Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

armutlu kek tatamamdır
ama sütünü koyarkan biraz kantarın topuzu kaçtı
kara üzüm kompostosu falan yapsan ya da işte komposto veya kuru meyvelerden hoşaf,ona karıştırsan ya da ıhlamur çayını sever mı ıhlamuru balla tatlandırıp ilacıda ıcıne karıştırsan,o zamanda balla ılaç bır arada olur mu bılmıyorum ama aklıma bunlar geldı ılk olarak,ya da böyle pekmezı sulandırıp ıcecek kıvamına getırıp çaktırmadan versen

2 armut mu 3 tane rendeledim kocamnlardan,o kadar da cıvık olmadı havur ıyıydı,ama sütünü biraz fazla kaçırdım galıba sank bayağı ıslanmış.

İshali bire düştüyse iyi etmişsin vermemekle, mühim olan susuz kalmaması, yeterli sıvıyı alıyorsa problem olmaz inşaallah ..

hmmm.. eveeeet, suçlu un olabilir.
şeker de olabilir.. belki de yağ.. yumurta da masum değil

ne kekmiş arkadaş?
koca temmuz topiğini bu derece meşgul etti..
yatıyoz kek, kalkıyoz kek :111:

belki de ütopik bi şeydir ve hiç var olmamıştır.
busmainin hayal dünyasındaki bi kavram olmadığını nerden biliyoruz

ilahi nfk , sn bizi bol bol güldürüyorsun, Allah da seni güldürsün inşaallah

Bizim afacanlar ben balkonda çamaşır asarken ne yapmış - almış ablası bir kutu kırmızı simi koltuğa dökmüş. Ufaklık da durur mu çıkmış o da koltuğa Odaya girdiğimde ikisi de sime bulanmıştı tabii bana da onlardan bulaştı , allahtan koltukta çarşaf seriliydi de, üçümüz de yıkandık ama çıkmadı tam olarak, bi püf noktası var mı acaba bunlardan kurtulmanın:44:

Son düzenleme:
Bence senin tarif tutmaya en yakın olan, sanki un mu eklemeliydin dağılmaması için..
Ben 180 derece civarı 10 dk pişirdim, sonra ısıyı 150 ye düşürüp uzun uzun pişirdim. Meyveli kekler ne kadar pişse o kadar iyi.
Zeki müreni busmai cevaplasın
Risk almamakla iyi yapmışsınız. Zaten hasta ve hassas bir durumda yoksa sen kolay kolay yemek dökmezsin
Elinizdeki ilaç ne? Probiyotik toz mu? İshal kesici mi, reflor muydu?

Olan oldu:))
Yok yok tarifte var bişi (çamur mode on) yoksa bak tahinli kekin ne güzel olduydu dimi....???? Busmai gelince diyecekki size de kekinize de hahaha
Çamur modunu sevsinler:))
Busmai gelince ne diyecek takipteyim
Sulu armut diye diye canımı çektirdiniz beeee yeter :) ne armutmuş!!
Armut yaşasın kötülük hahahha:))
(protestolardaki gibi melodik söylediğimi hayal edin)

''buuuuusmai uyuma, ıslak kekine sahip çık!!!''
#direnBusmai #direnArmutluIslakKek
:))

zaten ayşeciğin yürümesini kutlamak için pasta alacak babası.. onu yiyicez biz.
armutlu ıslak kek de neymiş?! hıhhh!

nfk-armutlu ıslak kek ilişkisi = tilki-uzanamadığı üzüm ilişkisi
Çok güldüm:))) ilahi nfk yaa:))
Busmai'yi elinde kekiyle hayal ettim de yüzünde vakur bir gülümseme , başı dik.. Aynen şöyle
Bu arada kimyasallar konusunda haklısın. Sirke kullanmayı ben de severim.
Türkiye'de gerçekten çok kimyasal kullanılıyor. Temizlikle bozmuşuz biraz :)
hmmm.. eveeeet, suçlu un olabilir.
şeker de olabilir.. belki de yağ.. yumurta da masum değil

ne kekmiş arkadaş?
koca temmuz topiğini bu derece meşgul etti..
yatıyoz kek, kalkıyoz kek :111:
He he hepimiz food scientist olacaz bu kek için, o derece yani.
Önce masaya armut yatırılıyor, yumurta göz altında
belki de ütopik bi şeydir ve hiç var olmamıştır.
busmainin hayal dünyasındaki bi kavram olmadığını nerden biliyoruz
Ayyy nfk yerlere yatırma insanı
Işık yetersiz olmasa 1 dilimin fotosunu koyardım:))
Gece bekletirsrn çeker o sütü. Ben de 2 kepçeden fazla koymuştum.

Pamuk helvacım, sim konusunda fikrim yok.
O tarz bir sorun başıma gelmedi.
Koltuğa çarşaf sermekle büyük akıllılık etmişsin

amaninnnn bende bilmiyorum nasıl çıkar . bol bol kese yap en iyisi. çarşaf sermekle gercekten akillik etmişsin bende ikianin kılıflarindan almistim seremiyorum ama oglan cekistirip duruyor:26:

evet canım çekmiş sütünü on numara bır kek olmuş,ben bardakla koydum nerdeyse 1,5 su bardağı su belkı bıraz fazla

geçmiş olsun:)ışıl ışıl gezersiniz artık:) bildiğim bir yöntem yok hayatım sımlerı çıkaracak,zamanla gider yıkandıkça

Eveet sıra gündüzden kalan alıntılarda.
En sevmediğim ve huylandığım şey ısırma benimde:/
Çıkarsaydı şu dişi hayırlısıyla.

Evet canım bence de beyaz krema iyi gider. Sizin şu Kıbrıs tatlısının kreması gibi mesela? Çikolatalı bir sos ağırlaştırır sanki. Çok hafif bir kek, o yönünü sevdim ben. Yağı da az.
Ben de çok yedim. :/
Yaşasınnn:))) ben kazandım

Sonu gelmedi ne alıntı yapmışsın
Temizlik ekip işi bizde. Annem zaten demirbaş da bir de yardımcı ablamız vardı. Ya biz de oturmadık ama 3 kişi ancak bitti yine de..
Benim kocam internet işlerinde iyidir, zaten kullanıcı adımı da daha önceden biliyor:) genelde delil bırakmamaya çalışıyorum

Hahaha. Bence neyneysenin armutlarda keramet vardı
:)))
Ankara armudu kızımm, şaka mı

Pamuk helva ve ışıl ailesi
Ben yaklaşık 1 bardak koydum. Islak olmasının bence Zararı yok... geçenki kuru "ıslak" (olması gereken) kurabiyeden sonra iyi gitti bizde:))

Allahımmmm ne hasta gacılara tarif vermişim bennnn :))))
Çatlaksınız siz yaa yarıldım gülmekten okudum ama cevap yazamadım çok yoğundum bugün..

Destiny555 de başarmış yapmayı ,artık gerisini siz düşünün :)
Nfk senin tarifte tek sorun kabartma tozu kullanman.. Çünkü ben de denedim kabartma tozuyla, olmadı biliyorum.
Pembiş senin sorunun ne ben de bilmiyorum, eşin beğenmiş! :) Keki normal kek pişirdiğim ısıda pişirdim. Zor birşey yok, püf noktası yok. Ben armutları rendeledim suyuyla koydum.

Kekimin arkasındayım ülennnn

Canım komposto falan bağırsaklarını çalıştırır diye düşünmedim. Pekmez de sevmiyo uyuzcuk. Neyseki şırıngaya çektim öyle verdim. Tatsız bişidi ama iki dolu şırıngayı içti. Midesi rahatlar umarım.

Alıntı kraliçesiiiiii :)
Reflor vermiş ishal için. Ama bi kere kaka yaptı o yüzden vermedim. Gaviskon infant diye bişi bi de midesi için. Onu da 3 kaşık su ile yapıyosun zaten.

Valla tatlının üst kısmı keserken parçalandı. Sanırım kafam kadar konan cevizlerin de etkisi var :))) ama valla süper tadı var busmai sağolsun. Üzerine krema ile mikemmel kalorili olur ;D

Bu arada bir sürü değişiklik yapmışın tatlıda ve hiç söylemiyosun!!! Seni gidi seni demek iki kepçeden fazla koydun..? Bana iki yetti gibi geldi.

Yağı az diye löp löp yedik zaten. Sanki un falan masum :) afiyet bal olsun valla.

Ankara armuduuuuuuu <3 <3 Ankaranın herşeyi güzel zaten....

Kızımmmm hala neden derece cinsinden söylemiyosun fırın ısısını yaaaa?!?!? Devlet sırrı mı???? :)

Bence de oldu kek de işte dediğim gibi üstündeki kafam kadar cevizlerden dolayı kesilirken üstü dağıldı. Ben misafire bişi yaparken takığımdır; dağılmayacak ve löp diye çıkacak şeklinde

Son düzenleme:
dağılın uleeeeyn!!:95:

Son düzenleme:
dağılın uleeeeyn!!:95:

Evet valla yolmaya gelmiş :)))

Bu arada pamuk helvacım sim maceranız süper :) valla simler zamanla yıkana yıkana çıkar. Derken aradan bir hafta geçer birinin yüzünde yine görürsün ve anıların canlanır gülersin :))) asıl örtü olmasaydı o koltuğa oturan herkesin totosuna yapışacak olan simi düşünüp gülüyorum şuan!! Dengem mi bozuldu?? Evet

Nfk ne işin var bakıyım senin bu saatte burda?? :)

Özlemmmmmm gece tayfasının sevgili elemanıııı bitir kız şu tatili :)

Benim sorunum sensin adamım!!!!
Ya bunu az önceki alıntıda yazmayı unutmuşum artık kusura bakmayın hahahha

Nfk ne işin var bakıyım senin bu saatte burda?? :)
ne işim olacak, busmainin cevabını merak ettim tabiii
eşimin yatsıya gitmesinin de bunda etkisi var

armutlu kek tatamamdır
ama sütünü koyarkan biraz kantarın topuzu kaçtı
sıralamayı açıklıyorum, öhö öhöö

1inci neyneyseeeee
2inci destiny ve pembiş
...
...
...
6745inci nfk

amiiin, cümlemizi

sim illet bi şey.. bilmiyorum nasıl geçer. ama belliki öyle kesin bi çözümü yok. artık nur saçarak dolaşırsınız

hasdag direnbusmai, işte bu kopardı beniiii

hmm, hayal değil, gerçekten böyle bi kek var diyosun yani..
yakında kafayı bozucaz, benden söylemesi

Pamuk helva ve ışıl ailesi)

bugün benim de mantık ve izan eksenim kayık:86:

Hep dengeli dengeli nereye kadar canımmmm.

Busmai de geldi şarladı gitti :)))

Kesin kek görcem rüyamda!! :)

bugünkü gündem konusu belliydi armutlu kek
yarına allah kerim:)

benım kadın da yetiştiremediydi,kadın 9 da mutfağa bı gırdı çıktığında 2 yı gecıyodu.utandım valla,peteklere varana kadar yıkadı.biraz yatak odası kaldı ama butun camlar sılındı banyo mutfak halloldu en önemlısıydı zaten benım ıcın.

yani başardım şekerim nfk nın sayesınde:)tarıfı cok güzel verdı ama ne yazık ki kendı yapamadı
ne demişler hoca verir talkımı kendı yutar salkımı

anacım ankarayla ılgılı cumlenın altına ımzamı attım
ilacı sorunsuz vermene sevındımınsallah bı dahakı vermelerde de aynı başarıyı yakalrsın,yanı benzetmek gıbım olmasın benım cımcıme ılkınde güzel alır benı kandırır sonrasında beğenmez yemez ıcmez vs

ben 170 de pişirdim yarım saat
cevizleri kafanla ölçtün mü sahi

Hep dengeli dengeli nereye kadar canımmmm.

Busmai de geldi şarladı gitti :)))

Kesin kek görcem rüyamda!! :)
şarladı gitti
kendine haksızlık etme, sorun malzemede
belki de böyle bir kek aslında hiç olmadı lafına çok güldüm yaa
Benim sorunum sensin adamım!!!!
Ya bunu az önceki alıntıda yazmayı unutmuşum artık kusura bakmayın hahahha
pöfff ne yani, bolulu pembiş usta dedik tepemize çıkardık
bu sefer beceremedin yani kabul et
ben her zaman keki 150 de pişiririm annem 170 de,fırınlarımız farklı. artık orantıyı sen kur
bugünkü gündem konusu belliydi armutlu kek
yarına allah kerim:)

en kötü günümüz böyle olsun napalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…