- 29 Aralık 2007
- 3.414
- 1.153
- 698
pöffff tam hazırlanıyordum eşimin işi çıkmış ,yarın sabah gideriz dedi. çocuğun diş işi yılan hikayesine döndü.
bugün eve bir ayar çekeyim bari ,çamaşır yıkayayım, yemek yapayım. kaç gündür dışardayım adam isyan etmek üzere
ABDde bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi.
ABDnin Maine eyaletinde yaşayan Linda Sirois (49), kızı Angel Hebert (25) yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Buna önce soğuk bakan genç kız daha sonra teklifi kabul etti. Birçok klinik, yaşından dolayı Siroise taşıyıcı anne işlemi yapmak istemedi. Sonunda Massachusetts eyaletinde bir klinik testlerden geçmek şartıyla olumlu yanıt verdi.
Kızın yumurtalığı kocasının spremleriyle döllenip; annesinin rahmine yerleştirildi. Büyükanne, torunu Maddenı 13 Ağustosta sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Daha önce dört doğum yapan Linda Sirois, En büyük çocuğum üniversitede. O yüzden rahat bir doğum yaptım. Bulantı bile hissetmedim dedi.
Eki Görüntüle 778500
düğmesine bas, düğmesineee..
uyuzcan mode off
minikkuş mode on
kızlar doğru söyledi. kaç gündür kv kp yanındasın..
yine oraya mı döneceksin?döneceksen bile kendi evine gidersin..
ay ne korkmuştur yaaa?!
artık erkeklere bile bakmaz ahahahahah
ne yapılabilir hiç bilmiyorum, ama iyi haberlerle gelin inşş
Bi ara konuşurken anlatayım şu kızma olayını, benimde aklımda. Gerçi hemen pişman olup özür diledi çocuktan, barıştılar, ama anlatmak lazım. Bende dün biraz kızdım kuzuma, sonrada vicdan, vicdan... Sabah o güler yüzüyle uyandırınca hiçbişi kalmadı:)) kahvaltı olayı ve yemek olayını biraz oturttum sanırım. Gün geçtikçe çözüyorum, sistem oturacak inşallah. Şimdi odadayız bizde, aryacık uyudu yolda, uzun uzun uyur inş
Doğru söylüyorsun, aslında benim gerildiğimi anladıkça ilgilenir, bakar çocuğa. Ama dün eğlendik sahilde, otele gelince zıbanadan çıktım. İnat ettim uyumacınca, gereksiz yere. Uyumuyor mu, al çocuğu da çık demi? Ama yoook, inat bu ya:)
Komşunun yetimi heee!
Du bunu kullanayım ben
Chicconun ıslak mendilini aldım en son, o da güzel...
Evet canım, yeni tarifler kazandırdın valla:) sen bizim birincimizsin boşver.
Balık dediğin insan görünce kaçar yawff, o ne yüzsüz balıkmış seni kaçırmış
Bu arada benimde hamileyken göbek hiç yoktu, görsen 6 aylık derdin anca. Dr um bile şoklardaydı:)))
Yeni geldik kuzum otele, sahile tel götürmüyorumm.
Dötlerinden amma çektiriyorlar valla yaa. Gün içinde yarım saat, 1 saat açık bırakmazsam pişikten geçilmiyor.
Ohhh ne güzell... Siz bari tadını çıkarın tatilinn!
Düzene binmesi zaman alıyor, benimde doğumdan önce daha azdı sancılarım, doğumdan sonra arttı, güya azalır diyorlardı!
Bamyaların sap kısmını koni şeklinde, çekirlekli kısımları görünmeyecek şekilde keseceksin. Birde pişirirken içine yarım yada 1 limon sık ki sünmeyi engellesin. Hoş ben koni şeklinde kıvırarak kesmek oyalıyor diye baya küt küt kesip limonla pişirmiştim ( üşendiğimden) bişi olmadı. İşin sırrı limonbazıları sirkeli suda bekletip yıkıyor(1/3 oranında su sirke karışımı), bazıları limonlu suda bekletip yıkıyor, yinede hepsinde limonla pişiyor. Yıkarken ne olursa olsun sünecek ama pişince düzeliyor merak etme.
Bir bamyaseverden sevgilerle....
ABDde bir anneanne, kalp hastası kızı için taşıyıcı annelik yaparak kızının oğlunu dünyaya getirdi.
ABDnin Maine eyaletinde yaşayan Linda Sirois (49), kızı Angel Hebert (25) yapılan testlerde hamilelik için riskli çıkınca, kendisine taşıyıcı anne olabileceğini söyledi. Buna önce soğuk bakan genç kız daha sonra teklifi kabul etti. Birçok klinik, yaşından dolayı Siroise taşıyıcı anne işlemi yapmak istemedi. Sonunda Massachusetts eyaletinde bir klinik testlerden geçmek şartıyla olumlu yanıt verdi.
Kızın yumurtalığı kocasının spremleriyle döllenip; annesinin rahmine yerleştirildi. Büyükanne, torunu Maddenı 13 Ağustosta sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi. Daha önce dört doğum yapan Linda Sirois, En büyük çocuğum üniversitede. O yüzden rahat bir doğum yaptım. Bulantı bile hissetmedim dedi.
Eki Görüntüle 778500
O düğmenin yerini bulsam hep basılı tutcam haha
Seviyom siziiiiiiii :))
Karışık işler :/ dini kaygılar olmayınca daha rahat yapılıyo bu tarz bişiler sanırım.... Allah kimseye çocuk aratmasın.
evet dini kaygının sebebi de zaten soy karışıklığı..
bir erkek iki kızkardeşle aynı anda evlenemez. karısının annesiyle evlenemez.
Allah çocuk aratmasın gerçekten insanlar neler yapıyor.. rahmin içine kan emici sülük gönderen bile duydumçok zor şeyler
kurabiyeleri fırına attım. bakalım nasıl olacak..
hamura şekil verirken zor toparladım ama, un ufak dağılıyor, inş bu normal bi şeydir :86:
ayşecik uyurken bamya temizlemeye girişiyorum, bismillaaaah!
hamura şekil verirken zor toparladım ama, un ufak dağılıyor, inş bu normal bi şeydir :86:
geçmiş olsun canım ya, kimbilir nasıl korktun..az önce tam bi şok yaşadım
kerem yatağında ayakta duruyordu ,korkulukları omzundan biraz aşağı geliyor
yastığına bastı ve kafasını öyle bir sarkıttı ki
napıyor bu diye yerimden fırladım (Allahtan ben de karşısında çamaşır katlıyordum)
kerem düşerken kolumu değdirebildim ve itmemle yönü değişti tam kafa üstü yere çakılmak üzereyken ;yan üstü düştü
herşey bikaç sn içinde olduAllaha şükür ya ben orda yokken olsaydı.
yatağın korkulukları yüksek diye seviniyordum, şimdi yeni bi çare düşünmem lazım. portatif korkuluklar görmüştüm ebebek te. ya da yere yatırmam gerekecek.
az önce tam bi şok yaşadım
napıyor bu diye yerimden fırladım (Allahtan ben de karşısında çamaşır katlıyordum)
kerem düşerken kolumu değdirebildim ve itmemle yönü değişti tam kafa üstü yere çakılmak üzereyken ;yan üstü düştü
yatağın korkulukları yüksek diye seviniyordum, şimdi yeni bi çare düşünmem lazım. portatif korkuluklar görmüştüm ebebek te. ya da yere yatırmam gerekecek.
Âmin Allah isteyen herkese tattırsın anneliği..evet dini kaygının sebebi de zaten soy karışıklığı..
bir erkek iki kızkardeşle aynı anda evlenemez. karısının annesiyle evlenemez.
Allah çocuk aratmasın gerçekten insanlar neler yapıyor.. rahmin içine kan emici sülük gönderen bile duydumçok zor şeyler
az önce tam bi şok yaşadım
bulaşık makinesi olmasa biz ne yaparız yaa?
dağ gibi yükselmişti bulaşıklar tezgahın üstünde, beş dk da kayboldular
bu arada hamurun kıvamındaki hikmeti az önce çözmüş bulunmaktayım.
sanırım 125 gr margarini yaklaşık 100 gr dan az koyduğum için öyle oldu..
Allah korusun canım ya. Sırf bu yüzden biz yatağımızı park yatak aldık. Kuduruk kız bunlar!!!
Nfkcım röportaj sayfasına yaptığın yorumlar için teşekkür ederim :))
Minik olanları ayıklamak zor evet neyse ki bitmiş, afiyet olsunEki Görüntüle 778628
şu hunilerden başına taç yapmış avare dolaşan birini görürseniz, o benim!:86:
bu bamyalar beni bitirdi.. yaklaşık bir kg bamyanın abartısız 3/4ü 2 cm uzunluğunda.
yani gövdesi baş kısmından kısa..
iğneleri yaraladı. salgısı ellerime yapıştı, kokusu iğrenç.
uzun bi süre bamya görmek istemiyoruuuum
Eki Görüntüle 778628
bu bamyalar beni bitirdi.. yaklaşık bir kg bamyanın abartısız 3/4ü 2 cm uzunluğunda.
+1000000Günaydınlar herkese. Uyuzcan oğlum yine bolbol kalktı vs. Bugün denzde tüm hırsımı almayı planlıyorum ondan
Aryammmm geceden beri yazacağım ama dediğim gibi çok hareketli bir gece olduğu için fırsat bulamadım. Canım duşa önce sen gir. Bırak kocan sona kalsın. Mayosunu falan da yıkama. Zaten biz mayo ile duşa girer önce üzerimizde dışını yıkarız. Sonra da çıkarır içini yıkarız. Bi zahmet kocan da öyle yapsın. Bak geçen ben duşa girdiğimde eşimin mayosu ordaydı alıp asmadım bile!! Herkes bi nbze kendi döküntüsüne baksın canım!! Hijyene deliler gibi takılma. Bak cidden cıngan çocukları hiç hasta oluyor mu?? Kocam da ogün mama sandalyesini iyice temizleyip Efeyi öyle oturtmamı söylüyo. E dedim zaten adamlar temizliyolar abartma yada çok istiyosan ellerinden öperdün millet iskelede güzel güzel foto çekiniyordu. Bense makyaj bile yapamamıştım ve saçlarım da iğrenç bi şekilde topluydu!! Bugünden itibaren gerekirse geç kalacağız ama kendime bakacağım diye karar aldım. Yemek olayında da şöyle bi yorumum var. Bizim çocuklar zaten evde de sorunluydu bu anlamda. E şimdi niye değişmeşerini bekliyoruz ki???? Yemexse yemesin; dönünce telafi ederim diyorum. Sabah nutellalı ekmek bile verdim dün. Bugün inşallah denize gireceğz ve onda da şöyle yapmayınplanlıyorum; koycam simidine öyle yüzüp durucaz inşallah. Siz de mutlaka simit gibi bişi almışınızdır. Almadıysanız da alın işe yarıyo baya. Biraz kocana şarla ve aryanın ağlamasına da takılma. Sonuçta bu saydığım iki durumda da kimseye bişi olmaz. Ve kocana da deki "sen bi hiç uğruna ona böyle bağırıp çağırıp ilgilenmezsen senden nefret eden bi evlat edinrsin. Günde 10-20 dakka ayıramadığın için böyle bişi olsun ister misin??" Olayı dramatize etmeli yani
Neyse biz kahvaltıya iniyoruz. Çoook öptüm ve herkese (ama özellikle aryammma) poziti enerjim yolluyorum :) <3
Dolap kapaklarına kurdele mi:))) nfk ömürlüksüngünaydın canlar, nasılsınız bakalım?
bugün çamaşır günü.. yıkanacak öyle çok şey var ki.. nevresimler, havulular, ayşeciğin ve bizim kıyafetlerimiz..
çamaşır makinesi, çamaşır makinesi olduğuna lanet edebilir yani
amaan, sıcaktan mı bayram sonrası tatil mi uzadı bilmiyorum. pek bi şey yoktu.
bazı tezgahlar yoktu, başkaları vardı.
biz de ıvır zıvır bi de kıvır aldık
mesela, dolap kapaklarına bağlamak için kurdela bile aldım yanii
en güzeli, hepimiz kafa dağıtıyoruz burada.. :107:
erkeklerin kulübu olsa, arabadan maçtan fırsat bulur arada bizi de çekiştirirler..
aman ev dağınık..
bi çocuk bakıyorlar, dünyanın yükü sanki üzerlerinde. havalarından geçilmiyor..
yemek yok, kadınlık yok.. yok da yok :111:
Ben huggies kullandım. Bimde var, efllatunumsu pakette. Ondan kullandım . Bizim küçük hanım altını açtırırken kıyameti koparıyor. Hangi mendilden ziyade mendili kullanabilirsek çok şükürayşecik doğduğundan beri uni baby yenidoğan kullandım.
kız bebek olduğu için hassasım, parfüm, esans, sabun gibi katkılar yok, sadece su ve pamuklu mendil diye.
geçen stok bitti eşime ıslak mendil al dedim. akıllı kocam, bu işe de el attı. neden uni baby kullanıyoruz.
diğerlerinden çok pahalı.aynı özelliklerde başka yok mu diye, araştırmış geldi fresh'n soft un yenidoğanını almış.
neredeyse birebir aynı, unibaby nin mendili daha yumuşaktı ama şimdiye kadar bi tepki olmadı.
pişik falan yapmazsa buna devam edicem. 4al3öde paket fiyatı 9-10 lira civarında
Kesinlikle.Nfkcımcım az önce yazmayı unuttum yarışma ile ilgili.. Görünen köy kılavuz istemez. Herkes kendi arkadaşına destek çıkıyor. Doğal bi durum ama bu sefer de yemek yarışması değil, kimin daha çok arkadaşı var yarışmasına dönüyor... Neyse; yeni tarifler kazandırdım diyerek avunayım :)
O ne biçim balık??? Sıcaktan kafayı yedi herhalde. Ay çok korkarım ben:/Bygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdüsonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)
Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin
Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
Röportaj çok iyi olmuş.http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...6-yemek-yarismasi-yarismaci-roportajlari.html
Okumak isteyenlere :)
Bu arada aklıma dehşetü vahşet bi fikir geldi!!! Yarışmada birinci olamayınca Hugodaki efsane yarışmacının yaptığını yapmak!! Bilmeyenler aşağıdaki linkten öğrenebilir hahhahahaha
hugo da küfür eden çocuk - uludağ sözlük mobil
Şaka tabikiiiii ;D
Oo makyajlı pembiş, süper:)Aryammm sesin çıkmadı sabahtan beridir kuşummmmm. İnşallah çılgınlar gibi eğlendiğiniz içindir
Kocacım yanımda horul horul uyuyor (cidden hafifçe horluyor:)), oğluş kendi yatağında dönerek uyuyor, ben makyajımı yaptım kkda geziniyorum, başımı çevirip camdan bakınca deniz görüyorum... Tatili seviyorum beeeeeeee
Hımm. Bence de Dr a gitmelisin.1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
Eki Görüntüle 778628
born pembiş aryam pamukhelva nfk sağolun
ben de koşarken bacağımı çarpmışım o anda hissetmedim şimdi fena morardı:)
ayıklanmış al canım,uğraşmazsın
bu arada fotoğraf makinen süper çekiyor
kötuyum canlar,herkese selam
ben boşanma yoluna bayagı bı gırdım,hala tartıyorum koyuyorum ama yok olmuyor,her yol benı boşanmaya çıkarıyor
umarım kızım bir gün benı neden babasız buyuttun dıye benı suçlamaz
bu akşam kocam gelecek,ayrıntıları konuşcaz,hala annemdeyım
öpüyorum herkesi
+1000000
Pembişim taktikler hep sende maşallah:))
Dolap kapaklarına kurdele mi:))) nfk ömürlüksünçok elzem ihtiyaç yani:)))
Hahah eğer gerçekten konuşabilselerdi bence dertleri bunlar olurdu:)
Ben huggies kullandım. Bimde var, efllatunumsu pakette. Ondan kullandım . Bizim küçük hanım altını açtırırken kıyameti koparıyor. Hangi mendilden ziyade mendili kullanabilirsek çok şükür
Kesinlikle.
Ben sana oy verirken, hamakta kendini sallatan minik kuşu da hesaba kattım. Ayrıca anlatımın, fotoğraflaman, püf noktaların... Hepsi yerli yerindeydi.
O ne biçim balık??? Sıcaktan kafayı yedi herhalde. Ay çok korkarım ben:/
Bugün sen de tatil yapabilmişsin, çok sevindim:)
Röportaj çok iyi olmuş.
Hugoya bakamadım.
Oo makyajlı pembiş, süper:)
Boşver Cevat kelleyi, böyle olucan işte
Hımm. Bence de Dr a gitmelisin.
Bamyadan hiç hoşlaşmamEki Görüntüle 778628
Ahh canım okudukça hep iyi bir haber mi diyorum ama bu gece inşallah hakkınızda en hayırlısı olur dua edeceğim senin için...kötuyum canlar,herkese selam
ben boşanma yoluna bayagı bı gırdım,hala tartıyorum koyuyorum ama yok olmuyor,her yol benı boşanmaya çıkarıyor
umarım kızım bir gün benı neden babasız buyuttun dıye benı suçlamaz
bu akşam kocam gelecek,ayrıntıları konuşcaz,hala annemdeyım
öpüyorum herkesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?