Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bu tatlı faslından bir kare
Aldığım karton tabaklara pasta koydum
Vişneli kup
Ve çayEki Görüntüle 766748
Tabaklara bayıldım.

Şu an emerek uyuyor.Acaba kemdi kendi uyur mu?Yeniden emzik vermek ben de istemiyorum.Biberon denedim ama biberonu çiğniyor.Biraz emiyor sonra çiğnemeye başlıyor.Ramazandan sonra uyku işini yola koymam gerek çünkü eylülde işbaşı.Aden de hiç kendi uyuyacak tip yok ama bakalım.Dudağını büze büze ağlar.Dayanamayıp ben emziririm.Kv ve annem de sallar bu gidişle.Hııı, perşembe memlekete gidiyoruz.Orada pek giremem.Ama pembişin oylaması için mutlaka gireceğim.10 ağustos değil mi?

Son düzenleme:

bizimki de emerek uyumaya bu ara fena düştü..
kimi zaman öyle de uyumuyor, sallanıp ee eee diyor
sallayacakmışım küçük hanımı

acil işim varsa falan arada bi sallıyorum.
ama bu ara disiplinliyim, yatağına koyuyorum, baştan bi mızıldıyor..
ağlamaya başlıyor, yerseeee
ben de müziğini açıyorum. oynuyor, konuşuyor, arada biraz mızıldıyor. ama sonra kendi uyuyor.

Ben de dün tahinli kek verdim.Sözde sofra serdim yere, üzerine oturdu Aden.Keki öyle bir parçaladı ki anlatamam.Odanın her köşesi kek oldu yani.Sonu beraber evi süpürdük.Büyük olacak verecksin eline süpürgeyi.

Ayyy, beni de cesaretlendirdin.Ramazandan sonra denemeye başlayayım.Annem de olacak ya iyi olur.Deneyelim en azından.Olmadı ayakta sallarız.Aden emmerek uyuma konusunda tiryaki.

Beşiğine mi koyuyorsun canım?

kızlar yarın 5 de uçağım eşi gündüz çalışcak yani akşama iftarda tek olcak

eve ne yapsamda bıraksam mercimek çorbası yanına napsam evde et türü hiç birşey kalmadı istemiyroda

napsam napsam bilemiyorum

Beşiğine mi koyuyorsun canım?
uykusu geldiğinde karnını doyurup yatağına koyuyorum.
park yatak bizimki, sallanma aparatları var ama hiç kullanmadım.
neyse baştan bi mızıldıyor, kanlı yaş döküyor.. bi ses efektleri duymanız lazım.
görmeyen, çocuğa içeride işkence yapıyorum sanır. ama tek damla yaş yok.
bazen kendi de kaptırıyor, yaş da geliyor gözünden

beni görüyor, ama göz teması kurmuyorum. çünkü o zaman volume artıyor.
müziğini açıyorum.. biraz sonra alışıyor, kendi uyuyor.

başarılı olamazsak, tekrar alıp emziriyorum ya da ayağımda sallıyorum

İşte biz hep öyleyizzzzzzzzzz!! Mutfaktaki süpürge en az 4 gez çalılıyor :))

Ay canımmmmm unutmamış sağol :))) zaten ortalık kızıştı; çok güzel tarif ve masalar var. Bakalım nolcak :)???

Bence sen kendini hiç yorma şimdi. Sen işe başlayınca annen ve kv bakacak ya; onlardan biberon alır uyur. Efeyi bakıcısı biberonla uyutabiliyır mesela ama bendeyken mutlaka emmesi lazım...

Evet canım sağol tatlı nfk teyzemız
Börek yap ,zeytinyağlı türü bişeyler yap, barbunya taze fasulye veya patlıcan

Sağol canımm ben de çok sevdim tabakları:)
Ben hiç tertibe düzene takılmadığım halde sürekli topladığım dolabı arkamdan dökmesi artık çok sinir bozucu olmaya başladı
Oh 2 saat uyumuş hanım hanıııım iyisin bugün:)
Türkmenler, çin tarafından katledilen uygur türkleri ve daha birçoğu neden bizim basınımızda yankı bulmuyor bunu ben de düşünmüştüm geçen hafta. Üstelik meşhur çin işkencesi altında türlü işkenceler görürlerken..
Türkler sadece araplara değil ama,herkese karşı duyarlı. Biz hep Bosna, Çeçenistan marşlarıyla büyüdük hatırlarsınız o savaş zamanlarında yanlarında avrupaya savaşmaya gitti pek çok türk genci. Duyarlı milletiz vesselam..
Şimdi çok şükür o savaşlar bitti.. Ama Başkaları başladı. Her zaman birşeyler oluyor e biz de baya badireler atlattık.. Önemli olan bu mimetler içinde şükretmeyi elimizdekini paylaşmayı dua etmeyi bilmek zaten elden başka birşey gelmiyor.
Ben servisten foto çekmeye pek fırsat bulamafım ama kardeşim fotoğraf makinasıyla çekti, kereme de verdik 1 dilim elleriyle yedi :)) günün olayı oydu

öyle demiyor açık açık, diyorki orucum, yoruldum..... Gelde alışveriş yap ondan sonra...,
Selam, ben geldim.Ya Aden de ben yokken emzikle uyuyordu.Şimdi emziği almıyor.Ben de hamak ya da salıncak mı alsak diyorum ama seni duydukça da...:18::18::18:Emzik mi iyi sallamak mı bilemedim.:26::26:
Emzik
Damak tadı uyuyor evet, sen yapsaaan ben yeseeemm:)) buraya geliyorsun galiba, gel bakalım stres atarsın biraz.

Keremin o fotosunu mutlaka eklemelisin!! :))

Karakız yazmayı unuttum; annemin evden uzak kalacağı zamanlar şöyle bir yöntemi var. Patlıcan yemeği yapar 4 günlük 2ye ayırır, taze fasulye aynı şekilde, kabak aynı şekilde. Buzluğa koyar. Böylece babam bi yemeği buzluktan indirip ısıttığında 2 gün yer. Bu da 12 gün eder. Bikaç gün aralarda balık yapar kendine yada tavuk. E bikaç gün de dışardan yese 1 ay dolar :)))

canım herkesın kendı evı kendı duzenı tabı haklısın sıkılmakta
ben takılma derım yıyp yemedıgıne 1 hafta oncesıne kadar emıre bısey yedıremıyordum
gecelerıde zar zor uyuyordu bellı sıkıntısı vardı
ama sımdı yemegı duzeldı uykusu eh ıste ...
aryanında sıkıntısı vardır dısı acıyordur vs..bunun ıcın kendını yıpratma bacım enınde sonunda yıcekler

ayy evet yaa yurumeye baslayınca yuruyerek yemek ıstıcekler ozamn ayvayı yedık

Tamam; saatlerimizi ayarlayalım :)))

Hiçbir şey ergenlikten kötü olamazzzzz :))

slm demeden bodozlama daldım
nasılsınız anne arkadaslarım benım buaralar bıraz sınırlıyım acaba neden ?
koca yuzunden tabıkında sureklı dıdısıp bırbırımıze laf carpıstırp duruyoruz
gecen anası hakkında (dogru olan )seyler soyledım kednısı de bılıo oseyın dogru oldugunu ama
savunmaya gecıo beyfendı bende bana onları savunma dıyorum aam her defasında aynı sey ..
ondan berı bana takık gıcık gıcı gıcık ..
bıde neymıs emırın sureklı pesınden dolascakmısım dusmesıne engel olcakmsım ıslerım kalırsa kalsınmıs
su ramazan bı gecsın takıcam peşine senin gorcen dunya kac bucakmıs
ay bu kocaların varlıgı bıdert yoklugu yara anacııım

born gecmıs olsun bacım .. uzuldum basınıza gelenlere
ecrın ogullarımız adasmıs bılmıyordum en kısa zaman da emır pasayıda gormek ısterız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…