Feyza da kulağına götürüyor telefonu:)) iyice gözü açıldı bunların:))Ay bu arada Efe telefonla konuşuyo; çok komikkkkkkk :). Ciddi ciddi bişiler anlatıyo deli :)
Afiyet olsunbelli olmazsonuçta hemen hormonlar çalışmaya başlıyo
Heyecanlandımmmm:)
Abarttık, yedikkk:))
Yok beeeeee benim hormonlar tembel biliyorsun
Feyza da kulağına götürüyor telefonu:)) iyice gözü açıldı bunların:))
Afiyet olsun
Yok beaa... Bugün bişi hazırlamadım zati:))Aryamm kuş sütünü unutmuşun!! Deli misin kız?? Ne güzel hazırladın bi sürü bişi :) nfk büyük ihtimalle kk bakımından dolayı haber veremedi diyorum ben ama bakalım...?
Busmai aynen dediğin gibi hastalıkta da insan çok arıyo yakınlarını :/
Herkese günaydınnnnnnnn. Anca gelip yazabildim :) bugün çoook yoğun geçecek inşallah. Emzirirken falan bakarım inşallah. Hadi güzel bi gün olsun inşallahhhhhhh :)
Kv biz yokken max 2 çeşit yemek yapar. Şimdi bide ramazan, coştuk iyice...ne güzel mamalar yapmışsın öyle neyi eksikti anlayamadım ben daha ne olsun ki
merak ediyorum siz orda yokken kayınvalıden evde kaç çeşit yapıyor:44:
arya biraz fazla uyurda inşallah sende dinlenmiş olursun
canım bu arada siz bayramdan sonra tatile nereye gidiyordunuz?
Bizimki sade sütü daha çok seviyor direk pastorize sütü veriyorum soğuk soğuk.günaydın kızlar nasılsınız
hiç giremiyorum arada bakıyorum artık yetişemiyorum sizlere
bişey danışmak istiyorum artık kızım 1 yaşında olduğu için aptamil in 1 yaş üstü çcuk sütünden aldım ama kızım hiç sevmedi sevmemekte de haklı çok pis kokuyor şimdi tozunu almayı düşünüyorum siz bebişlerinize devam sütü olarak hangisini veriyorsunuz
Sana uydum bugün ona özel bişi yapmadım:) doğru söylüyorsun alıştırmak lazım ama nasıl alışacak hiç bilmiyorum.bence yemekleri hazırlarken ver kv ne
serviste nasılsa birileri sana yardım eder
şu anda yasirle oyalanma,işin en zor kısmı hazırlık ve misafirleri yorgun karşılamaman
inşallah canım sağol bazen sinir oluyorum ama hep aynı insanları görmeye
cunda da neresiymiş hiç duymadım hımmm
çok geçmiş olsun
muhafazakar otelde 3ünüz giderseniz hiç zevk alamazsın ki ayrı ayrı takılacaksınız
belki eşli arkadaş grubuyla giderseniz güzel olur
rizeye kadar bir yerde (mesela samsun) mola verip konaklayıp sonra yola devam edebilirsiniz hem geze geze gitmiş olursunuz
sesli güldüm
ah bu kv ler
bence de kuş sütü!
sizin yemeklerden yemiyorsa ne yiyor arya, hergün 1-2 kaşıkla başla mutlaka alışır diye umuyorum
!!!!! Eyvahhh, kaçınnn !!!! Ay kolay gelsin dicem ama çoktan bitmiştir. Çalışkan hatunsun vesselammm....[FONT=Comic
Sans MS]yorulmuşum ya, gelince duş aldım öylece havluyla oturuyorum pc başında..
kalkıp evi toparlayayım, daha namaz kılıcam.. ve ütü yapıcam aryaaaa[/FONT]
Özlemmmmm tatillere gittin akşam tayfası sensiz kaldı bacımmmmmmm.
Aryammmm koloni hayatı nasıl gidiyooooo :)??
Yok ona pek güvenme de ,korunma yönteminiz sağlamsa bilemem tabi :)hayırlı zamanda abi olsunlar inşallah Efecik de Keremcik de:)
Kerem de kulağına götürmeye çalışıyo ama ensesine götürüyo:)
Bi de tarak bulursa saçına götürüyo
Sabahtan beri alıntıladım, şimdi cevaplayım bari. Sıkı durun, alıntı rekoru geliyorr:)
Yok beaa... Bugün bişi hazırlamadım zati:))
Kv biz yokken max 2 çeşit yemek yapar. Şimdi bide ramazan, coştuk iyice...
Biz mersin yakın diye oraya gidelim diyoruz, bazen antalyaya da aklımız kayıyor amaaa aryacıkla hiiiiiç gözüm yemiyor doğrusu.
Bizimki sade sütü daha çok seviyor direk pastorize sütü veriyorum soğuk soğuk.
Sana uydum bugün ona özel bişi yapmadım:) doğru söylüyorsun alıştırmak lazım ama nasıl alışacak hiç bilmiyorum.
!!!!! Eyvahhh, kaçınnn !!!! Ay kolay gelsin dicem ama çoktan bitmiştir. Çalışkan hatunsun vesselammm....
Sormaaa, uykusuz, yoğun, koşturmaca... Güzel ama ya:) yarında eşimin teyzesininkızı geliyor istanbuldannn!!! Sizlerde gelsenize yaa
Bugün sonunda bayramlığımızı aldıkk:) 3-4 kez çıktım bayramlık alıcam diye, beğenemedim, bulamadım. Bugün kv ben alıcam dedi bayramlığını. Gittik aldık, çok güzel oldu ama bayaaa pahalıya geldi. Kendime bu kadar para harcamıyorum, çocuğa verdik. Şort, bluz ve tokaya 180 tl :sss sizleri bilmem ama bana abartı geliyor, fiyatlar coşmuş valla.
Yarın gidip bide ayakkabı bakayım barii
Kız üç parçaya o parayı verdik deme!!! Diyosan da fotosunu koy valla çatlarım :))) iyi günlerde giysin kuzucum.
Bugün sonunda bayramlığımızı aldıkk:) 3-4 kez çıktım bayramlık alıcam diye, beğenemedim, bulamadım. Bugün kv ben alıcam dedi bayramlığını. Gittik aldık, çok güzel oldu ama bayaaa pahalıya geldi. Kendime bu kadar para harcamıyorum, çocuğa verdik. Şort, bluz ve tokaya 180 tl :sss sizleri bilmem ama bana abartı geliyor, fiyatlar coşmuş valla.
He valla verdikl!!! Geçen yılda vermiştikte, yeni doğduğu için gözüm görmemiş, bu yıl gözüme çarptıöyle çokta farklı bişi değil beaa, aslında gayet de sıradann:s koyarım foto bayramda
Ay hadi ben yatıyorum. Daha gece mesaim ve yarın yolculuğum var inşallahhhhhh :) iyi geceler canlarımmmm.
Süslü kereme bak heleKerem de kulağına götürmeye çalışıyo ama ensesine götürüyo:)
Bi de tarak bulursa saçına götürüyo
Hayırlı olsun canım, arya güle güle giysin.Bugün sonunda bayramlığımızı aldıkk:) 3-4 kez çıktım bayramlık alıcam diye, beğenemedim, bulamadım. Bugün kv ben alıcam dedi bayramlığını. Gittik aldık, çok güzel oldu ama bayaaa pahalıya geldi. Kendime bu kadar para harcamıyorum, çocuğa verdik. Şort, bluz ve tokaya 180 tl :sss sizleri bilmem ama bana abartı geliyor, fiyatlar coşmuş valla.
İlahi pembiş:)))Şuan hamile olduğumu öğrensem üzüleceğim tek şey kilo olur. Yani artık doğuma 120 kilo giderim heralde!!! :)
Aminnnnnnnn.
Ay bizimki de babasının saçını tarıyo. Yani karşılıklı taranıyolar banyo sonrası :)
Bu performansla rekor olmaz kuşum; bizımla(nfk, neyneyse, ben) değılsın :)))
Evet bi biz eksiğiz bi de bütün mahalle!! :) arsus çok güzel diyorlar. Mersini boşverin oraya gidin. Ama mesafe bilgim ve coğrafya bilgim sıfırdır; kayseriye uzaklıklarını bilemem...
Ay hadi ben yatıyorum. Daha gece mesaim ve yarın yolculuğum var inşallahhhhhh :) iyi geceler canlarımmmm.
Yat yat beni de arkadaşlar aradı dışarda sahur yapcaklarmış Kerem efendi uyumadı zaten eşim de izin vermedi ühüüüüooooğğğğ
Eşin yatırabiliyordu keremi diye hatırlıyorum, mesele keremin ayakta olması olmasa gerek :))
Doğru tespit, çıkmamak lazımmış:) saol canım, nice nice bayramlarımız olsun inşallah kuzucuklarlan.Arefe günü alışverişe çıkmaya tövbeliyimmmm:) Aşırı kalabalık oluyor
Güle güle giysin Aryacık
İyi günlerde giysin :)
Ben bir pintican olarak kendime o paraya bişi almam valla :))
Yat yat beni de arkadaşlar aradı dışarda sahur yapcaklarmış Kerem efendi uyumadı zaten eşim de izin vermedi ühüüüüooooğğğğ
Süslü kereme bak heleşimdiden tarakla uğraşan yakışıklı:))
Hayırlı olsun canım, arya güle güle giysin.
İlahi pembiş:)))
Bizimle değilsin
Hadi iyi uykular, yolunuz açık olsun. Sağ salim gelin Ankara'ya.
Pembişim yarın güle güle gidin, kazasız belasız inşallah... Efecik uslu uslu dursun, bayram, bayram olsun. Bizi de kendinden mahrum etmeee:)
Kadın başına napıcan kız o saatte dışarda?!?!
Sağol canımcımmm.
Amin canikom aminnnnnnn. Ben de sizsiz kalamayacağım içinnnnn inşallah bolbol gelirim
Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Uyuzcum Efecim gece yine coştu. Yola çıkıcaz diye heyecan yaptı diye düşünmek istiyorum hahahahep o uyanınca yola çıkardık; bu sefer onun uyku vaktine denk getirmeye çalışacağız. İki türlü sonuç elde edebiliriz: ya karnı tok ve sırtı pek olduğu için uyur yadaaaaaaaaa anladınız siz onu 11-12 gibi çıkmaya çalışcaz inşallah bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?