Ayıklaması sıkıntı, evet. Dediğim gb acelem varsa küt kesiyorum ben valla:) limonla pişince de sorun olmadı şimdiye kadar. Ayyy canım çekti kızzz! Şöyle ekşi ekşii...Eki Görüntüle 778628
şu hunilerden başına taç yapmış avare dolaşan birini görürseniz, o benim!:86:
bu bamyalar beni bitirdi.. yaklaşık bir kg bamyanın abartısız 3/4ü 2 cm uzunluğunda.
yani gövdesi baş kısmından kısa..
iğneleri yaraladı. salgısı ellerime yapıştı, kokusu iğrenç.
uzun bi süre bamya görmek istemiyoruuuum
Canım bi süre ara verin isterseniz, sen annende kafanı dinle. Bazen insanın hiçbirşeye tahammülü kalmıyor, çıkmaza giriyor herşey.hakkınızda hayırlısı olsun...kötuyum canlar,herkese selam
ben boşanma yoluna bayagı bı gırdım,hala tartıyorum koyuyorum ama yok olmuyor,her yol benı boşanmaya çıkarıyor
umarım kızım bir gün benı neden babasız buyuttun dıye benı suçlamaz
bu akşam kocam gelecek,ayrıntıları konuşcaz,hala annemdeyım
öpüyorum herkesi
Bamyadan hiç hoşlaşmam
Evlendiğimden beri bir kez pişirmedim eşim ya annemde yer ya da kendi annesinde ayıklaması da yemesi de bi garip benim ağız tadıma uyuşmuyor..
Bir de yazamadım ben de seni çook özledimmm
Ahh canım okudukça hep iyi bir haber mi diyorum ama bu gece inşallah hakkınızda en hayırlısı olur dua edeceğim senin için...
Pembiş huggies little swimmers S-M mi M-L mi kullanıyosunuz ?
Bir de bioderma nasıl faydası oldu mu ben de yavaştan hazırlıyorum valizi var mı ekstra söylemek istediklerin mikrofona
Pamukhelvam buraya yazdığını gördüm sana özel mesaj atacaktım fakat diğer arkadaslara da kabul edip, cevaplarlarsa bi sorum olacak...
Arkadaslar benim 21 Haziran doğumlu coooook tatlı ! bi kızım var..
Gun içerisinde sürekli ağlıyor ve ilgi istiyor.. Yani bu ağlamalar öyle ki baaas bas bağırıyor ! Komşular kapıya gelecek Zan ediyorum o kadar..
Bi sıkıntısı mı var? Kesinlikle hayır !
Kucağıma geldigi an kesiliyor bagirmasi ve mutlu oluyor...
Bi tane daha abimiz var 3 yasında ... Onunda ilgiye ihtiyacı var
E haliyle ev isleri ...
Sürekli ilgi mümkün degil?
Merak ettigim şey
Allah sizlere bağışlasin meleklerinizi
Bir gunünüz nasıl geçiyor
Bizim gibi krize girenleriniz var mı ?
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
Acaba bunun da etkisi olabilir mi?
Abimiz , kizim kadarken bayağı derdini anlatırdı
born pembiş aryam pamukhelva nfk sağolun
ben de koşarken bacağımı çarpmışım o anda hissetmedim şimdi fena morardı:)
ayıklanmış al canım,uğraşmazsın
bu arada fotoğraf makinen süper çekiyor
Hakkınızda hayırlısı olsun canım , inşaallah konuşmanız neticesinde müspet bir karara varırsınız , üçüncü şahıslar yüzünden biten evlilikler daha bir fazla üzüyor benikötuyum canlar,herkese selam
ben boşanma yoluna bayagı bı gırdım,hala tartıyorum koyuyorum ama yok olmuyor,her yol benı boşanmaya çıkarıyor
öpüyorum herkesi
Pamukhelvam buraya yazdığını gördüm sana özel mesaj atacaktım fakat diğer arkadaslara da kabul edip, cevaplarlarsa bi sorum olacak...
Gun içerisinde sürekli ağlıyor ve ilgi istiyor.. Yani bu ağlamalar öyle ki baaas bas bağırıyor ! Komşular kapıya gelecek Zan ediyorum o kadar..
E haliyle ev isleri ...
Merak ettigim şey
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
E haliyle ev isleri ...
Merak ettigim şey
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
E haliyle ev isleri ...
Merak ettigim şey
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
E haliyle ev isleri ...
Merak ettigim şey
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
neden park yatağı kv ye götürmüyorsunuz?Kendi evimizde rahat,park yatak. ama kv de açıkçası genelde bizle yatıyor korkumdan.
ne düşünüyorsun?yahuu bu telsizlik beni mahvetti pc basına tam oturuyorum yazıcam pat bişey oluyo yazamıyorum tel varken ne güzeldi bugün fiyat araştırmasına girdik bakalım en kısa zamanda alıcaz inşallah..
yağı az koyduğumdan sanırım dediğim gibi hamuru toplamak zor oldu.Ellerine sağlık canım ,nefis olmuştur ımmh
Minik olanları ayıklamak zor evet neyse ki bitmiş, afiyet olsun
geçmiş olsun, sıcağı sıcağına farketmedin tabi..ben de koşarken bacağımı çarpmışım o anda hissetmedim şimdi fena morardı:)
hayırlısı olsun be canım.kötuyum canlar,herkese selam
öpüyorum herkesi
evde ayşecik varsa en elzem ihtiyaaaaçDolap kapaklarına kurdele mi:))) nfk ömürlüksünçok elzem ihtiyaç yani:)))
Bir de yazamadım ben de seni çook özledimmm
küçücük olmalarına rağmen birkaç tanesi dışında küt kesmedim.Ayıklaması sıkıntı, evet. Dediğim gb acelem varsa küt kesiyorum ben valla:) limonla pişince de sorun olmadı şimdiye kadar. Ayyy canım çekti kızzz! Şöyle ekşi ekşii...
kızım, fıtrat olarak sakin bi bebek.Arkadaslar benim 21 Haziran doğumlu coooook tatlı ! bi kızım var..
E haliyle ev isleri ...
Merak ettigim şey
Yoksa bu bi donem mi?
Birde cok konuşmuyor ...
bu arada fotoğraf makinen süper çekiyor
saolsun güzel makine almış da, bu diğer makineyi almasını sadece geciktirirEnişte güzel makine almış nfk'mıza anlaşılan
bizimki su istemeyi iki gündür beceriyor. önceden ona da mama diyordu.Bizimki daha su bile demiyor:) suya mama diyor,dede, nene, ananne, ver, al, hala, gel, hadi sadece bunları söylüyor. Bence normal gb ama siz daha tecrübelisiniz tabi, kıyaslayabiliyorsunz:)))
valla illet bi şey ya..bamya hakkında aynı hissiyata sahibizsen 1 kiloyu iyi ayiklamissin ben yarim kiloyu anca ayikladim ama etlide pek güzel oldu.. bide temizleyip buzluga atacaktik
günaydın bacım..Bugün çok mutsuzumgece toplam yarım saat uyumuşumur. Bi de gündüz 1 saat eşim sayesinde uyudum. Mahvetti beni eşşek oğlum!! Kahvaltıya yeni indik. Her yerim tutuk ve ağrıyo kahvaltıdan sonra denize gidebilirsek belki iyi gelir. Koycam bi cami avlusuna görecek gününü!! 40ında düzelmedi 3 aylık 6 aylık yaşında derken 14 aylık oldu nerdeyse dana oldu yani hala uyksu sorunlu. Yangın varrrrrrr diye bağırasın var!!!!
Ha hu arada günaydın :)
senin de bayramın mübarek olsun canım..kızlar bu arada geçmiş bayramınız mübarek olsun bayadır giremedim fırsat bulupta oğluş çok fena bu aralar yemiyor durmuyor bütün gün yapışık ikiz gibi geziyoruz sürekli kucağımda o uyuynca anca iş güç biz hala yürümüyoruz temmuz bebelerinden varmı bizim gibi yürümeyen hala pembiş bu arada sana oyumu kullandım vatana millete hayırlı olsun
buyuuuur???Ggggghgjvvjhcvkhkhjovouvujbjkblibibklblbiliblkbklblbk
günaydın canım..Günaydınlarr
Nfk sabah sabah aklıma sen geldin tam çıkardım mayolarımı yıkıcam bi de baktım alarm üzerinde kalmış senin de başına gelmişti böyle birşey dimesinir oldum şimdi çarşıya çık değiştir...
Neyse bir arkadaşım doğum yaptı bebeği görmeye gider sonra da çıkartırırım artıkın...
Tel. için de benim telim idarelik ablamda biz ona alıcaz ama kırılan s3tü sanırım s4 alıncak üzerini o kapatıcak
Bu arada biz de gazete kağıdı sıkıştırıoruz dolap kapaklarına
Bugün çok mutsuzumgece toplam yarım saat uyumuşumur. Bi de gündüz 1 saat eşim sayesinde uyudum. Mahvetti beni eşşek oğlum!! Kahvaltıya yeni indik. Her yerim tutuk ve ağrıyo kahvaltıdan sonra denize gidebilirsek belki iyi gelir. Koycam bi cami avlusuna görecek gününü!! 40ında düzelmedi 3 aylık 6 aylık yaşında derken 14 aylık oldu nerdeyse dana oldu yani hala uyksu sorunlu. Yangın varrrrrrr diye bağırasın var!!!!
Ha hu arada günaydın :)
Bu sabah doktorumu aradım "emzirirken böyle düzensizlikler olur "dedi. Zaten geçen haftaki adetim çok az olmuştu bu sefer resmen ayakta durmaya korkuyorum. güya bugün kuzenimle ,ilk kez su kayağı yapmaya gidecektik kızacak şimdi bana.aman zaten tırsıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?