Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Günaydııııınnnnn!!!
Dün eşimin annesinin köyünde baya kalabalık bir bayram geçirdik, bazı durumlar vardı can sıkıcı ama fena değîldi ilk bayram günümüz. Bugün 2 yerimiz kaldı ziyaret için onları da halledeceğiz.
Sonrasında valiz hazırlıklarına girişeceğim yavaştan. İlk kez liste yapacağım( bu unutkanlıkla eminim bişîler unutulur çünkü). Özellikle götürülmesi gereken bişi olursa dikkatten kaçan, sizlerden de tavsiye alabilirim.

günaydın canlar..
bir iyi, bir de kötü haberim var.

iyi haber; ayşecik artık adamakıllı yürüyor, odalar arası yani. arada düşüp kalkıyor ama
birkaç gün içinde epey ilerletti. zaten ayağa kalkıp durana kadar zorluktu, gerisi ona kolay.
ve çok mutlu yürürken çığlıklar atıyor

kötü haberse; o lekeler yine çıkmaya başladı..
şuan sadece alnında var ama bir iki saat içinde tüm vücuda yayılır..
çikolatadan şüpheleniyorum. dün birkaç kez ısırttım. kendim de yedim kaç tane.
inş önceki gibi çok şiddetli olmaz bu sefer..

Canim cok sevindim yurumesine ama lekelere de cok uzuldum verilen surubu hemen cok ilerlemeden versen mi acaba dua ediyorum ins cok yayilmaz

ah canım, geçmiş olsun.
sizin iş yerine dolmadı di mi? Allah beterinden saklasın..

Nfkcım ye ya boşver. Bak burda bayram gezmemiz bile yok :/

Uyu artık Efe uyuuuuuuuuuuu. Bi saat olacak ayağımda sallıyorum dalamıyor minik kuş
yemenin işte bu gibi dezavantajları da olabiliyor

hala minik kuş dediğine göre, enerjin ve sabrın var. inş bitmeden de uyur, minik kuş

listeni yazsan, eksik gördüğümüzü söylerdik.
ama arya için olmazsa olmazlardan söyleyeyim birkaç tane..

-güneş kremi, pişik kremi.
-ateş düşürücü, harici başka bi ilacı varsa. öksürük şurubu, antihistaminik gibi şeyler. düşmelere karşı jel. benim hep çantamda.
-ateşölçer
-şampuanı ve deterjanı
-biberon, suluk
-deniz bezi.
-şapka
-havlu-mayo
-varsa kova kürek oyuncağı falan
-tırnak makası, toka, tarak.
-önlük, battaniye,
-yolda atıştırmalık kraker ya da kavanoz mamaları falan
-bebek arabası.
-genel kıyafetler dışında sweet, hırka, çorap.
-bez, ıslak mendil, alt açma bezi, ter bezi.
-yastık, çarşaf

genel olarak;
-foto makinesi
-telefon ve diğer cihazlar için varsa pc ya da foto makinesi şarjları.
-yedek poşet. çok gerekli oluyor, kirli koymaya falan.
-kimlikler, aryanınkini de unutmayın.
-şampuan, lif.

aklıma gelenler bunlar..

Cnm masalla aysecige artik ana kis turlarsiniz evi arrik heraey tehlike

Yine basladi demek cnm dokuntu gecmis olsun
Bizimde asimiz vuruldu 7 saat hastanede yattik prof kendisi yapti surekli krndi gozlemledi cok sukur atlattik
Cok duyarli cok iyi bi dr
Cnm fazlalasirsqq mutlakw fotosunu cek dr a gitmeniz gerekirse teshis anlaminda yardimci oluyor
Bende korkuyoruk âsi 15 gune kadar reaksiyon verebilirmis

Valla nfk herşeyi saymış :) en önemlisi şarj aletleri!! Bi de su alın yanınıza maşallah bıdıklar çok içiyo.

İyi habere çok sevindim :) kötü haberi ise gözlemle bakalım. Belki okadar artömaz inşallah. Bornun dediği gibi şurubu mu versen??

Aryammm hani ufaklığın bayramlıkları ile çekilmiş fotosu?? Kv sponsorluğunda :)))

İnşallah kötü hiçbir reaksiyon olmaz canım.

Bir pet şişede bile gemileri batırabilecek kuzucuğum denizde mayıştı!!! Komik çocuk kollarını bile çarpmadı.

Bu arada ankarada anannem antreye soğusun diye bi tencere kuru fasulye koymuş. Bizimki git onun kapağını aç ve kolunu daldır! Sonra o kolu çıkar ve etrafa salla!! Allah'tan soğumuştu ve halılar batmadan yakaladım.

Amannn bak sen yaramaza ya ay netatli hali varfi kimbilir

aman alah'im

yürüme bayram hediyesi olmuş size
Allah allah insallah tez zamanda gecer canım:26:

nfk, çok geçmiş olsun. umarım artmaz. çikolataya alerjisi olabilir.
bende duru ya yumurtayı fazla verdiğimde vücüdunda kocaman kocaman sivilceler çıkıyor.
yürümesine cok sevindim...

25inde gelmesi gereken adet bugün geldi!! Neyseki sabahtan denize girdim. Makus kaderim kör talihimmmmmm :/

Ay bnm de en korktugum seylerden birisiydi hasta oldum neyseki ama sana cok uzuldum uzun suruyo mu hastaligin peki (
Biz de ananeye gidicez ama babamizin pasakeyfini bekliyoruz uyuz olmus durumdayim her bayram ayni sey bayram bitti ben daha gidicem aksama varirmiyizbilmem yolda daha ugrancak akrabalar da var ;(

herkese iyi bayramlar canlar
hiç keyfim yok,kendımı yapayalnız hıssedıyorum.bayramlar çok hüzün verici oldu artık

6 gün falan sürüyo. Şanslıysam oteldeki son iki gün girerim inşallahhhhhhh.

Bu kocalar var ya bu kocalar!!!

herkese iyi bayramlar canlar
hiç keyfim yok,kendımı yapayalnız hıssedıyorum.bayramlar çok hüzün verici oldu artık

Canım nolduuuuu?? Bizler varız bak :) ufaklıklarımız varrrrrr.

6 gün falan sürüyo. Şanslıysam oteldeki son iki gün girerim inşallahhhhhhh.

Bu kocalar var ya bu kocalar!!!

Canım nolduuuuu?? Bizler varız bak :) ufaklıklarımız varrrrrr.

zaten o ufaklıklar yokmu elimi kolumu bağlıyor,yoksa çoktan boşanmıştım,
hala düşünüyorum boşanmayı gerçi,ama esaslı düşünüyorum işte boşanırsam kızım nolur cok yıpranır mı bu süreçten,bir gun beni suçlar mı yada benı anlamaya çalışır mı?
kısacası kötüyüm pembeli

Nacizane şöyle bişi dicem konuyu tam bilmediğim için; boşanınca sevmediğin huyları olan bir adamla daha çok muhatap oluyorsun, olmak zorunda kalıyorsun. Arada çocuk olunca böyle oluyo malesef :/ o yüzden deveyi gütmeye çalışmak daha iyi olabilir...

haklısın
işte ben de bunların hepsini tartmaya çalışıyorum,yanı bu boşanma kararı öfkeyle bir anda alınmış bir karar olmasın istiyorum.
boşanınca tayin isteyip defolup gideyım bu şehirden kızımla başbaşa yenıden yenı bır hayata başlayalım dıyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…