Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

acıkcası bır sure dolap kılıterı ıse yarıyor ama sonra cozmeyı basrıyorlar :) bırde ben tuvalet olayından korkuyorum en ıyı cozum kılıtlemek. bızım aılede vukuatlı cocuk cok var ya yegenımın oğlu sureklı hastaydı nedenını bulamıyolardı bır gun takıp ettıler bızım ufaklık gızlı gızlı sne hergun gır tuvalete boyu ona yetıyorya cek sıfonu suyle lını agızını yıka yegenımın esı gorunce kız baygınlık gecırıyomusdu az kalsın sonuc tuvalet kılıtlendı oğlumuz hastalıktan kurtuldu :)

duyarsız adam birden ilgileniyor koptummm

canım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez
yarın gitmeye karar verdik, benim kanama de biraz azalır ama bu sefer kuzenim adet olabilir, bugün yarın bekliyor çünkü
little swimmers la su kayağı yapan kızlar oluruz,çok komik

eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.
bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyor

aryammm nasıl gidiyor tatil?????

her bakımdan en sağlamı banyoyu kilitli tutmak.
nasılsa şimdi bezliler. banyoda işleri yok.
ama sürekli kapısı kapalı olduğu için ve girmeye çalıştığında atılıp hemen kapattığımız için oraya özel bi ilgi var.
yani bi fırsat bulsa var yaaaaa:18:
bizimkiler de ellerini yüzlerini mi yıkarlar, içeler mi bilemiyorum, ııııyk!:120:

evet sahilinde ayrı bir ilgisi var bkalım bızler neler yasayacagız :) ay ordan su ıcmesınlerde ııığğğğ

hiç sözü olmadı ama tanıdığım kadarıyla benim eşim su kayağına sıcak bakmazdı. tabi senin gibi yüzme de bilmiyorum, onun da etkisi olur

İğrenç yaaaaaaa (( bu çocuk milleti insanı deli eder :)

akşam konustuk kocamla sakın sakın
ilk defa kocamı ağlarken gördum,söz verdı bana bır daha böyle şeyler yaşarsan o zaman boşanalım dedi,ilk defa kocamı böyle konusurken gördum,şimdilik önümüzdeki maçlara bakıcaz,ben hala annemdeyım,kafamı dınlıyorum
al sana alıntı:) gene bi suru alıntıladım:)

temizlikçi bulmana sevındım canım,anasıyla ablası yuzunden cogu kavgamız zaten,bi rahat bırakmıyolar

ben de öyle 30 kılo aldıydım,ceylin de 3200 dogduydu

1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
bence korkulacak bır sey degıl,1 yıldır adet olmamısın canım,düzene girene kadar boyle duzensızlıkler normal dıye dusunuyorum

kakaolu ıslak kurabıye yapmayı planladıgım kurabıyelerden ugurböcegının mutfagını da begenıyorum ordan bakayım barı tarıfe

tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limon
bu arada bamyanın kılosu kaç ya,çok pahalı ben de pek severım
canım bugunlerde basında bır sey dolanıyor allah hayırlara cıkarsın,beşikte yatakta yuksek yerde yatırma bence,ben yere guzel bır yatak yaptım orda yatırıyorum artık,çunku napacakları bellı olmaz artık bu zıpırların

allah razı olsun canım tesekkur ederım,allah kımsenın huzurunu bozmasın

bizimkinde de bir banyo fatezısı var
açık bulsa aynen duman edecek ortalıgı,banyodayken kendınden gecıyor,orda cok mutlu:)

canımmm, çok sevindim
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim

heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana

Son düzenleme:
Senin sadece oturma odansa çok iyi, bizde, oğlumun odası, kızın odası, salon ve hatta koridor dağınıklıktan geçilmiyor.

Oğlun bronzlaştı diye niye gıcık oldun? Yoksa yoksa sen beyaz tenli misin?
Busmaicim sen de little swimmers giy çok mantıklıııı
Delüler

marka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim

Busmai,
Kereme geçmiş olsun, ucuz atlatmışsınız. Biz öyle bir düşme vakasını, oğlumda ve gece yaşadık
O karyolaların bir standardı vardır diye düşünmüştüm. Çocuğu uyandığında yerde bulmak ve gece vakti çok korkunç. O sebepten o karyoayı kaldırdım, oğlumu yerde yatırdım. Büyüyünce de bazalı yatağa geçtik. Kızımda o karyolalara hiç bulaşmadım. 6 ay kadar beşiğinde yattı. Sonra yere evdeki yorganlardan yatak yaptım. Estetik durmuyor ama kafam çok rahat.

niye vermiyorsun, ver söyle.. her yere de yaz. anlat yaşadıklarını..
böyle terbiyesizlik olur mu? çalacak birine mi benzetti seni?
hadi o iftirayı attı size, hırsızlık yapacak adam, çaldığı ürünü o mağazaya geri getirir alarmı çıkarın der mi?! ahmaklar, terbiyesizler..

bi de şimdilik çıkarayım diyo, aptal. şimdisi sonrası mı var, yemedi tabi kamera da yokmuş, işine gelmeyince olmaz zaten

ben c'a dan almıştım. 3 kişi kasada bekliyordu, sıraya falan da girmedim. kenardan uzattım.
kız aldı çıkardı. özür diledi. fiş falan da sormadı. ben yine buldum cüzdandan verdim. o da usulen bi baktı.

Sonra yere evdeki yorganlardan yatak yaptım. Estetik durmuyor ama kafam çok rahat.
imaj hiçbişeydir, susuzluk herşey

Ye kız balıkları afiyetle:)) oh olsun onlara
Hahah ben de fırsat bulsam direk giderim. Bu eşlere kızıyoruz bazen ama yine de böyle "hafifletci sebepler" kıvamından davranışları ile sürüyor hayat:)

ne bileyim ya işte kız ısrar etti kıramadım :18: kıyafet de neyle rahat ederseniz onla gelin dediler
Ben öyle bir şeye kesinlikle cesaret etmezdim. Ay ne gerek var lüzumsuz adrenalin:)
Hımm kıyafet istediğin gibi yani..

Valla bizi gayet iyi tanıyorlar aslında, şartelin atmasına ramak kala yetişiyorlar en azından:/
Bu arada bizimki de çekmece meraklısı. Mutfaktakiler özellikle ilgi alanına giriyor.

evet, merakla bekliyoruz: busmai su kayağı yapacak mı:)

Her şey beklenir. Küçük hanım bonyayo alınmadığında ortalığı yıkıyor.
Senin için çok sevindim. Eşin sana ve kızına değer veriyor bence. Sizde sorun çıkaran o 2 odaktan doğuyor problemler sanırım.
bizimkinde de bir banyo fatezısı var
açık bulsa aynen duman edecek ortalıgı,banyodayken kendınden gecıyor,orda cok mutlu:)
Aynen:)
Uyanık nfk
Bamya temizleyecek adam buldu
Ya ne g..zekalılar var. Seni okurken ben sinir oldum

arya, nbr kuzum? hiç sesin çıkmıyor, denizde cıp cıp yapıyorsun belliki:76:

eşim iş çıkışı maça gidecek. bu sıcakta maç mı olur yaaa
dünden bamya vardı, yanına çorba yaptım. babamız yokken biz de bi makarna yapıp yiyelim ayşecikle:125:

Sizi makarnacılar sizi:)
Afiyet olsun canım. Beyler sıcağı takmıyorlar sevdikleri iş olunca!

Ya ben de aynısını söyledim dedim ben çalsam zaten onu çıkarmanın bir yolunu da biliyorumdur elbet zaten millet de bakıyo ne oluyo diye tam ahmaklar !!
H&M den almıştım bu arada 20 tl lik bir mayo kim müdana eder çalmaya ayrıca dediğin gibi öyle bir tipim mi var özür dileyecekleri yerde yaptıkları muameleye bak hemen şikayet var a yazıcam bu aralar da tüm sorunlular beni buluyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…