Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

akşam ayşeciğin biraz ateşi vardı sanırım.
normalde vücut ısısı 36,5 civarıdır.
eşime de bana da sanki ateşi var gibi geldi. ölçtüm birkaç kez.
koltuk altından 37. alından 36.7 çıktı.

gece kaç kez kalktım bilmiyorum, ateşten çok korkuyorum ben..:18:
gece yarısı kalktı oturdu, ağladı. aslında 38 olunca ateşdüşürücü veriliyor ama
bir ölçek calpol verdim yatırdım. şuan vücut ısısı normal ama çok mızmız..
inş hasta olmuyordur

günaydın canım ates dişlerden de olabilir hemen pnaık yapma sen sadece dıkkat et yukselınce ates dusurucu ver bız 3 gun ates yasadık hemde 4o larda gezen ve sonuc azı dişimiz çıktı

Keremi yatırdım ,kv su içmeye kalktı beni pc başında gördü ben de hemen yatma moduna girip odama geldim cepten veda ediyorum sizee:)
busmai, suç üstü

oooh, gezmek gibisi var mı
inş gönlüne göre şallar da bulursun.
benim bi tane şık şalım var, iki tane de günlük pamuklu. üçünü de kardeşim almış.
kendime yakıştıramıyorum, yüzüm uzun diye. ben sadık bi eşarpçıyım

Kv ile güzeeel bir kahvaltı yaptık ve gitti, kp bugün çıkıyormuş hastaneden.
Operasyon tamamlandı:)
hadi geçmiş olsun, şifa olsunn

ne burcusun?
inan hiiiiç anlattığın gibi görünmüyorsun.
yazdıklarından ve seni gördüğüm kadarıyla diyeyim tabi.
aksine sakin, uyumlu, hoşgörülü görünüyorsun..
öyle sinirlenmek, kin tutmak seninle bağdaştıramadığım şeyler

Bugün günlerden tatil
Bizi özleyin anacıımmm byeee :82::121::119::124::131:
vuhuuu!!! tatil başlasınnn

Kerem boya kalemlerine bayılıyor
Boyama kitabını karalamaya başladı şimdiden
Kalemler bir yerine batar diye vermek istemiyorum ,elinden alınca basıyor yaygarayı
bizimki de meraklı. ama birkaç dk elinde tutmasına izin veriyorum

eltimi dediniz aynen boyle hissediyorum
ay ben de mi böyle olucam elti gelince..
hiiiç anlaşan elti görmedim annemler dışında..
amcamlarla babam, dalaşır dövüşür, birbirlerine girerler..
ertesi sabah eltiler kahvaltıda kocaları çekiştirir
hiç küsme, taraf olma yok, bayılıyorum o hallerine

Evet nova color ya da faber castel mum boyalarda özellikle tombul olan kalemleri tam ellerine göre bizimkilerin
evet mum boyalar bizimkilere göre.. ama onları da yeme ihtimalleri yüksek

Kızlar biz vardık. Çok kötü bi yolculuktu. Efe baya kustu vs. Daha sonra anlatırım inşallah. Görüşürüz.
yoldan mı etkilendi canım?
inş hasta falan olmuyordur

herşeyin ayrı bi güzelliği var..
tatile gidiyoruz diye seviniyoruz , tatilden dönünce de eve geldik diye
hadi kolay gelsin, yavaş yavaş yaparsın. hiiç acele etme..

günaydın canım ates dişlerden de olabilir hemen pnaık yapma sen sadece dıkkat et yukselınce ates dusurucu ver bız 3 gun ates yasadık hemde 4o larda gezen ve sonuc azı dişimiz çıktı
1,5 yaş civarında çıktığını biliyorum ama son günlerde benim de şüphelerim var.
çünkü aşırı bi salya durumu başladı. resmen yere kadar uzuyor mübarek
önlük taksam yeri, tshirtün yakası sürekli ıslak. değiştiriyorum yarım saate yine

azıysa da inş en kısa sürede çıkar kurtuluruz, dediğim gibi ateş bende fobiiii:18:

ben de seninle aynı düşünüyorum. yani bi grupla birlikte davranmak zorunda olmak, özellikle tatilde sıkar. bana göre değil.. ilk gidişimiz olduğu halde umrede bile kafileyle takılmamışız biz..
ama canınızın istediği kadar onlarla takılırsınız. tatil sizin için, siz onlar için değil

pembiş sen süppersin yaaaaaaaa

canım takılma sen su yasta cıkar dıye sahılın cıktı :) ıkı tane usten ıkı tane alttan ve bir tanede azı dişimiz var :)

canım takılma sen su yasta cıkar dıye sahılın cıktı :) ıkı tane usten ıkı tane alttan ve bir tanede azı dişimiz var :)
kocaman güzel gözlü sahile bakın heleeee:109:
iki alt, iki üst bi de azı mıııı? yerim onu ben yaaa

anamm bizim kerem yaramazliklara basladi koltuklara çıkıyor artık önce sevindik ama bizim deli ordan oraya kosturuyor , bide yaslanma yerinden de aşağıya egiliyor dusecek diye odum kopuyor

bende dis olduğunu düşünüyorum inşallah ta oyledir hasta olmasın kuzucuklar kerem'de azı diş çıkartıyor gecen gun baya huysuzdu yavrum

Günaydınlar herkeseeeeeeee.
Dün yola çıktık, 5 dk olmamıştıki Efe 1su bardağından fazla kustu. Kahvaltıda da bişi yememişti canı reçel bile istemedi. Sadece emmişti yani. Neyse hemen eve döndük, deterjanlı kova hazırlattık. Temizlendik üst baş değiştik yine yola çıktık. Nerdeyse afyona kadar kucağımda uyudu. Kalkınca da hiç kendinde gibi değildi. Tam park ettik yine kusmaya başladı. Üstümüz başımız battı tabiki. Bi de su gibi kaka yaptı mı?? Temizler valizlerde arabanın derinliklerinde. Ona 2 çift kıyafet koymuştum zaten halloldu. Neyse lcwye girip hemen ona ve bana bişiler aldım. Sadece ekmek yesin diye düşündüm ama onu da yemedi. Biz bişiler yedik koyulduk yola. Yolda bu yine emip uyuma hallerinde. Kolunu kaldıracak hali yok. Ankaraya vardık bi daha kustu. Durduk artık kirlilerden bişiler giydik. Araba battı bu arada. Derken ankaradan sonra sen yine trafik sıkışmasın mı??!!! Kalakaldık derken oğluş yine su gibi kaka yaptı ve dışına çıktı. Yana emniyet şeridine zor çektik arabayı ve o ortamda alt değiştirdik. Giydirecek bişi kalmadığı için havluya sardım. Artık emmek de istemedi sadece suya uzanıp durdu. Ama su verince de bu sefer bi süre sonrası onu da kustu. Yolda ağladım artık çok kötüydü. Gelir gelmez acile gittik. İğne yaptılar. İki şurup ve bi fitil verdi dr. Salgın var dedi. Gece yine kakalı ve kusmalı ve çişli geçti. Ay o iyi olsun da herşeye razıyım (

Allahımmmmm biliyordummmmmmmmmm
bana cadı diyene bakkkk
born pembişe katılıyorum sizin çocuklu ve onların çocuksuz olması büyük avantaj!

şen dullar

Benimki cadılık ötesi bişi

Görünen köy kılavuz istemez

Yaşı da var onun aslında baya.... Hayırlı olsun diyelim napalım

Künefenin vatanındakiler tabiki farklı yapar. Eltine de bişi dememen daha iyi olmuş.

İyi eğlenceler canım.

Erkek milleti!! Sövecek halim yok; sövdğm farzedin

Bugün günlerden tatil
Bizi özleyin anacıımmm byeee :82::121::119::124::131:

İyi yolculuklar, dinlenmeler, eğlenmeler :)

taktikler super bacim :13: onunde egiliyorum

Yok kız

Ben de istiyom o kektennnnnn şuan bi kek beni çok mutlu ederdi...

Evet yorucuydu :/ sağol canımcım.

Sağol canım. Kolay gelsin sana da.

Bence de azıcık büyüsünler öyle bir araya gelin.

Şeker portakalına üzüldüm ya Allah rahmet eylesin.

Umarım diştir sıkıntınız. Bizim dediğim gibi işte salgınmış. Süper değilim kız var bi dengesizlik :))))

geçmiş olsun canım. bizde kusma olayını yasamıstık bır gece hastanede kalmıstık ayy hastaneden cıkıncada esım ve ben olmustuk cook kotuydu annem olmasaydı ne yapardım bılmıyorum tez zamnda ıyılesır kuzucuk ınsallah

Sağol canım. Kimsecikler hasta olmasınnnnn.

Bu arada yemek yarışmasının sonucu noldu yahu?? Telden bakmak çok zor :/

Annen doğru söylüyor. 2 çocuk birbirine zarar veriyorsa ya bir araya gelmemeli ya da kucağından indirmemeli. Ya illa ki kalbin bu olayı bir gün hatırlar. Yeğenin olduğu için bu kadar hoşgörülüsün:) eltin olaydı saçını başını yolardın, dermişim:))) yok ya, çocuklara karşı nötr oluyor insan. Yalnız ben 2-3 yıl önce görümcemlerin yaşattığı sinir sebebiyle oğluma kızmıştım, o olayı hiç unutamıyorum.
Şeker portakalının başı sağolsun. Kp'ne Allah rahmet eylesin.

evet artık öyle yapıcaz..

eltim olaydı dediğin gibi, saçını başını yolardım
Allahım, ben cadı bi elti olucam galiba. birkaç gündür kendimde buna dair olumsuz işaretler seziyorummm

ah canım beniiim, çok geçmiş olsun..
bebeğin kusması çok fena yaa, insanın elinden bi şey gelmiyor ya, çok çaresiz hissediyorsun kendini

bugün nasıl? inş ilaç tesir eder de biraz rahatlar. ardarda kusmak çok hırpalar insanı..
neyseki evinize geldiniz, inş kısa sürede iyi olur efecik

Son düzenleme:
buradayım canım.giremesemde aklım sizde bu hafta sonu düğünümüz var.

ondan sonra hep sizinleyim inş.nfk keşke sende olsan bizim düğünde kıız

sizleri çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…