kızlar ben Türk malı kimyasal içermeyen temizlik ve kozmetik ürünleri üreten bir firma adı duymuş bulunmaktayım, 2 yaşında kızı olan teyzemin gelininden. Evinde ne kadar kimyasal varsa atmış ve bütün ürünlerini almış. İnternette biraz araştırdım bilen eden var az da olsa... Çoğunuz eminim ilk defa duycaksınız ismi: Ersağ. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ben açıkçası bi kaç ürününü denemek istiyorum. ister istemez kullandığımız bulaşık deterjanı vs. kalıntı bırakıyo hatta şampuan konusunda baya şüpheye düştüm ben doğduğundan beri johnsons baby kullanıyorum içeriğinde zararlısı yokmuş gibi ama kimyager değilim bilemiyorum:44:
ayşecik, sürekli memede
doğru düzgün emmiyor da, kendini sakinleştirmek avutmak için meme hep ağzında.
dudak tiryakisi gibi. arada bi ısırıyor, mıncıklıyor, çekip uzatıyor, bırakıyor tekrar yakalıyor..
artık acımaya başladı
hiiiçbişey olmaz bacım.Ay bu arada tarihi geçmiş yoğurdun ve teyze ondan oğluma çorba yapıp bi güzel içirdi!!! İnşallah bişi olmaz :/
neyneyse şampiyooonAyy yediniz beni yaa aynı tarifle 5 farklı sonuç
1,5 su bar unla katı olması imkansız pembiş unu fazla mı koydun
Nfk cim işin sırrı karbonattaydı maalesef :) onu supangle yap sen, parçala kaselere üstüne de puding dök:)
Kazanan neyneyse
ah aaahh! busmainin dünürü, rabiştiiiiaha benım dünür:)
ahhahah, olabilirHahaha. Bence neyneysenin armutlarda keramet vardı
tarif cezbediyor insanı, armutlu tarçınlı cevizli ıslak kekbugün kek yapma gunu mu,herkese bı gayret gelmiş,kek yapıyor:) bu temmuz annelerı pek becerıklı:)
ceylınle ben kek mek yapamıyorum sız nasıl becerıyosunuz ya maşallah
ben mutfağa gırınce başlıyo bacaklarıma tırmanmaya,başını da totoma yaslıyor,hareket etmem mumkun değil.
saolun kızlar..Ay bu arada nfkcım ayşeye çok üzüldümmmmm. İyiki dikişlik bişi değil canım.
ersağ. hiç duymadım:44:kızlar ben Türk malı kimyasal içermeyen temizlik ve kozmetik ürünleri üreten bir firma adı duymuş bulunmaktayım, 2 yaşında kızı olan teyzemin gelininden. Evinde ne kadar kimyasal varsa atmış ve bütün ürünlerini almış. İnternette biraz araştırdım bilen eden var az da olsa... Çoğunuz eminim ilk defa duycaksınız ismi: Ersağ. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Ben açıkçası bi kaç ürününü denemek istiyorum. ister istemez kullandığımız bulaşık deterjanı vs. kalıntı bırakıyo hatta şampuan konusunda baya şüpheye düştüm ben doğduğundan beri johnsons baby kullanıyorum içeriğinde zararlısı yokmuş gibi ama kimyager değilim bilemiyorum:44:
ÜRETMİŞ OLDUĞUMUZ ÜRÜNLER ORGANİK VE BİTKİSEL İÇERİKLİDİR. İLGİLİ BAKANLIK MEVZUATLARINA GÖRE ÜRÜNLERİMİZE %100 DOĞAL VE %100 ORGANİK DEMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR. ANCAK TEMİZLİK ÜRÜNLERİMİZİN İÇERİĞİNDE KULLANDIĞIMIZ RİTHA BİTKİSİ VE ARGAN YAĞI ORGANİK SERTİFİKALIDIR.
diyor kendı sitesinde
http://www.............../default.asp?mod=lpages&list_id=3
hiiiçbişey olmaz bacım.
şimdi yoğurtlara öyle katkı maddeleri koyuyorlarki, bir ay duruyor tadı bozulmuyor
biz itimat alıyoruz. yoğurdu gayet yağlı, dolayısıyla da lezzetli.
ve üzerindeki tarih geçince ekşimeye başlıyor. bu da doğallık için bi işaret.
neyneyse şampiyooon
yok annem ben beceremedim. kakaolu ıslak kurabiyeyi de tutturamamıştım yaa
ah aaahh! busmainin dünürü, rabiştiiii
ahhahah, olabilir
tarif cezbediyor insanı, armutlu tarçınlı cevizli ıslak kek
ben arada yapıyorum kek. hem biz yiyoruz hem de ayşecik çok seviyor. güzel bi besin, herşey var içinde.
yumurta, süt..
bu ara, bacak arasına girme bizimkinde de başladı. oyun yapıyor, bende huylanıyorum iyi miii?
saolun kızlar..
çöp kutusunun yanında nasıl olduysa düşüverdi. ben ağlamasıyla arkamı döndüm yemek yapıyordum.
nerereye çarptı bilmiyorum, yere kapaklanmıştı.
tabi ağzı dudakları kan içinde görünce birden şok oldum. aldım hemen yıkadım ağzını.
dudağındaki ufak bi kesikten geliyormuş onca kan.. şimdi iyi. Allah beterinden korusun..
ersağ. hiç duymadım:44:
şampuan olarak ben de johnsons baby kullanıyorum. bitince canbebeye geçicem.
amcası getirmiş.
direkt vücuduna kullandığımız ürünler önemli. bezi, ıslak mendili, şampuanı falan..
bunlara zaten azami dikkat edip alıyoruz. zaten iyi markalar ve bebekler için üretim yapıyorlar.
bence şüpheye düşme.
bulaşık konusunda ben de temkinliyim. makineden çıkan tabağı çanağı direkt dolaba yerleştirsem de.
ayşeciğe bi şey pişireceğim zaman mutlaka yıkıyorum tekrar bol suyla duruluyorum.
tabağı bardağını da aynı şekilde..
bence geri kalan şeyler o kadar mühim değil.
sonuçta 1 yaşına gelmiş bi bebekten bahsediyoruz.
yerleri sildikten sonra duru suyla bir kez daha siliyordum ayşecik emekliyor diye.
ama artık gerek yok, çünkü yürüyor
ve eskisi gibi artık herşeyi ağzına da götürmüyor..
hmm ben vınnla giriyorum sitesine bi türlü giremedim o yüzden iyi çekmiyo. %100 değil yani bilemedim şimdi. Helal sertifikalı demişti biraz da o cezbetti beni. Sen hangi şampuanı kullanıyosun?
destiny, sen de az alıntıcı değilmişsin.. o ne kız, oku oku bitmedi:111:
bacım sen ver bana şu tarifi yoldan çıakrdınız ahan da beni,armut var evde armutlu kek yapicim
ben de bulaşık makınasının parlatıcı gözüne sirke koyarım,hem bulaşıklar parlıyor hem de saha hijyenik oluyor dıye düşünüyorum
yerleri silerken de silme suyuna sirke atıyorum,deterjan koymuyorum.sirkeli suyla siliyorum,süpürdükten sonra
bu ardaa bızımkı hala emekliyor,cok tembel ne zaman yuruyecek
2 yumurta ve 1,5 su bar şekeri çırp
yarım su bar sıvıyağ ekle çırp.
ayrı bir kapta 1,5 su bar un, 1,5 tatlı kaşığı karbonat ,bir tutam tuz, 2 tatlı kaşığı tarçın kaşıkla karıştır
hepsini beraber karıştır biraz ceviz içi ve 3-4 tane elma veya armut rendesi ekle
dikdörtgen borcamda pişir
piştikten sonra üstüne 2 kepçe soğuk süt dök
püf noktaları veriyorum. öhö öhöö (ben yapamadım, sen yap bacım)
-özellikle karbonatla yapılacak ki yumuşak olsun.
-ölçüler tam, meyveyi ekledikten sonra kıvamı cıvık diye un ekleme sakın
sirke doğal bi temizleyici, ben de bulaşık makinesinde kullanıyorum.
yürüme meselesine gelince ayşecik 9,5 aylıken emeklemeye başlamıştı.
yaşına girdiğinde 2-3 adım atıyordu, şuan adam akıllı düşmeden yürüyor.
ama an meselesi. Allah yürü ya kulum diyecek yaniii
ben alıntıcı başıyım
alıntıda uzay olanlar grubuna hoşgeldin cicim
üyeler : pembiş, neyneyse, pamuk helva, destiny ve bendeniz
alıntıda uzay olanlar grubuna hoşgeldin cicim
üyeler : pembiş, neyneyse, pamuk helva, destiny ve bendeniz
dikdörtgen borcam derken hanı 20 ye 35 cm gibi buyuk bı borcam var onu mu dıyosun,kek kalıbında yapılmayacak yani di mi
benim sebeplerim:canım anında cevap veremediğimden geçmiş biriktiğinden mecburen alıntılıyorum ama en gıcığı da tam geçmiş bitiyor alıntılarımı güzelce yapmış oluyorum tam cevap yazacam bızım ceylın e bır hal oluyor pc nın basından cevap yazamadan kalkıyorum
bu anlattığım kac yuzuncu kez olmuştur,bi rahat vermıyor benım kız bana yapışık
benim sebeplerim:
1.si çenem düşük
2.si akşam tayfası gece muhabbetin dibine vuruyor, sabaha birikince alıntı denizi kaçınılmaz
benim sebeplerim:
1.si çenem düşük
2.si akşam tayfası gece muhabbetin dibine vuruyor, sabaha birikince alıntı denizi kaçınılmaz
Asmalı konak ha guzel bir fikirbenden de tam hanım ağa olur
yok anam, tablette o iş nasıl olur bilmiyorum.ben bir kaç sefer deneyeyim dedim yok tabletle ben alıntı işini beceremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?