Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Şu an oturma odasını halini gösterebilseydim size basacak yer yok ; kızımın yerlere saçtığı boya kalemleri , okul faaliyetleri, yerlerde kurumuş öbek öbek oyun hamurları, türlü oyuncaklar nerde o ; eşyaları muntazam durmayınca huzursuz olan koç burcu ben. Abi'm bile dalga geçiyo; onunla çok atışırdık dağınıklığından dolayı, sen bu halleri görecek kız mıydın diye alay ediyo
Bizim kız başak burcu titiz olması gerekirken acayip pasaklı, büyüyünce düzelir inşaallah

gel, bi de bizim salonu gör..
eşimin ütülenecek gömlekleri yerlerde. nasıl mı?
masa örtüsü ayşecik tarafından ucundan tutulup itinayla çekilir, üstünde ne var ne yok yerlere saçılır..
şuan oturduğum yerden söyleyeyim, oyuncaklar, meşrubat şişesi, ıslak mendil paketi, namaz kıyafetim, eşarbım
koltuk yastıkları da yerlerde

ama başaklar düzenli tertipli insanlar.
bacım başak. dolabı he daim düzenlidir, çekmeceleri, masası keza hep öyle..
zaman sadece birazcık zamaannn

Bence de sopa istiyorlar :) çok garibanlar ya hu dertleri ne bir bilebilsek...
Neyse, inşaallah bugününüz güzel geçer, uykusuz gece kabusunu unutursun..

Saydıklarım kızımın dağınıklığı Selim'inkiler de aynı Ayşecik gibi çamaşır türleri, dün çekmeceden çıkardığı donu kafasına geçirmişti resmen ya hu
Ahh, kızımın pasaklılığı konusunda pek ümitvar değilim 7'de neyse 70'de de o olduğundan bi insan, ama inşaallah diyorum :)

küçümsenemeyecek çabaları var. ama inş başaramaz
Vallahi fotoğraftan görünen, tuttuğumu koparırım diyen bir Ayşecik, başarır mı başarır

Son düzenleme:
voooouv!!! su kayağı mıııı?
çılgın hatun seniiii

bana kalırsa, mümkün olduğunca otur ya da ayakta durki, yer çekiminin etkisiyle tamamen boşalsın, sökülsün.
vücudun da rahatlar..
ben çılgın değilim canım ya çok çılgın bir kuzenim var

acaba little swimmers la girsem olur mu

offf ev o kadar karışık ki
topladıkça tekrar boşaltıyor çekmece dolap ne varsa

canım ya b-bukadar sık uyandıysa mutlaka bır sıkıntısı vardır dıslerınden agrı olabılır boyle oldugu durumlarda ben agrıkesıcı verıyorum calpol yani. rahatlıyor uyuyor yavrum. sende dene bana da doktorum onermıstı hem sana ezıyet olmaz hem yavru acı cekmez demıstı bır dene ıstersen ama tabıı hergun vermııyceksın

Ayağımda sallarken uyuyor; yerine koyunca hemen kalkıyordu. Vardır bisıkıntısı belki ama vallahiçok sıkıldım bu veledin uyku sorunlarından. Hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor :/

Salak balıklar yüzünden 15dk durdum denizde :/ eşim de dalga geçiyo ne ödleksin diye :) havuza girdim biraz. Malum yarın son gün. Bi ara da gidip fotoları seçeceğiz inşallah.. Ha bi de oğlum resmen bronzlaştı!! Gıcık oluyorum ona da babasına da!! :)

Busmaicim sen de little swimmers giy çok mantıklıııı

di mi ama :) aklımı seveyim
sen de mi öyle girdin

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ay ben giremezdim denize, o balıklarla:/
Hugo efsanesini de sayende duydum:)) koptum ya
Allah kolaylık versin sana.. Efe yine bozdu düzeni:/

Adet meselesinin çözülmesine sevindim.
Su kayağı mı ilahi busmai:)))
Sopa mı ahah ben de bazen aynen böyle düşünüyorum:))
Allah'tan babası olaya el koymuş.

di mi ama :) aklımı seveyim
sen de mi öyle girdin

Hahahha deli benim adetim bitti :)

Hugo efsanesi candırrrrrrr

Ya manyaklar niye beni buluyorlar ya??? Denizde onca insan var!! Bugün akşam yemeğinde balık yicem hırsımdan!! Hahahhah

Evet ya babası sağolsun tırlatmamı engelledi. Şuanda da 40dakkadır ayağımda uyuyo paşazade!! Eşime diyorum bari sen çocuksuz restoranta git de rahat bi yemek ye ama adamın içi el vermiyor. Ben olsam uçarak gitmiştimmmmm :)

destiny555
yazıcam unutuyorum
eşinle konuşmanız nasıl
yani sürekli tartışıyor musunuz konuşurken
biraz yumuşak konuşmaya çalışsan
"ben seni seviyorum ama senle MUTLU olmak istiyorum" desen..

nfk nın dediği çok doğru, bir süre ayrı kalmak da denenebilir..

ne bileyim ya işte kız ısrar etti kıramadım :18: kıyafet de neyle rahat ederseniz onla gelin dediler

Bamyaların sap kısmını koni şeklinde, çekirlekli kısımları görünmeyecek şekilde keseceksin. Birde pişirirken içine yarım yada 1 limon sık ki sünmeyi engellesin. Hoş ben koni şeklinde kıvırarak kesmek oyalıyor diye baya küt küt kesip limonla pişirmiştim ( üşendiğimden) bişi olmadı. İşin sırrı limon bazıları sirkeli suda bekletip yıkıyor(1/3 oranında su sirke karışımı), bazıları limonlu suda bekletip yıkıyor, yinede hepsinde limonla pişiyor. Yıkarken ne olursa olsun sünecek ama pişince düzeliyor merak etme.
Bir bamyaseverden sevgilerle...

Diye uzuuunnn uzun açıklamıştım oysaaa. Cık cık cık!

Vallahi çok guzel guzel anlatmışsın o kadarcık görevi de yapamıyolar ne dıyım bılmıyorum namazdan sonra gıdıcez ıns...
gazeteyı de tam bir gazteyi katlayıp enıne sokuyorum kıvırıp acamıyo arada bı becerıyo ama olsun kurdelalı olanda senin işin oldugu zaman nasıl acıp kullanıyosun zor olmuyo mu

bizdede durum şu oyuncaklar, tek corap, terlik, tarak, taç, islak mendil, kızın bornozu
nasrettin hocanın dediği gibi..
'bana eşekten düşeni getirin'

offf ev o kadar karışık ki
topladıkça tekrar boşaltıyor çekmece dolap ne varsa
bizimki de çekmece hastası. önünden alınca ağlamaya başlıyor zilli..
ama nasıl bi ağlama, ya düşmüş ya dövmüşüm dersiniz, o derece yaniiii

dolu çekmecelere ve özellikle 'düzenli-katlanmış' eşyalara garezi var bu kızın.
dağınık toplayıp bassam umursamıyor, ama katlamışsam, affetmiyor :111:

Ha bi de oğlum resmen bronzlaştı!! Gıcık oluyorum ona da babasına da!! :)
sonuç: baba-oğul kıvamında bronzlaştıkları için
hala süt beyaz olan anne tarafından kıskançlıkla seyredilirler..

amaan, ben hiç sevmem bronz teni. kendim özellikle kaçarım güneşten. bana yakışmıyor.
ve eminim sana da yakışmaz zaten, amaaan, bırak!

Allah'tan babası olaya el koymuş.
valla bu adamlar öyle iyi biliyorlarki bizim sınırımızı,
o raddeye gelince anında müdahale ediyorlar.
duyarsız adam birden ilgili oluyor.
vasat adam birden çözümler üretmeye başlıyor.

biliyorlar yoksa, sıra kendilerine gelecek ve bu karşılaşma çok acılı olacak

Ya manyaklar niye beni buluyorlar ya??? Denizde onca insan var!! Bugün akşam yemeğinde balık yicem hırsımdan!! Hahahhah
ye kııız!!!
kısasa kısas!!!
intikam soğuk yenen bi yemek derler ama sen sıcak ye, yaşın kötülük.. hahahahah!

ne bileyim ya işte kız ısrar etti kıramadım :18: kıyafet de neyle rahat ederseniz onla gelin dediler
sen de little swimmers giyicen öyle miii?

peki bu işe kıskanç kocan ne yorum yapıyor, merak ettim

gel öpim, sinirlenme şekerimm

evet sen de söylemiştin. ama yaşayınca çok şaşırdım. henüz pişmeden soğuk suda o derece sünmüştü..
ama pişmiş yemeğin suyu gayet sıvı ve berraktı. bak böyle anlatınca bi daha şaşırıyorum

gazeteyı de tam bir gazteyi katlayıp enıne sokuyorum kıvırıp acamıyo arada bı becerıyo ama olsun kurdelalı olanda senin işin oldugu zaman nasıl acıp kullanıyosun zor olmuyo mu
hmm.. bu da ilginç bi çözüm, üstelik kolay da..
ama düşünüyorum, ayşecik oraya abanır. gazeteyi çıkaramasa da oracıkta ısırır ısırır yutar

kurdela salonda gayet şık bi çözüm şekerim
ama sürekli kullandığım mutfak dolapları için bazen yorucu olabiliyor.
ama ne yapalım, yoksa erzak kavanozlarını ve tavaları kurtaramıyorum küçük hanımdan.

dolap kapakları ıcın degsık kılıtler var onlara baktın mı hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…