Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

asmalı konak iyi de, senden hanım ağa olur mu bilmem.
fazlaca tatlı ve anaçsın

canimmmmm yüzümde güller açtı dört köşe oldum valla bilmukabele canım
benden hanım ağa olmaz evet temizlikciye bile utana sıkıla iş veriyorum .. neyse asmali konagim olsun geline veririm işi hahahhhaaa
ay ben bunlari yaziyiyorum ciddiye almayin haa ilerde kizinizi vermezsiniz sonra

malzeme murdar olmasın da, her türlü yirik :125:

eskiden annem keke tatlıya falan kullanırdı karbonatı, son yıllarda hep kabartma tozu.
alayım, ben de denerim karbonatlı..

Her türlü yiyen surat :125: sizi böyle hayal ettim de
Çok yenmeyecek gibi olduysa, keki paramparça yapıp mozaik pasta gibi değerlendirebilirsin belki
Kizlar acil bizim de pipi etrafinda kirmizilik olustu ama sdc orda ve gobek etrafi aysecige ve aryayada olmustu ya farkli.olarak hicbisi yedirmedim ama deniz kum falan mi dokundu ki napsam yaa
Çok geçmiş olsun ...

Çok sevindim iyi olmasına Efe'nin ,
Tarihi geçmiş Yoğurttan da bir mahsur olmaz inşaallah ..

Diş çıkartma döneminde böyle yapıyor Selim de.
Ama 1 yaş sonrası bilinçlenİp memeyi sütü iyice bildiklerinden daha da bir düşüyorlar, en güzeli 1 yaşında kesmek, ama kıyamam yazık tontişlere

Malzemelerin ölçüsü , markası, fırın, pişirme süresi, vs vs...başarıyı etkileyen birçok etken var tabii

Aynen tatile gitmeden bir iki gün evvelinden yorgunluk başlıyo
Dönüşte de aynı şekilde, ne anladım Ben bu tatilden sağolasın canım
Evet daha doğal olduğu için karbonata dönüş var...

Mutfakta ;onun boyuna göre olan bir dolap veyahut çekmece ona göre düzenlenir; plastik renkli ilgisini çekecek Şeylerle...yaramaz tontiş oradaki alet edevatı incelerken hızlı hızlı kek çırpılır sıkılırsa da napalım azıcık ağlama azıcık bacağa yapışma idare ediyoruz

Ersağı duydum denemek de istiyorum özellikle bulaşık makinesi çok rahatsız ediyo beni tabletle yıkanan bulaşıklar kokuyor çıktığında
Ben doğal pazardan bi detarjan almıştım ama o da pek iyi değil çok matlaştırdı sonet markası..

O kadar çok bahsi geçti ki canım istedi ben de deneyeceğim
Busmai' nin armutlu kek yarışmasına dahil olayım bakalım

Tek elden tutarak yürüyorsa biraz vakit geçince başlıyorlar yürümeye, benim iki tontiş de öyle oldu.. Şu hâli en güzeli vallahi; yürüme sonrası koşmayı da öğrenince fena, zaptedemiyorsun :2:

En güzeli ve lezzetlisi evde yapılanı afiyet olsun size
Çenesi düşükler grubu da diyebiliriz o zaman nfk cım

Son düzenleme:
fıtratın yüzünden okunuyor canım senin

ama hepimizin içindeki potansiyel kv lik enerjisi yadsınamaz

gel hanım geeeeel!
busmainin meşhur armutlu ıslak keki burrrdaaaa!

sen de dene bakalım, birincilik için şansın var.
benim sonuncu olmam, normal. biraz yeneteneksizlik biraz bilgi eksikliği.
''bi de ilk olmanın dezavantajını yaşadım ben''

battı fishing yan going!

çıkardım fırından, boca ettim sütü üstüne..
Battı balık yan fishing değil miydi o:)) biz öyle derdik
Eğer olmadıysa ay çöreği yapabilirsin kekini. Seviyorsanız tabi.
Portakal ağacında güzel bir tarif var.
Reklamı görmedim. Tek kullanımlık karbonat iyi de benkaşıkla ölçmeyi seviyorum.
Bir de bizde karbonat eksik olmaz. Temizlikte de kullanıyoruz. Örneğin geçen çaydanlıkları karbonatla ovdum. Gayet güzel oldu ve kolayca durulandı. Hayatımızda çok fazla zehirli temizlik malzemesi var.
Kizlar acil bizim de pipi etrafinda kirmizilik olustu ama sdc orda ve gobek etrafi aysecige ve aryayada olmustu ya farkli.olarak hicbisi yedirmedim ama deniz kum falan mi dokundu ki napsam yaa
Kumdandır bence de. Erkek bebeklerin bez bölgesi hassas. Kum gitmiş de olabilir.

Hadi çok şükür efe normale dönüyor.
Keki yaptığına göre ev de normale dönüyor.
Çorbadan da bir şey olmaz. Ne yazık ki hazır yoğurtlar bozulmuyor.
Eskiler ev yoğurdu bozulacak gibi olursa börek içi yaparlarmış, oradan teselli et kendini:)
Canım benim hamurum çok akışkan değildi. Hatta armutla zor karıştırılır bir hale geldi. Bence artmuştu rendelemen armutu çok sulandırdı.

Hahahha dalga mı geçiyosun kız sen benle??? :))) yok yok bu tarifte bişi var. Zaten cadı busmaicim kaç derece fırın, önceden ısıtılmış mı, tahmini pişme süresi, zeki mürenin bizi görme olasılığı gibi biçok can alıcı noktayı belirtmemiş :) kocam bayılmış keke. Ben uyudum yine bi saat kadar o sırada bana mesaj atmış :) gerçi tarifle birlikte nfkcım sende de sorun vaar; sürekli bişileri kısıyosun tariften

Canım dayanamadık çorbayı döktük. Neme lazım; çocuk iyleşirken beter olmasın diye...

Efecim huzursuzlanmaya başladı yine kötü olacak diye korkuyorum ilaçları da kullanamadım bana bi akıl verin ya. Eczacı bişilerle karıştırın öyle içirin demiş. İki ilaç da suya atılıp çözdürülen cinsten. E şimdi ben onları neye karıştırayım??? Meyve suyu zaten sevmiyodu oğlum bi de şimdi hasta olduğu için veremem. Bi de zaten iki üç kaşık yemek yiyen adamın yemeklerinin tadını bozarsam iyice yemez olur diye çorbaya da koyamam çıkamadım işin içinden.

evet bence de, yoksa o kadannn da beceriksiz değilim yaneee

gerçi tarifle birlikte nfkcım sende de sorun vaar; sürekli bişileri kısıyosun tariften
yok kııız, bu sefer valla kısmadım.
artırdım

Canım benim hamurum çok akışkan değildi. Hatta armutla zor karıştırılır bir hale geldi. Bence artmuştu rendelemen armutu çok sulandırdı.

2 orta boy armut koydum ben.
tüm malzemeleri karıştırdıktan sonra öyleki zor karıştırıyordum.
armutları rendeleyince su gibi oldular. haliyle onu ekleyince hamura, cıvık oldu..
oldu da oldu.. sorun bende yaniii

evet bence de, yoksa o kadannn da beceriksiz değilim yaneee

yok kııız, bu sefer valla kısmadım.
artırdım

Yok yok tarifte var bişi (çamur mode on) yoksa bak tahinli kekin ne güzel olduydu dimi....???? Busmai gelince diyecekki size de kekinize de hahaha

Sulu armut diye diye canımı çektirdiniz beeee yeter :) ne armutmuş!!

Yok yok tarifte var bişi (çamur mode on) yoksa bak tahinli kekin ne güzel olduydu dimi....???? Busmai gelince diyecekki size de kekinize de hahaha

valla on numero olmuştu tahinli susamlı kek, olsa da yesek

busmai, selam verdi borçlu çıktı. iyi miii?

(protestolardaki gibi melodik söylediğimi hayal edin)

''buuuuusmai uyuma, ıslak kekine sahip çık!!!''

zaten ayşeciğin yürümesini kutlamak için pasta alacak babası.. onu yiyicez biz.
armutlu ıslak kek de neymiş?! hıhhh!

nfk-armutlu ıslak kek ilişkisi = tilki-uzanamadığı üzüm ilişkisi

İnşallah bir sonraki hedefim o

:))))))))))

Allah hep böyle güzel kutlamalar nasip etsin. Bizim kuşta hiçççç yürüme modunda bişiler yok.

Buradaki yazılarından bile anlaşılıyor kalp kıramayan, nazik biri olduğun,
Kvalide olunca da değişmezsin umarım
Estagfurullah cnm belli olmuyor ki , bazen aynı tarif ve aynı malzemelerle yaptığın kek bile tutmayabiliyor,
senin şanssızlığın ; unda hile olabilir ondandır diye düşünüyorum

Eveet ne yazık ki her yerimiz kimyasal dolu, bir yer temizliği için bile onlarca ürün mevcut.. Sonra onların üzerine yalın ayak bastıkça vücuda nüfus ediyormuş o pis kimyasallar ben de sirke ile silerim yerleri ya da buhar makinesi ile

Şırıngaya çekip ağzına azar azar sıksan..

Vallahi

kekin şanını kurtarmalısın gelip busmaicim; oysa ki sen ilk anlattığında çok imrenmiştim, hayal ettiğim keke

Hayırlı uğurlu olsun, sağlıklı hayırlı çok günlerini görüp sevinin inşaallah ....

nfk-armutlu ıslak kek ilişkisi = tilki-uzanamadığı üzüm ilişkisi
Busmai istanbula elinde armutlu keki ile gelecek

Son düzenleme:
hmmm.. eveeeet, suçlu un olabilir.
şeker de olabilir.. belki de yağ.. yumurta da masum değil

ne kekmiş arkadaş?
koca temmuz topiğini bu derece meşgul etti..
yatıyoz kek, kalkıyoz kek :111:

İlaçları hep şırınga ile vermiştim. Ama bunlar miktar olarak fazla :/ aslında bugün bi kere kaka yaptı o yüzden ishal ilacı vermiyim diyorum. Vücut kendini temizlesin...??

hmmm.. eveeeet, suçlu un olabilir.
şeker de olabilir.. belki de yağ.. yumurta da masum değil

ne kekmiş arkadaş?
koca temmuz topiğini bu derece meşgul etti..
yatıyoz kek, kalkıyoz kek :111:

Boğaz derdi kızımmmmm; hiçbişiye benzemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…