haklısın
işte ben de bunların hepsini tartmaya çalışıyorum,yanı bu boşanma kararı öfkeyle bir anda alınmış bir karar olmasın istiyorum.
boşanınca tayin isteyip defolup gideyım bu şehirden kızımla başbaşa yenıden yenı bır hayata başlayalım dıyorum mesela
Biraz ara verin istersen?? Bazen uzakta kalınca herkes elindekileri daha iyi tartar. Bi de tek başına çocuk büyütmek (heleki kız çocuğu) çok zor :/ Tabi dediğim gibi ben olayları bilmediğim için anca bu kadar yorum yapabiliyorum :/
canım eşimin ailesi çok müdahil evliliğime,biz eşimle tam bır bütün olamaık hiç,sürekli onların yönettiği bir evlilik.kendımı cok baskı altında hıssedıyorum.en basiti arefe gunu kavga ettık,kayınvalıdem kızıma bayramlık almış,kızı dogdugundan berı 3. bayram ve sureklı onun aldığı bayramlığı gıydırmek zorunda kaldım.üstelık bu bayram kayınvalideme kıbarca ben bayramlığını aldım sen alma demem rağmen eşimle göndermiş aldığı bayramlığı,benım debir hevesim var ben de çocuğuma bı bayramlık aldım sonuçta,belkı kayınvaldemın bu davranışı güzelmiş gibi görunebılır ama kadın hava manyagı sonra mılletın ıcıde bayramlığını ben aldım dıye hava atmak ıcın yapıyor böyle seylerı,ve tabıkı en yıpratan sey eşimin tutumu,ben bu bayramlığı gıydırmıcem dedıgımde ıse benım yanımda olmayan bır koca benımle kavga eden bır koca.yanı bu anlattığım olay tek bır örnekti sadece
ben artık onun aılesının gudumunde bır evlılıkten sıkıldım,dahası sımdıye kadar hıc olmazsa eşime bır sevgım var dusuncesının altına sığınıyordum ama o da bıttı.
İnsan kocasının daha farklı davranmasını istiyor çok haklısın. Ama ben olsam kendim de güzel bi kıyafet alırdım keyfime göre ve bayramın ilerleyen saatlerinde "kazara" çocuğumun üzerine su vb bişi döker değîştirmek zorunda kalırdım
Boşanınca inan böyle bi kv ile daha zor olur işin. Onları boşvermeye çalış..
Sağol canım:)Busmai yazacağıma born yazmışım :) kafa bi milyonnnnnnnn
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeeee :)
Kötü olmuş bu yaaa25inde gelmesi gereken adet bugün geldi!! Neyseki sabahtan denize girdim. Makus kaderim kör talihimmmmmm :/
Fazla su olmadı canım ama uğraştı baya, çok sağolah canım, geçmiş olsun.
sizin iş yerine dolmadı di mi? Allah beterinden saklasın..
yemenin işte bu gibi dezavantajları da olabiliyor
hala minik kuş dediğine göre, enerjin ve sabrın var. inş bitmeden de uyur, minik kuş
listeni yazsan, eksik gördüğümüzü söylerdik.
ama arya için olmazsa olmazlardan söyleyeyim birkaç tane..
-güneş kremi, pişik kremi.
-ateş düşürücü, harici başka bi ilacı varsa. öksürük şurubu, antihistaminik gibi şeyler. düşmelere karşı jel. benim hep çantamda.
-ateşölçer
-şampuanı ve deterjanı
-biberon, suluk
-deniz bezi.
-şapka
-havlu-mayo
-varsa kova kürek oyuncağı falan
-tırnak makası, toka, tarak.
-önlük, battaniye,
-yolda atıştırmalık kraker ya da kavanoz mamaları falan
-bebek arabası.
-genel kıyafetler dışında sweet, hırka, çorap.
-bez, ıslak mendil, alt açma bezi, ter bezi.
-yastık, çarşaf
genel olarak;
-foto makinesi
-telefon ve diğer cihazlar için varsa pc ya da foto makinesi şarjları.
-yedek poşet. çok gerekli oluyor, kirli koymaya falan.
-kimlikler, aryanınkini de unutmayın.
-şampuan, lif.
aklıma gelenler bunlar..
haklısın
işte ben de bunların hepsini tartmaya çalışıyorum,yanı bu boşanma kararı öfkeyle bir anda alınmış bir karar olmasın istiyorum.
boşanınca tayin isteyip defolup gideyım bu şehirden kızımla başbaşa yenıden yenı bır hayata başlayalım dıyorum mesela
Sağol canım:)
Kötü olmuş bu yaaa
kurufasülyenin de şekeri eksikmiş ondan karıştırmış Efecik
Fazla su olmadı canım ama uğraştı baya, çok sağol
Ayşede gelişme var mı
Canım bu söylediklerin az çok herkeste var
Frekanslar tutmayınca eşin ailesiyle, mecburen ortada buluşacaksın
Bayramlığını kendi annen alsaydı seve seve giydirir ve gururla "annem aldı" derdin.. Derdik.. Hepimiz için aynı:)
Evliliği ilk yılları zor oluyor işte
Ama zamanla eşini kendi tarafına çekersin, kızın da büyüdükçe mecburen..
Onların istediği belki senin gitmen
Onlara istediğini mi vereceksin?
Elbet birgün senle uğraşmaktan bıkacaklar
Bu anlattıklarını ilerde kızına anlatsan "sabredemez miydin anne?" demez mi sana
Babasız çocuk büyütmek kolay mı
Bol dua edelim hepimiz
İnşallah hepsi geçecek..
bu sade bır bayramlık mevzusu da degıl aslında
mesele daha derin
annem alsa sevıne sevıne gıydırırdım elbet ama kayınvalıdemı de annem yerıne koymuştum bır zamanlar benım masumıyetımı çaldılar
evlat bır gun sabredemezmıydın anne der mı der,işte tek cevap bulamadığım nokta,en çokta burası muallak,yoksa bir gün durmam şu evde
işte böyle şeyleri düşünemiyorum ben ne kadar doğru dedın aslında,ama sen benım kv tanımazsın,ondan bile çıngar çıkarır,çok çirkefler,bi de görümcem var kı asıl sorun,herkesı fişekliyor dolduruyor,istediği gibi yönlendiriyor.
en ıyısı boşanmalı,sonra da defolup gitmeli bu diyardan.
Sağol canım:)
Kötü olmuş bu yaaa
kurufasülyenin de şekeri eksikmiş ondan karıştırmış Efecik
Fazla su olmadı canım ama uğraştı baya, çok sağol
Ayşede gelişme var mı
Canım bu söylediklerin az çok herkeste var
Frekanslar tutmayınca eşin ailesiyle, mecburen ortada buluşacaksın
Bayramlığını kendi annen alsaydı seve seve giydirir ve gururla "annem aldı" derdin.. Derdik.. Hepimiz için aynı:)
Evliliği ilk yılları zor oluyor işte
Ama zamanla eşini kendi tarafına çekersin, kızın da büyüdükçe mecburen..
Onların istediği belki senin gitmen
Onlara istediğini mi vereceksin?
Elbet birgün senle uğraşmaktan bıkacaklar
Bu anlattıklarını ilerde kızına anlatsan "sabredemez miydin anne?" demez mi sana
Babasız çocuk büyütmek kolay mı
Bol dua edelim hepimiz
İnşallah hepsi geçecek..
Canım benim anneannemin 3 yıl çocuğu olmamış, dedeme başka hanım almayı teklif etmişler.. Kabul etmemiş dedem, Sonra 5 çocukları oldu. İlk 3 çocuğu kız olmuş gene aynı teklif; "bu kadın oğlan doğuramıyor"
Sonra 2 oğlu olmuş..
Anneannem anlatıyor da, bu biraz iğrenç ama anlatacağım.. Malum eskiden ped yokmuş, bez parçalarını kullanıp sonra yıkıyorlarmış.. Adetli bezlerini kv görümceler hep anneanneme yıkatırmış..
Bir keresinde; oğlu düşmüş başı kanamış çocuk işte, "vur karına bi tokat, dikkat etmedi" demişler
Dedem de o gazla vurmuş, sonra hergün özür dilemiş anneannemden..
Halbuki çok sakin bir insandır..
Düşün insanın karakteri etrafın baskısıyla nasıl değişiyor?
Kv öldü, görümceler evlendi gitti.
Geriye onlar kaldı karı koca..
anneanneme çok aşıktı dedem
Şimdi alzheimer hastası.
Kimseyi tanımıyor; anneannemi tanıyor
Onsuz yatmıyor, uyumuyor, oturmuyor, yemek yemiyor.
Anneannem "sen benim uyku ilacımsın, iştah şurubumsun dersi, ne günlerimiz vardı ahhh " diyor
Ki, acayip zeki , hiçbir lafın altında kalmayan
Tuttuğunu koparan bir ikizler burcu o.
Hiçbirimiz kaldırmazdık bu kadarını, ama bunu uç bir örnek diye verdim.
Eminim eşin de özüne dönecek, çünkü onun içindeki iyiyi sevdin sen..
Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye((
Yürümesine çok sevindim, artık sende heba olursun peşindeeegünaydın canlar..
bir iyi, bir de kötü haberim var.
iyi haber; ayşecik artık adamakıllı yürüyor, odalar arası yani. arada düşüp kalkıyor ama
birkaç gün içinde epey ilerletti. zaten ayağa kalkıp durana kadar zorluktu, gerisi ona kolay.
ve çok mutlu yürürken çığlıklar atıyor
kötü haberse; o lekeler yine çıkmaya başladı..
şuan sadece alnında var ama bir iki saat içinde tüm vücuda yayılır..
çikolatadan şüpheleniyorum. dün birkaç kez ısırttım. kendim de yedim kaç tane.
inş önceki gibi çok şiddetli olmaz bu sefer..
Saol şekerim, valiz listemi de sana yaptırmış oldum. Hoop kopyalayıp yapıştırdımah canım, geçmiş olsun.
sizin iş yerine dolmadı di mi? Allah beterinden saklasın..
yemenin işte bu gibi dezavantajları da olabiliyor
hala minik kuş dediğine göre, enerjin ve sabrın var. inş bitmeden de uyur, minik kuş
listeni yazsan, eksik gördüğümüzü söylerdik.
ama arya için olmazsa olmazlardan söyleyeyim birkaç tane..
-güneş kremi, pişik kremi.
-ateş düşürücü, harici başka bi ilacı varsa. öksürük şurubu, antihistaminik gibi şeyler. düşmelere karşı jel. benim hep çantamda.
-ateşölçer
-şampuanı ve deterjanı
-biberon, suluk
-deniz bezi.
-şapka
-havlu-mayo
-varsa kova kürek oyuncağı falan
-tırnak makası, toka, tarak.
-önlük, battaniye,
-yolda atıştırmalık kraker ya da kavanoz mamaları falan
-bebek arabası.
-genel kıyafetler dışında sweet, hırka, çorap.
-bez, ıslak mendil, alt açma bezi, ter bezi.
-yastık, çarşaf
genel olarak;
-foto makinesi
-telefon ve diğer cihazlar için varsa pc ya da foto makinesi şarjları.
-yedek poşet. çok gerekli oluyor, kirli koymaya falan.
-kimlikler, aryanınkini de unutmayın.
-şampuan, lif.
aklıma gelenler bunlar..
Pc yi ele geçiremiyorum ki. Telefona zor bakıyorum.Valla nfk herşeyi saymış :) en önemlisi şarj aletleri!! Bi de su alın yanınıza maşallah bıdıklar çok içiyo.
İyi habere çok sevindim :) kötü haberi ise gözlemle bakalım. Belki okadar artömaz inşallah. Bornun dediği gibi şurubu mu versen??
Aryammm hani ufaklığın bayramlıkları ile çekilmiş fotosu?? Kv sponsorluğunda :)))
Enemmm! Tam afacan heeee!!!!!Bir pet şişede bile gemileri batırabilecek kuzucuğum denizde mayıştı!!! Komik çocuk kollarını bile çarpmadı.
Bu arada ankarada anannem antreye soğusun diye bi tencere kuru fasulye koymuş. Bizimki git onun kapağını aç ve kolunu daldır! Sonra o kolu çıkar ve etrafa salla!! Allah'tan soğumuştu ve halılar batmadan yakaladım.
Şansa bak hakkatten kötü olmuş.25inde gelmesi gereken adet bugün geldi!! Neyseki sabahtan denize girdim. Makus kaderim kör talihimmmmmm :/
Biraz bunalmışsın sanırım, bu yüzden bu kadar karamsar bakıyorsun. Bana göre bayramlık olayı da çok büyük bişi değil. Pembişin dediği gb de yspabilirdin, yada bi gün bi bayramlığı, ertesi gün birini de giydirebilirdin. Ama dolduğun için herşey gözüne batmaya başlamış belli.zaten o ufaklıklar yokmu elimi kolumu bağlıyor,yoksa çoktan boşanmıştım,
hala düşünüyorum boşanmayı gerçi,ama esaslı düşünüyorum işte boşanırsam kızım nolur cok yıpranır mı bu süreçten,bir gun beni suçlar mı yada benı anlamaya çalışır mı?
kısacası kötüyüm pembeli
Bende bazen kuruyorum böyle şeyler. Durum düzelince de çok komik geliyor tabi düşündüklerim.haklısın
Eşin ya sana karışmayıp seni özgür bırakmalı, yada taraf olup seni üzmemeli bence. Bayram bayram geriyorlar insanı.canım eşimin ailesi çok müdahil evliliğime,biz eşimle tam bır bütün olamaık hiç,sürekli onların yönettiği bir evlilik.kendımı cok baskı altında hıssedıyorum.en basiti arefe gunu kavga ettık,kayınvalıdem kızıma bayramlık almış,kızı dogdugundan berı 3. bayram ve sureklı onun aldığı bayramlığı gıydırmek zorunda kaldım.üstelık bu bayram kayınvalideme kıbarca ben bayramlığını aldım sen alma demem rağmen eşimle göndermiş aldığı bayramlığı,benım debir hevesim var ben de çocuğuma bı bayramlık aldım sonuçta,belkı kayınvaldemın bu davranışı güzelmiş gibi görunebılır ama kadın hava manyagı sonra mılletın ıcıde bayramlığını ben aldım dıye hava atmak ıcın yapıyor böyle seylerı,ve tabıkı en yıpratan sey eşimin tutumu,ben bu bayramlığı gıydırmıcem dedıgımde ıse benım yanımda olmayan bır koca benımle kavga eden bır koca.yanı bu anlattığım olay tek bır örnekti sadece
ben artık onun aılesının gudumunde bır evlılıkten sıkıldım,dahası sımdıye kadar hıc olmazsa eşime bır sevgım var dusuncesının altına sığınıyordum ama o da bıttı.
Benim çok boşanmış arkadaşım var. Ama dediğim gibi; seninkilerin yapısında bir aile boşanınca daha zor. Mesela yaz tatilinde alacaklar 1 ay birlikte vakit geçirecekler ve Allah bilir nasıl dolduracaklar...? O yüzden bir arada kal ve boşver harcasınlar torunlarına de. Fitne fücur insanlarla başetmek çok zordur muhakkak; görümceni Allah'a havale et. Sen çocuğunun tadını çıkarmaya çalış, onları da Allah ıslah etsin diye dua edelim. Eminim çok daha sıkıcı olaylar yaşayıp dolmuşsundur ve bu son olanlar tuzu biberidir. Ama yine de kızın için biraz daha sabret canım.
Şeker Efe :) teşekkür ederiz bu yorum için :))
Ay ne biçimlermiş yaaaaaaaaaaa. Anannen de ne mübarek kadınmış maşallah....
Anladığım kadarı ile erkekler ailelerinin yanında olunca bi haller oluyorlar. Hepsi böyle. Davul olsunlar!! :) burdan da anlaşılacağı üzere kocam beni accık gıcık etti. Şalteri indirdiğim için(beynimde) takmıyorum. Ufak bi örnek vermem gerekirse: kv ve kpin yanında "kk bağımlısısın sen" diyo yada "waffle tarifini sor kkdaki arkadaşlarına zaten herşeyi soruyosun" gibi sataşmaları var :) takıyo muyum hayır. Çünkü yılın 11 ayı benimle olacak; ben bunların acısını çıkarırım hahahha. Tek korkum kv nin kkyı merak edip beni bulması :))
Geldiğimden beri olan iki olayı örnek olarak vereyim. Artık on yıllık gelinleriyim ve biliyorlarki ben kuzu eti yemem. Kokusundan nefret ederim. Ve koku konusunda sorunlu sayılabilecek bir hassasiyetim var. Neyse.. Dün yoldan geldik ve yemekte ne vardı biliyor musunuz?? Kuzu güveç!!! Bi de dana eti diye söylediler ama sofraya bi geldi nasıl kokuyo bana. Ya dedim bu ne biçim danaymış vs. Bugün eşim diyoki "onlar sana söyleyemezler artık ama o kuzuymuş dana değilmiş". Akşam konuşmuşlar. Kv demiş okadar terbiye ettim kokmasın diye nasıl alıyo kokusunu?? Eeee bendeki burun kanaryada yok hahahha. Yani şurda evinizde bikaç gün kalcam niye böyle bişi yaparsın ki?? Bir sonraki olaa geçiyorum. Kv başkalarının yanında telefonla konuşuken biraz abartır. Yani normalden daha pozitif ve daha dilli konuşur. Dün eski bi çalışanı arıyo. Ona diyoki "canım çok özledim. Ah diyodum bu kız nerde. Ah sen benim kızımsın. Bi x (görümcem) bi de sen kızımsın". Eşim diyoki yandan "bak seni saymıyo" :) ben de hiiiç takmadım. Çünkü biliyorum ki yanımızda telde konuşurken güzel bişiler demeye çalışıyor ve coşunca da eline yüzüne bulaştırıyor. Kasma oysa rahat ol dimi :)
Bugün ikinci gün. Maceralarımız devam edecek hahhahaha
Kız allah seniiii!!!!! Bende bu kim diyorummmaryamm38 ....napıyon daha gitmedin mi tatile. forma yazdıklarına bakınca gitmedin diye düşündüm.tatile gittin diye arayıp rahatsız etmek istemedim. bayramın mübarek olsun. arya hanım nasıl? taha çok hasta teyzesi. dişçıkarıyor bu defa kesin. sahura kalktığımız son gece ateşi 40 dereceye çıktı. duş+ soğuk uygulama ancak düştü.ishal ve kusmada vardı. şimdi biraz daha iyi gibi.diş etide kabarmış iyice. bir-iki haftaya çıkar diyorlar. bekliyoz. kayseride olursan ayın 15 inde gelecez, görüşelim. aryayı öp benim için. kendine iyi bak. eşine kaynınvalidene,annene selam.
evet aryacım bayağı doldum bunaldım,eşime bilhassa çok öfkelıyım,ne yapsam dınmıyor öfkem,artık yüzüne baktığımda benı korumayan kollamayan arkamda durmayan adamı görüyorum sadeceYürümesine çok sevindim, artık sende heba olursun peşindeee
Geçmiş olsun alerji olayı can sıkıcı olmuş bayram bayram.... Benimde çikolataya alerjim vardı küçükken. Çocukken çikolata yasağıyla geçti ömrüm.birde üstüste çok tatlı yiyince ve çok yumurta yiyince oluyordu. Alerji ilacını hemen ver bence böyle durumlarda. Gerçi dr ne dedi bilmiyorum ama?
Saol şekerim, valiz listemi de sana yaptırmış oldum. Hoop kopyalayıp yapıştırdım
Pc yi ele geçiremiyorum ki. Telefona zor bakıyorum.
Enemmm! Tam afacan heeee!!!!!
Şansa bak hakkatten kötü olmuş.
Biraz bunalmışsın sanırım, bu yüzden bu kadar karamsar bakıyorsun. Bana göre bayramlık olayı da çok büyük bişi değil. Pembişin dediği gb de yspabilirdin, yada bi gün bi bayramlığı, ertesi gün birini de giydirebilirdin. Ama dolduğun için herşey gözüne batmaya başlamış belli.
Biraz daha güçlü olmaya çalış ve kendini de ezdirme bence.
Bende bazen kuruyorum böyle şeyler. Durum düzelince de çok komik geliyor tabi düşündüklerim.
Eşin ya sana karışmayıp seni özgür bırakmalı, yada taraf olup seni üzmemeli bence. Bayram bayram geriyorlar insanı.
Wuuuuuı!!!! Herkes dolmuş anlaşılan bayramda. Kv evet ayıp etmiş, ben olsam yemez masadan kalkar bişilerle uğraşırdım. Bende doldum baya amaaa yazacak halim bile yok. Tatili bekliyorum dört gözleeee
Canım benim anneannemin 3 yıl çocuğu olmamış, dedeme başka hanım almayı teklif etmişler.. Kabul etmemiş dedem, Sonra 5 çocukları oldu. İlk 3 çocuğu kız olmuş gene aynı teklif; "bu kadın oğlan doğuramıyor"
Sonra 2 oğlu olmuş..
Anneannem anlatıyor da, bu biraz iğrenç ama anlatacağım.. Malum eskiden ped yokmuş, bez parçalarını kullanıp sonra yıkıyorlarmış.. Adetli bezlerini kv görümceler hep anneanneme yıkatırmış..
Bir keresinde; oğlu düşmüş başı kanamış çocuk işte, "vur karına bi tokat, dikkat etmedi" demişler
Dedem de o gazla vurmuş, sonra hergün özür dilemiş anneannemden..
Halbuki çok sakin bir insandır..
Düşün insanın karakteri etrafın baskısıyla nasıl değişiyor?
Kv öldü, görümceler evlendi gitti.
Geriye onlar kaldı karı koca..
anneanneme çok aşıktı dedem
Şimdi alzheimer hastası.
Kimseyi tanımıyor; anneannemi tanıyor
Onsuz yatmıyor, uyumuyor, oturmuyor, yemek yemiyor.
Anneannem "sen benim uyku ilacımsın, iştah şurubumsun dersi, ne günlerimiz vardı ahhh " diyor
Ki, acayip zeki , hiçbir lafın altında kalmayan
Tuttuğunu koparan bir ikizler burcu o.
Hiçbirimiz kaldırmazdık bu kadarını, ama bunu uç bir örnek diye verdim.
Eminim eşin de özüne dönecek, çünkü onun içindeki iyiyi sevdin sen..
Benim çok boşanmış arkadaşım var. Ama dediğim gibi; seninkilerin yapısında bir aile boşanınca daha zor. Mesela yaz tatilinde alacaklar 1 ay birlikte vakit geçirecekler ve Allah bilir nasıl dolduracaklar...? O yüzden bir arada kal ve boşver harcasınlar torunlarına de. Fitne fücur insanlarla başetmek çok zordur muhakkak; görümceni Allah'a havale et. Sen çocuğunun tadını çıkarmaya çalış, onları da Allah ıslah etsin diye dua edelim. Eminim çok daha sıkıcı olaylar yaşayıp dolmuşsundur ve bu son olanlar tuzu biberidir. Ama yine de kızın için biraz daha sabret canım.
Şeker Efe :) teşekkür ederiz bu yorum için :))
Ay ne biçimlermiş yaaaaaaaaaaa. Anannen de ne mübarek kadınmış maşallah....
Anladığım kadarı ile erkekler ailelerinin yanında olunca bi haller oluyorlar. Hepsi böyle. Davul olsunlar!! :) burdan da anlaşılacağı üzere kocam beni accık gıcık etti. Şalteri indirdiğim için(beynimde) takmıyorum. Ufak bi örnek vermem gerekirse: kv ve kpin yanında "kk bağımlısısın sen" diyo yada "waffle tarifini sor kkdaki arkadaşlarına zaten herşeyi soruyosun" gibi sataşmaları var :) takıyo muyum hayır. Çünkü yılın 11 ayı benimle olacak; ben bunların acısını çıkarırım hahahha. Tek korkum kv nin kkyı merak edip beni bulması :))
Geldiğimden beri olan iki olayı örnek olarak vereyim. Artık on yıllık gelinleriyim ve biliyorlarki ben kuzu eti yemem. Kokusundan nefret ederim. Ve koku konusunda sorunlu sayılabilecek bir hassasiyetim var. Neyse.. Dün yoldan geldik ve yemekte ne vardı biliyor musunuz?? Kuzu güveç!!! Bi de dana eti diye söylediler ama sofraya bi geldi nasıl kokuyo bana. Ya dedim bu ne biçim danaymış vs. Bugün eşim diyoki "onlar sana söyleyemezler artık ama o kuzuymuş dana değilmiş". Akşam konuşmuşlar. Kv demiş okadar terbiye ettim kokmasın diye nasıl alıyo kokusunu?? Eeee bendeki burun kanaryada yok hahahha. Yani şurda evinizde bikaç gün kalcam niye böyle bişi yaparsın ki?? Bir sonraki olaa geçiyorum. Kv başkalarının yanında telefonla konuşuken biraz abartır. Yani normalden daha pozitif ve daha dilli konuşur. Dün eski bi çalışanı arıyo. Ona diyoki "canım çok özledim. Ah diyodum bu kız nerde. Ah sen benim kızımsın. Bi x (görümcem) bi de sen kızımsın". Eşim diyoki yandan "bak seni saymıyo" :) ben de hiiiç takmadım. Çünkü biliyorum ki yanımızda telde konuşurken güzel bişiler demeye çalışıyor ve coşunca da eline yüzüne bulaştırıyor. Kasma oysa rahat ol dimi :)
Bugün ikinci gün. Maceralarımız devam edecek hahhahaha
1-2 gün içinde alışır ya inşallah, yatarak emziriyor musun ? Büyük rahatlık.
Kv de ayıp etmiş, her zaman gelmiyorsun sonuçta ,cık cık.
Bence eşinin kulağını şimdiden sıcağı sıcağına çek. Başka tatsız hatıralar olmasın.
Yürümesine çok sevindim, artık sende heba olursun peşindeee
Geçmiş olsun alerji olayı can sıkıcı olmuş bayram bayram.... Benimde çikolataya alerjim vardı küçükken. Çocukken çikolata yasağıyla geçti ömrüm.birde üstüste çok tatlı yiyince ve çok yumurta yiyince oluyordu. Alerji ilacını hemen ver bence böyle durumlarda. Gerçi dr ne dedi bilmiyorum ama?
Saol şekerim, valiz listemi de sana yaptırmış oldum. Hoop kopyalayıp yapıştırdım
Pc yi ele geçiremiyorum ki. Telefona zor bakıyorum.
Enemmm! Tam afacan heeee!!!!!
Şansa bak hakkatten kötü olmuş.
Biraz bunalmışsın sanırım, bu yüzden bu kadar karamsar bakıyorsun. Bana göre bayramlık olayı da çok büyük bişi değil. Pembişin dediği gb de yspabilirdin, yada bi gün bi bayramlığı, ertesi gün birini de giydirebilirdin. Ama dolduğun için herşey gözüne batmaya başlamış belli.
Biraz daha güçlü olmaya çalış ve kendini de ezdirme bence.
Bende bazen kuruyorum böyle şeyler. Durum düzelince de çok komik geliyor tabi düşündüklerim.
Eşin ya sana karışmayıp seni özgür bırakmalı, yada taraf olup seni üzmemeli bence. Bayram bayram geriyorlar insanı.
Wuuuuuı!!!! Herkes dolmuş anlaşılan bayramda. Kv evet ayıp etmiş, ben olsam yemez masadan kalkar bişilerle uğraşırdım. Bende doldum baya amaaa yazacak halim bile yok. Tatili bekliyorum dört gözleeee
evet aryacım bayağı doldum bunaldım,eşime bilhassa çok öfkelıyım,ne yapsam dınmıyor öfkem,artık yüzüne baktığımda benı korumayan kollamayan arkamda durmayan adamı görüyorum sadece
çok etkilendim hikayeden,eskiler daha bi sabırlıymış daha bir vefakar ve cefakarmış,bizler öyle değiliz,ya da ben öyle olamıyorum,unutamıyorum yaptıklarını hıc bırının,çok kindarım,ama hiç hoşnut değilim bu huyumdan çünkü bana da zarar veriyor,içimden kavga ederken buluyorum kendımı her seferinde
bunları da düşünmüyor değilim pembeli,yarın bir gün doğum gününde düğününde vs özel günlerde bir araya geleceğiz yine de,
bir keresinde çok fena kavga etmiştik görümcemle kv le,o zaman bıle benı tehdit etmişlerdi senın çocuğunu alcam elınden diye,dedim ki sizi gözümü bile kırpmadan öldürürüm.demem o ki yukarıda saydıklarını yapmayacak ınsan değiller,belki daha fazlasını,
kendımı çok sıkışmış hissediyorum
Aslan Efe! Anasının oğlu! :)Yatarak denedim yine istemedi. Adam uyuzcan...
Kv, kp ne derse onu pişirir genelde. O yüzden suç ikisinineşime gelecek olursak da ben zaten ona ters bakışım ve bikaç kelime ile bunun geri dönüşü olacağını bildiriyorum ama duruyot mu? Hayırrrrr :) çünkü ikimiz de böyleyizdir pek takmayıx hahahah
Evimize dönelimmmmmmaçım kız nereye kalkıyosun?? Benim anlayıp az yrmem bile onları yeterince sarstı zaten. Bi de üstüne üstlük et seven velet de yemeyince daha da fena oldular :) anası kılıklı oğluşummmm
Canımcım bak benim kocam da beni hiçbir ortamda savunmaz. Beklerki ben kendimi savunayım. Bu beni hiç üzmüyo dersem yalan olur. İnsan bazen prenses olmak istiyor. Amaaaaaa içime bu duygular girdiğinde hemen savaşçı prenses zeynaya bağlıyorum ve "sen kendi işini kendin halledersin kızammmmmmm" diyorum kendime :) bi de bak okadar kavga etme raddesine gelme onlarla. Kavga ve tartışma bile önemsediğini gösterir ki önemseme bence. Bi de çok sevdiğim bi laf vardır: asla bir ahmakla tartışma çünkü dışardan bakan hanginizin ahmak olduğunu anlayamazdualarım seninle canım.
Denizdeyix şuanda. Geleli bi yarım saat oldu. Herkes yüzüyo ben onlara bakıyommmmmmmmmmmneyse sonuöta adet candır :)
Bayramın son gününün güzel geçmesi dileğimle :))
evet aryacım bayağı doldum bunaldım,eşime bilhassa çok öfkelıyım,ne yapsam dınmıyor öfkem,artık yüzüne baktığımda benı korumayan kollamayan arkamda durmayan adamı görüyorum sadece
çok etkilendim hikayeden,eskiler daha bi sabırlıymış daha bir vefakar ve cefakarmış,bizler öyle değiliz,ya da ben öyle olamıyorum,unutamıyorum yaptıklarını hıc bırının,çok kindarım,ama hiç hoşnut değilim bu huyumdan çünkü bana da zarar veriyor,içimden kavga ederken buluyorum kendımı her seferinde
bunları da düşünmüyor değilim pembeli,yarın bir gün doğum gününde düğününde vs özel günlerde bir araya geleceğiz yine de,
bir keresinde çok fena kavga etmiştik görümcemle kv le,o zaman bıle benı tehdit etmişlerdi senın çocuğunu alcam elınden diye,dedim ki sizi gözümü bile kırpmadan öldürürüm.demem o ki yukarıda saydıklarını yapmayacak ınsan değiller,belki daha fazlasını,
kendımı çok sıkışmış hissediyorum
ah canım benim, ne diyorsun?Kızlar içim yanıyorKerem dün banyoda oynuyordu ben de çamaşırları ayarlıyordum yanında
Oyuncağı düştü, almak istedi birden küveti de kalktı içinden düştü kenara vurdu ve ön tavşan dişinin kenarı kırıldı
Ona baktıkça içim yanıyor
Ön dişlerin arası ayrıktı şimdi daha ayrık duruyor
Dişçiden parça ekletmesini isteyeceğim ama o dişçi koltuğunda keremi nasıl tutarız, eklenen parça tutar mı bilmiyorum
Yavrumun güzel dişinden parça gitti benim de içim gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?