- 8 Ağustos 2011
- 12.600
- 14.858
- 498
akşam ayşeciğin biraz ateşi vardı sanırım.
normalde vücut ısısı 36,5 civarıdır.
eşime de bana da sanki ateşi var gibi geldi. ölçtüm birkaç kez.
koltuk altından 37. alından 36.7 çıktı.
gece kaç kez kalktım bilmiyorum, ateşten çok korkuyorum ben..:18:
gece yarısı kalktı oturdu, ağladı. aslında 38 olunca ateşdüşürücü veriliyor ama
bir ölçek calpol verdim yatırdım. şuan vücut ısısı normal ama çok mızmız..
inş hasta olmuyordur
busmai, suç üstüKeremi yatırdım ,kv su içmeye kalktı beni pc başında gördü ben de hemen yatma moduna girip odama geldim cepten veda ediyorum sizee:)
oooh, gezmek gibisi var mıGünaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken
hadi geçmiş olsun, şifa olsunnKv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
ne burcusun?Yok ben aksine hiç sakin değilim oldukça fevri aksi ve sinirli bi insanım çok çok da hareketliyim sende böyle bir imaj nasıl çizdim bilemedim ama sevindim
Ben biraz kinciyim sanırım pire için yorganı da yakarım keşke daha sakin olabilsem ama elimde değil umarım tatil bana iyi gelir...
vuhuuu!!! tatil başlasınnnBugün günlerden tatil
Bizi özleyin anacıımmm byeee:82::121::119::124::131:
bizimki de meraklı. ama birkaç dk elinde tutmasına izin veriyorumKerem boya kalemlerine bayılıyor
Boyama kitabını karalamaya başladı şimdiden
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı
ay ben de mi böyle olucam elti gelince..eltimi dedinizaynen boyle hissediyorum
evet mum boyalar bizimkilere göre.. ama onları da yeme ihtimalleri yüksekEvet nova color ya da faber castel mum boyalarda özellikle tombul olan kalemleri tam ellerine göre bizimkilerin
yoldan mı etkilendi canım?Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.
Ayy hadi bakalım, güzel bir tatil yaparsınız inşallah.
Geçmiş olsun canım, çocukla baya zor oluyor yolculuk, gezme.... Efe niye kustu ki? Yol mu tuttu acaba? Sizin yol baya uzun malum. Neyse umarım yarına toparlarsınız ana oğul.
Bizde geldik, birazdan bavula el atacağım. Temizler ayrılacak, kirliler yarın makineye... Gitmek bi dert gelmek bi dert...
herşeyin ayrı bi güzelliği var..Valizi boşattım, kirliler yarın yıkanmayı bekler... Birde bu gece güzel bir uyku çektik miiii, tamamdır, gerçek hayata dönebiliriz.
2013 tatil sezonu da böylece kapanmış bulunmakta, koskoca bir koşturmacaylaa!
1,5 yaş civarında çıktığını biliyorum ama son günlerde benim de şüphelerim var.günaydın canım ates dişlerden de olabilir hemen pnaık yapma sen sadece dıkkat et yukselınce ates dusurucu ver bız 3 gun ates yasadık hemde 4o larda gezen ve sonuc azı dişimiz çıktı
ben de seninle aynı düşünüyorum. yani bi grupla birlikte davranmak zorunda olmak, özellikle tatilde sıkar. bana göre değil.. ilk gidişimiz olduğu halde umrede bile kafileyle takılmamışız biz..Oldukça samimiler hem de yani eşimle eşler samimi aslında bir arada durma zorunluluğu olmaz sanırım onlar grup sonuçta ama şöyle söyliyim ben kapalıyım ya onların yanında rahat olamıyorum mesela yabancı insanlar varken sorun yok da onlar dibimdeyken rahat edemem gibi geliyo kapalılık açıklıkla da alakası yok aslında benim tatil anlayışım hiçkimsenin olmadıgı yerde deli deli davranmak şimdi bi karış otelde burun buruna olmak sinirimi bozdu
pembiş sen süppersin yaaaaaaaaGüzelim bak olaylar şöyle gelişiyor: ya kulaklarını tıkayacaksın yada yorulacaksın :) ben kulak tıkamayı tercih ediyorum. 2-3 yıl öncesine kadar laf ediyordu "elalemin karıları valiz topluyo vsvs" diye ama ben napıyodum; şalteri indirip bildiğimi yapıyodum :))) bence resti çek. Deki "canımıniçi kocacım, ya bu yaptıklarım için artık bana güzel sözler söylersin yada ben valizini akşamdan hazırlıyor gibi yapar, gece içindekileri çıkarır sana süpriz yaparım"bi ara kocam beni kızdırınca dolabın başına gidip ütülü gömlekleri yere atar ütülemezdim. Bi kere de askıları ortada bıraktım diye çok söylenmişti bana ama ne söylenme!! Açtığım gibi camı dışarı attım askıları ve "sorun bitti" dedim. Yani benim sorunlarım var hahaha. Herkesin dayanabildiği ve dayanamadığı şeyler farklı işte... Sen de tatil öncesi söyle gelenlere gitsinler kız. Ne zamandır bu günü bekliyodun; tadını kaçırma
busmai, suç üstü
oooh, gezmek gibisi var mı
inş gönlüne göre şallar da bulursun.
benim bi tane şık şalım var, iki tane de günlük pamuklu. üçünü de kardeşim almış.
kendime yakıştıramıyorum, yüzüm uzun diye. ben sadık bi eşarpçıyım
hadi geçmiş olsun, şifa olsunn
ne burcusun?
inan hiiiiç anlattığın gibi görünmüyorsun.
yazdıklarından ve seni gördüğüm kadarıyla diyeyim tabi.
aksine sakin, uyumlu, hoşgörülü görünüyorsun..
öyle sinirlenmek, kin tutmak seninle bağdaştıramadığım şeyler
vuhuuu!!! tatil başlasınnn
bizimki de meraklı. ama birkaç dk elinde tutmasına izin veriyorum
ay ben de mi böyle olucam elti gelince..
hiiiç anlaşan elti görmedim annemler dışında..
amcamlarla babam, dalaşır dövüşür, birbirlerine girerler..
ertesi sabah eltiler kahvaltıda kocaları çekiştirir
hiç küsme, taraf olma yok, bayılıyorum o hallerine
evet mum boyalar bizimkilere göre.. ama onları da yeme ihtimalleri yüksek
yoldan mı etkilendi canım?
inş hasta falan olmuyordur
herşeyin ayrı bi güzelliği var..
tatile gidiyoruz diye seviniyoruz , tatilden dönünce de eve geldik diye
hadi kolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın. hiiç acele etme..
1,5 yaş civarında çıktığını biliyorum ama son günlerde benim de şüphelerim var.
çünkü aşırı bi salya durumu başladı. resmen yere kadar uzuyor mübarek
önlük taksam yeri, tshirtün yakası sürekli ıslak. değiştiriyorum yarım saate yine
azıysa da inş en kısa sürede çıkar kurtuluruz, dediğim gibi ateş bende fobiiii:18:
ben de seninle aynı düşünüyorum. yani bi grupla birlikte davranmak zorunda olmak, özellikle tatilde sıkar. bana göre değil.. ilk gidişimiz olduğu halde umrede bile kafileyle takılmamışız biz..
ama canınızın istediği kadar onlarla takılırsınız. tatil sizin için, siz onlar için değil
pembiş sen süppersin yaaaaaaaa
kocaman güzel gözlü sahile bakın heleeee:109:canım takılma sen su yasta cıkar dıye sahılın cıktı :) ıkı tane usten ıkı tane alttan ve bir tanede azı dişimiz var :)
Allahımmmmm biliyordummmmmmmmmm
bana cadı diyene bakkkk
born pembişe katılıyorum sizin çocuklu ve onların çocuksuz olması büyük avantaj!
şen dullar
Bugün sahilde akşama doğru, bi kadın bana beni öyle övdü ki... Şezlongta arya kucağımda, yemek yedirmeye uğraşıyorum, eşim yanımda, uzanıyor, arada aryaya oyalayıcı şeyler sunuyor. Kadın duramadı daha fazla heralde "ay daha fazla kendimi tutamıcam, ne kadar ilgili bi annesiniz, çocuk çok şanslı" eşime dönüp " nazarım değmesin, gerçekten çok şanslısınız böyle bir eşiniz olduğu için, allah bozmasın" dedi. Tabi benim hava bi milyon:)) otele kanatlarımla geldim, ne yorgunluk ne bişieşim ne düşündü acaba
Ebru Gündeşten bebek müjdesi. Ünlü şarkıcı, ikinci çocuğuna hamile.
2010 yılında Azeri işadamı Reza Zarrabla evlenen ve 2011in ekim ayında Alara ismini verdiği kızını dünyaya getiren Gündeş, kısa bir süre önce yeniden hamile olduğunu öğrendi. Evlenmeden önce verdiği röportajlarda sık sık çocuk özlemini dile getiren ve Anne olmak istiyorum açıklamalarıyla gündeme gelen Gündeş, şimdilerde ikinci kez annelik heyecanı yaşıyor.
Çok da tınn ya.. Zaten onlara yapmamıştım ama denk geldi. Eltim diyor: Niye zahmet ettin? Sizin için zahmet etmedim şekerim mi deseydimBen ne zaman ki istediğim gibi konuşabilirim o zaman daha rahat bir insan olacağım sanırım. Bu lafı söylesem yüzü ne olurdu kim bilir?
Künefe ben evde deneyemem. Açıkçası şimdiye kadar pek pas vermiyordum ama geçen memleketine gittiğimizde eşimin eniştesi yaptı, çok güzeldi. Yedim afüyetle:))
Hahah benim annem senin gibidir. Babama bir keresinde kızdığında adamın elektirkli traş makinesini kırdıSırf ona bir zararı olsun diye
Ay evet rende şart bacım. Hepimizde var işte yontulacak bir tane.
Ya biz işte öyle konuşamıyoruz. Eksik olan da bu sanırım. Geçen de böyle olmuştu. Ailesi hakkında bir eleştiri çok ters tepiyor.
Bir görümcemi de ankaraya getirmeye çalışıyorlar. ben de dedim onun eşi asabi, fazla karışmayın. Hemen cevap veriyor, sanki biz ısrar ediyoruz. Ediyorsunuz, etmiyor musunuz demek lazım ama sustum.
Tarifi kaydettim. Yumuşak armut değil mi? ya da fark eder mi?
kv'sini de yatırırmış:))) geline gel geline:)
:))
Ya anlasalar bir güzel söze bakıyor her şey işte. Tanımadığn bir kadının seni takdir etmesi bile yeterli.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, ne diyelim?
Hahaha sakin görnüyorsun ama çok fenasın canım sen :))))
Yasiri kitleyeceksin eşine ha
Canım sıkıldı, yatamadım. Bir sürü bir şey yedim, hepsi kilo yapan şeyler.
haha benim kv geldiğinde de aynen böyle oluyor.
işin kötüsü kv beni uyanık bulursa anlatıyor da anlatıyorben de artık yatıyorum diye odama kaçıyorum:)
Günaydın herkese
Dün sabah 11 gibi Bursa'ya geldik,
otele 2 gibi alacakları için fırsattan istifade cumalıkızık köyünü gezdik,
Bugün de çocuklara hacivat karagöz Müzesi'ni gezdiricez
Yarın da kozahan turu rengarenk ipek eşarplar şallardan almak lazım gelmişken
Telefondan alıntı zor gördüğüm kadarı ile neyneyse ve aryam kuzularınıza geçmiş olsun
İyi eğlenceler dilekleriniz için sağolun
Aryam iyi yolculuklar
Hepinize hayırlı günler
"Po Leoung, 44 yaşında, dört yıllık evli ve kısırlık tedavisi görüyordu. 60.000 dolara mal olan yıpratıcı tedavilerin ardından, aşılama ile pozitif sonucu aldı.
Ertesi gün;
Eşinin ,aşılama sırasında onlarla ilgilenen hemşireyle gizli bir ilişki yaşadığını öğrendi.
Üzüntüsü sebebiyle de 2 hafta içinde de düşük yaptı."
Korkunç bir acı.
Bugün günlerden tatil
Bizi özleyin anacıımmm byeee:82::121::119::124::131:
taktikler super bacim :13: onunde egiliyorum
Kalem dünyası bir Derya canımburada mothercare'de de boya görmüştüm. Onlar bu güvenlik muhabbetlerine dikkat ederler. Oraya da bir bak istersen.
Yarı ki programda armutlu kek var:) pazardan armut almıştım, onlarla yapmak istiyorum.
Biz de çıkarız dışarı herhalde patladık zira..
Size de iyi pazarlar...
Ben de aynen
Bence de lüzumsuz bir müessese:)
Busmainin verdiği tarifi deneyeceğim inşallah. Gerçi evde yağ da az kalmış. Yarım bardak çıkmazsa önce alışverişe gitmem lazım demektir.
Canım, aklımdaydın. Buraya yazmamadım ama merak etmiştim.
Sağ salim dönmenize sevindim. Yalnız çok yorucu bir yolculuk oldu sanırım:/
İnşallah dinletebilir ve yorgunluğunu atarsın.
Ayy hadi bakalım, güzel bir tatil yaparsınız inşallah.
Geçmiş olsun canım, çocukla baya zor oluyor yolculuk, gezme.... Efe niye kustu ki? Yol mu tuttu acaba? Sizin yol baya uzun malum. Neyse umarım yarına toparlarsınız ana oğul.
Bizde geldik, birazdan bavula el atacağım. Temizler ayrılacak, kirliler yarın makineye... Gitmek bi dert gelmek bi dert...
günaydın canlar..
evim evim, güzel evim
arya ve pembiş hoşgeldiniz
dün eşim denize gitti, biz de ayşecikle neneye gittik.
21 aylık bi erkek yeğenim var. ayşeciği çok seviyor, öpüyor sarılıyor.
ama bazen oynarken ayşeciğin kolunu bacağını adam akıllı sıkıyor.
bize ya da başka bi şeye sinirlenince özellikle ayşeciğin saçını çekiyor.
daha kötüsü parmağını ısırıyor. dün yine ısırdı. ayşecik dakikalarca ağladı.
ki doğduğundan beri öyle ağlamamıştı..
eşime hiiiç söylemedim, haklı olarak tepki verecek.
yeğenim olduğu için tolere ediyorum, ama başkasının çocuğu olsa ben de kızarım belki.
düşünsenize kaynımın ya da görümcemin çocuğu olsa:100:
nene, ya onlar geldiğinde kucağından kızını indirme ya da siz başka gün onlar başka gün gelsin.
karşılaşmayın. şimdi kızmıyorsun, hoşgörüyorsun ama zamanla buğzedersin dedi. sanırım haklı..
dün sabaha karşı şeker portakalımı gördüm rüyamda, sıkıntılı kötü bi rüyaydı.
öğleye doğru aradım kp i sormak için. sesi çok kötü geliyordu.
kp vefat etmiş.
Allah, rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.
ben hiç tanımadığım halde kp imi çok özlüyorum, yokluğunu hissediyorum..
Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin
busmai, suç üstü
oooh, gezmek gibisi var mı
inş gönlüne göre şallar da bulursun.
benim bi tane şık şalım var, iki tane de günlük pamuklu. üçünü de kardeşim almış.
kendime yakıştıramıyorum, yüzüm uzun diye. ben sadık bi eşarpçıyım
hadi geçmiş olsun, şifa olsunn
ne burcusun?
inan hiiiiç anlattığın gibi görünmüyorsun.
yazdıklarından ve seni gördüğüm kadarıyla diyeyim tabi.
aksine sakin, uyumlu, hoşgörülü görünüyorsun..
öyle sinirlenmek, kin tutmak seninle bağdaştıramadığım şeyler
vuhuuu!!! tatil başlasınnn
bizimki de meraklı. ama birkaç dk elinde tutmasına izin veriyorum
ay ben de mi böyle olucam elti gelince..
hiiiç anlaşan elti görmedim annemler dışında..
amcamlarla babam, dalaşır dövüşür, birbirlerine girerler..
ertesi sabah eltiler kahvaltıda kocaları çekiştirir
hiç küsme, taraf olma yok, bayılıyorum o hallerine
evet mum boyalar bizimkilere göre.. ama onları da yeme ihtimalleri yüksek
yoldan mı etkilendi canım?
inş hasta falan olmuyordur
herşeyin ayrı bi güzelliği var..
tatile gidiyoruz diye seviniyoruz , tatilden dönünce de eve geldik diye
hadi kolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın. hiiç acele etme..
1,5 yaş civarında çıktığını biliyorum ama son günlerde benim de şüphelerim var.
çünkü aşırı bi salya durumu başladı. resmen yere kadar uzuyor mübarek
önlük taksam yeri, tshirtün yakası sürekli ıslak. değiştiriyorum yarım saate yine
azıysa da inş en kısa sürede çıkar kurtuluruz, dediğim gibi ateş bende fobiiii:18:
ben de seninle aynı düşünüyorum. yani bi grupla birlikte davranmak zorunda olmak, özellikle tatilde sıkar. bana göre değil.. ilk gidişimiz olduğu halde umrede bile kafileyle takılmamışız biz..
ama canınızın istediği kadar onlarla takılırsınız. tatil sizin için, siz onlar için değil
pembiş sen süppersin yaaaaaaaa
Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dün yola çıktık, 5 dk olmamıştıki Efe 1su bardağından fazla kustu. Kahvaltıda da bişi yememişti canı reçel bile istemedi. Sadece emmişti yani. Neyse hemen eve döndük, deterjanlı kova hazırlattık. Temizlendik üst baş değiştik yine yola çıktık. Nerdeyse afyona kadar kucağımda uyudu. Kalkınca da hiç kendinde gibi değildi. Tam park ettik yine kusmaya başladı. Üstümüz başımız battı tabiki. Bi de su gibi kaka yaptı mı?? Temizler valizlerde arabanın derinliklerinde. Ona 2 çift kıyafet koymuştum zaten halloldu. Neyse lcwye girip hemen ona ve bana bişiler aldım. Sadece ekmek yesin diye düşündüm ama onu da yemedi. Biz bişiler yedik koyulduk yola. Yolda bu yine emip uyuma hallerinde. Kolunu kaldıracak hali yok. Ankaraya vardık bi daha kustu. Durduk artık kirlilerden bişiler giydik. Araba battı bu arada. Derken ankaradan sonra sen yine trafik sıkışmasın mı??!!! Kalakaldık derken oğluş yine su gibi kaka yaptı ve dışına çıktı. Yana emniyet şeridine zor çektik arabayı ve o ortamda alt değiştirdik. Giydirecek bişi kalmadığı için havluya sardım. Artık emmek de istemedi sadece suya uzanıp durdu. Ama su verince de bu sefer bi süre sonrası onu da kustu. Yolda ağladım artık çok kötüydü. Gelir gelmez acile gittik. İğne yaptılar. İki şurup ve bi fitil verdi dr. Salgın var dedi. Gece yine kakalı ve kusmalı ve çişli geçti. Ay o iyi olsun da herşeye razıyım(
Benimki cadılık ötesi bişi
Görünen köy kılavuz istemez
Yaşı da var onun aslında baya.... Hayırlı olsun diyelim napalım
Künefenin vatanındakiler tabiki farklı yapar. Eltine de bişi dememen daha iyi olmuş.
İyi eğlenceler canım.
Erkek milleti!! Sövecek halim yok; sövdğm farzedin
İyi yolculuklar, dinlenmeler, eğlenmeler :)
Yok kız
Ben de istiyom o kektennnnnnşuan bi kek beni çok mutlu ederdi...
Evet yorucuydu :/ sağol canımcım.
Sağol canım. Kolay gelsin sana da.
Bence de azıcık büyüsünler öyle bir araya gelin.
Şeker portakalına üzüldüm yaAllah rahmet eylesin.
Umarım diştir sıkıntınız. Bizim dediğim gibi işte salgınmış. Süper değilim kız var bi dengesizlik :))))
geçmiş olsun canım. bizde kusma olayını yasamıstık bır gece hastanede kalmıstık ayy hastaneden cıkıncada esım ve ben olmustuk cook kotuydu annem olmasaydı ne yapardım bılmıyorum tez zamnda ıyılesır kuzucuk ınsallah
Annen doğru söylüyor. 2 çocuk birbirine zarar veriyorsa ya bir araya gelmemeli ya da kucağından indirmemeli. Ya illa ki kalbin bu olayı bir gün hatırlar. Yeğenin olduğu için bu kadar hoşgörülüsün:) eltin olaydı saçını başını yolardın, dermişim:))) yok ya, çocuklara karşı nötr oluyor insan. Yalnız ben 2-3 yıl önce görümcemlerin yaşattığı sinir sebebiyle oğluma kızmıştım, o olayı hiç unutamıyorum.günaydın canlar..
evim evim, güzel evim
arya ve pembiş hoşgeldiniz
dün eşim denize gitti, biz de ayşecikle neneye gittik.
21 aylık bi erkek yeğenim var. ayşeciği çok seviyor, öpüyor sarılıyor.
ama bazen oynarken ayşeciğin kolunu bacağını adam akıllı sıkıyor.
bize ya da başka bi şeye sinirlenince özellikle ayşeciğin saçını çekiyor.
daha kötüsü parmağını ısırıyor. dün yine ısırdı. ayşecik dakikalarca ağladı.
ki doğduğundan beri öyle ağlamamıştı..
eşime hiiiç söylemedim, haklı olarak tepki verecek.
yeğenim olduğu için tolere ediyorum, ama başkasının çocuğu olsa ben de kızarım belki.
düşünsenize kaynımın ya da görümcemin çocuğu olsa:100:
nene, ya onlar geldiğinde kucağından kızını indirme ya da siz başka gün onlar başka gün gelsin.
karşılaşmayın. şimdi kızmıyorsun, hoşgörüyorsun ama zamanla buğzedersin dedi. sanırım haklı..
dün sabaha karşı şeker portakalımı gördüm rüyamda, sıkıntılı kötü bi rüyaydı.
öğleye doğru aradım kp i sormak için. sesi çok kötü geliyordu.
kp vefat etmiş.
Allah, rahmet eylesin. kalanlara sabır versin.
ben hiç tanımadığım halde kp imi çok özlüyorum, yokluğunu hissediyorum..
Allah kimsenin babasını başından eksik etmesin
Yemek yarışmasının sonucunu gördüm. Şaşırdım.....
su böreği ev baklavasının birinci olmasını anlıyorum da..Yemek yarışmasının sonucunu gördüm. Şaşırdım.....
Annen doğru söylüyor. 2 çocuk birbirine zarar veriyorsa ya bir araya gelmemeli ya da kucağından indirmemeli. Ya illa ki kalbin bu olayı bir gün hatırlar. Yeğenin olduğu için bu kadar hoşgörülüsün:) eltin olaydı saçını başını yolardın, dermişim:))) yok ya, çocuklara karşı nötr oluyor insan. Yalnız ben 2-3 yıl önce görümcemlerin yaşattığı sinir sebebiyle oğluma kızmıştım, o olayı hiç unutamıyorum.
ah canım beniiim, çok geçmiş olsun..Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dün yola çıktık, 5 dk olmamıştıki Efe 1su bardağından fazla kustu. Kahvaltıda da bişi yememişti canı reçel bile istemedi. Sadece emmişti yani. Neyse hemen eve döndük, deterjanlı kova hazırlattık. Temizlendik üst baş değiştik yine yola çıktık. Nerdeyse afyona kadar kucağımda uyudu. Kalkınca da hiç kendinde gibi değildi. Tam park ettik yine kusmaya başladı. Üstümüz başımız battı tabiki. Bi de su gibi kaka yaptı mı?? Temizler valizlerde arabanın derinliklerinde. Ona 2 çift kıyafet koymuştum zaten halloldu. Neyse lcwye girip hemen ona ve bana bişiler aldım. Sadece ekmek yesin diye düşündüm ama onu da yemedi. Biz bişiler yedik koyulduk yola. Yolda bu yine emip uyuma hallerinde. Kolunu kaldıracak hali yok. Ankaraya vardık bi daha kustu. Durduk artık kirlilerden bişiler giydik. Araba battı bu arada. Derken ankaradan sonra sen yine trafik sıkışmasın mı??!!! Kalakaldık derken oğluş yine su gibi kaka yaptı ve dışına çıktı. Yana emniyet şeridine zor çektik arabayı ve o ortamda alt değiştirdik. Giydirecek bişi kalmadığı için havluya sardım. Artık emmek de istemedi sadece suya uzanıp durdu. Ama su verince de bu sefer bi süre sonrası onu da kustu. Yolda ağladım artık çok kötüydü. Gelir gelmez acile gittik. İğne yaptılar. İki şurup ve bi fitil verdi dr. Salgın var dedi. Gece yine kakalı ve kusmalı ve çişli geçti. Ay o iyi olsun da herşeye razıyım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?