- 9 Eylül 2011
- 2.790
- 290
- 373
Bende tereddüt etmiştim ilk boyamak istediğimde. sonra internette nasıl boyandığını anlatan videoları izledim cesarete geldim.. boyadım çokta güzel oldu..kendin boyayabiliyorsan çok iyi ben hiç yapmadım cesaret edemiyorum
gerçekten 2 saat kuaförde nasıl duracağız
gerçi kuaförlere de güvenmiyorum artık
doğuma gitmeden boyatmıştım..kahverengi saçıma sadece ışıltı attıracaktım bal rengi. kuaför içine etti önce cart sarılar soktu araya sonra kahve boyadı üstüne. 3 aydır kınalı kuzular gibi saçla dolaşıyorum aynaya baktıkça gıcık oluyorum
Bende tereddüt etmiştim ilk boyamak istediğimde. sonra internette nasıl boyandığını anlatan videoları izledim cesarete geldim.. boyadım çokta güzel oldu..bence sende boyayabilirsin..
yok canım, anneme bıraktım kızı..oo sıhhatler olsun
kuaföre nasıl gittin canım ya bebekle mi
benim eşim bebekle gitmeme izin vermiyo sanki beni kuaför koltuğuna bağlayacaklar.
annem kayınvalidem bu şehirde ama kimseye de diyemiyorum biri gelse baksa bebeğe
ben de saçımı boyatıp kestirmek istiyorum artıkoffffff
maşallah sana..Bende tereddüt etmiştim ilk boyamak istediğimde. sonra internette nasıl boyandığını anlatan videoları izledim cesarete geldim.. boyadım çokta güzel oldu..bence sende boyayabilirsin..
arkadaşlar öncedende yazdım ama bir fikir belirten olmadı temmuz 2012 annelerini ikiye böldük böyle iki ayrı yerde yazışıyoruz. hem oraya hem buraya. tamam burası genel bir topik başlığı gibi fakat yazan gene 2012 temmuz anneleri, bizden başkası yazmıyor,herkes ilgi ayının topiğine yazıyor. böylede dağınıklık oluyor. aynı şeyler hem oraya hem buraya yazılıyor. bizden başka kimse hiçbir ay annelerinde böyle birşey yok.bence burayı kapatıp 2012 temmuz annelerine devam edelim.
inş. oreal saçını yakmaz zaten saçların dökülüyıor ya ben ne zaman açtırsam kel kalacak kadar saçım dökülüyooyok canım, anneme bıraktım kızı..
ne kadar temiz olursa olsun oradayken anladım ki, kuaföre bebekle gidilmez..
hele de yeni doğmuş bebekle..
her vesileyle mikroplu bi yer.
bir-bir buçuk saate biter dediler, 2 saatten fazla durdum.
çıktığımda hava kararmıştı.. kaç kez dedim, benim işim acele.
bebeğim var diye.. kimin umrunda..
maşallah sana..
arkadaş gelip benim saçları boyayacaktı evde..
o hep yapıyor. gelemedi.
ben de kuaföre gittim.
benim saçlar kahverengi. bal köpüğü yaptırdım şimdi..
ama boya tutmaz ilk önce saçın rengini açacağız dediler.
acayip bi kimyasal sürdüler başıma, iğrenç bi kokusu var..
ötesinde başımda kırmızı biber varmış gibi yaktı.. kavruldum resmen..
120 tl bayıldım bu kuaför macerasına..
sonuç kötü değil ama yine de koyuyor bana:100:
biz alıştık ki buna.. temmuz topiğini takip edenler de alışmıştır.
bence bi beis yok.. neden bu kadar önemsiyorsun, anlamadım.. :44:
zaten aktif kişiler iki elin parmağını geçmez.. okuyana da zorluk yoktur diye düşünüyorum..
ben lestirmeye gittiğimde bile kızımla eşim arabada gezdiler acele et diyorum kuaföre uyuşup duruyo ikidebir teli çalıyo filan o halde valla çıkıp gidicektim kuaförden bebeğim var uzun sürecekse fönünü çekme dedim ben işimi temiz yaparım diyo hay işine dedim en sonunda tersledim de bitidi bende kurtuldum ..yok canım, anneme bıraktım kızı..
ne kadar temiz olursa olsun oradayken anladım ki, kuaföre bebekle gidilmez..
hele de yeni doğmuş bebekle..
her vesileyle mikroplu bi yer.
bir-bir buçuk saate biter dediler, 2 saatten fazla durdum.
çıktığımda hava kararmıştı.. kaç kez dedim, benim işim acele.
bebeğim var diye.. kimin umrunda..
maşallah sana..
arkadaş gelip benim saçları boyayacaktı evde..
o hep yapıyor. gelemedi.
ben de kuaföre gittim.
benim saçlar kahverengi. bal köpüğü yaptırdım şimdi..
ama boya tutmaz ilk önce saçın rengini açacağız dediler.
acayip bi kimyasal sürdüler başıma, iğrenç bi kokusu var..
ötesinde başımda kırmızı biber varmış gibi yaktı.. kavruldum resmen..
120 tl bayıldım bu kuaför macerasına..
sonuç kötü değil ama yine de koyuyor bana:100:
biz alıştık ki buna.. temmuz topiğini takip edenler de alışmıştır.
bence bi beis yok.. neden bu kadar önemsiyorsun, anlamadım.. :44:
zaten aktif kişiler iki elin parmağını geçmez.. okuyana da zorluk yoktur diye düşünüyorum..
ben lestirmeye gittiğimde bile kızımla eşim arabada gezdiler acele et diyorum kuaföre uyuşup duruyo ikidebir teli çalıyo filan o halde valla çıkıp gidicektim kuaförden bebeğim var uzun sürecekse fönünü çekme dedim ben işimi temiz yaparım diyo hay işine dedim en sonunda tersledim de bitidi bende kurtuldum ..
o yüzden kendim boyucam evde daha önce çok boyadım becerebiliyorum ama bende balköpüğü filan istiyodum paket boyalarda o renkleri yakalamak zor
kızıl olucam artık
sıkıcı bir günnn yemek yok temizlik çok ama halimm yokkk
benim oğlum anne sütü almıyor 3 bucuk olduk nerdeyse acıkıyor biberonla mama yapıyorum bebeğıim dalıyor biberona muah muah cekiyor sonra bırakıyor kuş kadar yıyor sonra ittiriyor .. sonra hooppp o mama çöpeeeekızlar kızım 3 aylık oldu 1 haftadır gündüzleri az emiyo daha dorusu 2 çekiyo bii etrafa bakıyo ses te yapmıyom ama uyanıkken sürekli böyle 15 dk emzircem diye uğraşıyom.ama uyku sersemi yada uyurken çok güzel emiyo. sizlerde bu sorun var mı
kızlar kızım 3 aylık oldu 1 haftadır gündüzleri az emiyo daha dorusu 2 çekiyo bii etrafa bakıyo ses te yapmıyom ama uyanıkken sürekli böyle 15 dk emzircem diye uğraşıyom.ama uyku sersemi yada uyurken çok güzel emiyo. sizlerde bu sorun var mı
benim de röfleliydi.. ama hiç istediğim gibi yapmadı,batırdı kuaför..benim de saçlarım röfleydiiiiiiiiiii.Ama tam bir senedir boyanmamaktan bir karış siyah saç uzadı.Tekrar röfle istiyorum ama önce açma işlemi sonra röfle derken 3-4 saat sürer.Bu kadar sùre bebişim durmaz.Anne ile gitmek iyi fikir ama annem yanımda değil.Zaten kızımı da götürmeme eşim kesinlikle izin vermez.Kızımın ek gıdaya geçmesini bekliyorum.
ne temizliği tatlısı bacım ya!!!Offf offff bayrama iki gün kaldı iş çoooooooook.Ev temizlenecek ama canım iş yapmak isteM iyor.Neyseki tatlı işinden yırttım.Bu sene tatlıcıya siparış verdik.Ne tembel oldum ben yaaaaaaaa.
benim kız da etrafa çok ilgili, bi ses gelince emmeyi bırakıp etrafa bakıyor..kızlar kızım 3 aylık oldu 1 haftadır gündüzleri az emiyo daha dorusu 2 çekiyo bii etrafa bakıyo ses te yapmıyom ama uyanıkken sürekli böyle 15 dk emzircem diye uğraşıyom.ama uyku sersemi yada uyurken çok güzel emiyo. sizlerde bu sorun var mı
Bir kaş aldırmaya gidiyorum,bebeğim var diyorum.Hoş sürekli gittiğim kuaför zaten biliyorlar.10 dakika bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?