Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Hıııı, bu arada yukarıda resmen alıntı kirliliği yapmışım.Çok alıntı bana göre değil.

Vavvvvvİşte aşk bu
:93::78:

Hıııı, bu arada yukarıda resmen alıntı kirliliği yapmışım.Çok alıntı bana göre değil.

senin sorunun çok altıntı değil dostum, alıntıladığın mesajın altına yorum yazmaman :76:

O nasıl iş ya, Allah Allah.İnsanın aklına türlü türlü şey gelir.
tabi ya, o anne babanın halini düşünemiyorum..
kız çocuk sahibi olmak kesinlikle daha zor. anne olunca daha derin hissediyorsun.
Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın..

Evet şekerim pazartesi yolcuyuz inşallahh
Aryammm şafak 2 ne güzel :)

Kıbrıs tatlısını deniyorum. Ama kendisi fırında ben odada emzirmede. Kvye kürdan testi yap dedim ama hayırlısı....
Merak ettim şu evdeki tatlılar bitsin, benim heyheylerim de geçsin bende deneyim inşallah.
siz böyle anlatınca arya emmediği için içim gidiyor hep... Ayşeciğin kelime hazinesi de baya zengin, bayaa bişiler anlatıyor desene

arefe gunu cıddı kavga ettıydık benım bu geberesıce kocamla,ben ceylını arabaya atıp annemın evıne gıdıyodum resmen evı terkedıyodum,peşimden beddua ettı kocam inşallah arabanın altında kalırsın dıye,korkumdan 2-3 tur attım mahallede gerı eve dönduydum,bizimki o gece ısten eve mınıbusle dönerken mınıbüs ıslak zemınde kaymış,sağa sola yalpalamış zor toparlamış adam bu nu anlattı kocam,tabı bunu hemen o gece anlatmıyor erkeklıge bok sürdürmeyecek ya,dün akşam böyle böyle oldu dıye anlattı,ben de beddua ederken dıkkatli olursun bı dahakine dedim

canım ailem yakınımda,babam zaten yok,1 yıl önce kaybetmiştim,annem de klasık anneler gıbı yapma kızım etme kızım boşver kızım çocuğun var kızım dıye benı teskın etmeye çalışıyor ama nereye kadar,gerçekten bunaldım cok

huuu!!!
şu incirli tatlının tarifini verecek yok mu?

portakal ağacından yapıcam yoksa
onun da muhallebisi 1 litre sütten, fazla göründü gözüme..
aynı tatlıdanmı bahsedıyoruz ama ben gecen gun şöyle bi tatlı yapmıştım,çok güzel oldu,yalnız cevızlerı cok iri dövmüştüm tarıfte öyle yazıyodu,çok da güzel oldu öyle ama bu sefer de ceylın yıyemedı,bebekler için harıka besleyıcı bır tatlı bol bol yedımek lazım tarıfın lınkı bu canım

Uğurböceğim Mutfağı: İNCİRLİ MUHALLEBİLİ TATLI

anacım prenses gıbı hissetmek falan ıstemıyorum zaten kendımı,ben kendımı bıldım bılelı kendım hallederim işimi,ama haklıyı haksızı ayırt etsın ıstıyorum su kalın kafalı kocam,körukörune savunmasın bana aılesını,babam da hep derdı rahmetli cahılle etme sohbet ya dılınden cekersın ya da elınden zahmet,ama ben de peygamber değilim ki ya

yanı bunlar öyle çingeneki canım,sana başka seyler de anlatsam ağzın acık kalır gerçekten,çok acı cektım bunların yüzünden ben hep dık durdum,bu kadar dık durmama rağmen benı eğmeye bana şekil vermeye çalıştılar hala da çalısıyorlar

kızını önemseyen bır baba maalesef
aslında öldürme konusunda blöf yapmamıştım,gerçekten öldürürdüm,yine olsun yine aynı şeyi yaparım

Kokuyu sen aldıysan eşin hayli
Hayli alırrr :/

Ay evlerden ırak ya :/

pembiş, ben kaçırdım galiba..
nasıl, beğenildi mi kurabiyeler?

Bilmem ses çıkmadı valla. Ben bıraktım geldim. Ananne dede de yemez. Misafirlere çıkacaklardı ya :)

muhallebiyi tekrar yaptım. eşimin doğum günü tatlısı diye

İyi yaptın valla alkış sana :)

Sen gel yorum yaz da varsın alıntı kirliliği olsun :)))

Dene sonra kv ondan da bıkıtsın seni jhhahhahahah

busmai canım az oncekı mesajda yazacaktım ama unutmuşum,ya çok üzüldüm geçmiş olsun,dişçiye götür ama öyle ekleme falan yaptırma bence,çocuk korkar,o altlerden psıkolojısı bozulur,zaten bu dişler bi sure sonra çürüyecek,dert etme,allah başka keder vermesın canım

nfk aynen benım kız da öyle yapıyor,çok tatlılar ya:) bu arada yurumuş senınkı hayırlı olsun canım

Canlarr nasilsiniz biz teyzedeyiz yasir cok egleniyo kuzeniyle gecmisi okumaya calistim
Busmaicim cok gecmis olsun kereme cok uzuldum
Nfkcim portakal agacinin tam olculeriyle dikdortgen borcama yapiyorum ben ama coktan yapmisindir nasil oldu
Pembis nasil geciyo tatiiil
Destinycim cok uzuldum ama herkes yazmis zaten bebeklerden sonra bu adamlar iyice hallendi ;(

evet canım, adı farkıl bi tek. ölçüler ve tarif bile aynı neredeyse.
portakal ağacından yaptım ben. ve dediğin gibi iri çektim cevizleri. ağza gelsin biraz, ben öyle seviyorum

nfk aynen benım kız da öyle yapıyor,çok tatlılar ya:) bu arada yurumuş senınkı hayırlı olsun canım
hamdolsun bu cennet meyvelerini Verene

Nfkcim portakal agacinin tam olculeriyle dikdortgen borcama yapiyorum ben ama coktan yapmisindir nasil oldu
benim dikdörtgen borcamım yok, büyük oval borcama yaptım.
muhallebi de fazla göründü gözüme, üstad pembişe sordum, yarıya düşürebilirsin dedi
ben de 3 bardak sütle yaptım. şuan buzdolabında ama tadına bakmadım, eşimi bekliyorum

beddua dönüp dolaşıp sahibini bulurmuş.. Allah korusun..
hadi seni düşünmüyor, yahut korkutmak için diyor. kızını da mı düşünmüyor.. onun kanından canından değil mi el kadar bebe

tatil imkanın yok mu? annene ya da ne bileyim köye, bi akrabanın arkadaşının yanına gitsen..
bir hafta kafa dinlersin, deşarj olursun..

o kv ve görümceni Allah ıslah etsin, ettikleri kadar bulsunlar inş

bacım geldi. bayram harçlığını ıslatmak niyetindeydi

alışverişe çıktık. valla çok nasipliydi. iki dükkana girdik. birer pardesü aldık çıktık.
ama ben seçtim ikisini de. ne yazıkki bana olmadılar ona nasipmiş.
sezonda 350 lira etiketli ürünler yarı fiyatına inmiş..
milleti soyuyorlar resmen. o ürün, o fiyat eder mi?
onu sezonda alanı kazıklıyorlar resmen.
sezon sonu diye, asıl satılması gereken fiyata iniyor, ederine geliyor ürün..
bunu bilir bunu söylerim, sezonda alışveriş yapılmaz kızlar!!!

şimdi geldik, ayşeciği uyuttum.
domates çorbası ve zeytinyağlı taze fasulyem var. yanına fırın makarna yapıcam. ne zamandır yemedik.
ardından incirli tatlı..

ayşeciğe şu tarzda spor cırtcırtlı ayakkabı almak istiyorum.
ama netten güvenip alamam, bakmadan giydirmeden..
siz nereden aldınız? flo da güzel bebek sandaletleri görmüştüm, acaba benzer var mıdır?
boynerde de görmüştüm ama taaa ne zaman..

Adidas Derby II Cf Inf Ayakkabı Beyaz Pembe - e-bebek.com
Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 Fiyatı | En Ucuz Adidas 2012 Yaz Ayakkabı Adindoor Dragon Crib 18 Mor Pembe ADI-V24964 | Ucuzu.com
Step Up İlk Adım Ayakkabısı Spor Mor - e-bebek.com
Adidas Dragon Cf I Ayakkabı Beyaz Mavi Mor Pembe - e-bebek.com

Son düzenleme:

Tatil pzt otelde başlayacak inşallah :)

Efenim ne üstadı bak sen bi çırpıda bakınca anlamışsın fazla geleceğini

Giyim sektörü zaten bir kazık sektörü. Düşün o indirimli halinden bile adamlar kar ediyor..!!

Tatlıyı beğendiniz mi çok merak ediyorummmmmmm.

Ay hepsi birbirinden tatlı valla. Biz daha yürümediğimiz için oğluş yalın ayak takılıyor. Yürüyünce bakacağım inşallahhhhhh

Oğlum emdikten sonra ayakta sallanmak istemedi. Kendini yatağa attı. Yüz üstü, sırt üstü, yan derken yüz üstü dönüp uyudu!!!! Sanırım ayakta sallarken tenlerimiz birbirine değiyo ve sıcak oluyo ya işte o rahatsız etti onu. Uyku eğitimi bahane sıcak şahane diyorum :))) kendimi kaptırmıyorum çünkü çocuk milletinin modu hergün değişir

Hadi gözün aydın, inşallah hep böyle devam eder, dualarım seninle.

Son düzenleme:
Misafir var.Ben de Aden'i uyutmak amacıyla odaya geldim.Fırsat bu fırsat hemen kk'yi tıkladım.

Hep böyle uyusa ne iyi.

Biz Flo'dan sandalet aldık, memnunuz.Aynen şu sıralar biz de ayakkabı bakıyoruz.1. Ayakkabının numaraları çok büyük değil mi?İlk adım almak istemiyorum bizim kıyafetlerimizin çoğu spor.Eşim bir de Convers'e bakıyordu ama henüz karar vermedik.

Bacının bayram harçlığı da iyiymiş kızzzzzz.Yarısı olsa bile 175 tl harçlık, ohhhh ne iyi.

Canım benim eşini de seni de hakkıyla tanımıyoruz, belki çok da sağlıklı yorumlar yapamayacağız.Anladığım bir şey varsa eşinle aranızdaki bağlar kopma noktasına gelmiş.Peki eşinle hiç ayrılmayı düşündüğüğnü ciddi ciddi konuştun mu?O bu konuda neler düşünüyor?Annene gitsen bir süre belki daha iyi düşünürsün.Eşini görmeyeceğin için objektif olabilirsin. Çocuk olunca ayrılık daha zor ama kızının böyle bir ortamda büyümesi de var.Şimdi okuyunca hep ben olsam ne yapardım diye düşündüm.Yalnız çocuk büyütmek çok zor hele de kız çocuğu.
Bir de eşinizle aranızdaki saygı ne boyutta o da çok önemli.Bence saygı yıpranmamalı.Durumun gerçekten çok.Allah yardımcın olsun.Allah eşine de akıl fikir versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…