Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kolay gelsin canım bana da annem geldi çocukları ona bırakıp kaçıyorum biraz dışarı
Diş hekimine bizim ablamızı götürdüm en son, iki üç dişi çürük, kesinlikle oturtamadık koltuğa, nasıl halledicez bilmiyorum :44:

Çok tuhaf bir durum ya

O düğmenin yerini bulsam hep basılı tutcam haha

Seviyom siziiiiiiii :))

Karışık işler :/ dini kaygılar olmayınca daha rahat yapılıyo bu tarz bişiler sanırım.... Allah kimseye çocuk aratmasın.

evet dini kaygının sebebi de zaten soy karışıklığı..
bir erkek iki kızkardeşle aynı anda evlenemez. karısının annesiyle evlenemez.

Allah çocuk aratmasın gerçekten insanlar neler yapıyor.. rahmin içine kan emici sülük gönderen bile duydum çok zor şeyler

kurabiyeleri fırına attım. bakalım nasıl olacak..
hamura şekil verirken zor toparladım ama, un ufak dağılıyor, inş bu normal bi şeydir :86:

ayşecik uyurken bamya temizlemeye girişiyorum, bismillaaaah!

İğrenç ya

hamura şekil verirken zor toparladım ama, un ufak dağılıyor, inş bu normal bi şeydir :86:

Ellerine sağlık ve kolay gelsin canımmmm :)

yok ya dağılmıyordu bende,biraz süt ekleseydin toparlardı kendini
neyse inşallah güzel olur

az önce tam bi şok yaşadım
kerem yatağında ayakta duruyordu ,korkulukları omzundan biraz aşağı geliyor
yastığına bastı ve kafasını öyle bir sarkıttı ki
napıyor bu diye yerimden fırladım (Allahtan ben de karşısında çamaşır katlıyordum)
kerem düşerken kolumu değdirebildim ve itmemle yönü değişti tam kafa üstü yere çakılmak üzereyken ;yan üstü düştü
herşey bikaç sn içinde oldu Allaha şükür ya ben orda yokken olsaydı.

yatağın korkulukları yüksek diye seviniyordum, şimdi yeni bi çare düşünmem lazım. portatif korkuluklar görmüştüm ebebek te. ya da yere yatırmam gerekecek.

bulaşık makinesi olmasa biz ne yaparız yaa?
dağ gibi yükselmişti bulaşıklar tezgahın üstünde, beş dk da kayboldular

bu arada hamurun kıvamındaki hikmeti az önce çözmüş bulunmaktayım.
sanırım 125 gr margarini yaklaşık 100 gr dan az koyduğum için öyle oldu..

geçmiş olsun canım ya, kimbilir nasıl korktun..
bu ara zaten bi hal var sizde:44: bol sadaka ver, oku.. zaten yapıyorsundur ya, nazar değiyor belki de..

ahşap yatak sanırım, zaten boyu uzun keremin.
tabi bi de errrrrrkek kuvveti var
kendini aşırdı demek diğer tarafa..
bizimki park yatak, kızçenin boyu da 3,5 karış. ayakta durunca ancak boynundan yukarısı görünüyor

şaka bi yana, tedbirini almak lazım, biraz araştır. mutlaka alternatif vardır..

Son düzenleme:

Allah korusun canım ya. Sırf bu yüzden biz yatağımızı park yatak aldık. Kuduruk kız bunlar!!!

Nfkcım röportaj sayfasına yaptığın yorumlar için teşekkür ederim :))

yahuu bu telsizlik beni mahvetti pc basına tam oturuyorum yazıcam pat bişey oluyo yazamıyorum tel varken ne güzeldi bugün fiyat araştırmasına girdik bakalım en kısa zamanda alıcaz inşallah...
busmaicim çok geçmiş olsun Allahtan kurtarmışsın ben de çok korkuyorum o durumda hep sarkıtıyo kendini

Busmaicim geçmiş olsun canım, bende hep aynı şeyden korkuyorum. Ama henüz çözüm bulamadım. Kendi evimizde rahat,park yatak. ama kv de açıkçası genelde bizle yatıyor korkumdan.

Son düzenleme:
6-7 mesajla mesaj kutusu doluyormuş meğer... Mesaj kutusu dolu olanlara çok söyleniyodum "ne var okadar biriktirecek" diye. Hakkınızı helal edin :)

şu hunilerden başına taç yapmış avare dolaşan birini görürseniz, o benim!:86:

bu bamyalar beni bitirdi.. yaklaşık bir kg bamyanın abartısız 3/4ü 2 cm uzunluğunda.
yani gövdesi baş kısmından kısa..
iğneleri yaraladı. salgısı ellerime yapıştı, kokusu iğrenç.
uzun bi süre bamya görmek istemiyoruuuum

Son düzenleme:
Âmin Allah isteyen herkese tattırsın anneliği..

Ellerine sağlık canım ,nefis olmuştur ımmh

Geçmiş olsun keremciğe, Allah korumuş..
Ben korkuluklu normal tek kişilik yatakta ya da onun alt bazasında yatırıyorum, altta yatarken düşme riski yok, rahat oluyo..

Aynı şeyi ; iftar davetleri sonrası düşünüyordum, yemeklerin hazırlığı servisi derken bir de onca bulaşığı yıkamak zulüm olurdu herhalde annem gibi söyliyim Allah razı olsun icat edenden
Yağı az olmuş diyet kurabiyesi eşin de rahatlıkla yiyebilir yani

Allah korusun canım ya. Sırf bu yüzden biz yatağımızı park yatak aldık. Kuduruk kız bunlar!!!

Nfkcım röportaj sayfasına yaptığın yorumlar için teşekkür ederim :))

En iyisi park yatak
Dur ne yazmış ben de bakayım
Senin röportaj da çok güzel olmuş, objektif ..

Minik olanları ayıklamak zor evet neyse ki bitmiş, afiyet olsun

Son düzenleme:
born pembiş aryam pamukhelva nfk sağolun
ben de koşarken bacağımı çarpmışım o anda hissetmedim şimdi fena morardı:)

ayıklanmış al canım,uğraşmazsın
bu arada fotoğraf makinen süper çekiyor

kötuyum canlar,herkese selam
ben boşanma yoluna bayagı bı gırdım,hala tartıyorum koyuyorum ama yok olmuyor,her yol benı boşanmaya çıkarıyor

umarım kızım bir gün benı neden babasız buyuttun dıye benı suçlamaz

bu akşam kocam gelecek,ayrıntıları konuşcaz,hala annemdeyım
öpüyorum herkesi

+1000000
Pembişim taktikler hep sende maşallah:))
Dolap kapaklarına kurdele mi:))) nfk ömürlüksün çok elzem ihtiyaç yani:)))
Hahah eğer gerçekten konuşabilselerdi bence dertleri bunlar olurdu:)
Ben huggies kullandım. Bimde var, efllatunumsu pakette. Ondan kullandım . Bizim küçük hanım altını açtırırken kıyameti koparıyor. Hangi mendilden ziyade mendili kullanabilirsek çok şükür

Kesinlikle.
Ben sana oy verirken, hamakta kendini sallatan minik kuşu da hesaba kattım. Ayrıca anlatımın, fotoğraflaman, püf noktaların... Hepsi yerli yerindeydi.

O ne biçim balık??? Sıcaktan kafayı yedi herhalde. Ay çok korkarım ben:/
Bugün sen de tatil yapabilmişsin, çok sevindim:)

Röportaj çok iyi olmuş.
Hugoya bakamadım.
Oo makyajlı pembiş, süper:)
Boşver Cevat kelleyi, böyle olucan işte
1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
Hımm. Bence de Dr a gitmelisin.

Kıyamammmmmmm :) valla ben hep dondurulmuş alıyorum.

Aaaa noluyo be size ailecek??? Elem tere fiş kem gözlere şişşşşş :)

(( herşeyin iyi olmasını çok istiyorum senin için de evladın için de... Umarım orta yolu bulursunuz.

Denizde kum bende taktik :)

Kurdeleler ile dalga geçmeyelim ltfen alınıyorum hahhaha

Takdirin için teşekkür ederim canım. Ama îşte bu yarışmalar böyle oluyormuş :)

Valla buranın balıkları insanlara alışmış. Hele akşamları kocaman ekmeklerle turistler iskelede besliyorlar onları!! Sürü halinde geliyorlar. O görüntüyü görsen denize girmeye korkarsın valla. Ekmek yiyen piranalar gibiler hahahha

Ay sen hugo efsanesini hiç duymadın mı???? Süper bi olay ama müstehcen tabi. Ama valla şuanki durumuma uygun mutlaka bak

Evet bugün süslenip püslenip foto da çektirdik. Bakalım nasıl çıkacaklar.. Oğluş sonlara doğru iyi mızıttı ama napalım :)

Bamyadan hiç hoşlaşmam
Evlendiğimden beri bir kez pişirmedim eşim ya annemde yer ya da kendi annesinde ayıklaması da yemesi de bi garip benim ağız tadıma uyuşmuyor..
Bir de yazamadım ben de seni çook özledimmm
Ahh canım okudukça hep iyi bir haber mi diyorum ama bu gece inşallah hakkınızda en hayırlısı olur dua edeceğim senin için...

Pembiş huggies little swimmers S-M mi M-L mi kullanıyosunuz ?
Bir de bioderma nasıl faydası oldu mu ben de yavaştan hazırlıyorum valizi var mı ekstra söylemek istediklerin mikrofona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…