Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Sabahtan beri alıntıladım, şimdi cevaplayım bari. Sıkı durun, alıntı rekoru geliyorr:)

Yok beaa... Bugün bişi hazırlamadım zati:))
Kv biz yokken max 2 çeşit yemek yapar. Şimdi bide ramazan, coştuk iyice...
Biz mersin yakın diye oraya gidelim diyoruz, bazen antalyaya da aklımız kayıyor amaaa aryacıkla hiiiiiç gözüm yemiyor doğrusu.
Bizimki sade sütü daha çok seviyor direk pastorize sütü veriyorum soğuk soğuk.
Sana uydum bugün ona özel bişi yapmadım:) doğru söylüyorsun alıştırmak lazım ama nasıl alışacak hiç bilmiyorum.
[FONT=Comic
Sans MS]yorulmuşum ya, gelince duş aldım öylece havluyla oturuyorum pc başında..
kalkıp evi toparlayayım, daha namaz kılıcam.. ve ütü yapıcam aryaaaa
[/FONT]
!!!!! Eyvahhh, kaçınnn !!!! Ay kolay gelsin dicem ama çoktan bitmiştir. Çalışkan hatunsun vesselammm....
Özlemmmmm tatillere gittin akşam tayfası sensiz kaldı bacımmmmmmm.

Aryammmm koloni hayatı nasıl gidiyooooo :)??

Sormaaa, uykusuz, yoğun, koşturmaca... Güzel ama ya:) yarında eşimin teyzesininkızı geliyor istanbuldannn!!! Sizlerde gelsenize yaa

Bugün sonunda bayramlığımızı aldıkk:) 3-4 kez çıktım bayramlık alıcam diye, beğenemedim, bulamadım. Bugün kv ben alıcam dedi bayramlığını. Gittik aldık, çok güzel oldu ama bayaaa pahalıya geldi. Kendime bu kadar para harcamıyorum, çocuğa verdik. Şort, bluz ve tokaya 180 tl :sss sizleri bilmem ama bana abartı geliyor, fiyatlar coşmuş valla.
Yarın gidip bide ayakkabı bakayım barii

Son düzenleme:
Yok ona pek güvenme de ,korunma yönteminiz sağlamsa bilemem tabi :)hayırlı zamanda abi olsunlar inşallah Efecik de Keremcik de:)

Şuan hamile olduğumu öğrensem üzüleceğim tek şey kilo olur. Yani artık doğuma 120 kilo giderim heralde!!! :)
Aminnnnnnnn.
Kerem de kulağına götürmeye çalışıyo ama ensesine götürüyo:)
Bi de tarak bulursa saçına götürüyo

Ay bizimki de babasının saçını tarıyo. Yani karşılıklı taranıyolar banyo sonrası :)

Bu performansla rekor olmaz kuşum; bizımla(nfk, neyneyse, ben) değılsın :)))

Evet bi biz eksiğiz bi de bütün mahalle!! :) arsus çok güzel diyorlar. Mersini boşverin oraya gidin. Ama mesafe bilgim ve coğrafya bilgim sıfırdır; kayseriye uzaklıklarını bilemem...

Kız üç parçaya o parayı verdik deme!!! Diyosan da fotosunu koy valla çatlarım :))) iyi günlerde giysin kuzucum.

Arya bayramlığını giyince gözlerim doldu, hüzünlendim. Ne ara büyüdüler bu çocuklar da bayramlık giyer oldular yaa? Kocaman olmuşlar, gözümüzün önünde, bize çaktırmadan...

Kız üç parçaya o parayı verdik deme!!! Diyosan da fotosunu koy valla çatlarım :))) iyi günlerde giysin kuzucum.

He valla verdikl!!! Geçen yılda vermiştikte, yeni doğduğu için gözüm görmemiş, bu yıl gözüme çarptı öyle çokta farklı bişi değil beaa, aslında gayet de sıradann:s koyarım foto bayramda

Arefe günü alışverişe çıkmaya tövbeliyimmmm:) Aşırı kalabalık oluyor
Güle güle giysin Aryacık

Son düzenleme:

İyi günlerde giysin :)
Ben bir pintican olarak kendime o paraya bişi almam valla :))

Ay hadi ben yatıyorum. Daha gece mesaim ve yarın yolculuğum var inşallahhhhhh :) iyi geceler canlarımmmm.

Yat yat beni de arkadaşlar aradı dışarda sahur yapcaklarmış Kerem efendi uyumadı zaten eşim de izin vermedi ühüüüüooooğğğğ

Kerem de kulağına götürmeye çalışıyo ama ensesine götürüyo:)
Bi de tarak bulursa saçına götürüyo
Süslü kereme bak hele şimdiden tarakla uğraşan yakışıklı:))
Hayırlı olsun canım, arya güle güle giysin.
İlahi pembiş:)))
Bizimle değilsin
Ay hadi ben yatıyorum. Daha gece mesaim ve yarın yolculuğum var inşallahhhhhh :) iyi geceler canlarımmmm.

Hadi iyi uykular, yolunuz açık olsun. Sağ salim gelin Ankara'ya.

Eşin yatırabiliyordu keremi diye hatırlıyorum, mesele keremin ayakta olması olmasa gerek :))

Yok canım zaten ben bu gece annemdeyim , eşim de kendi annesinde:)
Telefonla konuştuk
O gece vakti dışarı çıkmama izin vermedi
"Babam izin veriyo ,sana ne" diyesim geldi

Arefe günü alışverişe çıkmaya tövbeliyimmmm:) Aşırı kalabalık oluyor
Güle güle giysin Aryacık
Doğru tespit, çıkmamak lazımmış:) saol canım, nice nice bayramlarımız olsun inşallah kuzucuklarlan.
İyi günlerde giysin :)
Ben bir pintican olarak kendime o paraya bişi almam valla :))

Aynenn diyorum ya kendime almam, kıza alıyorum bide sponsor buluncaaa, tadından yenmiyorr

Pembişim yarın güle güle gidin, kazasız belasız inşallah... Efecik uslu uslu dursun, bayram, bayram olsun. Bizi de kendinden mahrum etmeee:)

Yat yat beni de arkadaşlar aradı dışarda sahur yapcaklarmış Kerem efendi uyumadı zaten eşim de izin vermedi ühüüüüooooğğğğ

Kadın başına napıcan kız o saatte dışarda?!?!

Sağol canımcımmm.

Pembişim yarın güle güle gidin, kazasız belasız inşallah... Efecik uslu uslu dursun, bayram, bayram olsun. Bizi de kendinden mahrum etmeee:)

Amin canikom aminnnnnnn. Ben de sizsiz kalamayacağım içinnnnn inşallah bolbol gelirim

Günaydın kızlarrrrrrrrrr. Uyuzcum Efecim gece yine coştu. Yola çıkıcaz diye heyecan yaptı diye düşünmek istiyorum hahaha hep o uyanınca yola çıkardık; bu sefer onun uyku vaktine denk getirmeye çalışacağız. İki türlü sonuç elde edebiliriz: ya karnı tok ve sırtı pek olduğu için uyur yadaaaaaaaaa anladınız siz onu 11-12 gibi çıkmaya çalışcaz inşallah bakalım.

Gündüz 11-12 dimi bu? Ay yavaş gidin ya, yolların hali malum, dikkatli olun.

Herkese günaydınnnn!!! Uykusuzluktan ölüyorum yaa allah günah yazmasın da bu ramazan epey zorlandım, bugün son gün hayırlısıylaa. Bu bayram da heyecan mı yaptım nee?? Cücüğümle güzel bir bayram olsun inşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…