Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Bayramın 3. Gününden herkese günaydınnnn!!!
Kızım bugün ağlayarak uyandı, bir anlam veremedim, sanırım kabus falan gördü.
Kalkıp kahvaltısını yaptırıp, bayatlamak üzere olan yufkadan börek yaptım kahvaltı için mecburen.
Bu arada Şafak 2 inşallah
Nfk noldu ayşecik???

Geçmiş olsun canım, yinede rabbim daha kötüsünden korumuş. Dişi çok mu kötü görünüyor? Yaptırmasan idare etmez mi? Hakkatten çok zor çünkü çocuğu o koltukta sabitlemek.

sağol canım, emekleyerek de heryere gidiyordu zaten..
yere saçılan iç çamaşırlarım, çoraplarım, eşarplarım artık toplamaktan gına geldi.
bazen katlamadan düzenlemeden basıyorum çekmecenin içine
korkum bi misafirin yanında falan çamaşır çekmecemden bi şeyler getirmesi

sıkıntısız atlatmışsınız, elhamdülillah. prof ilgilenmiş, şanslısınız da..
zaten diyetine de dikkat ediyorsun, inş bi tehlike olmaz bi daha.. ama insana stresi, korkusu yetiyor di mi?:100:

Aryammm hani ufaklığın bayramlıkları ile çekilmiş fotosu?? Kv sponsorluğunda :)))
e hani gerçekten, altın kaplama toka?

eneeeeeem! efe iş başında

25inde gelmesi gereken adet bugün geldi!! Neyseki sabahtan denize girdim. Makus kaderim kör talihimmmmmm :/
şu adet gelse bi dert, gelmese bi dert yafuuuu
açılış yapmışsın, inş erken biter de tatil sonlanmadan kapanışı da yaparsın

Biz de ananeye gidicez ama babamizin pasakeyfini bekliyoruz uyuz olmus durumdayim her bayram ayni sey bayram bitti ben daha gidicem aksama varirmiyizbilmem yolda daha ugrancak akrabalar da var ;(
bu da ayrı bi mevzu. bayram herkesin. herkes sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuğunu bekliyor gelsin bayramlaşalım diye..
herkes bi annenin evladı. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya!
gerekirse kısa kısa yapmak lazım ziyaretleri. gidilecek çok yer var, önemli yerler var.
biraz empati yapacaksın, başka bi şey değil.
kimi erkekleri görüyorum, mesela kuzenimin eşi öyle.
kendi nınınısının nınısına gidiyor.
hanımının annesi babası en yakın akrabalarını 2. 3. güne bırakıyor. ayıp yahu!!

herkese iyi bayramlar canlar
hiç keyfim yok,kendımı yapayalnız hıssedıyorum.bayramlar çok hüzün verici oldu artık
ah canım, okudum mesajlarını ne sıkılmışsın..
sanırım ailenden ayrı bi şehirde yaşıyorsun. onlar senin bu durumunun farkında değil mi?
biz sana sabret diyoruz da, tek başına zor.. ardında ailen olsa yükün hafifler.
yeri gelir onlar da müdahil olur.. onların ağırlığı da farklı olur. kimse sahipsiz değil.
sen de değilsin. gerekirse ben gelir paralarım o görümceğiiiii, saçını başını yolarım o kaygananın!!!

şeker evlilik danışmanı. kııız, sen ne tatlı tavsiyeler veriyosun öyle

neler yaşanmış neler!!!
eskilerin böyle hikayelerini duydukça ürperiyorum. bunları nasıl yaşatabilirler birine..
ve imrenerek şaşırıyorum, nasıl katlanılınıyor böyle şeylere.
sanırım eskiler çok daha sabırlı insanlardı..

akıllı adam, eşine başkalarının etkisiyle müdahelede bulunmaz.
çünkü herkes dağılır yalnız kalırlar. yine aynı çatının altına, aynı yatağa birlikte girerler..
değer mi böyle şeylerle ömrü heba etmeye

Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye ((
şu bebeler yer yadırgıyor ya, olan yine anneye oluyor :100:

Wuuuuuı!!!! Herkes dolmuş anlaşılan bayramda. Kv evet ayıp etmiş, ben olsam yemez masadan kalkar bişilerle uğraşırdım. Bende doldum baya amaaa yazacak halim bile yok. Tatili bekliyorum dört gözleeee
herkeste kv incisi
bende de var, ama hiiiç anlatmayayım.
şimdi şöyle düşünmeniz gaye normal. kızım senin kv en iyilerden..
ama dışı sizi yakar içi beni.. hiç anlatılmayacak, söylenmeyecek mevzular var aramızda..
ben, ben olmasam çok daha başka olurdu herşey.
susuyorum, zamanımı bekliyorum. Allaha sığınıyorum.

Bu arada Şafak 2 inşallah
Nfk noldu ayşecik???
sağol canım, ayşecik iyi, sadece yüzünde ve ellerinde var.
ilerlemedi. ilaç veriyorum şuan..
sizin pazartesi mi tatil başlıyor

Son düzenleme:

Ah canımmmm. Nasıl sert vurmuş demek...? İyiki kafa göz patlatmadı boşver. Sırf görüntü için bense dişçiye gitme çünkü imkansız zaptedemezsin oncacık çocuğu işlem sırasında. Zaten bu dişler dökülecek inşallah. Nazarlığı olsa Keremimin??? Sen de kendini suçlamamaya çalış; olacağı varmış...

Ben portakal ağacından yapmıştım. Ama muhallebisi çok hamuru az olmuştu kare borcamda. O yüzdennn ordan yaparsan küçük dikdörtgene yap ve muhallebiyi yarım ölçü yap.

Ben de bi de "çok kazma" kocanın yemeğine müshil katma planı var ki evlere şenlik :) ev kazası hep olur sonuçta

Aryammm şafak 2 ne güzel :)

Kıbrıs tatlısını deniyorum. Ama kendisi fırında ben odada emzirmede. Kvye kürdan testi yap dedim ama hayırlısı....

huuu!!!
şu incirli tatlının tarifini verecek yok mu?

portakal ağacından yapıcam yoksa
onun da muhallebisi 1 litre sütten, fazla göründü gözüme..

Ay bu arada yarın yemek yarışmasının oylaması başlıyorrrr!!!! Bir hafta sürecek. Çok heyecanlıyım. Çoook dişli rakiplerim var :/

Ben portakal ağacından yapmıştım. Ama muhallebisi çok hamuru az olmuştu kare borcamda. O yüzdennn ordan yaparsan küçük dikdörtgene yap ve muhallebiyi yarım ölçü yap.
aklın yolu bir

Ben de bi de "çok kazma" kocanın yemeğine müshil katma planı var ki evlere şenlik :) ev kazası hep olur sonuçta
hihihihiiiii

Kıbrıs tatlısını deniyorum. Ama kendisi fırında ben odada emzirmede. Kvye kürdan testi yap dedim ama hayırlısı....
ahhahahah! başarabilir mi sence

pamuk helva, sessiz okuyucu.. sen de yazsana

sizin topiğe ara sıra bakıyordum, ama sanırım artık aktif değil.. gördüğün gibi biz hala faaliz

ay bu ayşeciği canıma sokasım var.. emziriyorum. arada bırakıyor memeyi..

''anne, budo eejjım edimm şötobuyyyo ato. aaaaayşe heddis, bapis pispispis '' diye bi şeyler anlatıyor.
sonra iki fırt çekip yine bi şeyler söylüyor, ne anlatıyorsa. gel de bu kızı yeme şimdiii

Yeme kızımmmm bak sonra zor yaparsınız onun gibisini hahhaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…