Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Eltin olduğu için beğenmemiştir hahahaha

:)
Beni pişiremedi bir türlü
Künefe nasıl oldu?
Pişmekten buraya geldim ya

Künefe güzel oldu. Ama şırası çok gelmiş. Sen kv de hiç bakmadan hepsini dök. Bi gittimki yüzüyor künefeler. E dedim hepsini dökmeseydin anne. Ama sen dök dedin diyo bana :) yorumsuz!! :)

Çocuksuzlarsa daha iyi. Onlar agucuk bugucuk yaparlar üzülme muhabbet bayarsa da çocuğu gezdirme bahanesi, emzirme bahanesi ceya alt değiştirme bahanesi foreverrrrr

Güzelim bak olaylar şöyle gelişiyor: ya kulaklarını tıkayacaksın yada yorulacaksın :) ben kulak tıkamayı tercih ediyorum. 2-3 yıl öncesine kadar laf ediyordu "elalemin karıları valiz topluyo vsvs" diye ama ben napıyodum; şalteri indirip bildiğimi yapıyodum :))) bence resti çek. Deki "canımıniçi kocacım, ya bu yaptıklarım için artık bana güzel sözler söylersin yada ben valizini akşamdan hazırlıyor gibi yapar, gece içindekileri çıkarır sana süpriz yaparım" bi ara kocam beni kızdırınca dolabın başına gidip ütülü gömlekleri yere atar ütülemezdim. Bi kere de askıları ortada bıraktım diye çok söylenmişti bana ama ne söylenme!! Açtığım gibi camı dışarı attım askıları ve "sorun bitti" dedim. Yani benim sorunlarım var hahaha. Herkesin dayanabildiği ve dayanamadığı şeyler farklı işte... Sen de tatil öncesi söyle gelenlere gitsinler kız. Ne zamandır bu günü bekliyodun; tadını kaçırma

Ben hiç sütlü tatlı bilmem valla. Sen tarifi paylaş da kaydedelim canımmmmmm

Künefe dışarı künefesinden daha kalın ve bol peynirli oluyo. Dışardakilere pekmez sürünce daha çok kızarıyo tabi. Bi ara dene istersen.

geçmiş olsun canım sana da,nane limon kaynat azıcık ver mıdeye bırebırdır

yaşasın Hürrem ruhu
benım kı bu sefer olmuş gibi sankim,bi de gurmemız tatsın da yanı kocam,okey verırse tarıfı yazcam

anasını satmışım kız ev işinin,iş bitiyo mu be,boşver:)
şu tavuk göğsünün tarıfını de ver de deneyelim

kocam bayağı ıyı anlamış gıbı görünüyor anyayı konyayı

yanı oldu olacak görümceler de gelseydı
şen dullar şeklinde evde hepberaber
yahu bu kocalar var ya yontulacak cok yerlerı var,herkese bir rende alcam

bütün topike

Hımm şimdi anlaşıldı niye senin hey heyler üstünde...
O arkadaş grubu ile denk gelmeniz çok iyi olmadı sanırım. Çok mu yakın bu arkadaşlarınız? Fazla takılmamaya bakın. Ne diyeyim canım, pişti olmuşsunuz..
Eşini de biraz inceltmen lazım. Senin fedakarlık yaptığını bilmeli. Takdir görmüyorsan da yapmayacaksın. Keyfi bilir. 2-3 valiz hazırlasın kendi başına, nasıl bir duygu olduğunu anlar.

Bu diğer eltim, bende elti çok. Eşin çok kardeşli, sen 2 kardeşsen bu durum bile geriyor insanı. Bir sürü eltin oluyor. Bir de 3 tane görümcem var.
Ya ben akrabaya mesafeliyim. Fazla içi dışlı olmak istemiyorum. Uzak olsun, iyi olsun, tatlı olsun. eşim de hepsi yakın olsun modunda..
Sabah kahvaltı hazırlıyorum. Geldi biraz ayakta durdu. Ben de ne deyim, ayakta durma otur dedim. oo baktım bizimki soluğu salonda almış. Kraliyet ailesi, eşim dahil, tv gazete eşliğinde kahvaltı bekliyor. Cinlerim çıktı tepeme İçeri tabak almaya girdim, eşime de sinirli sinirli kızı almasını söyledim. sonra baktım mutfağa gelmiş. 10'u 5'i bilmem, bunlara kibarlık yapmayacaksın. Direk şunu şunu yap diye komuta vereceksin.
Neyse sonra sağolsun, kahvaltı sonrası ortalığı falan topladı.
Eşim abartıyor. İyi biri ama iyiliğin de bir sınırı var.

kv ciğim geç geldi yemek yedirdim sonra yorgun olduğu için yattı..
biz de keremle takılıyoruz:)
birkaç kez keremin haykırışına uyandı kadıncağız, "yatırsana keremi,uykusu var onun" diyor "he, he yatırıyorum birazdan" dedim ben de kerem kiiim 9 da yatmak kiiim

beni eşimin yengesi de iki dakkada şipşak yapmıştı künefe bayıldık.. tecrübe lazım:)
hemen teslim etme kaleyi :)
bu arada ben de tavuk göğsü ve fırında sütlaç yapma özürlüsü olaraktan bilmem kaçıncı yuz kez fırında sütlaç denemesı yaptım,bakalım bu sefer nasıl olacak,
dr oetker sütlaç al pişir ve fırında üzerini kızart
geçmiş olsun, aryam dönüş zilini çalmış
tabi ki söyledim canım
güldü geçti:) beni biliyor
gramı gramına vermiş bolulu pembiş usta

hemen yazıyorum hatta bugün armutlu yaptım görümcem çok beğendi
2 yumurta ve 1,5 su bar şekeri çırp
yarım su bar sıvıyağ ekle çırp.
ayrı bir kapta 1,5 su bar un, 1,5 tatlı kaşığı karbonat ,bir tutam tuz, 2 tatlı kaşığı tarçın kaşıkla karıştır
hepsini beraber karıştır biraz ceviz içi ve 3-4 tane elma veya armut rendesi ekle
dikdörtgen borcamda pişir
piştikten sonra üstüne 2 kepçe soğuk süt dök
ay evet ya benim yaptıklarımı teşekkürlük görmüyordu ya da şımarırım diye mi demiyordu bilmiyorum; ama artık ben o kadar saydım ettim ki, teşekkür etmeyi öğrendi.. pes etme!
gene de dediğin gibi "normali bu,olması gereken bu" tavrı mevcut!

ben de gıcığım onun eltisineeee

kadını bı rahat bırakmadın hee:) ana oğul pişman etcenız geldıgıne bak yarın bı daha gelmez sonra ağlarsın ben karışmam :)

dr otker sütlaç haa,ıyı fıkır en kısa zamanda denıcem

Allahımmmmm biliyordummmmmmmmmm
bana cadı diyene bakkkk
born pembişe katılıyorum sizin çocuklu ve onların çocuksuz olması büyük avantaj!

şen dullar

Bugün sahilde akşama doğru, bi kadın bana beni öyle övdü ki... Şezlongta arya kucağımda, yemek yedirmeye uğraşıyorum, eşim yanımda, uzanıyor, arada aryaya oyalayıcı şeyler sunuyor. Kadın duramadı daha fazla heralde "ay daha fazla kendimi tutamıcam, ne kadar ilgili bi annesiniz, çocuk çok şanslı" eşime dönüp " nazarım değmesin, gerçekten çok şanslısınız böyle bir eşiniz olduğu için, allah bozmasın" dedi. Tabi benim hava bi milyon:)) otele kanatlarımla geldim, ne yorgunluk ne bişi eşim ne düşündü acaba

Ebru Gündeş’ten bebek müjdesi. Ünlü şarkıcı, ikinci çocuğuna hamile.

2010 yılında Azeri işadamı Reza Zarrab’la evlenen ve 2011’in ekim ayında Alara ismini verdiği kızını dünyaya getiren Gündeş, kısa bir süre önce yeniden hamile olduğunu öğrendi. Evlenmeden önce verdiği röportajlarda sık sık çocuk özlemini dile getiren ve “Anne olmak istiyorum” açıklamalarıyla gündeme gelen Gündeş, şimdilerde ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor.

Son düzenleme:
Canım delirdiğimde nasıl oldugumu görmek bile istemezsin belli bir noktası var herkesin tabi benim de çok dolap aşağı indirmişliğim var ben istiyorumki söylediğimde anlasın ama yok illa burnunun dikine 2 tane çamaşır iki tshirt koymak bana inan zor değil dediğim gibi takdir eksikliği işte ama tatilde çok pis yan gelip yatıcam sürekli bayanlar havuzuna gidip yasiri ona kilitlicem
Bekliyorum tarifi merakla
Oldukça samimiler hem de yani eşimle eşler samimi aslında bir arada durma zorunluluğu olmaz sanırım onlar grup sonuçta ama şöyle söyliyim ben kapalıyım ya onların yanında rahat olamıyorum mesela yabancı insanlar varken sorun yok da onlar dibimdeyken rahat edemem gibi geliyo kapalılık açıklıkla da alakası yok aslında benim tatil anlayışım hiçkimsenin olmadıgı yerde deli deli davranmak şimdi bi karış otelde burun buruna olmak sinirimi bozdu
İnsanın böyle şeyler duymaya ne kdar ihtiyacı var işte dime Eşinin de çok hoşuna gitmiştir eminim helal sana Aryaa helal sanaaaa Bu arada ne yediriyodun deniz kenarına inerken yanıma ne gibi şeyler almam daha iyi olur

tavukgöğsü

malzemeler :
1 litre süt
125 gram margarin
4/5 su bardağı un
1 su bardağı şeker (1,5 bardağa kadar da artırılabilir ama bence 1 bardak kafi)
1 paket vanilya

margarini erittikten sonra unu ekleyip hafif pembeleşip kokusu çıkana kadar kavuruyorum.
sonra tencereyi kenara alıp 2-3 dk soğumasını bekliyorum, sonra sütü ekliyorum
ki topaklanma olmasın. şekeri de ekleyerek karıştırarak pişirmeye devam.
kaynamaya başladıktan sonra altını kapatıyorum. vanilya ekleyip
mikserle en az 10 dk çırpıyorum. ne kadar çırpılırsa o kadar pürüzsüz ve kıvamlı oluyor.

not:
ben çapta bi ev kadının verebileceği tarif de anca yalancı tavukgöğsü olur, ahahahahh
basit ama güzel oluyo, tadına laf yok :82:

Son düzenleme:
daha yazacaktım ama uykum geldi.

namaz kılıp ardından yatanziiii
eyü geceleee:87:

sormadın mı????
Ben olsam hemen:)

Evet ya ilk gün rahat hareket edemezsin belki ama orda bissürü kişi olcak kimse sana dikkat etmez ayrıca zayıfsın manken gibisin en azından fiziksel olarak rahatsın bebeğim :)

Keremi yatırdım ,kv su içmeye kalktı beni pc başında gördü ben de hemen yatma moduna girip odama geldim cepten veda ediyorum sizee:)

Çok da tınn ya.. Zaten onlara yapmamıştım ama denk geldi. Eltim diyor: Niye zahmet ettin? Sizin için zahmet etmedim şekerim mi deseydim Ben ne zaman ki istediğim gibi konuşabilirim o zaman daha rahat bir insan olacağım sanırım. Bu lafı söylesem yüzü ne olurdu kim bilir?
Künefe ben evde deneyemem. Açıkçası şimdiye kadar pek pas vermiyordum ama geçen memleketine gittiğimizde eşimin eniştesi yaptı, çok güzeldi. Yedim afüyetle:))
Hahah benim annem senin gibidir. Babama bir keresinde kızdığında adamın elektirkli traş makinesini kırdı Sırf ona bir zararı olsun diye

Ay evet rende şart bacım. Hepimizde var işte yontulacak bir tane.

Ya biz işte öyle konuşamıyoruz. Eksik olan da bu sanırım. Geçen de böyle olmuştu. Ailesi hakkında bir eleştiri çok ters tepiyor.
Bir görümcemi de ankaraya getirmeye çalışıyorlar. ben de dedim onun eşi asabi, fazla karışmayın. Hemen cevap veriyor, sanki biz ısrar ediyoruz. Ediyorsunuz, etmiyor musunuz demek lazım ama sustum.
Tarifi kaydettim. Yumuşak armut değil mi? ya da fark eder mi?
kv'sini de yatırırmış:))) geline gel geline:)
:))
Ya anlasalar bir güzel söze bakıyor her şey işte. Tanımadığn bir kadının seni takdir etmesi bile yeterli.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ne diyelim?

Hahaha sakin görnüyorsun ama çok fenasın canım sen :))))
Yasiri kitleyeceksin eşine ha

daha yazacaktım ama uykum geldi.

namaz kılıp ardından yatanziiii
eyü geceleee:87:
Canım sıkıldı, yatamadım. Bir sürü bir şey yedim, hepsi kilo yapan şeyler.

haha benim kv geldiğinde de aynen böyle oluyor.
işin kötüsü kv beni uyanık bulursa anlatıyor da anlatıyor ben de artık yatıyorum diye odama kaçıyorum:)

yok kv beni pc başında görünce bu kadın geç saatlere kadar internette mi dolaşıyor diye düşünmesin -diye yattım hemen:)

eşim de ailesiyle ilgili eleştiriye pek açık değil, ben de değilim açıkçası kendi ailemle ilgili:)

ama şimdi daha iyi ilk evlendiğimiz zamanlara göre o yönden,istediğimi söylüyorum. çünkü beni tanıyor. vicdanlı biri olduğumu,kimse bana kötülük yapmadan ters bir harekette bulunmayacağımı biliyor. söyleyerek kendimi rahatlatıyorum sadece:)
ama o da kesinlikle bir nimet!

Günaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken
Telefondan alıntı zor gördüğüm kadarı ile neyneyse ve aryam kuzularınıza geçmiş olsun
İyi eğlenceler dilekleriniz için sağolun
Aryam iyi yolculuklar
Hepinize hayırlı günler

ayy biz de 7 eylülde arkadaşımın düğünü için Bursaya gideceğiz inşallah
şal alışverişini dört gözle bekliyorum ben de

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)

"Po Leoung, 44 yaşında, dört yıllık evli ve kısırlık tedavisi görüyordu. 60.000 dolara mal olan yıpratıcı tedavilerin ardından, aşılama ile pozitif sonucu aldı.
Ertesi gün;
Eşinin ,aşılama sırasında onlarla ilgilenen hemşireyle gizli bir ilişki yaşadığını öğrendi.
Üzüntüsü sebebiyle de 2 hafta içinde de düşük yaptı."

Korkunç bir acı.

Yok ben aksine hiç sakin değilim oldukça fevri aksi ve sinirli bi insanım çok çok da hareketliyim sende böyle bir imaj nasıl çizdim bilemedim ama sevindim
Ben biraz kinciyim sanırım pire için yorganı da yakarım keşke daha sakin olabilsem ama elimde değil umarım tatil bana iyi gelir...
Off sabah sabah bi garip oldum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…