Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kuzum yaa çok geçmiş olsun. Bugün nasıl toparladı mı biraz??
Hürrem benzetmesi cuk oturmuş
Geçmiş olsun canım ya. Ne alerji yaptı acaba?
Çocuk da rahatsız olunca fazla durmanın anlamı yok zaten.
Saol şekerim.Şimdi yoldayız zaten:)
Valla şöyle anlatayım, kahvaltısını odada yaptırıp yağlayıp denize gidiyorduk. 1 saat falan oynuyor sonra kucağıma alıp meyve yediriyorum. Sonra öğlene doğru 11 buçuk gb kavanozdaki çorbasını içiriyorsum sahilde.( çorbayı mecburen dışardan alıp hazırlıyordum ev yemekleri yapan temiz bir yer buldum sende otelden yemek saatinde kavanoza koydurtursun. Güneşe koyuncada hemen ısınıyor zaten.) sonra 12 gb otele geçerkende uyuyakalıyordu. 3 e kadar falan uyuyup, uyanınca yine yağlanıp cuup denize. Yine kavanoza koydurttyğum yoğurt veriyordum bazen, kek verdim, yine meyve olabilir. Akşam 7 gb de yine çorba yada yemek faslı sahilde. Otele gelince de uyuyakalıyordu zaten. Kavanoz çorbalarından da verdim ilk günlerde.
Eşim " ooooo gazı da aldın hadi bakalım" dedi. Ama hoşuna gitti tabi.
Saol şekerim sizede iyi yolculuklar. Güzel bir kaçamak yaparsınız inşallah

Kerem boya kalemlerine bayılıyor
Boyama kitabını karalamaya başladı şimdiden
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı

ayy biz de 7 eylülde arkadaşımın düğünü için Bursaya gideceğiz inşallah
şal alışverişini dört gözle bekliyorum ben de
Evet ben de koca bir yıl hayalini kurup yazın acısını çıkartıyorum çok güzeller ve istanbulda bu kadar çeşit olmuyo napiyim

Çok talihsiz olaylar yaşamış

Bugün günlerden tatil
Bizi özleyin anacıımmm byeee :82::121::119::124::131:
Hayırlı tatiller :)
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı

Kalemleri bizimki de çok sever ama sivri yeri batar diye korkuyorum
Mum boyalar iyi ama. Yuvarlak daha yumuşak formda ve ağzına koysa da bulaşma yapmıyo

Aa ne güzel bursadasınız demek...
Bizim yerimize de al 2 şal:))

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
Alnının akıyla çıktın bu işin içinden:)
Üzücü ne diyelim.

Ben seni hep sakin biri gibi düşünmüştüm:) hiç sinirli bir profil oluşmamış zihnimde:)
İnşallah tatilde güzelce dinlenirsin canım.

Bugün daha iyi çok şükür. Gözlerinin altı çökmüş ama neşesi iyi.
Ya sen çok özeniyorsunuz aryaya maşallah. Yemeği meyvesi çorbas... Daha ne olsun ya.
Hayırlı yolculuklar canım.

Bugün günlerden tatil
İyi tatiller

Küçük ve ucu yumuşak olanlar var. Yine Dr çok dikkat etmek lazım.

neyneyse yumuşak uçlu boya bilmiyordum,bu arada armutların yumuşak olması önemli değil

pamuk helva mum boyayı deneyeceğim çok teşekkürler, şallara da bak bakalım bana da tavsiye verirsin

keremi babası biraz dışarı çıkardı çok şükür ben de biraz evi toplayayım sonra annemlere götürecek bizi, herkese mutlu pazarlarrr

Kalem dünyası bir Derya canım burada mothercare'de de boya görmüştüm. Onlar bu güvenlik muhabbetlerine dikkat ederler. Oraya da bir bak istersen.
Yarı ki programda armutlu kek var:) pazardan armut almıştım, onlarla yapmak istiyorum.
Biz de çıkarız dışarı herhalde patladık zira..
Size de iyi pazarlar...

Tabii cnm ne renk olsun

Evet nova color ya da faber castel mum boyalarda özellikle tombul olan kalemleri tam ellerine göre bizimkilerin

Armutlu kek mi afiyet olsun şimdiden ..
Size de iyi pazarlar ...

eltimi dediniz aynen boyle hissediyorum

Aynen çok lüzumsuz bir müessese

Son düzenleme:
eltimi dediniz aynen boyle hissediyorum
Ben de aynen
Bence de lüzumsuz bir müessese:)
Busmainin verdiği tarifi deneyeceğim inşallah. Gerçi evde yağ da az kalmış. Yarım bardak çıkmazsa önce alışverişe gitmem lazım demektir.

Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.
Canım, aklımdaydın. Buraya yazmamadım ama merak etmiştim.
Sağ salim dönmenize sevindim. Yalnız çok yorucu bir yolculuk oldu sanırım:/
İnşallah dinletebilir ve yorgunluğunu atarsın.

Bugün günlerden tatil
Ayy hadi bakalım, güzel bir tatil yaparsınız inşallah.
Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.

Geçmiş olsun canım, çocukla baya zor oluyor yolculuk, gezme.... Efe niye kustu ki? Yol mu tuttu acaba? Sizin yol baya uzun malum. Neyse umarım yarına toparlarsınız ana oğul.

Bizde geldik, birazdan bavula el atacağım. Temizler ayrılacak, kirliler yarın makineye... Gitmek bi dert gelmek bi dert...

Ohhh kayseri buz gb valla öğlen biz kestirirken yağmur bile yağdı. Ben çok etkilenmesemde sıcaktan, aryanın isilik+alerji karışımı ve sürekli terlemesi, babasının sürekli ter içinde kalması beni bunalttı

Valizi boşattım, kirliler yarın yıkanmayı bekler... Birde bu gece güzel bir uyku çektik miiii, tamamdır, gerçek hayata dönebiliriz.
2013 tatil sezonu da böylece kapanmış bulunmakta, koskoca bir koşturmacaylaa!

Hoşgeldiniz:)
Valiz boşaltmak apayrı bir dert:/

Bence yaz aylarında güneye veya Ege'ye gitmek hiç makul değil. Bu bölgelere ya sonbaharda ya da ilkbaharda gitmeli diye düşünüyorum ama siz benim deniz sevmeyen bünyemi de olaya ekleyin:))
Karadeniz var serin serin:)

Hadi geçmişolsun canım, alnının akıyla tatili bitirdin:)

günaydın canlar..
evim evim, güzel evim
arya ve pembiş hoşgeldiniz

dün eşim denize gitti, biz de ayşecikle neneye gittik.
21 aylık bi erkek yeğenim var. ayşeciği çok seviyor, öpüyor sarılıyor.
ama bazen oynarken ayşeciğin kolunu bacağını adam akıllı sıkıyor.
bize ya da başka bi şeye sinirlenince özellikle ayşeciğin saçını çekiyor.
daha kötüsü parmağını ısırıyor. dün yine ısırdı. ayşecik dakikalarca ağladı.
ki doğduğundan beri öyle ağlamamıştı..

eşime hiiiç söylemedim, haklı olarak tepki verecek.
yeğenim olduğu için tolere ediyorum, ama başkasının çocuğu olsa ben de kızarım belki.
düşünsenize kaynımın ya da görümcemin çocuğu olsa:100:

nene, ya onlar geldiğinde kucağından kızını indirme ya da siz başka gün onlar başka gün gelsin.
karşılaşmayın. şimdi kızmıyorsun, hoşgörüyorsun ama zamanla buğzedersin dedi. sanırım haklı..

dün sabaha karşı şeker portakalımı gördüm rüyamda, sıkıntılı kötü bi rüyaydı.
öğleye doğru aradım kp i sormak için. sesi çok kötü geliyordu.
kp vefat etmiş.
Allah, rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.
ben hiç tanımadığım halde kp imi çok özlüyorum, yokluğunu hissediyorum..
Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin

canım un fazla değil mi sanki,4-5 su bardağı olduğuna emınmısın

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
hıh işte bu güzel haber

ben de bılmıyodum ya bak bu kalemlerı,benımkı de meraklı,mum boya demişler benım kı onları yer valla eğer cok yumuşak pastel boya gıbı bıseyse
geçmiş olsun canım,hayırlısıyla vardın evıne

benım kızda da dünden berı bahsettıgın sey olmaya başladı ama ben hasta dıye çoraplar uzun kollu ğijamalar gıydırdım tabı çocuk cok bunaldı sıcaktan ve aynen senın dedıgın gıbı kırmızı bazıalrı buyuk lekeler olmuş vücudunda,kesınlıkle sebebı sıcak bence de

allah rahmet eylesin,kalanlarına sabır versın

bu arada günaydın
selamsız sabahsız yazıverdim ben ne kalas bı ınsanım:)
bugun meşhur temızlıkçım geliyor,çok takılamam buralara bugun sanırım herkesi öptum

bu arada günaydın
selamsız sabahsız yazıverdim ben ne kalas bı ınsanım:)
bugun meşhur temızlıkçım geliyor,çok takılamam buralara bugun sanırım herkesi öptum
günaydın bacım..
sen evin işini kolaylamıştın zaten. temizlikçi pek yorulmaz

canım un fazla değil mi sanki,4-5 su bardağı olduğuna emınmısın
yok kııız
4/5, su bardağınının 5te4ü kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…