Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Ahan da busmai gelmiş:))

amaninnnn bende bilmiyorum nasıl çıkar . bol bol kese yap en iyisi. çarşaf sermekle gercekten akillik etmişsin bende ikianin kılıflarindan almistim seremiyorum ama oglan cekistirip duruyor:26:
Benim örtüler de kayıyor hep ama çok faydası oluyor gerçekten
Yoksa koltuk kanepe dayanmaz.

Reflor U ben de içirememiştim oğluma.. İlk önce meyve suyuyla içmişti, sonra anladı meyve suyunun ilaçlı olduğunu.. Ondan sonra içiremedik. Ben zorlamıyorum içmek istemediğinde. İlacını alsa daha çabuk toparlar doğru ama antibiyotik değilse diğerleri çok sorun değil bence. Vücut da toparlar kendini inşallah.
Gaviscon da kusma içindir.
Evet valla aynen öyle oldu yağı az diye diye:)) size de afiyet bal olsun canım
Püfleri yazmaya çalışmıştım. Fırın derecesini ve sütü unutmuşum:/ yoksa hiç hiç hiç gizlermiyim:)

Cevizi rondoda çektim. Çok un ufak olacak şekilde değil. Dişe gelecek ddirilikte ama kesmeye mani değil:))

kendine haksızlık etme, sorun malzemede
belki de böyle bir kek aslında hiç olmadı lafına çok güldüm yaa
kendimi ruhen ve bedenen hazır hissettiğimde tekrar deniciiiim:108:

şaka bi yana, bu kek muhabbeti uzadı da uzadı. üzerine gelmiş gibi olduk.
hakkını helal et bacım, gel öpimm

Ay ilahi simler de geyiğe sarıldı:)) şimdi koltuğa oturması muhtemel kişileri de düşündük ya:))
Sen yorgunluk + Efe'nin hastalığından böyle oldun diyelim, peki bize noluyor:)))
Nfk ne işin var bakıyım senin bu saatte burda?? :)

Özlemmmmmm gece tayfasının sevgili elemanıııı bitir kız şu tatili :)
Özlem de bir gitti tam gitti, hiç vakit olmuyor herhalde.
Benim sorunum sensin adamım!!!!
Ya bunu az önceki alıntıda yazmayı unutmuşum artık kusura bakmayın hahahha
:)))
İlahi:))

Bugün topikce bir kopuş yaşıyoruz bence:))

Hep dengeli dengeli nereye kadar canımmmm.

Busmai de geldi şarladı gitti :)))

Kesin kek görcem rüyamda!! :)
Kesinn. Bir de armut
Bizde de camlar silindi. Ancak yetişiyor. Banyolar odalar derken.. Temizlik sonrası süper bir şey yalnız.
Aslında bu kek hiç olmadıya ben de çok güldüm:))
Allah seni nfk:))

kendimi ruhen ve bedenen hazır hissettiğimde tekrar deniciiiim:108:

şaka bi yana, bu kek muhabbeti uzadı da uzadı. üzerine gelmiş gibi olduk.
hakkını helal et bacım, gel öpimm
yok canım ya estağfurullah helal olsun ne dimek ne dimek
(sonra görüşüciiiiz )
ben de cevizi buzdolabı poşetine koyup tezgahta üstüne kupayla vura vura eziyorum
senin direnarmutluıslakkek i de es geçmeyelim lütfen bomba espriydi

yok canım ya estağfurullah helal olsun ne dimek ne dimek
(sonra görüşüciiiiz )
armutlu ıslak kekten önce nfk
busmai istanbula gelecek. temmuz topiği toplanacaaak :119::124::106:

armutlu ıslak kekten sonra nfk
neee? busmai istanbula mı gelmiiiiş? :18::104::96:

Son düzenleme:

Bizimkinin de çok öyle vukuatı. Du bakalım ne olacak ..??

Kafamla ölçmedim amaaaaa yarım cevizi üçe veya dörde bölmeyeydim eyydi :)))

160da pişiriyim bari
Yok kız; borcamın yarısından çoğu bitti :)

Ben rondoya vakit bulamadım işte dediğim gibi kocaman parçalar attım :/ ama kekin kokusu bile havamızı değiştirdi evde valla. Mis gibi tarçın <3

Armuuuuuuut <3

Ya sim çok sinir bişi kız valla bak günler sonra bile musallat olur :)

Wuhuuuuu süper görünüyor!! Ya bu arada sen kare borcamda yapmadın mı?? Benim kek daha kalın oldu...?

Aslında en sağlam yöntem kupayla ezmek, rondo hızlı diye tercih ettim.
Tarifin güzeldi canım, bizim kafalar biraz dolmuş sanırım. Bu arada burdan bir tarif denemeyi şu yüzden seviyorum: bir tarifi 5-6 kişi deniyor. Püfler yazılıyor. Gayet iyi oluyor.
hakkat varmış ya kıııız

bu şok iyi geldi..
bir gün ben de yapıcam, başarıcam biliyorumm:114:
Ya nfk'cım senin ne marifetlerin var biliyoruz: bkz. Susam mantolu tahinli kek.. Bunu da başarırsın, Allah'ın izniyle. Eşine göbüş olur:))

:)))

Teşekkür ederim efem, teveccühünüz:) sizin mamalar kadar olamaz tabi asla.
Dikdörtgen borcam canım. İnce olması gerekiyor. Sütle ıslanınca da biraz hacimleniyor, tam kıvamını buluyor.
Sim falan almıyorum ben.. Aslında oğlum istiyor ama yok:)
Ya tarçın kokusu ne rahatlatıcı bir şey değil mi..

neyneyse benim kekim daha kalın oluyor, az mı kabardı seninki? dikdörtgen borcamda yapıyorum

seni keklere boğacağımmm aşkımmm elma dersem çık armut dersem çıkmaaa

saat 00:00 itibariyle kek konusunu kapatıyoruz

Büyük boy dikdörtgen borcamda yaptım canım. Az mı kabarmış diyorsun? Üstadı sensin bu kekin:) ben bilmez. Tarif saklanılan tariflere girdi artık
Hahaha pembişe bir kişi daha armut derse hamile kalmadan aşerme yaşayabilir

büyük boyda yaptığın için ince oldu demek
ben normal dikdörtgen borcamda yapıyorum
son on dakka

ben yatıyorum canlar
lütfen bana uykumda bilinçaltından mesaj göndermeyin beni çileden çıkarmayın

Kızlar şoktayım ve kafayı yicem. Akşam 9:30 gibi oğluşu uyuturken emmedi. Ben de öncesinde su içmişti bolca ondandır dedim takmadım. Sonra 11 de kalktı memeyi reddediyo. Tiksiniyo gibi bi hareketi var onu yapıyo. Güzelce sildim ağzına verdim azıcık aldı itti. Ötekini verdim biraz aldı gibi. Salladım uyudu. Sonra 1 de ve 2 de yine aynı şeyi yaşadık ama silsem de işe yaramadı. Yıkadım göğslerimi. Sütyen ve pedin değiştirdim ama yok. Memeyi mi bırakıyo yani şimdi?? Evde verebileceğim devam sütü yok. Ara ara bîsküvi ıslatma haricinde normal süt vermedim artı şuan ishal olabilr diye vermek istemiyorum. Ay herşey düzeliyo derken başka bişi çıkıyo ((((((

Cnm gecmis olsun tatil.dinusu minik hastalanmis cok uzuldum
Emmek istememesi buyuk ihtinal.mide bulantisindandir ici almiyordur yavrumun

Hasta olduklarinda ilk.yemeleri etkilwniyor
Ishal durumundq vucudu en cok suya ihtiyac duyar onunistermis vucut eksigini tamamliyo
Bebek biskuvisi benim kizimin bagirsaklarini cok calistiriyordu ondan dolayi birakmistim
Acaba oglun icin bu donemde aynisi gecerli ilurmuki

Canım benim yorumun için teşekkür ederim öncelikle. Bebe bisküvisi yemeyeli çok oldu zaten. Üç gündür bi tek dün yoğurt çorbası içti o da belki yarım kase kadar. Muz istemedi, şeftali istemedi, makarna istemedi. Gece bi ara sol göğsümü azıcık emdi ama sağı imkansız almıyo. Artık oğluşu hamakta babasına atıp ben gidip sağ göğsümü sağdım çünkü baya acıyodu artık :/ bakalım o sütü biberondan içecek mi...?

Uykusuz ve mutsuzum ((

hayır canım,hastalığın verdiği iştahsızlık..
kerem de 5 aylıkken hasta olmuştu o zaman devam sütü veriyordum biberondan, öyle bir itiyordu ki hastası olduğu şeyi.. biberonu mı bırakacak dedim,ama iyileşince normale döndü.
meyve yemeyi kabul ediyor mu? şu an ona en fazla lazım olan şey su,su içiyorsa korkma.

nfk bu arada ayşecik düşmüş geçmiş olsun,yazmayı unutmuşum..

hakkat varmış ya kıııız

bu şok iyi geldi..
bir gün ben de yapıcam, başarıcam biliyorumm:114:
kızım ben yaptıysam sen öttürürsün ne demek yapmak

ay cok güldüm:)
bu arada bir buluşmamı tertiplendi benım mı haberım yok

şaka yaptım kıs:) ben cevızın dişe gelenını severım ama bızım cımcıme yıyemıyor dıye bayağı kucultuyorum

busmaiye katılıyorum su ver bol bol su içiyorsa korkma,uyku esnasında vermeyi dene belkı alır memeyı,

hastalıktan dolayı iştahsızdır,biz bıle kocaman ınsanlar hastalanınca bır sey yıyemıyoruz.

ne sevıyorsa onu yedir.bu mıdesını bozar o ıshal yapar dıye düşünme,az mıktarda ver o kadar da aç kalmasın yavrucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…