Pembiş geç kaldıı, kayıtlara geçilsin
giriş yapmış yoksaaaa uyuyor diye şüphe edebilirdik
ramazan 23ten günaydın..
1 hafta gecikmeli beklenen adet, bu sabah 8 itibariyle başlamıştır..
gitti oruçlarım, daha ziyadesi muhtemel kadir gecesi..
n'apalım, olacak olana çare yok..
bugün et kavurma yapmayı düşünüyorum. yanına pilav ve cacık..
Heder ki ne heder... Gün içinde uyuyacağım amaiftardan sonra ağırlık çöküyor zaten. namazdı, mutfağı toplamaktı gece yarısını buluyor saat. ama sen gezicem diye uykusuz kalıyorsun:44:
madem arya erken yatıp erken kalkıyor. sen de olabildiğince erken yat.
biliyorum tatil günleri, sayılı. arada gezersin de..
ama her gece sahura kadar bekle 2de yatıp 6da kalınca günü heder olur insanın. :100:
canım, sen dün regl olmadın mı?:44:
Neyneyse bikaç gündür performansından hiç memnun değilim
he yaa, o kadar misafir ağırladı,Neyneyse firari.
kız avm ler bile kapanıyor, sen hala geziyonYok yaa, teee ankaradan ona hediye bi elbise almıştım olmadı, onu değiştirip turlarız demiştik. Lakin sadece onu değiştirebildik avm kapandı:)
anlık bi karamsarlık seninki..Bugün çok karamsarım.Aden ne zaman yürür, konuşur, tuvalete kendisi gider, gece uyanmaz, mızmızlanmaz...Offfff offffff.
hiç gerilme, öyle huysuzluk, ateş gibi bi tesiri olmadı bizde.bakalım yarın asılarımız var..gozum korkuyor valla her ası zamanı
he yaa, ne nankörüz di mi?Adetin gecikeydi deeeeeee yine kan tahlilleri olaydı daaaaaa görüşürdük ozaman :)))
Günaydınlar herkeseeeeeee :) bi yazdırmadı adam yaaaaaaa. Bugünki gece uykumuz şöyleydi: 10 gibi uyudu, 3e kadar saat başı veya 45dkda bir kalktı ama 3:30dan 7:30a kadar kalkmadı!! Bana uyar yani bu durum :)) oğluşum denemeler yapıyo sanırım
Dün tavuğu eli ile yerken elini saçına kulağına bi güzel sürmez mi?! Eşime dedim üzgünüm valla yıkamalıyız bu çocuğu; bitlenir falan Allah korusun. Bi ton mırın kırın ve laf. Bu erkek milleti niye böyle??? :))
sus!!! gıcık!!!Heder ki ne heder... Gün içinde uyuyacağım amagezme uğruna çektiğime bakın. Ama işe yaradı ramazandan beri 2 buçuk kilo verdim. Normalde alırdım hep :)
he yaa, o kadar misafir ağırladı,
şimdi hepsine birer iade-i ziyaret yapsa, bayrama kadar evde yemez hatun
kız avm ler bile kapanıyor, sen hala geziyon
anlık bi karamsarlık seninki..
yürüyüp konuşunca da ah o eski bebeklik günleri dersin
hiç gerilme, öyle huysuzluk, ateş gibi bi tesiri olmadı bizde.
inş siz de rahat atlatırsınız.
bu sefer benim dikkatimi çeken. ilk iğneden sonra hemşireyi kendine yaklaştırmadı ayşecik
aklı kesmeye başladı ya, biliyor ki yine iğne yapacak, ortalığı kırdı geçirdi, kıyameti kopardı.
ama yine de iki yerden daha delindi
o yemek yapmaya üşenme durumu bende de var.Dana rosto yanına püre yapıyım diyorum... Bilmiyorum
he yaa, ne nankörüz di mi?
efenin deneği, annesii
valla neredeyse her akşam bu sebeple banyo yaptırıyorum ayşeciğe.
ben iftar ederken sürekli ağzına veremiyorum.
bazen önüne koyuyorum. zaten ben versem bile o ağzından çıkarıp mıncıklıyor.
saç baş, boyun hatta inanın bezini açıyorum göbek bölgesinden yemek çıkıyor
e bu durumda banyo da farz oluyor..
siz efeyi babayla yıkıyorsunuz heralde
ben kucağıma alıp banyoda bi kez köpükleyip çıkıyorum hemen.
yaz olduğu için kolay oluyor.
sus!!! gıcık!!!
sanki kilo vermeye ihtiyacı var da. dal gibi dolanıyorsun etrafta bi de kilo verdim diyo, uyuuuus
o yemek yapmaya üşenme durumu bende de var.
kavurma yapıcam dedim ama hala etler dolaptan çıkarılmadı mesela:100:
küçük çakalcanlar mıııı?küçük çakalcanlar!!!
benim de eylül veya ekimde tetanozum var. Siz de devam edecek misiniz 5 doza tamamlamaya???
küçük çakalcanlar mıııı?
sendeki bu isimler süpper yaaa
sanırım ben iki doz vuruldum, 5e tamamlayacağım. ekimdeydi heralde 3. dozum.
sonuçta herkes 2. çocuk düşünüyor. e o zaman vurulcaz, mecbuuuur!
bazen tamamen soyunuyorum. bazen iç çamaşırlarıyla yaptırıyorum atıyorum kirliye.Ya peki sen kucağına alıp yıkayınca ıslanmıyo musun?? Önce onu giydirip sonra kendin mi giyiniyosun?? Zıp zıp bi halde kaymıyo mu elinden?? Zeki müren de bizi görecek mi
Ben aryamm ile arkadaşlığımı bitiricem az kaldı zaten. Pis zayıf hatun :)) (bknz haset insan pembiş :))
ben normalde de iftarda da çorba hiiç aramam.İşte senin yemek yapacak olma gazına gelip yapacaktım ben de :)) hele çorbadan bıktım resmennnnnnn :/
bazen tamamen soyunuyorum. bazen iç çamaşırlarıyla yaptırıyorum atıyorum kirliye.
ıslanmamak mümkün değil. kucağımda oturtuyorum, kendisi zaten suyla oynuyor. çok kıpraşmıyor.
ama yine de azami dikkat ve çaba lazım, Allah muhafaza..:18:
girip çıkmamız 2-3 dk. onu yatağa yatırıp bezini hemen bağlıyorum. kendim o sırada giyiniyorum işte.
ben normalde de iftarda da çorba hiiç aramam.
hatta şimdi ramazanda güzelim yemeklerler varken, çorba fuzuli yer işgal ediyor gibi geliyor
ama eşim çorbasız yapamıyor. ben de beziyorum.
kavurmayı yapayım da şenlensin adam.. kilo verecekmiş ya malum, et yemesi lazımmış
su kuşu bunlar, su kuşuuuBiz 2-3 dakkaya çıksak Efe bizi topa tutat valla. Okadar durduruyorum, oynamasına izin veriyorum yine de yaranamıyorum; çıkarken yıkıyo ortalığı :))
Aman yapayım bugün bi mercimek çorbası (cennet mahallesi modunda söylediğimi hayal edin
amaaan, nasılsa uyumuyor, dalmak üzere falan da değilse bekleme git yaa..Efe yarım saat memede durdu şimdi de kendini sallatıyo gerine gerine. Altıma yapicimmmmmm. Uyu be çocuuuummmm.
Bu arada dün kocam diyoki "bexli olması daha rahat çocuğun. Tuvalete yapmaya başlayınca nerden ona göre tuvalet bulacağız?? Nasıl tutacağıx?? Nasıl temizleyeceğiz??" Sabırım biz ilkokula kadar bez kullandıracağız kocama kalırsa
Aryammm nere gittinnnnn?? :)
Nfk kendimiz çalıp oynuyoruz sanki :))
memlekete gitti. ama bugün girer neteEcoşun ishali nasıl oldu acaba ya????
Dün canım baklava çekmişti akşam yedim aslında da, baktım masum masum masada bana bakıyor. Bi tane yiyeyim dedim. Yerken arya ağladı, onu susturup uyuyakaldımmNe fenasın sennnnnn :) seni sınıfın cadı bilmişi ilan ediyorum
Baklava yenip yatılır mı canikom ya :/ inşallah arya uyuyunca hemen uyu tmm mı??
Adetin gecikeydi deeeeeee yine kan tahlilleri olaydı daaaaaa görüşürdük ozaman :)))
Benim degecikti tüm belirtilere rağmen :/ umarım tatilde gelmez; şu bikaç güne gelir.
Günaydınlar herkeseeeeeee :) bi yazdırmadı adam yaaaaaaa. Bugünki gece uykumuz şöyleydi: 10 gibi uyudu, 3e kadar saat başı veya 45dkda bir kalktı ama 3:30dan 7:30a kadar kalkmadı!! Bana uyar yani bu durum :)) oğluşum denemeler yapıyo sanırım
Dün tavuğu eli ile yerken elini saçına kulağına bi güzel sürmez mi?! Eşime dedim üzgünüm valla yıkamalıyız bu çocuğu; bitlenir falan Allah korusun. Bi ton mırın kırın ve laf. Bu erkek milleti niye böyle??? :))
Ay bugün hiç yemek yapasım yooooook. Eşime desem hemen dışardan yiyelim der sevinir :) ama ben istemiyorum valla yorucu oluyor çocukla...
Dana rosto yanına püre yapıyım diyorum... Bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?