Yedim o Aryayı yedimmmmm :) yuttum oh
Korkarım o da sizi yiyebilirAy ben o Aryayı yerimmmmmmmm :))
Yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Dayanamıyorummmcanım herkesın kendı evı kendı duzenı tabı haklısın sıkılmakta
ben takılma derım yıyp yemedıgıne 1 hafta oncesıne kadar emıre bısey yedıremıyordum
gecelerıde zar zor uyuyordu bellı sıkıntısı vardı
ama sımdı yemegı duzeldı uykusu eh ıste ...
aryanında sıkıntısı vardır dısı acıyordur vs..bunun ıcın kendını yıpratma bacım enınde sonunda yıcekler
ayy evet yaayurumeye baslayınca yuruyerek yemek ıstıcekler ozamn ayvayı yedık
9 saat otobüsle çok zor değilmi? Ama gece emir uyuyorken çıkarsanız belki olabilir.kızlar bayramda kv deye dıdıme gıdelım dıyoruz ..
gıdelımde arabamız yok otobusle gıdıcez yada trenle ızmıre ordan arabayla almaya gelcekler
yada hıc gıtmıcez .
sız olsanız napardınız ? ılk defa bı bebekle yola cıkcaz bu benı dusunduruyo ve 9 saat yol :44:
sımdı gıtsek bayram gıbı gecmıcek bayramın tadını alamıcaz ama bıtaraftanda anayla babayı zıyret etmıs olcaz
kv ıcın bukadar yol ezıyet degermı dersınız
slm demeden bodozlama daldım
nasılsınız anne arkadaslarımbenım buaralar bıraz sınırlıyım acaba neden ?
koca yuzunden tabıkında sureklı dıdısıp bırbırımıze laf carpıstırp duruyoruz
gecen anası hakkında (dogru olan )seyler soyledım kednısı de bılıo oseyın dogru oldugunu ama
savunmaya gecıo beyfendıbende bana onları savunma dıyorum aam her defasında aynı sey ..
ondan berı bana takıkgıcık gıcı gıcık ..
bıde neymıs emırın sureklı pesınden dolascakmısım dusmesıne engel olcakmsım ıslerım kalırsa kalsınmıs
su ramazan bı gecsın takıcam peşine senin gorcen dunya kac bucakmıs
ay bu kocaların varlıgı bıdert yoklugu yara anacııım
kızlar bayramda kv deye dıdıme gıdelım dıyoruz ..
gıdelımde arabamız yok otobusle gıdıcez yada trenle ızmıre ordan arabayla almaya gelcekler
yada hıc gıtmıcez .
sız olsanız napardınız ? ılk defa bı bebekle yola cıkcaz bu benı dusunduruyo ve 9 saat yol :44:
sımdı gıtsek bayram gıbı gecmıcek bayramın tadını alamıcaz ama bıtaraftanda anayla babayı zıyret etmıs olcaz
Korkarım o da sizi yiyebilirev ahalisinden herkeste malum bir diş izimiz var
Yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Dayanamıyorummm
9 saat otobüsle çok zor değilmi? Ama gece emir uyuyorken çıkarsanız belki olabilir.
pembiş oglusuna dua edıyorum artık derdı neyse cozulsunde rahat uyumaya baslasın inş.
sende bı kendıne gel yahu
Allahım niye ben böyle oldum yaaa??? Öyle bir karamsarlık çöktü ki birkaç gündürr, offff!
Biz görümceyle yine dışarı çıkkıyoruz birazdan, kıskanma emi pembişimmyeni doğum yapan kuzenime bi uğrayacaz bakalım. Hiçbişi beni açmıyor bu ara ama eve kapanmaya gerek yok dimi?
kızlar bayramda kv deye dıdıme gıdelım dıyoruz ..
yada hıc gıtmıcez .
Adetimde bitmek üzere ama bilmiyorum yaa. Ramazan rehaveti mi desemm?? Bunaldımm, tatilde bitti sayılır, okul başlayacak. Ben daha bişi anlamadım, dinlenmedim gb hissediyorum.Ben ayağımda uyuzcuk sallıyım sen gezmelere git!! :))) git git açılırsın. Hem yeni doğan bebekle uğraşan çökük bir lohusa görünce de eski günleri yad edersin
Adet mi olcan nolcan depresif oldun?? Sen dedikçe benim depresyona giresim geliyo :))))
Biz sabahları beraber girmek zorunda kalıyoruz tuvalete. O ara yeterince kurcalıyor zaten:)Kızlar bugün güzel bi lezzet keşfettik sizinle de paylaşmak istedim. Eğer kahveli tatlıları seviyorsanız tabi. Migrosta dondurulmuş ürünler reyonunda dondurulmuş pasta dilimleri vardı. Pasta latte olanından aldık. Çooook güzeldi. Tarifini bulsam yapıcam valla. Daha bir sürü de çeşidi vardı cheesecake falan gibi.
Bi de benim oğluş banyo tuvalet manyağı. Kapılarını hep kapalı tutuyoruz. Ama bugün aldığım bir karar ile onu arada sırada oralarda gezdirmeye karar verdim. Cız mız dersek ilerde tuvalet eğitimini nasıl vericez sonra dimi?????
Krem şantili kurabiyeyi yemiştim, helvamsı bir tadı var, fena değil yapılabilir. Cocostar diye bir kurabiye var benim favorim odur. Hatta onun incirlisini falanda yapıyorum ben, süper oluyor. Googleye arattırırsan bakabilirsin görsellerdenMemlekete gitmeden arkadaşlarımı çaya çağırmayı düşünüyorum.İftardan sonra.Pembişin ıslak kekinden ve cahide jibekten tarifini alıp hep yaptığım şekerpareden yapacağım.Bir de kurabiye yapsam diyorum.Bildiğim kugrabiyeler tahinli kurabiye, elmalı kurabiye, tarçınlı kurabiye.Bunları daha önce bu arkadaşlarıma kaç kez yaptım.Garanti tarifi olan var mı?Bir yerde kremşantili kurabiye gördüm ama nasıl olur ki?
Otobusle olan kısmı benı dusunduren emır uykusu normal işte aralarda uyandıgında nasıl olcak korkuyoruKorkarım o da sizi yiyebilirev ahalisinden herkeste malum bir diş izimiz var
Yapmaya çalışıyorum ama zor oluyor. Dayanamıyorummm
9 saat otobüsle çok zor değilmi? Ama gece emir uyuyorken çıkarsanız belki olabilir.
Dogru soyledın enıyısı bıle aynıErkek milleti... En iyisinin bile iyiliği tartışılır :)) hele çocuk konusunda çok hassas takılıyorlar ama kendilerine bıraksan bin tane vukuat çıkar.
Emir uyuyan bi çocuksa uyuyabilir yolda. Denemeden bilinemicek olaylardan biri:)) ama otobüsle gidecekseniz ortalarda değil de başta veya sonda gidin bence; daha az insanla muhatap olursunuz sanki....
Didimde deniz ve tatil sefası yapacaksanız gidin
Isırcan Aryacan :))
Uzun yol dusunduryor zaten gidersek benım için yorucu olcakOff offff çok uzun yol.Uzun yolu pembişe sormak gerek.Ben 3 saatlik yol nasıl geçecek diye düşünüyorum.:26:
Kakaolu ıslak kurabiye yapmanı tavsiye ederımMemlekete gitmeden arkadaşlarımı çaya çağırmayı düşünüyorum.İftardan sonra.Pembişin ıslak kekinden ve cahide jibekten tarifini alıp hep yaptığım şekerpareden yapacağım.Bir de kurabiye yapsam diyorum.Bildiğim kugrabiyeler tahinli kurabiye, elmalı kurabiye, tarçınlı kurabiye.Bunları daha önce bu arkadaşlarıma kaç kez yaptım.Garanti tarifi olan var mı?Bir yerde kremşantili kurabiye gördüm ama nasıl olur ki?
Hayatımı iki kısma ayırıyorum e.ö (emirden öncesi)
E.s(emirden sonrası)
Önceleri ben neler yapıyomusum hayatım boş geçiomus meger
Şimdi zamn yetiremiyorumkeşke hamileyken uyulularımızı depolayabilseymişik
Uzuuun uzuuun banyomu yaptım suyun altında olmak terapi gibi geldi
Sonra rahat rahat giyindim super bi duygu
Arya sanada tavsiye ederim uzun uzun suyun altında kal
Negatif enerjin gitsin bacınm
Off offff çok uzun yol.Uzun yolu pembişe sormak gerek.Ben 3 saatlik yol nasıl geçecek diye düşünüyorum.:26:
Memlekete gitmeden arkadaşlarımı çaya çağırmayı düşünüyorum.İftardan sonra.Pembişin ıslak kekinden ve cahide jibekten tarifini alıp hep yaptığım şekerpareden yapacağım.Bir de kurabiye yapsam diyorum.Bildiğim kugrabiyeler tahinli kurabiye, elmalı kurabiye, tarçınlı kurabiye.Bunları daha önce bu arkadaşlarıma kaç kez yaptım.Garanti tarifi olan var mı?Bir yerde kremşantili kurabiye gördüm ama nasıl olur ki?
Ya da ıslak kek, börek yapıp tatlıyı da hazır mı alsam?
Adetimde bitmek üzere ama bilmiyorum yaa. Ramazan rehaveti mi desemm?? Bunaldımm, tatilde bitti sayılır, okul başlayacak. Ben daha bişi anlamadım, dinlenmedim gb hissediyorum.
Bu arada bebeği görünce de doğurasım geliyor yawww
Biz sabahları beraber girmek zorunda kalıyoruz tuvalete. O ara yeterince kurcalıyor zaten:)
Krem şantili kurabiyeyi yemiştim, helvamsı bir tadı var, fena değil yapılabilir. Cocostar diye bir kurabiye var benim favorim odur. Hatta onun incirlisini falanda yapıyorum ben, süper oluyor. Googleye arattırırsan bakabilirsin görsellerden
Otobusle olan kısmı benı dusunduren emır uykusu normal işte aralarda uyandıgında nasıl olcak korkuyoru
Dogru soyledın enıyısı bıle aynı
Gazlı donemlerınde arabada uytuyorduk emırı acaba dıyorum uyurmu
Su kuşu oglum ıcın denıze gıderım benım için olsada olur olmasada
Gidersek emir cosacak denızde:)
Uzun yol dusunduryor zaten gidersek benım için yorucu olcak
Sizin memleket nersı?
Kakaolu ıslak kurabiye yapmanı tavsiye ederım
Daha oncede link atmıstım ben ordan yaptım muptelası olcagın kesın
Tamda tavsiye ettiğin gb yaptım gece. Bu sefer de uykundan fedakarlık yapıp duş alıyorsun, ertesi gün uykusuz uykusuz gezzuykusuz anneler kulübüüüü! İstifa etmek istiyorum!
Günaydınlar herkeseee... Saat başı uyandım heralde, tuvalete gittim, kabuslar gördüm...bugün ben pertim valla. Bulunan ilk fırsatlarda hemen uyunacak.
ramazan 22 den günaydın..Herkese günaydınnnnnnnnnnn :) süper bir gün diliyorum :)
buzlukta yemek, çok akıllıca.. açıkçası ilk kez duyuyorum ben.Karakız yazmayı unuttum; annemin evden uzak kalacağı zamanlar şöyle bir yöntemi var. Patlıcan yemeği yapar 4 günlük 2ye ayırır, taze fasulye aynı şekilde, kabak aynı şekilde. Buzluğa koyar. Böylece babam bi yemeği buzluktan indirip ısıttığında 2 gün yer. Bu da 12 gün eder. Bikaç gün aralarda balık yapar kendine yada tavuk. E bikaç gün de dışardan yese 1 ay dolar :)))
merak ettik, hala da ediyoruz. akşam dedin yazmadın ama böyle olmiiiiiSelamlar
Tabletin kablosu arabada kalmışŞarjı azdı giremedim. Bir de yorgunluktan pert durumdayım:) Şimdi yine iftara gidiyorum, merak eden arkadaşlarım için girdim siteye Akşam inşallah şarj olmuş tabletle görüşmek üzere
büyük konuşmayayım. ama o işi hiiiç yapamam.ayy evet yaayurumeye baslayınca yuruyerek yemek ıstıcekler ozamn ayvayı yedık
amaaan, ne yap yap. annesine laf söyleme..slm demeden bodozlama daldım
nasılsınız anne arkadaslarımbenım buaralar bıraz sınırlıyım acaba neden ?
koca yuzunden tabıkında sureklı dıdısıp bırbırımıze laf carpıstırp duruyoruz
gecen anası hakkında (dogru olan )seyler soyledım kednısı de bılıo oseyın dogru oldugunu ama
savunmaya gecıo beyfendıbende bana onları savunma dıyorum aam her defasında aynı sey ..
ondan berı bana takıkgıcık gıcı gıcık ..
hem geziyon, hem depresifsin..Allahım niye ben böyle oldum yaaa??? Öyle bir karamsarlık çöktü ki birkaç gündürr, offff!
Biz görümceyle yine dışarı çıkkıyoruz birazdan, kıskanma emi pembişimmyeni doğum yapan kuzenime bi uğrayacaz bakalım. Hiçbişi beni açmıyor bu ara ama eve kapanmaya gerek yok dimi?
merak ettim, migros görürsem alıcamKızlar bugün güzel bi lezzet keşfettik sizinle de paylaşmak istedim. Eğer kahveli tatlıları seviyorsanız tabi. Migrosta dondurulmuş ürünler reyonunda dondurulmuş pasta dilimleri vardı. Pasta latte olanından aldık. Çooook güzeldi. Tarifini bulsam yapıcam valla. Daha bir sürü de çeşidi vardı cheesecake falan gibi.
Bi de benim oğluş banyo tuvalet manyağı. Kapılarını hep kapalı tutuyoruz. Ama bugün aldığım bir karar ile onu arada sırada oralarda gezdirmeye karar verdim. Cız mız dersek ilerde tuvalet eğitimini nasıl vericez sonra dimi?????
kek, şekerpare, kurabiye hepsi tatlı bacım.Memlekete gitmeden arkadaşlarımı çaya çağırmayı düşünüyorum.İftardan sonra.Pembişin ıslak kekinden ve cahide jibekten tarifini alıp hep yaptığım şekerpareden yapacağım.Bir de kurabiye yapsam diyorum.Bildiğim kugrabiyeler tahinli kurabiye, elmalı kurabiye, tarçınlı kurabiye.Bunları daha önce bu arkadaşlarıma kaç kez yaptım.Garanti tarifi olan var mı?Bir yerde kremşantili kurabiye gördüm ama nasıl olur ki?
evet, önce doğurasın gelir sonraaaaa :111:Bu arada bebeği görünce de doğurasım geliyor yawww
herşey lüks oldu artık bacım..Hayatımı iki kısma ayırıyorum e.ö (emirden öncesi)
E.s(emirden sonrası)
Önceleri ben neler yapıyomusum hayatım boş geçiomus meger
Şimdi zamn yetiremiyorumkeşke hamileyken uyulularımızı depolayabilseymişik
Uzuuun uzuuun banyomu yaptım suyun altında olmak terapi gibi geldi
Sonra rahat rahat giyindim super bi duygu
Arya sanada tavsiye ederim uzun uzun suyun altında kal
Negatif enerjin gitsin bacınm
sen asli kurucu üyesin, öyle istifa ediyorumla olmuyor.Tamda tavsiye ettiğin gb yaptım gece. Bu sefer de uykundan fedakarlık yapıp duş alıyorsun, ertesi gün uykusuz uykusuz gezzuykusuz anneler kulübüüüü! İstifa etmek istiyorum!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?