:) babanız gerçekten mimliymiş
Ben kerem küvetinde oynarken arkamı döndüm çamaşırlarla uğraşıyordum. O da kalkmaya çalışırken düştü, gözümü ayırmamalıydım.
Günaydın tünaydın olmuş artık gerçi
Pembe; Efe'nin emmeye başlamasına birşeyler yemesine sevindim, kızım da altı aylıkken böyle bi rahatsızlık geçirmişti ve ememiyordu garibim, mideleri bulanıyor sanırım...
Nfk; Ayşe'ye geçmiş olsun, aynı olayı biz de yaşadık biliyor musun, sahurda Selim koridor kapısının dibine gelmiş, misafir var rahat etsinler diye kapatmıştık o kapıyı, neyse sen eşim gel o kapıyı çaat diye aç, nasıl küt diye bir ses çıktı, çocuk yere yapıştı ama hiçbirşey olmadı Allah'tan, fakat ben babasını boğabilirdim
Destiny hastaya Rabbim acil şifalar versin inşaallah ,
Simlerimizle çok komiğiz üçümüz de, işin kötüsü kimse yanımıza yaklaşmak istemiyo, aman bana da bulaşmasın sakın diye
Mutlu hayırlı günler hepimize
Deri ayakkabıdaki su lekesi nasıl çıkar?
Alay ederlerdi garibimleeşine geçtiğini düşünemiyorumişyerinde böyle ışıl ışıl
Deri ayakkabıdaki su lekesi nasıl çıkar?
benim boşluğumdur o, boru değil 65 kiloluk bi kütleden bahsediyoruzDün ben yokken coşmuştunuz, bugün az kişiyiz hayırdır *_*
doğru söyledin bacım, sanal ortamda genele açık bilgi vermek çok büyük risk.günaydın canım hastanız umarım tez zamada iyileşir . ınternet ortamında acık bir şekilde tel numarası vermek çok tehlikeli aslında bilgi hırsızı çok artık cevremızde ve bu bılgıden bırsey olmaz dıye dusunebılırsın ama hıc ummadıgın bır bılgı bıle kotu nıyetlı bırı ıcın altın degerınde olabılır. o nedenle arkadasımız senı uyarmıstır bence.
hadi bakalım, efe normale dönüyor.Ya gece emmeyince acaip tırstım. Sonuçta uyku haliyle emmiyorsa gündüz hiç almaz diye. Sabah sütümü sağdım çünkü göğsüm çok acıyodu artık emilmediği için geceden beri. Biberonla verdim azıcık içti. Sonra göğsümden de biraz emdi çok şükür.
Az önce bi tatlı kaşığı kadar labne yedi. Sonra çok şükür emdi. Hamak faslındayız.
Gerizekalı pastane!! Hayır o bayat pastayı satıyolar sonra insanların bişi yapmayacağını mı düşünüyorlar??!!
bir musibet bin nasihatten iyidir.Nfk; Ayşe'ye geçmiş olsun, aynı olayı biz de yaşadık biliyor musun, sahurda Selim koridor kapısının dibine gelmiş, misafir var rahat etsinler diye kapatmıştık o kapıyı, neyse sen eşim gel o kapıyı çaat diye aç, nasıl küt diye bir ses çıktı, çocuk yere yapıştı ama hiçbirşey olmadı Allah'tan, fakat ben babasını boğabilirdim
bizde benzer durumu Görgülü pastanesiyle yaşadık. supangle bozuk çıktı üstü sulanmis ve kokuyordu . eşim geri götürdü adam inanmamis tadina bakmış bideOgün bugündür ordan bir sey almayız . ustelik hamileydim ozaman
aysecigin düşmesine üzüldüm canım
eşim de aum dan almış. bunlar ismi duyulmuş pastaneler.aynen insan bi Özür diler birdaha olmaz der olay kapanır. esim bide diger müşteriler duymasın diye sessiz soylemis. kabul etmeyince tabi haliyle kızmış. isimiz gücümüz yok üç kuruşluk supangleyi bozuk olmadığı halde degistirecegiz. musteri memnuniyeti yok
benim bu sabah aklıma geldi, kerem dişçiye gitti mi diye düşündümBabası da bilerek yapmaz canımben annesi olaraktan oğlumun dişinin kırılmasına sebep oldum ki, babasınden herşey beklenir artık. gerçi o benden daha evhamlı. sahi hala dişçiye de gitmedik. Çok yoğunduk bu ara, yarın gidelim bari.
gözünü ayırmak değil, kırpmaya bile gelmiyor artık.:) babanız gerçekten mimliymiş
Ben kerem küvetinde oynarken arkamı döndüm çamaşırlarla uğraşıyordum. O da kalkmaya çalışırken düştü, gözümü ayırmamalıydım.
aynen. tr'de hangi alanda profesyonel üretim, satış ve yönetim var ki..Tanınmış tutulmuş firma ya, laf ettirmiyorlar kendilerine nasılsa alan da çok, bir müşteri mühim değil demek ki onlar içinçok yanlış bi tutum, ya onu fark etmeyip yiyecek yaşlı hasta vs birisi alsa zehirlense vebali ne olacak ..
bilemiyorum. benim de deri ayakkabılarıma su sıçrıyor.Deri ayakkabıdaki su lekesi nasıl çıkar?
benim boşluğumdur o, boru değil 65 kiloluk bi kütleden bahsediyoruz
ahahahah
doğru söyledin bacım, sanal ortamda genele açık bilgi vermek çok büyük risk.
her türlü manyak ve dolandırıcı mevcut
hadi bakalım, efe normale dönüyor.
bu kadar memeci bi bebek kolay kolay emmeyi bırakmaz bacım
bunu ikinci kez yapıyorlar. ilkinde şehirdışından misafirlerimiz gelmişti.
özellikle bakın misafire ikram edicez ona göre diye uyarmış. sonuç malum.
bir musibet bin nasihatten iyidir.
ama anlayana tabi.. ki sizin baba sabıkalıymış bu konuda.
biz tabi daha hassas ve öngörülüyüz bu tehlike konusunda.
çünkü 24 saat çocuklayız. ama erkekler rahat.
eşim de bir kez kapıyı açarken ayşeciğe çarpmıştı, çok hafif ama yine de ders oldu.
şimdi kapalı kapının önüne gelip sesleniyor.. nfkaaaaaa, kapıyı açıyorum, ayşecik nerde?
çocuklar düşe kalka büyüyecekler. ama azami dikkat gerekiyor. Rabbim beterinden saklasın..
eşim de aum dan almış. bunlar ismi duyulmuş pastaneler.
sokak arası imalat yapan fırın değil ki, nasıl bi satış stratejisi bu, aklım ermiyor
aman adımız mimlenir demiyorlar da 3 kuruşluk ürünün hesabını yapıyorlar.
baktın olmuyor, yüksek sesle konuşacaksın. duyacak oradaki müşteriler.
üstlerindeki çamuru sana atmak neymiş görsünler.
daha da aum a gitmeyiz işte
benim bu sabah aklıma geldi, kerem dişçiye gitti mi diye düşündüm
hadi bi gidin bakalım. ama sanıyorum çok küçük olduğu için ve süt dişleri olduğu için bi şey yapamayabilirler gibime geliyor:44:
görüntüye alışmışsınızdır, eğer fonksiyon olarak bi sıkıntısı yoksa, estetik çok da önemli değil.
nasılsa değişecek dişleri
gözünü ayırmak değil, kırpmaya bile gelmiyor artık.
ışık hızında hareket ediyorlar.
ne ara düşünüyor, tasarlıyor, eyleme geçiyorlar hiçbir fikrim yok
aynen. tr'de hangi alanda profesyonel üretim, satış ve yönetim var ki..
alın işte duyulmuş markaların hikayeleri bunlar..
bi de ayşeciğe yedirecektik o bayat şeyden. kendileri yesinler şimdi
bilemiyorum. benim de deri ayakkabılarıma su sıçrıyor.
ama sonra kuruyunca leke kalmıyor:44:
seninki başka bi sıvı mı? yoksa deriden deriye mi farkediyor?
:)))anam dedim bu ne reklammi? sonra gördüm yazınıben soruyu pas geçiyorum:26:
İnternette su buharı, vazelin falan yazıyor ama güvenemedim; mecbur aldığım yere götüreceğim daha yeni almıştım yaaaaAlay ederlerdi garibimleneyse ki o temiz...
Benim de çok sevdiğim bi çantama suluktan su akmıştı, kocaman su lekesi var, aldığım yer getir hallederiz demişti daha götüremedim, evde çıkaramayız tahminimce...Hotiç'e sormak lazım
İyi gezmeler bir de
benim boşluğumdur o, boru değil 65 kiloluk bi kütleden bahsediyoruz
ahahahah
doğru söyledin bacım, sanal ortamda genele açık bilgi vermek çok büyük risk.
her türlü manyak ve dolandırıcı mevcut
hadi bakalım, efe normale dönüyor.
bu kadar memeci bi bebek kolay kolay emmeyi bırakmaz bacım
bunu ikinci kez yapıyorlar. ilkinde şehirdışından misafirlerimiz gelmişti.
özellikle bakın misafire ikram edicez ona göre diye uyarmış. sonuç malum.
bir musibet bin nasihatten iyidir.
ama anlayana tabi.. ki sizin baba sabıkalıymış bu konuda.
biz tabi daha hassas ve öngörülüyüz bu tehlike konusunda.
çünkü 24 saat çocuklayız. ama erkekler rahat.
eşim de bir kez kapıyı açarken ayşeciğe çarpmıştı, çok hafif ama yine de ders oldu.
şimdi kapalı kapının önüne gelip sesleniyor.. nfkaaaaaa, kapıyı açıyorum, ayşecik nerde?
çocuklar düşe kalka büyüyecekler. ama azami dikkat gerekiyor. Rabbim beterinden saklasın..
eşim de aum dan almış. bunlar ismi duyulmuş pastaneler.
sokak arası imalat yapan fırın değil ki, nasıl bi satış stratejisi bu, aklım ermiyor
aman adımız mimlenir demiyorlar da 3 kuruşluk ürünün hesabını yapıyorlar.
baktın olmuyor, yüksek sesle konuşacaksın. duyacak oradaki müşteriler.
üstlerindeki çamuru sana atmak neymiş görsünler.
daha da aum a gitmeyiz işte
benim bu sabah aklıma geldi, kerem dişçiye gitti mi diye düşündüm
hadi bi gidin bakalım. ama sanıyorum çok küçük olduğu için ve süt dişleri olduğu için bi şey yapamayabilirler gibime geliyor:44:
görüntüye alışmışsınızdır, eğer fonksiyon olarak bi sıkıntısı yoksa, estetik çok da önemli değil.
nasılsa değişecek dişleri
gözünü ayırmak değil, kırpmaya bile gelmiyor artık.
ışık hızında hareket ediyorlar.
ne ara düşünüyor, tasarlıyor, eyleme geçiyorlar hiçbir fikrim yok
aynen. tr'de hangi alanda profesyonel üretim, satış ve yönetim var ki..
alın işte duyulmuş markaların hikayeleri bunlar..
bi de ayşeciğe yedirecektik o bayat şeyden. kendileri yesinler şimdi
bilemiyorum. benim de deri ayakkabılarıma su sıçrıyor.
ama sonra kuruyunca leke kalmıyor:44:
seninki başka bi sıvı mı? yoksa deriden deriye mi farkediyor?
arya temizlik bitmedi mi hala? topiğe geri döööön!
huuuu? hatunlar neredesiniz yahuu?!
ayşecik uyudu, ev dandini. kalkıp toplayayım.
hamur tutucam. akşama pizza yapıcam
ben de serin yaz istiyorum, ben deeeee:84:Merhabaaaa. Ara ara okudum ama yazamadım bi türlü. Bir sürü çamaşır yıkamam gerekti bugün. Ütüler vardı. Bi de giderken fırın acaip batmıştı onu hallettim kirler daha çok yerleşmeden. Sonra yemekti, Efe ile boğuşmaktı derken uyudum 1,5 saat kadar. Sağılmış süt vardı ya onu vermiş teyzesi. Ama sağma makinasının sesi bile beni rahatsız etti valla. Bilinçaltı iş başında!! Deliler gibi keyifli olmasa da yavaş yavaş toparlıyor oğluş sanırım. Kafasına göre emiyor emmiyor. Hangi arkadaşımla konuşsam meme düşkünü çocuk kolay bırakmaz diyorlar. Bakalım... Dün akşam üzeri dışarı çıktık 15-20 dakka. Kendini daha iyi hissetti sanırım minik adam. Bugün de fırsat bulursak çıkarız inşallah. Ama buraları akşam acaip serin!! Dün şort tshirtle üşüdü ayağında çorap varken; hırka giydik üstümüze.. Bugün uzun kollularla çıkarız inşallah. Bolunun yazı işte....
Kanald de ne çok dizi başlayacak bu yıl çok heyecan verici(alakasız bi son oldu ama olsun :))
ben de serin yaz istiyorum, ben deeeee:84:
efeciğe açık hava iyi gelir tabi. dışarıyı da özlemiştir.
kaç gündür deniz kum, sonra gel kapan dört duvar arasına
tv açmadığımızdan hiç haberim yok, ne diziler varmış kııız?!
geçen sezon kuzey güney baymıştı. arada bi yalan dünyaya bakıyordum.
devam ettiğim bi tek merhamet vardı.. çok hızlı ilerliyordu konusu, onun da etkisi var tabi
alakasız bi son olabilir ama bu özgü namal hiç yaşlanmıyor beeah!
Ay bu arada bugün yine aşkı memnu vardı tvde. Vay be ne diziydi dedim. Halim olsa izleyecektim valla :))) kıvançcım ne kadar kiloluymuş o vakit...! Kuzeydeki hali baya çiroz göründü gözüme
cirkinordekyavrusu, sobeee!!!
kimsin sen bakim?
tabi ya, yayınlandığı zaman fenomendi..
anlaşıldı sen sıska sevmiyosun, ahahahah!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?