- 2 Mayıs 2012
- 3.109
- 153
- 113
Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Bugün nasıl toparladı mı biraz??Ilık banyo da iyidir. Elinden geleni de yapmışsın zaten canım. İnşallah hafif atlatır. Oğlumun da ateşi var ve istifra etti. Üşüttü sanırım.
O değil de eşine o yazdıklarının hepsini mi söyledin?
Benim eşim de parlak fikirler uzmanıdır. Abisi istemeden arabayı verir. Haftasonu onlarda kalacak araba. Ben bir şey demesem de kızdığımı anladı sanırım. Otobüs dolmuş vızır vızır, niye veriyorsun ki arabanı. Bir de ağzını alıştırıyorsun. Ankara'ya toplayacak her bir akrabasını sonra ben çıldıracağım sanırım, Allah korusun.
Senin kv de benimki gibi. Kış döneminde eşim 1 hafta yurt dışına gitti. Bu da gelmiş, bana yoldaş olmaya... Ya benim annem var, gider orda kalırım. Kv gelince evde otur, bir de onun yemeği şusu busu uyuz olmuştum.
Yok canım niye saf olasın:)) hepimiz biraz sanız ama pembiş çok uyanık:)) hürrem gibi hatun, sülümanı çaktırmadan çeviriyor
Hürrem benzetmesi cuk oturmuş
Saol şekerim.Şimdi yoldayız zaten:)Geçmiş olsun canım ya. Ne alerji yaptı acaba?
Çocuk da rahatsız olunca fazla durmanın anlamı yok zaten.
Valla şöyle anlatayım, kahvaltısını odada yaptırıp yağlayıp denize gidiyorduk. 1 saat falan oynuyor sonra kucağıma alıp meyve yediriyorum. Sonra öğlene doğru 11 buçuk gb kavanozdaki çorbasını içiriyorsum sahilde.( çorbayı mecburen dışardan alıp hazırlıyordum ev yemekleri yapan temiz bir yer buldum sende otelden yemek saatinde kavanoza koydurtursun. Güneşe koyuncada hemen ısınıyor zaten.) sonra 12 gb otele geçerkende uyuyakalıyordu. 3 e kadar falan uyuyup, uyanınca yine yağlanıp cuup denize. Yine kavanoza koydurttyğum yoğurt veriyordum bazen, kek verdim, yine meyve olabilir. Akşam 7 gb de yine çorba yada yemek faslı sahilde. Otele gelince de uyuyakalıyordu zaten. Kavanoz çorbalarından da verdim ilk günlerde.Canım delirdiğimde nasıl oldugumu görmek bile istemezsin belli bir noktası var herkesin tabi benim de çok dolap aşağı indirmişliğim var ben istiyorumki söylediğimde anlasın ama yok illa burnunun dikine 2 tane çamaşır iki tshirt koymak bana inan zor değil dediğim gibi takdir eksikliği işte ama tatilde çok pis yan gelip yatıcam sürekli bayanlar havuzuna gidip yasiri ona kilitlicem
Bekliyorum tarifi merakla
Oldukça samimiler hem de yani eşimle eşler samimi aslında bir arada durma zorunluluğu olmaz sanırım onlar grup sonuçta ama şöyle söyliyim ben kapalıyım ya onların yanında rahat olamıyorum mesela yabancı insanlar varken sorun yok da onlar dibimdeyken rahat edemem gibi geliyo kapalılık açıklıkla da alakası yok aslında benim tatil anlayışım hiçkimsenin olmadıgı yerde deli deli davranmak şimdi bi karış otelde burun buruna olmak sinirimi bozdu
İnsanın böyle şeyler duymaya ne kdar ihtiyacı var işte dime Eşinin de çok hoşuna gitmiştir eminim helal sana Aryaa helal sanaaaaBu arada ne yediriyodun deniz kenarına inerken yanıma ne gibi şeyler almam daha iyi olur
Eşim " ooooo gazı da aldın hadi bakalım" dedi. Ama hoşuna gitti tabi.sormadın mı????
Ben olsam hemen:)
Evet ya ilk gün rahat hareket edemezsin belki ama orda bissürü kişi olcak kimse sana dikkat etmez ayrıca zayıfsın manken gibisin en azından fiziksel olarak rahatsın bebeğim :)
Keremi yatırdım ,kv su içmeye kalktı beni pc başında gördü ben de hemen yatma moduna girip odama geldim cepten veda ediyorum sizee:)
Saol şekerim sizede iyi yolculuklar. Güzel bir kaçamak yaparsınız inşallahGünaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken
Telefondan alıntı zor gördüğüm kadarı ile neyneyse ve aryam kuzularınıza geçmiş olsun
İyi eğlenceler dilekleriniz için sağolun
Aryam iyi yolculuklar
Hepinize hayırlı günler