Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

inşş

bak işte, çocuksuzlar anlamaz. ama bu anlattığın kadarı bile anneye tatil olabiliyor

korkma canım.
zaten adet olman 1 sene sürdü.
tam sökülemedin belliki..
bu kanama normal..

kaç gündür kuzenimle takılıyoruz
kendisi bekar
çocuğun zorluklarını gördü "hergün böyle mi" diyo bana

sakın gitmeyinnnn
tatile devammmm

hımm ben de dün gece kakaolu ıslak kurabiye yaptım o da brownie gibi
ilk kez denedim çok güzel oldu
tarifi uğurböceğim mutfağı diye bi blogdan aldım ölçüler tam-

bi de eşim bamya almış, daha önce hiç pişirmedim.
ama teyzem bir gün ayıklarken, özel bi şekilde temizliyordu bamyaların baş kısmını. bi püf noktası vardı, yoksa suyu uzuyormuş falan:44: onu da bi anlatın bana

hımm ben de dün gece kakaolu ıslak kurabiye yaptım o da brownie gibi
ilk kez denedim çok güzel oldu
tarifi uğurböceğim mutfağı diye bi blogdan aldım ölçüler tam-
söylediğin bu tarife bakıyordum. kurabiyelerin resmi vardı.
ayşecik ekranı gördü, tepkisi

-mama mammm hamm!!

canım ya benım bıldıgım saplı olan kısmını keserken dıkkatlı kesıceksın sadece ust kabugunu alıcaksın ıc kısmı gozukmeyecek sekılde. birde mutlaka yıkadıktan sonra kurutmalısın. annem hep bır kac dk gunete tutardı pişirmeden. tarıfım ıyı olmadı ama nasıl anlatacagımı bulamadım

söylediğin bu tarife bakıyordum. kurabiyelerin resmi vardı.
ayşecik ekranı gördü, tepkisi

-mama mammm hamm!!

kerem de 4 tane yedi

ben ayıklanmış alıyorum, ayıklamak ellerimi acıtıyor minicik dikenleri var
sadece sopa gibi uzun sap olan yeri keseceksin, sapın altındaki şapka gibi kısım kalacak. hepsini kesmiyorsun yani.
aynı semizotunu domatesli bulgurlu zeytinyağlı yapıyorduk ya, onun gibi pişiriyorum.
kuşbaşı et patates havuçla da pişirilir. içine limon sıkacaksın suyu uzamasın diye.

canım benimmm, çok sağol

şimdi nette baktım, fotoğraflarla nasıl ayıklanacağı anlatılmış..
anladım sanıyorum. dediğin gibi yıkadıktan sonra kurumasını bekleyeyim. demek o da bi püf noktası
inş beceririz

Olur mu kız ne güzel oldu valla :)))

ayyy balık mı
çok iğrenç yaaa :)
hugo olayına koptumm

biz sıkılıyorduk kalabalıklaşsak diyorduk sen ne diyosunnn:)

aynen, yelken salatanın aldığı oyu başka şekilde açıklayamıyorum ben

şu kızın ettiği lafa bakın yaa!!!

Samimi ve içten karşılamanızdan dolayı çok mesudum sizleri seviyorum
Günaydınnnnnnnnn :)

Ne güzel bir sabah geçirmişsiniz, sevindim adına,
Fotograf da çok güzel bi anı oluyor , biz kızımda yapmıştık Selim'le de çektirebiliriz inşaallah ..

nfk ben prima ıslak mendil kullanıyorum memnunum
uni baby gerçekten pahalı ve çok da güzel gelmedi dokusu
molfix in ıslak mendili pişik yaptı
fresh n soft çok ucuzsa almayın derim
Nivea da çok güzel yumuşacık, yazın hiç ıslak mendil tüketmedik ama, kaka sonrası duşa popişi yıkamaya

N güzel, bardağa dolu kısmından bakabilmek
Şaka bir yana gerçekten o manzara bile yetiyor ..

1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
En iyisi dr.una görünmen canım mühim birşey yoktur da bi kontrol olur en azından ..

Portakal ağacı, en güzel browni , bu tarif gerçekten yediklerim arasında en güzeli

Çok sevindim moralinin düzelmesine

kendisi bekar

Evlilik v çocuk fikrinden soğumada bari

Evet ben de bayılıyorum ıslak kurabiyeye Cafe portakal portakallı browni kurabiye tarifini yapıyorum ben de..

4 tane miii? afiyet bal şeker olsun..
tarif güzel görünüyor, 1 gece bekletin diyor. şimdi yapsam akşama kadar dinlenir di mi?

hmm, sen bulgur da ekliyorsun yani..
dondurucuda hazırda kavurmam yok, o yüzden zeytinyağlı deneyeceğim.

jinekoloğumdan randevu alamadım bir türlü ,cevap vermiyor sekreteri..
dediğiniz gibi belki de 1 yılın acısı çıkıyor
ama ben yine de kontrole gideceğim, kanama baya var. zaten doğumdan 1 yıl sonra gelirsin demişti..

şimdi hazırlanayım keremi dişçiye götüreceğiz:) bakalım kırık dişe ne diyecek. öptüm

Ayıkladıktan sonra üzerine bir limon suyu sıkıp bekletiYor annem de soğanı kavrulana kadar, sonra da o limonlu su ile tencereye, çok nefis oluyor ekşi ekşi

dinlenir canım.

evet bulgurlu yapıyorum ,domates de koy
serin serin oh mis

Evet aile fotosu inşallah :) uyuzcanım su koyuvermezse...
düğmesine bas, düğmesineee..

uyuzcan mode off
minikkuş mode on

kızlar doğru söyledi. kaç gündür kv kp yanındasın..
yine oraya mı döneceksin? döneceksen bile kendi evine gidersin..

kendisi bekar
ay ne korkmuştur yaaa?!
artık erkeklere bile bakmaz ahahahahah

şimdi hazırlanayım keremi dişçiye götüreceğiz:) bakalım kırık dişe ne diyecek. öptüm
ne yapılabilir hiç bilmiyorum, ama iyi haberlerle gelin inşş

Bi ara konuşurken anlatayım şu kızma olayını, benimde aklımda. Gerçi hemen pişman olup özür diledi çocuktan, barıştılar, ama anlatmak lazım. Bende dün biraz kızdım kuzuma, sonrada vicdan, vicdan... Sabah o güler yüzüyle uyandırınca hiçbişi kalmadı:)) kahvaltı olayı ve yemek olayını biraz oturttum sanırım. Gün geçtikçe çözüyorum, sistem oturacak inşallah. Şimdi odadayız bizde, aryacık uyudu yolda, uzun uzun uyur inş
Doğru söylüyorsun, aslında benim gerildiğimi anladıkça ilgilenir, bakar çocuğa. Ama dün eğlendik sahilde, otele gelince zıbanadan çıktım. İnat ettim uyumacınca, gereksiz yere. Uyumuyor mu, al çocuğu da çık demi? Ama yoook, inat bu ya:)
Komşunun yetimi heee!
Du bunu kullanayım ben
Chicconun ıslak mendilini aldım en son, o da güzel...
Evet canım, yeni tarifler kazandırdın valla:) sen bizim birincimizsin boşver.
Balık dediğin insan görünce kaçar yawff, o ne yüzsüz balıkmış seni kaçırmış
Bu arada benimde hamileyken göbek hiç yoktu, görsen 6 aylık derdin anca. Dr um bile şoklardaydı:)))
Nerdesiniz yaaaaa kendi kendime takılıyommmmmmm??????
Yeni geldik kuzum otele, sahile tel götürmüyorumm.
Dötlerinden amma çektiriyorlar valla yaa. Gün içinde yarım saat, 1 saat açık bırakmazsam pişikten geçilmiyor.
Ohhh ne güzell... Siz bari tadını çıkarın tatilinn!
1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
Düzene binmesi zaman alıyor, benimde doğumdan önce daha azdı sancılarım, doğumdan sonra arttı, güya azalır diyorlardı!
Bamyaların sap kısmını koni şeklinde, çekirlekli kısımları görünmeyecek şekilde keseceksin. Birde pişirirken içine yarım yada 1 limon sık ki sünmeyi engellesin. Hoş ben koni şeklinde kıvırarak kesmek oyalıyor diye baya küt küt kesip limonla pişirmiştim ( üşendiğimden) bişi olmadı. İşin sırrı limon bazıları sirkeli suda bekletip yıkıyor(1/3 oranında su sirke karışımı), bazıları limonlu suda bekletip yıkıyor, yinede hepsinde limonla pişiyor. Yıkarken ne olursa olsun sünecek ama pişince düzeliyor merak etme.
Bir bamyaseverden sevgilerle....

Son düzenleme:

Ayıkladıktan sonra üzerine bir limon suyu sıkıp bekletiYor annem de soğanı kavrulana kadar, sonra da o limonlu su ile tencereye, çok nefis oluyor ekşi ekşi

dinlenir canım.

evet bulgurlu yapıyorum ,domates de koy
serin serin oh mis
hadi bakalımm..
ayşecikle çamaşırları asalım sonra da yemeklere girişiriz beraber

Sibel'in Kahvesi: Kakaolu Islak Kek

Google foreverrrrrr

pöffff tam hazırlanıyordum eşimin işi çıkmış ,yarın sabah gideriz dedi. çocuğun diş işi yılan hikayesine döndü.
bugün eve bir ayar çekeyim bari ,çamaşır yıkayayım, yemek yapayım. kaç gündür dışardayım adam isyan etmek üzere

ABD’de bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi.

ABD’nin Maine eyaletinde yaşayan Linda Sirois (49), kızı Angel Hebert (25) yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Buna önce soğuk bakan genç kız daha sonra teklifi kabul etti. Birçok klinik, yaşından dolayı Sirois’e taşıyıcı anne işlemi yapmak istemedi. Sonunda Massachusetts eyaletinde bir klinik testlerden geçmek şartıyla olumlu yanıt verdi.
Kızın yumurtalığı kocasının spremleriyle döllenip; annesinin rahmine yerleştirildi. Büyükanne, torunu Madden’ı 13 Ağustos’ta sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Daha önce dört doğum yapan Linda Sirois, “En büyük çocuğum üniversitede. O yüzden rahat bir doğum yaptım. Bulantı bile hissetmedim” dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…