- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
valla bu adamlar öyle iyi biliyorlarki bizim sınırımızı,
o raddeye gelince anında müdahale ediyorlar.
duyarsız adam birden ilgili oluyor.
vasat adam birden çözümler üretmeye başlıyor.
biliyorlar yoksa, sıra kendilerine gelecek ve bu karşılaşma çok acılı olacak
sen de little swimmers giyicen öyle miii?
peki bu işe kıskanç kocan ne yorum yapıyor, merak ettim
gel öpim, sinirlenme şekerimm
evet sen de söylemiştin. ama yaşayınca çok şaşırdım. henüz pişmeden soğuk suda o derece sünmüştü..
ama pişmiş yemeğin suyu gayet sıvı ve berraktı. bak böyle anlatınca bi daha şaşırıyorum
bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyorVallahi çok guzel guzel anlatmışsın o kadarcık görevi de yapamıyolar ne dıyım bılmıyorum namazdan sonra gıdıcez ıns...
gazeteyı de tam bir gazteyi katlayıp enıne sokuyorum kıvırıp acamıyo arada bı becerıyo ama olsun kurdelalı olanda senin işin oldugu zaman nasıl acıp kullanıyosun zor olmuyo mu
her bakımdan en sağlamı banyoyu kilitli tutmak.acıkcası bır sure dolap kılıterı ıse yarıyor ama sonra cozmeyı basrıyorlar :) bırde ben tuvalet olayından korkuyorum en ıyı cozum kılıtlemek. bızım aılede vukuatlı cocuk cok var ya yegenımın oğlu sureklı hastaydı nedenını bulamıyolardı bır gun takıp ettıler bızım ufaklık gızlı gızlı sne hergun gır tuvalete boyu ona yetıyorya cek sıfonu suyle lını agızını yıka yegenımın esı gorunce kız baygınlık gecırıyomusdu az kalsın sonuc tuvalet kılıtlendı oğlumuz hastalıktan kurtuldu :)
her bakımdan en sağlamı banyoyu kilitli tutmak.
nasılsa şimdi bezliler. banyoda işleri yok.
ama sürekli kapısı kapalı olduğu için ve girmeye çalıştığında atılıp hemen kapattığımız için oraya özel bi ilgi var.
yani bi fırsat bulsa var yaaaaa:18:
bizimkiler de ellerini yüzlerini mi yıkarlar, içeler mi bilemiyorum, ııııyk!:120:
hiç sözü olmadı ama tanıdığım kadarıyla benim eşim su kayağına sıcak bakmazdı. tabi senin gibi yüzme de bilmiyorum, onun da etkisi olurcanım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez
eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.
acıkcası bır sure dolap kılıterı ıse yarıyor ama sonra cozmeyı basrıyorlar :) bırde ben tuvalet olayından korkuyorum en ıyı cozum kılıtlemek. bızım aılede vukuatlı cocuk cok var ya yegenımın oğlu sureklı hastaydı nedenını bulamıyolardı bır gun takıp ettıler bızım ufaklık gızlı gızlı sne hergun gır tuvalete boyu ona yetıyorya cek sıfonu suyle lını agızını yıka yegenımın esı gorunce kız baygınlık gecırıyomusdu az kalsın sonuc tuvalet kılıtlendı oğlumuz hastalıktan kurtuldu :)
al sana alıntı:) gene bi suru alıntıladım:)Yaşarken hiç komik değil amaaaaaaaaa :))
Sakin ol şekerimmmmm :)
Alıntı yapmak güzeldirrrr :))
Hiç de değil bence çocuğuna göre değişiyor
Odada yediren ben değilim kız aryammm. Öyle smiley kullanıcam diye full site kullanmakla olmuyo hanım hanımmmmmmm
temizlikçi bulmana sevındım canım,anasıyla ablası yuzunden cogu kavgamız zaten,bi rahat bırakmıyolarHikmetinden sual olunmaz iştebunlar anne olsaydı vay bebelerin haline
Ya bu kalıba hastayım ben zaten: "... Ben daha şunu yapamadım" yoldan geliriz, ben çocukların sayesinde 8de hortlatılırım. Adam uyur 11e kadar. Uyanır, uykumu alamadım derhakaret gibi
Cevat kelle'm benim
Hee pimpirikli ama sayamadım kaç vakası var şimdiye kadar. Salın biraz düşe kalka büyür, camdan değil ya
Odada falan doyurma, Türkiye de alışsın çocuklu ailelere.. Ya bu kadar genç nüfusu olup, çocuklu ailelerin bu kadar tepeden bakıldığı başka ülke var mı merak ediyorum. Herkes çocuk ortada gözükmesin modunda. Geçen radyoda bir bayan dinledim. Önemli bir pozisyonda sanırım(ortada denk geldiğimden anlamadım), yurtdışındaki toplantılarına çocuklarını götürdüğünden ve hatta onlarla toplantıya girdiğinden bahsetti. Alışmaları için böyle yaptığını da ekledi. Bizde olsa herkes cık cık yapar.
Aynen katılıyorum. Baba rolünü 2. Çocukda ancak çözüyorlar:)
Pembiş herkesi koparmışsın bu tasvirle
Hakkında hayırlısı olsun be canım. Başkaları yüzündense kavganız, kendinize ve yavrunuza yazık. O başkalarının ekmeğine yağ sürmeyin derim.
Ben de temizlikçi buldum, salı geliyorklonlasak bu kadar denk gelirdi
Maç araba bir yana.. Bence erkekler bizim konuşabildiğimiz gibi konuşmayı özlüyorlar. Yoksa forumu neden merak etsin:)
Keyfini yesinler:)) still tee ile hem de
Aa Yasir e bak sen, vay yaramaz.. Yine de cana gelmemiş yaönemli olan o. Başınızın gözünüzün sadakası olsun.
Oyy ya, kasmayın kendinizi bu kadar Allah aşkına. Akışına bırakın. 2 çocukla şu hallerinizi özleyeceksiniz. Aha yazdım şuraya:)
Hala adapte olamadım ben:/
Tatili bitirmek yerine eşinle konuş ve biraz aryayı devralmasını sağla. Bırak baba kız uyusunlar, in yemek ye. Sakin sakin. Keyif alarak.. Çocukla, bir şeyin zamanının gelmesini beklemeyeceksin. Eline geçen fırsatları değerlendir veya fırsat oluştur.
Daha çok stres olmuşsun
ben de öyle 30 kılo aldıydım,ceylin de 3200 dogduyduBygün denize girdim çok mesudummmmmmm :) ama bi ara manyak balığın biri gelip de bileğimin arkasındaki ayakkabı vurup şişen eti koparmaya kalkıncaaaaaaaa kaçtım ortamdan :) oğluşla denizin kenarında oynadık. Yani o kum yemeye ve taş yutmaya çalıştı ben de engellemeye. Kumlu denize giderseniz mutlaka dibinizde bi şişe su olsun çünkü bazen herkesin eli çanur oluyor ve o gözlerini ovuşturup gözlerine kum girmesi ile ağlamaya başlıyor!! Neyse sonra babası ile azıcık oynadılar. Sonra çocuk havuzuna gittik. Tabi hep ben taşıyım kaydırınca belim koptu. Babamız o sırada havuza gidip kendi yüzdü. Benim zorumla 1,5 saat etkinliğimiz sürdüsonra geldik duş muş emzirme ve şuan yatışşşşşş :)
Bugün akşam kısmet olursa foto çektiricez fotoğrafçıya. Boluda yapcaktık böyle bişi ama burda yapalım bitsin
Asansörde hamile bi kadın gördüm. 6,5 aylıkmış. Ben yarım dünyayı geçmiştim 6,5 aylıkken hahha ve çıkara çıkara 2900 bişi çıkardım :))))
bence korkulacak bır sey degıl,1 yıldır adet olmamısın canım,düzene girene kadar boyle duzensızlıkler normal dıye dusunuyorum1 yıl sonra adet olmuştum, 1 hafta sürdü . geçen hafta bitmişti.şimdi gene kanama başladı ,ağrım da var
korkuyorum acaba neden oldu yarın dr.a gidicem
sakın gitmeyinnnn
tatile devammmm
hımm ben de dün gece kakaolu ıslak kurabiye yaptım o da brownie gibi
ilk kez denedim çok güzel oldu
tarifi uğurböceğim mutfağı diye bi blogdan aldım ölçüler tam-
tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limonbi de eşim bamya almış, daha önce hiç pişirmedim.
ama teyzem bir gün ayıklarken, özel bi şekilde temizliyordu bamyaların baş kısmını. bi püf noktası vardı, yoksa suyu uzuyormuş falan:44: onu da bi anlatın bana
canım bugunlerde basında bır sey dolanıyor allah hayırlara cıkarsın,beşikte yatakta yuksek yerde yatırma bence,ben yere guzel bır yatak yaptım orda yatırıyorum artık,çunku napacakları bellı olmaz artık bu zıpırlarınaz önce tam bi şok yaşadım
kerem yatağında ayakta duruyordu ,korkulukları omzundan biraz aşağı geliyor
yastığına bastı ve kafasını öyle bir sarkıttı ki
napıyor bu diye yerimden fırladım (Allahtan ben de karşısında çamaşır katlıyordum)
kerem düşerken kolumu değdirebildim ve itmemle yönü değişti tam kafa üstü yere çakılmak üzereyken ;yan üstü düştü
herşey bikaç sn içinde olduAllaha şükür ya ben orda yokken olsaydı.
yatağın korkulukları yüksek diye seviniyordum, şimdi yeni bi çare düşünmem lazım. portatif korkuluklar görmüştüm ebebek te. ya da yere yatırmam gerekecek.
Bamyadan hiç hoşlaşmam
Evlendiğimden beri bir kez pişirmedim eşim ya annemde yer ya da kendi annesinde ayıklaması da yemesi de bi garip benim ağız tadıma uyuşmuyor..
Bir de yazamadım ben de seni çook özledimmm
Ahh canım okudukça hep iyi bir haber mi diyorum ama bu gece inşallah hakkınızda en hayırlısı olur dua edeceğim senin için...
Pembiş huggies little swimmers S-M mi M-L mi kullanıyosunuz ?
Bir de bioderma nasıl faydası oldu mu ben de yavaştan hazırlıyorum valizi var mı ekstra söylemek istediklerin mikrofona
her bakımdan en sağlamı banyoyu kilitli tutmak.
ama sürekli kapısı kapalı olduğu için ve girmeye çalıştığında atılıp hemen kapattığımız için oraya özel bi ilgi var.
bizimkiler de ellerini yüzlerini mi yıkarlar, içeler mi bilemiyorum, ııııyk!:120:
akşam konustuk kocamla sakın sakın
ilk defa kocamı ağlarken gördum,söz verdı bana bır daha böyle şeyler yaşarsan o zaman boşanalım dedi,ilk defa kocamı böyle konusurken gördum,şimdilik önümüzdeki maçlara bakıcaz,ben hala annemdeyım,kafamı dınlıyorum
tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limon
bu arada bamyanın kılosu kaç ya,çok pahalı ben de pek severım
bizimkinde de bir banyo fatezısı var
açık bulsa aynen duman edecek ortalıgı,banyodayken kendınden gecıyor,orda cok mutlu:)
Senin sadece oturma odansa çok iyi, bizde, oğlumun odası, kızın odası, salon ve hatta koridor dağınıklıktan geçilmiyor.Şu an oturma odasını halini gösterebilseydim size basacak yer yok ; kızımın yerlere saçtığı boya kalemleri , okul faaliyetleri, yerlerde kurumuş öbek öbek oyun hamurları, türlü oyuncaklarnerde o ; eşyaları muntazam durmayınca huzursuz olan koç burcu ben. Abi'm bile dalga geçiyo; onunla çok atışırdık dağınıklığından dolayı, sen bu halleri görecek kız mıydın diye alay ediyo
Bizim kız başak burcu titiz olması gerekirken acayip pasaklı, büyüyünce düzelir inşaallah
Oğlun bronzlaştı diye niye gıcık oldun? Yoksa yoksa sen beyaz tenli misin?Ayağımda sallarken uyuyor; yerine koyunca hemen kalkıyordu. Vardır bisıkıntısı belki ama vallahiçok sıkıldım bu veledin uyku sorunlarından. Hiç düzelmeyecekmiş gibi geliyor :/
Salak balıklar yüzünden 15dk durdum denizde :/ eşim de dalga geçiyo ne ödleksin diye :) havuza girdim biraz. Malum yarın son gün. Bi ara da gidip fotoları seçeceğiz inşallah.. Ha bi de oğlum resmen bronzlaştı!! Gıcık oluyorum ona da babasına da!! :)
DelülerBusmaicim sen de little swimmers giy çok mantıklıııı
niye vermiyorsun, ver söyle.. her yere de yaz. anlat yaşadıklarını..marka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
imaj hiçbişeydir, susuzluk herşeySonra yere evdeki yorganlardan yatak yaptım. Estetik durmuyor ama kafam çok rahat.
Ye kız balıkları afiyetle:)) oh olsun onlaraHahahha deli benim adetim bitti :)
Hugo efsanesi candırrrrrrr
Ya manyaklar niye beni buluyorlar ya??? Denizde onca insan var!! Bugün akşam yemeğinde balık yicem hırsımdan!! Hahahhah
Evet ya babası sağolsun tırlatmamı engelledi. Şuanda da 40dakkadır ayağımda uyuyo paşazade!! Eşime diyorum bari sen çocuksuz restoranta git de rahat bi yemek ye ama adamın içi el vermiyor. Ben olsam uçarak gitmiştimmmmm :)
Ben öyle bir şeye kesinlikle cesaret etmezdim. Ay ne gerek var lüzumsuz adrenalin:)ne bileyim ya işte kız ısrar etti kıramadım :18: kıyafet de neyle rahat ederseniz onla gelin dediler
Valla bizi gayet iyi tanıyorlar aslında, şartelin atmasına ramak kala yetişiyorlar en azından:/nasrettin hocanın dediği gibi..
'bana eşekten düşeni getirin'
bizimki de çekmece hastası. önünden alınca ağlamaya başlıyor zilli..
ama nasıl bi ağlama, ya düşmüş ya dövmüşüm dersiniz, o derece yaniiii
dolu çekmecelere ve özellikle 'düzenli-katlanmış' eşyalara garezi var bu kızın.
dağınık toplayıp bassam umursamıyor, ama katlamışsam, affetmiyor :111:
sonuç: baba-oğul kıvamında bronzlaştıkları için
hala süt beyaz olan anne tarafından kıskançlıkla seyredilirler..
amaan, ben hiç sevmem bronz teni. kendim özellikle kaçarım güneşten. bana yakışmıyor.
ve eminim sana da yakışmaz zaten, amaaan, bırak!
valla bu adamlar öyle iyi biliyorlarki bizim sınırımızı,
o raddeye gelince anında müdahale ediyorlar.
duyarsız adam birden ilgili oluyor.
vasat adam birden çözümler üretmeye başlıyor.
biliyorlar yoksa, sıra kendilerine gelecek ve bu karşılaşma çok acılı olacak
ye kııız!!!
kısasa kısas!!!
intikam soğuk yenen bi yemek derler ama sen sıcak ye, yaşın kötülük.. hahahahah!
sen de little swimmers giyicen öyle miii?
peki bu işe kıskanç kocan ne yorum yapıyor, merak ettim
gel öpim, sinirlenme şekerimm
evet sen de söylemiştin. ama yaşayınca çok şaşırdım. henüz pişmeden soğuk suda o derece sünmüştü..
ama pişmiş yemeğin suyu gayet sıvı ve berraktı. bak böyle anlatınca bi daha şaşırıyorum
evet, merakla bekliyoruz: busmai su kayağı yapacak mı:)duyarsız adam birden ilgileniyorkoptummm
canım teleferik gibi, bir tele tutunarak suyun üstünde kayakla gidiyorsun
suya düşme riskiniz çok az dedi görevli.
artık düşersek de little swimmers bakalım ne kadar işe yarar görcez
yarın gitmeye karar verdik, benim kanama de biraz azalır ama bu sefer kuzenim adet olabilir, bugün yarın bekliyor çünkü
little swimmers la su kayağı yapan kızlar oluruz,çok komik
eşim "sen onu yapamazsın,korkarsın" dedi. beni biliyor ,çok döneklik ettim böyle adrenalinli durumlarda.
erkek kardeşim de bizle gelecek. zaten pantolon tunik falan normal kıyafetle gidicez.
bineceğime de ihtimal vermediği için pek birşey demedi kıskanç kocacım.
bakalım born u nasıl tatil maceraları bekliyor
aryammm nasıl gidiyor tatil?????
Her şey beklenir. Küçük hanım bonyayo alınmadığında ortalığı yıkıyor.her bakımdan en sağlamı banyoyu kilitli tutmak.
Senin için çok sevindim. Eşin sana ve kızına değer veriyor bence. Sizde sorun çıkaran o 2 odaktan doğuyor problemler sanırım.akşam konustuk kocamla sakın sakın
ilk defa kocamı ağlarken gördum,söz verdı bana bır daha böyle şeyler yaşarsan o zaman boşanalım dedi,ilk defa kocamı böyle konusurken gördum,şimdilik önümüzdeki maçlara bakıcaz,ben hala annemdeyım,kafamı dınlıyorum
al sana alıntı:) gene bi suru alıntıladım:)
temizlikçi bulmana sevındım canım,anasıyla ablası yuzunden cogu kavgamız zaten,bi rahat bırakmıyolar
ben de öyle 30 kılo aldıydım,ceylin de 3200 dogduydu
bence korkulacak bır sey degıl,1 yıldır adet olmamısın canım,düzene girene kadar boyle duzensızlıkler normal dıye dusunuyorum
kakaolu ıslak kurabıye yapmayı planladıgım kurabıyelerden ugurböcegının mutfagını da begenıyorum ordan bakayım barı tarıfe
tam anlatacaktım kı olayı çözmüşsün canım parlak zekanla:) o şekilde saplarını kessen bıle yıne de suyu uzuyor,kesın çözüm limon
bu arada bamyanın kılosu kaç ya,çok pahalı ben de pek severım
canım bugunlerde basında bır sey dolanıyor allah hayırlara cıkarsın,beşikte yatakta yuksek yerde yatırma bence,ben yere guzel bır yatak yaptım orda yatırıyorum artık,çunku napacakları bellı olmaz artık bu zıpırların
allah razı olsun canım tesekkur ederım,allah kımsenın huzurunu bozmasın
Aynen:)bizimkinde de bir banyo fatezısı var
açık bulsa aynen duman edecek ortalıgı,banyodayken kendınden gecıyor,orda cok mutlu:)
Uyanık nfkcanımmm, çok sevindim
ileteşebilmek güzel. her türlü iletişimde, çocuklarla olan dahil bağırmadan yükselmeden konuşmak çok daha etkili..
inş bi şeylerin değişimine sebep olur bu. yine de annende takıl.. yokluğunuzu hissetsin, kaybedeceklerini anlasın derim
heee, parlak zekaa:86: işin sırrı bamyayı ayıklamak kadar limonmuş, anladım
kilosunu yaklaşık 5,5 liraya almış eşim.
ben ayıklarım diyorsan, 2 kilo alayım yarısı sana yarısı bana
Ya ne g..zekalılar var. Seni okurken ben sinir oldummarka adı vermemek için kendimi zor tutuyorum yasak mı bilmiyorum ama çok sinirliyim
tüm işi gücü bıraktık alarm çıkartmaya gittik kasada on saat beklettiler sıra gelince de bi saniye deyip başka biri geldi fatura da fatura ben çalmadığınızı nerden bileyim dedi eşim başladı kavgaya ben bunu 2 ay önce aldım sizin böyle ahmaklık yapacağınızı nerden bileyim diye bir de avm otopark için alışveriş fişi istiyor zaten oraya vermiştik neyse baya bi kavga ettiler eşim çok sinirlendi ben de nfknın söylediklerini söyledim dedim 3 tane göreviniz var onu adam gibi yapamıyosunuz diye senden aldım onlara sattım nfk
diyo polis çağırabilirim dedim çağır o zaman gör kim ahmak neyse şimdilik çıkarıyım da falan diyo hala dedim kamera kayıtlarınız yok mu sizin polis çağır da o zaman göstereyim ben sana diyo yok bizde kamera bir de gayet bilindik bi yer çok ahmaklar yaa sinirlerim zıpladı durduk yere
destinycim sizin de aranızın düzelmesine çook sevindim
arya, nbr kuzum? hiç sesin çıkmıyor, denizde cıp cıp yapıyorsun belliki:76:
eşim iş çıkışı maça gidecek. bu sıcakta maç mı olur yaaa
dünden bamya vardı, yanına çorba yaptım. babamız yokken biz de bi makarna yapıp yiyelim ayşecikle:125:
Ya ben de aynısını söyledim dedim ben çalsam zaten onu çıkarmanın bir yolunu da biliyorumdur elbet zaten millet de bakıyo ne oluyo diye tam ahmaklar !!niye vermiyorsun, ver söyle.. her yere de yaz. anlat yaşadıklarını..
böyle terbiyesizlik olur mu? çalacak birine mi benzetti seni?
hadi o iftirayı attı size, hırsızlık yapacak adam, çaldığı ürünü o mağazaya geri getirir alarmı çıkarın der mi?! ahmaklar, terbiyesizler..
bi de şimdilik çıkarayım diyo, aptal. şimdisi sonrası mı var, yemedi tabi kamera da yokmuş, işine gelmeyince olmaz zaten
ben c'a dan almıştım. 3 kişi kasada bekliyordu, sıraya falan da girmedim. kenardan uzattım.
kız aldı çıkardı. özür diledi. fiş falan da sormadı. ben yine buldum cüzdandan verdim. o da usulen bi baktı.
imaj hiçbişeydir, susuzluk herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?