Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

aynen salatalıkta iyi oluyor ama bizimki salatalığı saçına sürüyor bakım yapıyor saçlarına

küçük hanımı uyusun diye yatağına koyduk

pek uyuyacak gibi durmuyor

Eki Görüntüle 774405 Eki Görüntüle 774408

kerpede bir sey yok ya biz malum mecburi oraya gittik yakın diye farkli bir yere git bence

aynen ya sadece deniz var ama işte yakın ve fiyat açısından uygun diye :44:

benimde gönlüm marmarisden yana ama offf offf para çok gidiyor böyle oluncada tatilde keyifli geçmiyor yaa dönüşte sıkıntı yaşayacağını bilince insan :44:

Busmaiiiiii!!!! Bu saatte kurtlar gb acıktım, canım maklube çekiyyyy(daha önce yemedim) üstelik bu kadar misafir falan, menü de tekelimde değil yapayım desemde yapamammm evime gideydimmm.

bozcaada yi araştır canim kardesim oraya gitti denizi cok temiz diyor biraz sogukmus ama girince akisiyorsun dedi

Amaaaannn düşünmeyin sonrasını, nasılsa ödeniyorr. Gidin marmarise, fiyat konusunu hiiiç kaygı etmeden güzel güzel tatil yapın valla. Bu zamanlar bi daha gelmezz!

herkese günaydın,
şeker portakalı, git tatiline...dinlenmene bak. ne çok yoruldun bu sene...
nfk, demstock mağazasına beni 15 gün önce arkadaşım zorla götürdü. aman Allahım. nasıl bir yermiş orası..bir daha asla başka yerden alışveriş yapmam.
gittiğimde de sepet indirimi varmış. 6 ayda bir yapıyorlarmış sanırım. 1 liraya kışlık sapka, külot, külotlu çorap, 3 liraya uzun kollu badyler, uzun kollu sweatler aldım. inanılır gibi değil. yiyenlerime 7 liraya kışlık bot aldım. ne çok kazıklanıyormuşuz meğer.
tatilde iyice tembelleştim, mayıştım... bugün dışarı çıksam da kendime yarın için bluz falan alsam...

Yok, en son çubuğa izin çıkmıştı pembişin eşi tarafından
Salatalığı bizimki pek yemiyor, yoksa ben de tercih ederim.

He he gelin olmacılık oynuyor. Biz de çok oynardık tülle:) hele de hafif esinti varsa kabarırdı falan
Ayşecik erken başlamış yalnız

Yol felaket kızlarrrrrrrrr!! 1,5 saat oldu çıkalı boludan ama 15 dakkalık uzaklaştık. Efe coştu tabi. Yarım saattir memede uyuyo. Yol bile anneye eziyet ya :/

sanada iyi yolculuklar canim yollar kalabalikmis inşallah siz çıkana kadar azalır

Sağol canımcımmm.
'insan yavrusu kıvamında olmak'

yetmez bacım, yetmez.
bi facebook sözü ne der.. öhö öhööö!!!

''hayatım boyunca alışveriş yaptım, hala giyecek bi şeyim yok'

:)))))

Valla bende çok alıntı yaptım diye geçiniyorum.

Şampiyon nfk bugün

Valla ne çubuk ne balık kraker durduramadı :/

Sağol canımmmm

Marmaris forever!! :) martı otelde kalmıştık biz. Tabi yine erken rezervasyon; şimdi nasıldır bilemem.

Kocacımın psikolojisine bağlı :/

Devam ineğiiiiii hahaha. Milka ineğinden sonraki yrni fenomen

Çubuğa izin çıktı salatalığı duysa komaya girer haha

Herkes gibi benim aklıma da gelin olacağı günler geldi... Şimdi de benim de bir gelinim olacağı geldi!!!!!

Beni araba tutar. Okuyup yazamam. Ama size dayanamadım :))) görüşürüz canlarımmmmmm.

Kıyamam ya, fedakar pembiş araba tuttuğu halde yazmış
Yol o derece mi felaket? Otobana çıkmadınız mı henüz? Millet Ankara'dan kaçıyordur, sizin geldiğiniz yönün o kadar kalabalık olmaması beklenir. Yalnız bugün yarım gün çalışanların da 12-1 gibi çıkacağı düşünülürse tam sizin saatler:/ yolunuz açık olsun. Kalabalıklar tenha olsun inşallah.
Efeciğime bol bol uyku diliyorum:)
Salatalığı duyan eşinin yüz halini hayal ediyorum da

Radyotrafik Ankara yönüne TEM kalabalık demiş, e5 önermişler. Siz hangi yöndesiniz pembişim? Umuyorum ki Bolu'dan çıkınca rahatlıyordur yollar.

benimde gönlüm marmarisden yana ama offf offf para çok gidiyor böyle oluncada tatilde keyifli geçmiyor yaa dönüşte sıkıntı yaşayacağını bilince insan :44:
tabi sezonunda gidince pahalı geliyor.
belki gün sayısını azaltabilirsiniz canım? ya da başka bi yerler araştıracaksın:44:

Busmaiiiiii!!!! Bu saatte kurtlar gb acıktım, canım maklube çekiyyyy(daha önce yemedim) üstelik bu kadar misafir falan, menü de tekelimde değil yapayım desemde yapamammm evime gideydimmm.
evim evim güzel evim..
en iyi lüks otel bile olsa, insan yine evini özlüyor.
ki senin bu misafirlik epeydir. bayramlaşın da gidin evinize valla..

doğru valla. oradaki kızlara telefonumu bırakmayı bile düşündüm.
indirim olunca beni arasınlar, hemen koşar giderim

ah canım benim, hava sıcak.
efe de durmuyorsa, işkence olur yol. bu öğleden sonra tatil başladığı için millet yollara düştü
dün akşamdan istanbulda trafik berbattı. herkes ankara istikametine doğru kaçıyordu..
bugünü düşünemiyorum
inş açılır da yol, gidersiniz

bence salatalık çubuktan daha zararsız.
kraker dökülüp ufalanabiliyor. salatalıkta öyle bi muhabbet yok. hem doğal bi besin.
ayşeciğin bağırsaklarının düzenli çalışmasının önemli sebeplerinden

eşim berbere gitti..
namaz kılıp, fasulyeyi pişiricem. ama öyle bi sıcak var ki, durduğum yerde terliyorum

born, sesin çıkmadı bacım. sen de mi tatile çıktın yoksam?
nasıl geçti iftar?

Tünaydınnn alıntı denizi geliyo benden deee
Kerem dün akşam çok istedi çay içti sonuç: gece 1 de yattık
Sabah 7 de kalktı 12 ye kadar uyumadı mahvoldum
12 de yattık az önce kalktık:)
Biz küçük olduğumuz için herkese biz gidiyoruz evimize kimse gelmiyor şeker almıyoruz yani henüz
Muhtemelen babam da izin vermezdi ama eşime kıyasla babam çok rahattı.. Ah ah

Akşam çıkmak çok eğlenceliiiii, yasak elma:)

Mothercare badileri çok iyi gerisi pek gerekli değil bence

:))) sorma ya kaç milyar yıllık inek oldu devam ineği:))
Maklube canım:)
Çok kolay bildiğimiz eti pişir pilavı pişir patatesi kızart, tencereye kat kat dizip tepsiye ters çevir
Yanına salata yoğurt dizip yeniyor
Çok doyurucu ve lezzetli hele ailenle yemek de zevkli
Eşimle iki kişilik yapıp yiyoruz
H&M de çok güzel şeyler oluyor bayılıyorum ve uygun
Misafir gitsin yaparsın canım sonuçta misafirle aynı kaptan yenmez herkes önünden yese de.
gelinlik provası annesi
Ne olacak bu kızların gelinlik merakı sanki giydik de cihanın prensesi olduk:))))
:))))
Vay be süper şeyler almışsın güle güle giysin kızın

born, sesin çıkmadı bacım. sen de mi tatile çıktın yoksam?
nasıl geçti iftar?

Born yorgunluğu minimum 2 günde atar:)

Ahhh ahh keşke tek yorgunluk olsa o kadar sinirliyim ki
önce iftarı yazıyım çok yoruldum ama Rabbim yardım etti eşim hep yasirle ilgilendi servis anında da kv kp baktı yemeklerim normalde ramazanda tuzsuz hatta bi garip olur ama elhamdülillah herkes çok begendi benim de içime sindi hiçbişi kalmadı her tencerenin tepsinin dibi göründü böyle olunca insanın hoşuna gidiyo yorgunluk falan da kalmıyo dicem ama çocuklu olanlar 11 12 gibi dağıldı çocuksuz iki çift 2ye çeyrek kala gittiler ben artık bayılıcaktım derken sahuru hazırla ye ortalıgı topla yat derken sabah namazı oldu ve yasir 7de kalktı ben de zombi gibiydim ama yine de yarın bayram ve sonra tatil diye mutlu musmustlu başladım güne kaynanaya çıktım yardım ettim dedim tatlı börek ben yapcam sen bişi yapma sevindi yasire dün gelen lcwden hediyeler vardı küçüklerdi onları almaya çıktık huggies little swimmers bile aldık güneş kremini de alıp eve geldik eşim mezarlığa gidicekti bizi bıraktı yasir de uyuyunca ben resmen bayılmışım eşim defalarca aramış neden ?
Çünkü tatilimizin iptal olduğunu bildirmek için
Öğlenden beri kendime gelemiyorum bizim bu tatil işi şöyleydi bizim devremülk var o bitmeyince dedilerki size bilmem ne otellerinde yer ayarlayalım ok dedik orası olmadı fikir değiştirdiler ona da ok dedik hiç beğenmediğimiz bi tatile ok dedik ama gelin görün ki oteller yerleri satmışlar ne kdr doğru bilmiyorum bayram sonrası hesabınıza bi miktar para yatırcaz susun diyolar resmen çıldırdım eşim gitmiş ofiste tartışmış ben tel.de tartıştım sonuç : hiçbirşey değişmedi !!!!
Tamam bizim başka bi tatilimiz daha var ama sadece bu tatili bekleyen tonla insan var ve songün mü belli oluyo anlamıyorum ki !!! benim şu anda herşeyim hazır arbaya bile indirdik bi kısmını inanın hala sinirim geçmedi bu mübarek gün ne kadar sövdüm bilmiyorum mahkemeye bile vermeyi düşünüyorum da eşim saçmalama diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…