediği gibi, bana eşekten düşeni getiriiiin

Aminnnnnnn.

Uyuzcan ölüyo uykusuzluktan ama hamak sallatmaya devam ediyo :/ dua edin uyusun da ben de bi yarım saat yatayım yahuuuuuuuu oryçlu insanlar...

eşekten düşenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

Şu benzetmelerin beni öldürecek

Vallahi aynı stres :) eşekten düşenler kulübü de kurabiliriz..

Şimdi de uyuyamadığı için ağlıyoooooo. Allah'ımmmmmmm kafayı yicemmmm.

Uyuzcan ölüyo uykusuzluktan ama hamak sallatmaya devam ediyo :/ dua edin uyusun da ben de bi yarım saat yatayım yahuuuuuuuu oryçlu insanlar...
Allahım şu günün hürmetine uyuzcanın en kısa sürede uyumasını
ve annesinin de iyi bi uykuyla kendine gelmesini nasiiiip et

Kahvaltımız: 1 yemek kaşığı kadar sütlaç, 1 zeytin, 2-3 lokma kaşar,2-3 lokma domates. Hepsi bu.
Bugün dr a götürecektim ama huysuzluğu pek yok diye biraz daha bekleyim diyorum. Emseydi bu kadar umrum olmazdı, emmiyor da.
Canderin minadeks i sen kullanıyor musun? Niyeti bozdum artık onu alıcam galiba. Nasıl, ne kadar işe yarıyor acaba?

Son düzenleme:

Bence kafana göre kullanma canımcım. Bak benim iki kuzenim var; küçükken zayıflıktan kırılıyorlardı. Sürekli biberonla kalorili şeyler verdiler ve sonuç dombili oldular!! Yani stres yapmamaya çalışmalıyız. Bak dün dediğim gibi oğlum yarım hurma yedi sadece kahvaltı olarak düşün!!

eşekten düşenler

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
nfk, aryamm38+, PembeHipopotam+

Neyneyse gezip tozsun, elifnaz üç çocukla boğuşsun, dilanaz napıyo bilmem, busmai dün pert olmuştur, bornun kotası dolmuş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…