değer veriyor onu inkar edemem,ancak işte bir de değer verildiğini görmek istiyor insan,ben gerçekten çok şey yaşadım canım.öyle böyle değilYe kız balıkları afiyetle:)) oh olsun onlara
Hahah ben de fırsat bulsam direk giderim. Bu eşlere kızıyoruz bazen ama yine de böyle "hafifletci sebepler" kıvamından davranışları ile sürüyor hayat:)
Ben öyle bir şeye kesinlikle cesaret etmezdim. Ay ne gerek var lüzumsuz adrenalin:)
Hımm kıyafet istediğin gibi yani..
Valla bizi gayet iyi tanıyorlar aslında, şartelin atmasına ramak kala yetişiyorlar en azından:/
Bu arada bizimki de çekmece meraklısı. Mutfaktakiler özellikle ilgi alanına giriyor.
evet, merakla bekliyoruz: busmai su kayağı yapacak mı:)
Her şey beklenir. Küçük hanım bonyayo alınmadığında ortalığı yıkıyor.
Senin için çok sevindim. Eşin sana ve kızına değer veriyor bence. Sizde sorun çıkaran o 2 odaktan doğuyor problemler sanırım.
Aynen:)
Uyanık nfk
Bamya temizleyecek adam buldu
Ya ne g..zekalılar var. Seni okurken ben sinir oldum
canımmm, çok sevindim
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim
heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana
kucuck bebede bıle bu mantık var,nefis denen şey işte:)yasak elma işte, çekici geliyor
yahu ne çok patlak prezarvatıf sonucu ınsanlar var şu dunyada ya,be seyyarzeka onu çalmış olsa 2 ay sonra bunun alarmını çıkarmamışsınız dıye müşteri sana gelir mi,bu kadar salak mı yanımarka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim
Ya ben de aynısını söyledim dedim ben çalsam zaten onu çıkarmanın bir yolunu da biliyorumdur elbet zaten millet de bakıyo ne oluyo diye tam ahmaklar !!
H&M den almıştım bu arada 20 tl lik bir mayo kim müdana eder çalmaya ayrıca dediğin gibi öyle bir tipim mi var özür dileyecekleri yerde yaptıkları muameleye bak hemen şikayet var a yazıcam bu aralar da tüm sorunlular beni buluyooo
değer veriyor onu inkar edemem,ancak işte bir de değer verildiğini görmek istiyor insan,ben gerçekten çok şey yaşadım canım.öyle böyle değil
iletişebilmek güzel gerçekten bız 2 yıldır ılk defa insan gibi oturup konuştuk,umarım bir daha kavga etmeyiz çunku ben kendımı tanıyamıyorum kavga ederken, bana zarar verıyor bu durum,ama gerçekten ben çok yıprandım her anlamda
kucuck bebede bıle bu mantık var,nefis denen şey işte:)
yahu ne çok patlak prezarvatıf sonucu ınsanlar var şu dunyada ya,be seyyarzeka onu çalmış olsa 2 ay sonra bunun alarmını çıkarmamışsınız dıye müşteri sana gelir mi,bu kadar salak mı yanı
ay cok sınırlendım canım kusura bakma biraz şeyce konuştum ama
aptallar işte!!! başka bi açıklaması yok, yaz şikayet vara.. özür dilesinler..Ya ben de aynısını söyledim dedim ben çalsam zaten onu çıkarmanın bir yolunu da biliyorumdur elbet zaten millet de bakıyo ne oluyo diye tam ahmaklar !!
H&M den almıştım bu arada 20 tl lik bir mayo kim müdana eder çalmaya ayrıca dediğin gibi öyle bir tipim mi var özür dileyecekleri yerde yaptıkları muameleye bak hemen şikayet var a yazıcam bu aralar da tüm sorunlular beni buluyooo
anam bende patlak prezervatif ten biri hamile kaldi sandıminsanin fikri neyse zikride oymus aklım fikrim hamilelikte
henüz saat erken, gecelere akabilirsiniz. ama tek tek. ahahahahSevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???
Bu arada eşim dediki arabasına koyup yemeğe mi insek?? Ya dedim düşünki sen uyudun ve bi anda bir sürü kaşık çatal sesi içinde bi kalabalığa uyandın kafayı yemez misin???? Hak verdi sanırım :) bi de bu çocuk arabasında zaten bi çoook küçükken bi kere uyumuş; şimdi uyuyacağını nerden çıkarıyoruz????
deli oluyorum böyle insanlara aldıkları parayi haketmiyorlar..sanki babalarinin hayrina orda çalışıyorlar. . benimde oyle bi setrems le geçmişim var hala adımımi atmam kesinlikle şikayet et canim
aptallar işte!!! başka bi açıklaması yok, yaz şikayet vara.. özür dilesinler..
bilinçaltı korkular, algıda seçicilik ve sonuç
henüz saat erken, gecelere akabilirsiniz. ama tek tek. ahahahah
uleyyyn efe! ne hale getirdin insanları. tek tek yemek yeme, denize gitme halinde tatil moduna geçti anne baban
demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi varBenim de tekbir giyimle kötü bir anım var, yıllardır adımımı atmadım
demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var
benim de kemaltancayla yollarım ayrıldı.
ki 3 ayakkabım varsa, ikisi tancadır.. kardeşimin de öyle..
stili tarzı bana hitap etse de, satış kültürleri ve sonrasındaki muhabbetlerinden dolayı fena soğudum.
artık almıyorum, mağaza vitrinlerine bile bakmıyorum.
çok büyük bi müşteri kaybettiler.. ben gibi hatunu giydirmek isteyen marka çooook! :82:
Destiny555 kıyamam ya baksana adam ağlamış, gözyaşında yalan olmaz.. Sonsuza dek gülün inşallah
Benim de tekbir giyimle kötü bir anım var, yıllardır adımımı atmadım
guzel dılekler ıcın ve yorumlarınız ıcın tesekkur ederım arkadaşlarSevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???
Destiny sevindim umut ışığınıza. İnşallah sonu da iyi olur.
Borncum, Türkiye 4 gözle bekledi ya o mağzanın gelmesini; herkesin herşeye çalacak kadar bayıldığını düşündüler heralde salaklar. Yaşarken eminim sinir olmuşsundur; biz okurken olduk... Mutlaka da şikayetini yaz.
Neyneyse, pamukhelva ve elifnaz size sorum varrrrr. Gelecek yıl bu kuzu 2 yaşında olacak ya ozaman daha mı rahat olacak tatil?? Yoksa artık çocukla tatil hep böyle yarım tatil mi
olacak??? Olumlu şeyler duyasım varrrrrrr
Bu arada eşim dediki arabasına koyup yemeğe mi insek?? Ya dedim düşünki sen uyudun ve bi anda bir sürü kaşık çatal sesi içinde bi kalabalığa uyandın kafayı yemez misin???? Hak verdi sanırım :) bi de bu çocuk arabasında zaten bi çoook küçükken bi kere uyumuş; şimdi uyuyacağını nerden çıkarıyoruz????
anam bende patlak prezervatif ten biri hamile kaldi sandıminsanin fikri neyse zikride oymus aklım fikrim hamilelikte
bakalım efe daha ne ilkler yaşatacak size?Hiç sorma nfk yaaaaaaa!!!! Yemeğimi yedim geldim. Kocam yürüyüşe çıktı. Ben de odada takılıyom işte. Tek başına yemek çok tuhaf....Birine bişi yedirmemek :)) neyse bugün de böyle oldu. Son akşam süprizi :) sabah kahvaltı yapmadan yüzelim diyoruz bakalım. Ben iki küçük ekmek aldım aşağıdan yine de bomboş mide olmasın diye :)) tabi Efe cincozu izin verirse bakalım. Bi de bugün foto seçimi yaptık. 6 fotoya 100 liracık bayılacağız :) napalım artık işte ilk tatil hatırası :) adamlar albüm yapıyolar 50-70 fotodan oluşan, fiyatı 850-1000 lira!! Manyak mıyız len bizzzzzz :)))?
aldım cicimbu arada ben sana bı mesaj attım özelıne
demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var
stili tarzı bana hitap etse de, satış kültürleri ve sonrasındaki muhabbetlerinden dolayı fena soğudum.
çok büyük bi müşteri kaybettiler.. ben gibi hatunu giydirmek isteyen marka çooook! :82:
bakalım efe daha ne ilkler yaşatacak size?
azık almakla iyi yapmışsın, meyve de iş görürdü
6 foto-100 tl.
eşimin tepkisi sana en iyisinden makine aldık, kendin çek işte. ahahahahah
aynı yüzme muhabbeti gibi bacım. milleti nasıl kazıklarız diye bakıyorlar.
düğün fotoğrafları olsa anlarım, hadi ömürlük de bi tatil için tatil bütçesi fiyatına, foto???
eminim o rakamları verip o albümü yaptıran da vardır, burada mesele -eyapabilmek değil, bile isteye yapmamaktır!
aldım cicim
daha geniş zamanda dönücem sana, zira çok sevgili haşmetmeap eşim hazretleri eve teşrif buyurdular.
duştan sonra mükellef sofrası hazır olaaa!!!
Cidden herkesin bir markayla böyle sorunları oluyor demekki ama gerçekten müşteri kaybediyorlar umurları değil ki gerçi onlara ne adam alıyor maaşını gidiyor da ben bizzat kendini şikayet edicem yarın haberi yoookdeli oluyorum böyle insanlara aldıkları parayi haketmiyorlar..sanki babalarinin hayrina orda çalışıyorlar. . benimde oyle bi setrems le geçmişim var hala adımımi atmam kesinlikle şikayet et canim
yoo gayet güzel konuştun açık net !değer veriyor onu inkar edemem,ancak işte bir de değer verildiğini görmek istiyor insan,ben gerçekten çok şey yaşadım canım.öyle böyle değil
iletişebilmek güzel gerçekten bız 2 yıldır ılk defa insan gibi oturup konuştuk,umarım bir daha kavga etmeyiz çunku ben kendımı tanıyamıyorum kavga ederken, bana zarar verıyor bu durum,ama gerçekten ben çok yıprandım her anlamda
yahu ne çok patlak prezarvatıf sonucu ınsanlar var şu dunyada ya,be seyyarzeka onu çalmış olsa 2 ay sonra bunun alarmını çıkarmamışsınız dıye müşteri sana gelir mi,bu kadar salak mı yanı
Kııızz güldürdün beniiianam bende patlak prezervatif ten biri hamile kaldi sandıminsanin fikri neyse zikride oymus aklım fikrim hamilelikte
Yazıcam hem de hemen şu mesajları yazayım hemen o siteyi açıcam yarın da merkezi arıcam baya bi sövecem zira annemlerden döner dönmez bizim tatili iptal eden şirkete gidip ortalığı kavurdum daha eve girmeden hem de heeSevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???
Borncum, Türkiye 4 gözle bekledi ya o mağzanın gelmesini; herkesin herşeye çalacak kadar bayıldığını düşündüler heralde salaklar. Yaşarken eminim sinir olmuşsundur; biz okurken olduk... Mutlaka da şikayetini yaz.
Neyneyse, pamukhelva ve elifnaz size sorum varrrrr. Gelecek yıl bu kuzu 2 yaşında olacak ya ozaman daha mı rahat olacak tatil?? Yoksa artık çocukla tatil hep böyle yarım tatil mi
Şok oldum herkes bi mağazayla sıkıntı yaşamış aman boşver ben zaten tekbiri hiç sevmem hiiiç tarzım değilDestiny555 kıyamam ya baksana adam ağlamış, gözyaşında yalan olmaz.. Sonsuza dek gülün inşallah
Benim de tekbir giyimle kötü bir anım var, yıllardır adımımı atmadım
İnşallah yarın arıcamBorn ben de olsam çıldırırdım bence merkezi arayıp şikayet et ya da email yaz
Bence sen dilini ısır efe bu uyanır birden görürsün boşver son gece kafanı dinlersin işte...Hiç sorma nfk yaaaaaaa!!!! Yemeğimi yedim geldim. Kocam yürüyüşe çıktı. Ben de odada takılıyom işte. Tek başına yemek çok tuhaf....Birine bişi yedirmemek :)) neyse bugün de böyle oldu. Son akşam süprizi :) sabah kahvaltı yapmadan yüzelim diyoruz bakalım. Ben iki küçük ekmek aldım aşağıdan yine de bomboş mide olmasın diye :)) tabi Efe cincozu izin verirse bakalım. Bi de bugün foto seçimi yaptık. 6 fotoya 100 liracık bayılacağız :) napalım artık işte ilk tatil hatırası :) adamlar albüm yapıyolar 50-70 fotodan oluşan, fiyatı 850-1000 lira!! Manyak mıyız len bizzzzzz :)))?
Olma mı bacımmm fıstık gibisin vallahi heralde çok büyük bi müşteri kaçırmışlar dertlerine yansınlar..demek herkesin böyle bi kötü ilişkisi var
Bizi de balayında öyle kazıklamak istediler bir çocuk peşimize takıldı nereye gitsek resim çekmek istiyo sinir olduk biz de almıştık ama şu anda fiyat hatırlayamadım balayı diye öylece kaldı bir de flash belleğe bile vermiyolardıbakalım efe daha ne ilkler yaşatacak size?
azık almakla iyi yapmışsın, meyve de iş görürdü
6 foto-100 tl deseydim eşime.
tepkisi; 'sana en iyisinden makine aldık, kendin çek işte' olurdu. ahahahahah
aynı yüzme muhabbeti gibi bacım. milleti nasıl kazıklarız diye bakıyorlar.
düğün fotoğrafları olsa anlarım. hadi ömürlük bir kez olan bir şey. de bi tatil için, tatil bütçesi fiyatına, foto???
eminim o rakamları verip o albümü yaptıran da vardır, burada mesele -eyapabilmek değil, bile isteye yapmamaktır!
aldım cicim
daha geniş zamanda dönücem sana, zira çok sevgili haşmetmeap eşim hazretleri eve teşrif buyurdular.
duştan sonra mükellef sofrası hazır olaaa!!!
Sorma tabiki var albüm yaptıran. Adam bozuldu zaten. İlkinde 10 foto beğenmiştim 150lira diyince ben dedim bari 100ü geçmeyelim. Neyse işte tanesi 17den yaptı. Aynen dediğin gibi tatil parasını albüme yatırıcaz. Ama yabancılar çok meraklılar ya; manyak pozlar veriyolar. Resmen manken kataloğu gibi bişi çıkıyo ortaya :)
İyi fotoğraf makinasına sahip olmak yetmiyor; bi de iyi çeken birileri olmalı
Makarna güzeli ayşecikanında görüntü show (dedim de dtk geldi aklıma hala bitmedi mi taşınma yerleşme acaba?:44:)
Eki Görüntüle 779510
Hımm yakışmamış h m ye. Burada sorunlu olan çalışan bence. Hususi olarak o kişiyi ve tavırlarını şikayet etmelisin.Ya ben de aynısını söyledim dedim ben çalsam zaten onu çıkarmanın bir yolunu da biliyorumdur elbet zaten millet de bakıyo ne oluyo diye tam ahmaklar !!
Köprünün altından çok su geçtiği belli zaten.. Ama eşin de sizleri kaybetmek istemiyor o da belli. Bundan sonrası hayırlı olur inşallah canım.değer veriyor onu inkar edemem,ancak işte bir de değer verildiğini görmek istiyor insan,ben gerçekten çok şey yaşadım canım.öyle böyle değil
Efecim bu akşam çok erken uykuyageçmiş. Ben olsam arabasına koyup yemeğe indirirdim, uyku saati değil çünkü.Sevgili oğlum akşam 6dan 7:15e kadar memede kalaraktan kendini gece uykusuna geçirdi sanırım. Şuan hala uyuyor olduğuna göre... Kocama dedim sen git yemeğini ye, sonra da ben yerim. Sanırım tatilin son akşamı böyle bir güzellik(!) yaptı bize. Ama insanın içinden gelmiyor 3 kişilik bir aile iken tek kişilik yemek yemek...neyse bakalım bugün neler olacak....???
Efe erken uyanır zaten bu gidişle:)) gayet rahat yüzersiniz gibi geliyor bana:)Hiç sorma nfk yaaaaaaa!!!! Yemeğimi yedim geldim. Kocam yürüyüşe çıktı. Ben de odada takılıyom işte. Tek başına yemek çok tuhaf....Birine bişi yedirmemek :)) neyse bugün de böyle oldu. Son akşam süprizi :) sabah kahvaltı yapmadan yüzelim diyoruz bakalım. Ben iki küçük ekmek aldım aşağıdan yine de bomboş mide olmasın diye :)) tabi Efe cincozu izin verirse bakalım. Bi de bugün foto seçimi yaptık. 6 fotoya 100 liracık bayılacağız :) napalım artık işte ilk tatil hatırası :) adamlar albüm yapıyolar 50-70 fotodan oluşan, fiyatı 850-1000 lira!! Manyak mıyız len bizzzzzz :)))?
BaşarılıAlın size alıntı denizi
duyarsız adam birden ilgileniyorkoptummm
canım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez
yarın gitmeye karar verdik, benim kanama de biraz azalır ama bu sefer kuzenim adet olabilir, bugün yarın bekliyor çünkü
little swimmers la su kayağı yapan kızlar oluruz,çok komik
eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.
bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyor
aryammm nasıl gidiyor tatil?????
arya, nbr kuzum? hiç sesin çıkmıyor, denizde cıp cıp yapıyorsun belliki:76:
eşim iş çıkışı maça gidecek. bu sıcakta maç mı olur yaaa
dünden bamya vardı, yanına çorba yaptım. babamız yokken biz de bi makarna yapıp yiyelim ayşecikle:125:
Tenteli simidin içinde bacak sokacak iki delik var sadece; yani kayamax kolluğa gerek yokCidden herkesin bir markayla böyle sorunları oluyor demekki ama gerçekten müşteri kaybediyorlar umurları değil ki gerçi onlara ne adam alıyor maaşını gidiyor da ben bizzat kendini şikayet edicem yarın haberi yoook
yoo gayet güzel konuştun açık net !
İşte bazı insanlarda gerçekten bişeyler eksik ya bu kadar embesillik zor olur
Kııızz güldürdün beniii
Yazıcam hem de hemen şu mesajları yazayım hemen o siteyi açıcam yarın da merkezi arıcam baya bi sövecem zira annemlerden döner dönmez bizim tatili iptal eden şirkete gidip ortalığı kavurdum daha eve girmeden hem de heeoranın da adını veriyorum hemen bodruum termal palace sizi ararlarsa falan aman diyim bu yıl devremülkü bitiremediler onun yerine bizi tatile göndercekleri onu da beceremediler bir de diyoki kadın giden herkes hasta oldu zaten yuuh dedim utanmadan söylüyosunuz bir de iğrenç bi yerle anlaştıgınızı dedim onu bunu bilmem ben paramı isterim bmwlere mercedeslere biniyo müdürlerini 3 5 kuruşluk parayı ödeyemiyolar git aynen müdürüne söyle dedim dilekçe falan verdik az daha beklicez olmadı direk tüketici hakları
Şok oldum herkes bi mağazayla sıkıntı yaşamış aman boşver ben zaten tekbiri hiç sevmem hiiiç tarzım değil
İnşallah yarın arıcam
Bence sen dilini ısır efe bu uyanır birden görürsün boşver son gece kafanı dinlersin işte...
Bu arada biz de tenteli simitlerden aldık ama içinde kayıyor mu kolluk da alsam mı ama kolluk büyükler için sanırım 1 yaşa göremedim
bir de bioderma 50 gr yetiyo mu bolca mı sürüyosun ne kadar aralıklarla sürüyosun
yoğurt ve akşam muhallebisi işi nasıl oluyo otelde ne bulursan onu mu veriyosun çok sordum ama az zaman kaldı bize deee
Olma mı bacımmm fıstık gibisin vallahi heralde çok büyük bi müşteri kaçırmışlar dertlerine yansınlar..
Ben de 5 6 yıldır kemal tanca giyiyordum bu yıl neye kızdığımı hatırlamıyorum ama Enzo Angiolini mi neydi öyle bişi aldım sezon sonundan daha hiç giymedim inş iyi bişidir
Bizi de balayında öyle kazıklamak istediler bir çocuk peşimize takıldı nereye gitsek resim çekmek istiyo sinir olduk biz de almıştık ama şu anda fiyat hatırlayamadım balayı diye öylece kaldı bir de flash belleğe bile vermiyolardı
katılıyorum bende de canon var ama çekmeyi hala öğrenemedim yasir doğunca kursa da gidemedim istiyorum inşallah
ben kaçırdım galiba nfk hayırlı olsun makinan sen ne aldın ve öğrenebildin mi
Makarna güzeli ayşecik
Hımm yakışmamış h m ye. Burada sorunlu olan çalışan bence. Hususi olarak o kişiyi ve tavırlarını şikayet etmelisin.
Köprünün altından çok su geçtiği belli zaten.. Ama eşin de sizleri kaybetmek istemiyor o da belli. Bundan sonrası hayırlı olur inşallah canım.
Efecim bu akşam çok erken uykuyageçmiş. Ben olsam arabasına koyup yemeğe indirirdim, uyku saati değil çünkü.
Soruna geinceee oğlumun 2 yaşını hatırlamam lazım önce. Şimdi canım çocuklu tatil çocuknuz tatil gibi olmaz hiçbir zaman ama çocuklu tatlin evreleri vardır. Belki en zoru 1 yaş civarı olanıdır. Gittikçe kolaylaşır. 2 yaş civarı çocuk daha iyi iletişim kurar. Memeden ayrılma ile birlikte senden biraz kopar:) ve bence en önemlisi 2 yaşındaki çocuk oyun oynayabilir. Kendini oyalayabilir. Hatta kendinden büyük bir abla ile bayağı vakit geçirir. Benim düşüncem ve tecrübem tatilin daha kolay olduğu.. Yemek yerken yerse yer, yemezse etrafta dolaşır. Sen o kadar diken üstünde olmazsın.
Efe erken uyanır zaten bu gidişle:)) gayet rahat yüzersiniz gibi geliyor bana:)
Fotoğraf fiyatlarına da yuh diyorum. Sanki altın suyunda yıkıyorlar
Başarılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?