Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

günaydın canlar.. bugün ramazan 30..
hey gidi geldi de, bugün gidiyor işte

son iftar bugün. çorbam var, zeytinyağlı taze fasulye, makarna ve cacık yapıcam inş.
önemli olan, yarın kahvaltı. eşim, oruçtan çıktığı için bayram sabahı kahvaltısı doygun olsun ister

yarın ne giyicem bilmiyorum, ayşeciğe de kıyafet hazırlayacağım..
bayramlık telaşesi başladı işte
eşim öğlene gelecek, kahvaltılık ve tatlı, çikolata, şeker alışverişini yapacak.

Son düzenleme:

Kız o kadar bayramlık aldın ya daha da mı bilmiyorsun ne giyeceğini?
Bugün bende mi taze fasülye yapsam diye düşünüyorumm.

Devam sütü kullanmıyorum.
1 yaş üstü çocuklara da devam sütü vermeyi gerekli bulmuyorum. İnek sütü verin derim.
aynen
3 yaşına kadar devam sütü diyor reklamlarda, yuh!!!

Çoocuum memeye yapıştıııııı. Emzik miyim len ben :)?!?!
evet, bazen

erkek plajina bayanlar girebiliyor hasemayla dogru degilmi born
o da sinir bi durum.
ben eşimin girdiği erkek plajına başka bayanlar girsin istemem

Motoru taktım hatta nerdeyse yaktım yani :) insan yapmaz yapmaz 6 tepsi kurabiye mi yapar ya?!? Neyse bitti çok şükür. Paketledim de gidecek şekilde.
6 tepsi miiiii?
kaç yüz kişi geliyor anneanneni ziyarete?
bana da bi kokteyl paket göndereydin ya

demstock diye bi mağaza mothercare ürünlerini satıyor.
kısa kollu 5li çıtçıtlı badileri 24 liraya, uzun kolluları 32 liraya aldım
gerçekten çok kaliteliler. geçen kış o kadar iş gördülerki, başka almadım neredeyse..

ca da da müthiş indirim var, normalde kapısından transit geçerim ben
tshirtleri güzel, ben de baktım. ama o ihtiyacı salı pazarından karşıladığım için gerek kalmadı
tayt mevzuunda, uyuz oluyorum. her yerde tayt. ben tayt giydirmek istemiyorum çocuğuma.
inan eşofman bakıyorum yok, erkekler için ne güzel eşofmanlar var.
kızsa, ya avuç içi kadar şortlar var, kadın giysisi modelinde, ya tayt

domateslerin üstü de resmen küf olmuş oradan anladım bacım

Ya ben gürcü tatlısını beğendim ama acaba diyorum şerbeti pişip konsa daha mı güzel olur??? Yani ben anladım mesela tadından şerbetin pişmediğini.
benim damak tadı sensörlerim pek iyi çalışmiiii heralde.
yiyince anlamadım pişmiş mi çiğ mi?

Cnm takipteyim:)
dün akşam sen geldin aklıma. ne oldu kızamık aşısı?
sıkıntısız atlattınız heralde

şöleeeen

Ay bu arada Efe telefonla konuşuyo; çok komikkkkkkk :). Ciddi ciddi bişiler anlatıyo deli :)
yalnız bıraksaydınız, belki özel bi konuşmadır
Aryammmm koloni hayatı nasıl gidiyooooo :)??
koloni hayatı

Sabahtan beri alıntıladım, şimdi cevaplayım bari. Sıkı durun, alıntı rekoru geliyorr:)
kendi çapında alıntı rekoru olmuş hakikaten ahahahah

180 lira -- şort, bluz ve toka..
valla merak ediyorum, yarın bi fotosunu koy. toka altın kaplama olmalı
güle güle kullansın canım. zaten babaanne sponsor olmuş,, ooooh!

Bu performansla rekor olmaz kuşum; bizımla(nfk, neyneyse, ben) değılsın :)))
ahahahah

Ben bir pintican olarak kendime o paraya bişi almam valla :))
pintican :86:

Yat yat beni de arkadaşlar aradı dışarda sahur yapcaklarmış Kerem efendi uyumadı zaten eşim de izin vermedi ühüüüüooooğğğğ
iftar olsa neyse, ama sahuuur :111:

Yok canım zaten ben bu gece annemdeyim , eşim de kendi annesinde:)
Telefonla konuştuk
O gece vakti dışarı çıkmama izin vermedi
"Babam izin veriyo ,sana ne" diyesim geldi
benim babam için
''gidilemez, gidilmesi teklif dahi edilemez'' hükümler arasında

Kız o kadar bayramlık aldın ya daha da mı bilmiyorsun ne giyeceğini?
bugünlerde kombin yeteneğim köreldi sanırım.
tek tek deneyip bakıcam aynada..

pembiş, şimdiden iyi yolculuklar canım.
inş efecik de uyur, rahat ve kolaylıkla gidersiniz.. kazasız belasız inş.. ardınızdan su dökücem, su gibi gidin gelin inş,,

born, nasıl geçti bacım iftar?

Evet dikkatli gitmek lazım :/

Canım geçen iki bayramda ufaklıklar insan yavrusu kıvamında değillerdi. Ama şimdi maşallah ortalıklarda gezip tozuyorlar ve bayramı şenlendiriyorlar. O yüzden heyecanımız normal

Aryamm bak işte alıntı rekoru böyle bişi

Onca alışveriş yaptın yemedi dimiiiii?? Deseler ki mağzalar boşmuş ve çocuuuuuna bakıyoruz hemen gidersin yine alışverişe dimiiii??? :) şaka bi yana canım güzele herşey yakışır o yüzden ne giyersen giy hoş olacaksındır

Ankarada fırsat bulsam da mothercaree baksam. Ama sanmıyorum ya ((

Bu arada hamakta sallanan paşa kalktı babası ile vakit geçiriyor. Ben duşa girip ona kahvaltı yaptırayım. Sonra onu da yıkarız falan filan derken zaman geçer. Yola çıkınca bakarım kaynatılanlara :) hadi görüşürüzzzzzzzz.

'insan yavrusu kıvamında olmak'

yetmez bacım, yetmez.
bi facebook sözü ne der.. öhö öhööö!!!

''hayatım boyunca alışveriş yaptım, hala giyecek bi şeyim yok'

Valla bende çok alıntı yaptım diye geçiniyorum.

Yok canım zaten ben bu gece annemdeyim , eşim de kendi annesinde:)
Telefonla konuştuk
O gece vakti dışarı çıkmama izin vermedi
"Babam izin veriyo ,sana ne" diyesim geldi
Ne dersen de:) izin yoksa yok:)

Biz de uyku vaktine denk getirmeye çalışırdık oğlumda, küçük hanım da dikkat edemiyoruz. Hazır olunca çıkıyoruz çünkü hazır olmamız çok uzun sürüyor:)
Canım inşallah efeciğim uyur, siz de yolun bir kısmını en azından rahat geçirirsiniz. Çubuk stoklarını unutma:)

Nasıl geçti habersiz şarkısı gelsin bize:))
Bayram kahvaltısı bizde de önemlidir. Annemlere gideceğiz inşallah. Sonra da eşimin memleketine, yani çanta hazırlamam lazım.

Devam sütü ticari bir şey.. Sen 3 yaşına kadar alacaksın ki adamlar ayakta kalsın.
Bu arada o bağışıklığı güçlendiriyormuş saçmalığına da yuh. O reklama o haliyle izin verenlere de yuh. Annelerin duyguları üzerinden para kazanıyorlar.
Canım ben de dün mothercare e gitim. Body baktım ama %30 indirim vardı sadece, demek ki demstock da indirim. Demstock bana uzak. Byramlığını aldım. Eflatun bluz ve beyaz kapri pantolon. Pantolonu 9-12 ay. Bir beden büyük olaydı iyiydi. Bulamadım.
Tayt konusunda hemfikirim, akşam mothercare de hep tayt veya bahsettiğin kısa şort vardı. Gerçi oraya has değil, lcw de öyle. Pantolon olsa bile yine dar kesim oluyor. Kızları daha bebekken sıkıyoruz, rahat bir pantolon yok. H&m de cici bir pantolon vardı, puanlı. Onu aldım. Foto tabletten ekleyemedim, bilgisayardan eklerim inş
Ben de domateslere bir baksam iyi olacak

günaydınnnnn

pempişcaım iyi yolculuklar şimdiden güle güle gidin gelin inşallah
maşallah 6 tepside kurabiye

nfk canım ne güzel sarmalar sarılmış falan bu akşamki menünde güzel afiyet olsun
yaaa her zaman öyle değilmi giyecek hiçbirşeyimiz yok

aryamkız o nasıl bir kıyafet diyeceğim fotoyu yarın görcez demek neyse kv almış zaten kesesine bereket

borndün akşam nasıl geçti canım :44:

busmai kız makbule ne ki ben yeni duydum valla kavurmalı falan birşey mi tam anlayamadım resimden:44:

canım çubuk kraker stoğu hatırlattığın iyi oldu bizimde almamız lazım sağol

bende devam sütlerinde aynı düşüncedeyim

kızlar bizde tatil konusunda kararsız kaldık yaa
dün bir yer buldum marmarisde oraya gitmeyi düşünüyoruz hatta çok istiyoruz ama yolun uzun olması 10 saat birde maaliyet biraz aşacak o yüzden bir türlü karar veremedik eşim bana bıraktı kararı çıktı işin içinden
tabi birşey olursa eee ben gidelim demedim diyecek

offff 5-6 gün marmaris mi
3-4 gün kerpe mi :44:

Niye yaw, abartmadıktan sonra bir mothercare e bakmak sorun olmaz. Şimdi %50 indirim var. %70 olduğu zamanlar daha iyi ama bayrama denk gelmedi. Demstock da etlik forumda, fırsatın olursa.. Ama sana en uyarı armada mothercare olur, bahçeliden batıkente geçerken falan uğrarsın

canım çubuk kraker stoğu hatırlattığın iyi oldu bizimde almamız lazım sağol

bende devam sütlerinde aynı düşüncedeyim
Çubuk kraker unutulur mu aman deyim:) akıl ve ruh sağlığımız için önemli:)
Devam sütlerinin bu kadar öne çıkarılmasının bir sebebi de mamanın reklamının yasak olmasıymış. Firmalar mama reklamı yapamadıklarından devam sütlerini allayıp pullayıp yedirmeye çalışıyorlar. Çocuk inecek sütü içebilecek yaşa geldiyse neden onu vermeyim? Sanki özel bir devam ineği var da onun sütü???

evet, çubuk kurtarıcı oluyor..
daha güzeli salatalık. soyup eline ver, bi de serince olsun, uzun zaman oyalıyor valla.
diğer meyveler gibi bulaşınca yapış yapış da olmuyor. benim favorim

ama pembişin eşi, izin vermiyormuş ya arabada bi şey yemesine.. nasıl geçer o yol bilmiyorum :44:

kerpede bir sey yok ya biz malum mecburi oraya gittik yakın diye farkli bir yere git bence

bu tatil olayı ne kadar araştırsak sorsak da biraz karabalta.

kerpeye daha önce gittiniz diye hatırlıyorum. bu sefer başka bi yer deneyebilirsiniz.
bulduğun otelle ilgili yorumları okumuşsundur. tabi yol daha uzayacak diyorsun ama molayla gidilebilir.
ben marmaris diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…