İyi eğlenceler canım
Çocuklarla market ve pazar gezme gibi olmuyor. Ben markette uzun uzun gezeceğim, sonra yeni çıkan ürünlere bakacağım ki o gezme olsun.
Dün kurabiyeleri ikram ettim. Eltim pek beğenmedi sanırım, çok umrumdaydıBiz yedik. Bugün de baktım eşim tepsiyi almış yiyor. O kadar da vahim değil sanırım. Geliştirilmesi lazım.
Kv'ne de no comment. Niye nazar değsin mi???!!!
Kp'ne geçmiş olsun. Çabuk toparlanır inşallah.
Ben çok uzun bir süre oktay ustaya bile güvenmedim. Varsa yoksa portakal ağacı. Sonra biraz oktay usta kitaplarından yararlandım. Şimdi şimdi cahide falan işte..
Elmalı ıslak kek hangisiymiş? Yaz bakiim.
Eltin olduğu için beğenmemiştir hahahaha
:)
Beni pişiremedi bir türlü
Künefe nasıl oldu?
Pişmekten buraya geldim ya
Künefe güzel oldu. Ama şırası çok gelmiş. Sen kv de hiç bakmadan hepsini dök. Bi gittimki yüzüyor künefeler. E dedim hepsini dökmeseydin anne. Ama sen dök dedin diyo bana :) yorumsuz!! :)
Hiçbişey değişmez tatili bana zehir eder seninki gibi olsun ben bidahakine hazırlarım demez tatil boyu demediğini etmez
Söyleyince ne değişiyoki tepemde dikiliyo bugün diyo banyo dolabının bilmem kaçıncı çekmecesinden bilmem neyi almayı da unutma o sırada da banyonun önündeyiz e tamam ver madem diyorum e sen alsan ne olur diyo ne kadar büyüttün bi valiz olayını diyo benim asıl kızdıgım valiz toplamak değil takdir görmemek mesela yıllardır kv ile altlı üstlü oturuyorum ya o buna çok çok olağan bişey gibi bakıyo etraftan takdir ettiklerinde de ne var yani tabi oturcak gibilerinden takılıyo anlatabiliyomuyum ben yapmaktan etmekten değil tavrından sinir bağlıyorum
Offff
Canım ben zaten yasirden dolayı çok ağır yemekler yapamamaya başladım son zamanlarda kendimi de kötü hissediyordum bu yönden bende bugün dolapta bişey kalmasın diye ne var ne yoksa yemeğe dönüştürdüm telim de yok ya arayamadım gel diye ama tam da sofrayı hazırladım da geldi dedim kaynanan seviyomuş gel falan yok ben tokum dedi
sinir oldum ...
Valiz olayında da sakin de konuşsam şöyle diyo ne var hazırlasan yani ? e zaten hazırlıyoruz da ufak bir takdir teşekkür işte yok
Ben günlük kıyafetlerini de vermiyorum zaten banyodan cıkınca ben isterim diyo evlendiğimizden beri ben de istemeye devam et diyorum ben annemden öyle gördüm diyo ee benim annem de hep babamınkileri hazır ediyo ama napalım o kadarını da yaparsam artık nefes alıcak alanım kalmıyo tatil öncesi deliler geldi bana
Seninki kendimi hazırlıyor valizlerini ev işlerine yardım olayı nasıl
Bir de canım asıl gideceğimiz otelde şu anda bi arkadaş grubunun oldugunu öğrendim ona sıkıldım benim için tatil tek başına kafa dinlemek birilerinin geyik muhabbetlerini çekmek değil bir de onlar çocuksuz bilmiyorum nasıl olcak
Ayy ben de hayatım boyunca bir türlü tutturamadım şu fırın sütlacı ya cok sulu oluyor ya da cok katı nişasta olayını bir türlü beceremiyorum
Canım cok üzüldüm ilerlemesine ve tırstım yasirin de cildi çok hassas cok güneşte kalmayalım o halde :18:
Sizde dönüyormuşsunuz şimdiden iyi yolculuklar...
Senin koca da benimki gibi demek neyse yalnız olmadıgımı anladım bu da birşey
Çocuksuzlarsa daha iyi. Onlar agucuk bugucuk yaparlar üzülme
Güzelim bak olaylar şöyle gelişiyor: ya kulaklarını tıkayacaksın yada yorulacaksın :) ben kulak tıkamayı tercih ediyorum. 2-3 yıl öncesine kadar laf ediyordu "elalemin karıları valiz topluyo vsvs" diye ama ben napıyodum; şalteri indirip bildiğimi yapıyodum :))) bence resti çek. Deki "canımıniçi kocacım, ya bu yaptıklarım için artık bana güzel sözler söylersin yada ben valizini akşamdan hazırlıyor gibi yapar, gece içindekileri çıkarır sana süpriz yaparım"
mutfak savaş alanı gibi. makine boşalacak, yeniler yerleştirilecek.
bu arada yemek yedik. eşim, ayşeciği aldı kaynımın yanına gitti karşı daireye.
bana da sen rahatça namazını kılar, mutfağı toparlarsın dedi..
peki nfk nerdeee?
vııınnnn, kk temmuz topiği
hee, eferin saaa:87:
erime, zaten erimezsin de..
anlasın meselenin tatildi catdı cutdu olmadığını..
niye ısrar ediyon kız o zaman?:90:
benim bi tavuk göğsüm var ama ustalar varken konuşamam ayıpp
bu adamlar var ya, kendi ailelerine dökülüp saçılıyorlar..
kendileri onlardan ne görüyor, fısss!!!
bazen sömürme aşamasını bile geçiyor bu muhabbetler.
bi şey söylesen kötü sen oluyorsun, sinir olmamak mümkün değil.
inan hepimiz yaşıyoruz bunları
kv ler de güya yardım için geliyorlar, ama kendileri külfet
hürrem pembiiiiş, ahahahah
üstadım, senden öğreneceğimiz çok şey var, yetiştir bizi
ah canım beniiiiiiiiiiiiiim!!!
eşim bu gibi özel tatlıları yerinde güzel yapanlardan yeme taraftarı. ama kaydediyorum, deniciiiiim
beğenmemiş miiiiş!
ben de senin eltine gıcığım.
kadını tanımam etmem, bana bi şey yapmadı. ama yine de uyuz oluyom!
Ben hiç sütlü tatlı bilmem valla. Sen tarifi paylaş da kaydedelim canımmmmmm
Künefe dışarı künefesinden daha kalın ve bol peynirli oluyo. Dışardakilere pekmez sürünce daha çok kızarıyo tabi. Bi ara dene istersen.