Geçmiş olsun canım, yinede rabbim daha kötüsünden korumuş. Dişi çok mu kötü görünüyor? Yaptırmasan idare etmez mi? Hakkatten çok zor çünkü çocuğu o koltukta sabitlemek.Kızlar içim yanıyorKerem dün banyoda oynuyordu ben de çamaşırları ayarlıyordum yanında
Oyuncağı düştü, almak istedi birden küveti de kalktı içinden düştü kenara vurdu ve ön tavşan dişinin kenarı kırıldı
Ona baktıkça içim yanıyor
Ön dişlerin arası ayrıktı şimdi daha ayrık duruyor
Dişçiden parça ekletmesini isteyeceğim ama o dişçi koltuğunda keremi nasıl tutarız, eklenen parça tutar mı bilmiyorum
Yavrumun güzel dişinden parça gitti benim de içim gitti..
sağol canım, emekleyerek de heryere gidiyordu zaten..Cnm masalla aysecige artik ana kis turlarsiniz evi arrik heraey tehlike
Yine basladi demek cnm dokuntu gecmis olsun
Bizimde asimiz vuruldu 7 saat hastanede yattik prof kendisi yapti surekli krndi gozlemledi cok sukur atlattik
Cok duyarli cok iyi bi dr
Cnm fazlalasirsqq mutlakw fotosunu cek dr a gitmeniz gerekirse teshis anlaminda yardimci oluyor
Bende korkuyoruk âsi 15 gune kadar reaksiyon verebilirmis
e hani gerçekten, altın kaplama toka?Aryammm hani ufaklığın bayramlıkları ile çekilmiş fotosu?? Kv sponsorluğunda :)))
eneeeeeem! efe iş başındaBu arada ankarada anannem antreye soğusun diye bi tencere kuru fasulye koymuş. Bizimki git onun kapağını aç ve kolunu daldır! Sonra o kolu çıkar ve etrafa salla!! Allah'tan soğumuştu ve halılar batmadan yakaladım.
şu adet gelse bi dert, gelmese bi dert yafuuuu25inde gelmesi gereken adet bugün geldi!! Neyseki sabahtan denize girdim. Makus kaderim kör talihimmmmmm :/
bu da ayrı bi mevzu. bayram herkesin. herkes sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuğunu bekliyor gelsin bayramlaşalım diye..Biz de ananeye gidicez ama babamizin pasakeyfini bekliyoruz uyuz olmus durumdayim her bayram ayni sey bayram bitti ben daha gidicem aksama varirmiyizbilmem yolda daha ugrancak akrabalar da var ;(
ah canım, okudum mesajlarını ne sıkılmışsın..herkese iyi bayramlar canlar
hiç keyfim yok,kendımı yapayalnız hıssedıyorum.bayramlar çok hüzün verici oldu artık
şeker evlilik danışmanı. kııız, sen ne tatlı tavsiyeler veriyosun öyleİnsan kocasının daha farklı davranmasını istiyor çok haklısın. Ama ben olsam kendim de güzel bi kıyafet alırdım keyfime göre ve bayramın ilerleyen saatlerinde "kazara" çocuğumun üzerine su vb bişi döker değîştirmek zorunda kalırdım
neler yaşanmış neler!!!Canım benim anneannemin 3 yıl çocuğu olmamış, dedeme başka hanım almayı teklif etmişler.. Kabul etmemiş dedem, Sonra 5 çocukları oldu. İlk 3 çocuğu kız olmuş gene aynı teklif; "bu kadın oğlan doğuramıyor"
Sonra 2 oğlu olmuş..
Anneannem anlatıyor da, bu biraz iğrenç ama anlatacağım.. Malum eskiden ped yokmuş, bez parçalarını kullanıp sonra yıkıyorlarmış.. Adetli bezlerini kv görümceler hep anneanneme yıkatırmış..
Bir keresinde; oğlu düşmüş başı kanamış çocuk işte, "vur karına bi tokat, dikkat etmedi" demişler
Dedem de o gazla vurmuş, sonra hergün özür dilemiş anneannemden..
Halbuki çok sakin bir insandır..
Düşün insanın karakteri etrafın baskısıyla nasıl değişiyor?
Kv öldü, görümceler evlendi gitti.
Geriye onlar kaldı karı koca..
anneanneme çok aşıktı dedem
Şimdi alzheimer hastası.
Kimseyi tanımıyor; anneannemi tanıyor
Onsuz yatmıyor, uyumuyor, oturmuyor, yemek yemiyor.
Anneannem "sen benim uyku ilacımsın, iştah şurubumsun dersi, ne günlerimiz vardı ahhh " diyor
Ki, acayip zeki , hiçbir lafın altında kalmayan
Tuttuğunu koparan bir ikizler burcu o.
Hiçbirimiz kaldırmazdık bu kadarını, ama bunu uç bir örnek diye verdim.
Eminim eşin de özüne dönecek, çünkü onun içindeki iyiyi sevdin sen..
şu bebeler yer yadırgıyor ya, olan yine anneye oluyor :100:Oğlumun da huyu değişti illaki memede uyuyacak 40dk- 1 saat!! Yani ayakta sallamayı da kabul etmiyo. Uykusu var deli gibi ağlıyo. Hamağı da getirmedik ev küçük diye((
herkeste kv incisiWuuuuuı!!!! Herkes dolmuş anlaşılan bayramda. Kv evet ayıp etmiş, ben olsam yemez masadan kalkar bişilerle uğraşırdım. Bende doldum baya amaaa yazacak halim bile yok. Tatili bekliyorum dört gözleeee
sağol canım, ayşecik iyi, sadece yüzünde ve ellerinde var.Bu arada Şafak 2 inşallah
Nfk noldu ayşecik???
Kızlar içim yanıyorKerem dün banyoda oynuyordu ben de çamaşırları ayarlıyordum yanında
Oyuncağı düştü, almak istedi birden küveti de kalktı içinden düştü kenara vurdu ve ön tavşan dişinin kenarı kırıldı
Ona baktıkça içim yanıyor
Ön dişlerin arası ayrıktı şimdi daha ayrık duruyor
Dişçiden parça ekletmesini isteyeceğim ama o dişçi koltuğunda keremi nasıl tutarız, eklenen parça tutar mı bilmiyorum
Yavrumun güzel dişinden parça gitti benim de içim gitti..
günaydın canlar..
ayşeciğe ne olduysa hala uyuyor
eşim bursaya gitti günübirlik. ben de kahvaltı yapıyorum, ah nasıl özlemişim şu çayııııı
ayşeciğe dün ilacından verdim. sadece yüz bölgesinde var. bir iki leke de ellerinde.
ilerlemedi öylece kaldı, anlamadım.. amaaaan, her tarafına yayılmasın da. geçiyor işte, geçecek inş..
ve bugün bahar-ı ömrümün doğumgünü..
aslında geleneğimiz, doğumgümüzde birbirimize pasta yapmak.
ama ben bugün şu incirli tatlıdan yapmak istiyorum.
born ve hepiniz, tarif piliiiiis
sağol canım, emekleyerek de heryere gidiyordu zaten..
yere saçılan iç çamaşırlarım, çoraplarım, eşarplarımartık toplamaktan gına geldi.
bazen katlamadan düzenlemeden basıyorum çekmecenin içine
korkum bi misafirin yanında falan çamaşır çekmecemden bi şeyler getirmesi
sıkıntısız atlatmışsınız, elhamdülillah. prof ilgilenmiş, şanslısınız da..
zaten diyetine de dikkat ediyorsun, inş bi tehlike olmaz bi daha.. ama insana stresi, korkusu yetiyor di mi?:100:
e hani gerçekten, altın kaplama toka?
eneeeeeem! efe iş başında
şu adet gelse bi dert, gelmese bi dert yafuuuu
açılış yapmışsın, inş erken biter de tatil sonlanmadan kapanışı da yaparsın
bu da ayrı bi mevzu. bayram herkesin. herkes sabahın ilk saatlerinden itibaren çocuğunu bekliyor gelsin bayramlaşalım diye..
herkes bi annenin evladı. kimse ağaç kovuğundan çıkmadı ya!
gerekirse kısa kısa yapmak lazım ziyaretleri. gidilecek çok yer var, önemli yerler var.
biraz empati yapacaksın, başka bi şey değil.
kimi erkekleri görüyorum, mesela kuzenimin eşi öyle.
kendi nınınısının nınısına gidiyor.
hanımının annesi babası en yakın akrabalarını 2. 3. güne bırakıyor. ayıp yahu!!
ah canım, okudum mesajlarını ne sıkılmışsın..
sanırım ailenden ayrı bi şehirde yaşıyorsun. onlar senin bu durumunun farkında değil mi?
biz sana sabret diyoruz da, tek başına zor.. ardında ailen olsa yükün hafifler.
yeri gelir onlar da müdahil olur.. onların ağırlığı da farklı olur. kimse sahipsiz değil.
sen de değilsin. gerekirse ben gelir paralarım o görümceğiiiii, saçını başını yolarım o kaygananın!!!
şeker evlilik danışmanı. kııız, sen ne tatlı tavsiyeler veriyosun öyle
neler yaşanmış neler!!!
eskilerin böyle hikayelerini duydukça ürperiyorum. bunları nasıl yaşatabilirler birine..
ve imrenerek şaşırıyorum, nasıl katlanılınıyor böyle şeylere.
sanırım eskiler çok daha sabırlı insanlardı..
akıllı adam, eşine başkalarının etkisiyle müdahelede bulunmaz.
çünkü herkes dağılır yalnız kalırlar. yine aynı çatının altına, aynı yatağa birlikte girerler..
değer mi böyle şeylerle ömrü heba etmeye
şu bebeler yer yadırgıyor ya, olan yine anneye oluyor :100:
herkeste kv incisi
bende de var, ama hiiiç anlatmayayım.
şimdi şöyle düşünmeniz gaye normal. kızım senin kv en iyilerden..
ama dışı sizi yakar içi beni.. hiç anlatılmayacak, söylenmeyecek mevzular var aramızda..
ben, ben olmasam çok daha başka olurdu herşey.
susuyorum, zamanımı bekliyorum. Allaha sığınıyorum.
sağol canım, ayşecik iyi, sadece yüzünde ve ellerinde var.
ilerlemedi. ilaç veriyorum şuan..
sizin pazartesi mi tatil başlıyor
huuu!!!
şu incirli tatlının tarifini verecek yok mu?
portakal ağacından yapıcam yoksa
onun da muhallebisi 1 litre sütten, fazla göründü gözüme..
aklın yolu birBen portakal ağacından yapmıştım. Ama muhallebisi çok hamuru az olmuştu kare borcamda. O yüzdennn ordan yaparsan küçük dikdörtgene yap ve muhallebiyi yarım ölçü yap.
hihihihiiiiiBen de bi de "çok kazma" kocanın yemeğine müshil katma planı var ki evlere şenlik :) ev kazası hep olur sonuçta
ahhahahah! başarabilir mi senceKıbrıs tatlısını deniyorum. Ama kendisi fırında ben odada emzirmede. Kvye kürdan testi yap dedim ama hayırlısı....
aklın yolu bir
hihihihiiiii
ahhahahah! başarabilir mi sence
yazdığını görmeden yazmıştım bacım..Yazdım ya kız :)
yazdığını görmeden yazmıştım bacım..
peki muhallebiyi yarım ölçü yapınca, krem şantinin de yarı paketini mi kullanıcam, yoksa hepsini mi?
ve zeki müren de bizi görecek mi?
Bence tamamını koy çünkü şanti candır
Bence tamamını koy çünkü şanti candır
anlaşıldı tamam!:130:Sütü yarım ölçden 1 çay bardağı fazla koy şanti için
pamuk helva, sessiz okuyucu.. sen de yazsana
sizin topiğe ara sıra bakıyordum, ama sanırım artık aktif değil.. gördüğün gibi biz hala faaliz
temmuz topiği, benim hayatımın topiği kızıııııım!:82:Sen bizi hangi topikle aldatıyon kızzzz
ay bu ayşeciği canıma sokasım var.. emziriyorum. arada bırakıyor memeyi..
''anne, budo eejjım edimm şötobuyyyo ato. aaaaayşe heddis, bapis pispispis '' diye bi şeyler anlatıyor.
sonra iki fırt çekip yine bi şeyler söylüyor, ne anlatıyorsa.gel de bu kızı yeme şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?