Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Dün ben yokken coşmuştunuz, bugün az kişiyiz hayırdır *_*
Öğleden sonra bi arkadaşa gidicem oturmaya, oturma da laf işte artık keremle koşturup dururum :)

:) babanız gerçekten mimliymiş
Ben kerem küvetinde oynarken arkamı döndüm çamaşırlarla uğraşıyordum. O da kalkmaya çalışırken düştü, gözümü ayırmamalıydım.

Haklısın ya bazen öyle bi an oluyor ki başından ayrılmayıp göz ayırmadan ilgilenmek gerekiyo, Allah korusun kuzuları

eşine geçtiğini düşünemiyorum işyerinde böyle ışıl ışıl

eşine geçtiğini düşünemiyorum işyerinde böyle ışıl ışıl
Alay ederlerdi garibimle neyse ki o temiz...

Deri ayakkabıdaki su lekesi nasıl çıkar?

Benim de çok sevdiğim bi çantama suluktan su akmıştı, kocaman su lekesi var, aldığım yer getir hallederiz demişti daha götüremedim, evde çıkaramayız tahminimce...Hotiç'e sormak lazım
İyi gezmeler bir de

Son düzenleme:
Dün ben yokken coşmuştunuz, bugün az kişiyiz hayırdır *_*
benim boşluğumdur o, boru değil 65 kiloluk bi kütleden bahsediyoruz
ahahahah

doğru söyledin bacım, sanal ortamda genele açık bilgi vermek çok büyük risk.
her türlü manyak ve dolandırıcı mevcut

hadi bakalım, efe normale dönüyor.
bu kadar memeci bi bebek kolay kolay emmeyi bırakmaz bacım

bunu ikinci kez yapıyorlar. ilkinde şehirdışından misafirlerimiz gelmişti.
özellikle bakın misafire ikram edicez ona göre diye uyarmış. sonuç malum.

bir musibet bin nasihatten iyidir.
ama anlayana tabi.. ki sizin baba sabıkalıymış bu konuda.

biz tabi daha hassas ve öngörülüyüz bu tehlike konusunda.
çünkü 24 saat çocuklayız. ama erkekler rahat.
eşim de bir kez kapıyı açarken ayşeciğe çarpmıştı, çok hafif ama yine de ders oldu.
şimdi kapalı kapının önüne gelip sesleniyor.. nfkaaaaaa, kapıyı açıyorum, ayşecik nerde?

çocuklar düşe kalka büyüyecekler. ama azami dikkat gerekiyor. Rabbim beterinden saklasın..

eşim de aum dan almış. bunlar ismi duyulmuş pastaneler.
sokak arası imalat yapan fırın değil ki, nasıl bi satış stratejisi bu, aklım ermiyor
aman adımız mimlenir demiyorlar da 3 kuruşluk ürünün hesabını yapıyorlar.

baktın olmuyor, yüksek sesle konuşacaksın. duyacak oradaki müşteriler.
üstlerindeki çamuru sana atmak neymiş görsünler.

daha da aum a gitmeyiz işte

benim bu sabah aklıma geldi, kerem dişçiye gitti mi diye düşündüm
hadi bi gidin bakalım. ama sanıyorum çok küçük olduğu için ve süt dişleri olduğu için bi şey yapamayabilirler gibime geliyor:44:
görüntüye alışmışsınızdır, eğer fonksiyon olarak bi sıkıntısı yoksa, estetik çok da önemli değil.
nasılsa değişecek dişleri

:) babanız gerçekten mimliymiş
Ben kerem küvetinde oynarken arkamı döndüm çamaşırlarla uğraşıyordum. O da kalkmaya çalışırken düştü, gözümü ayırmamalıydım.
gözünü ayırmak değil, kırpmaya bile gelmiyor artık.
ışık hızında hareket ediyorlar.
ne ara düşünüyor, tasarlıyor, eyleme geçiyorlar hiçbir fikrim yok

aynen. tr'de hangi alanda profesyonel üretim, satış ve yönetim var ki..
alın işte duyulmuş markaların hikayeleri bunlar..

bi de ayşeciğe yedirecektik o bayat şeyden. kendileri yesinler şimdi

Deri ayakkabıdaki su lekesi nasıl çıkar?
bilemiyorum. benim de deri ayakkabılarıma su sıçrıyor.
ama sonra kuruyunca leke kalmıyor:44:

seninki başka bi sıvı mı? yoksa deriden deriye mi farkediyor?

nfk canım sadece dolandırıcılık olsa neyse canım ınanamzsın hıc beklemedıgın bır detay bır ajan ıcın bır kacackcı ıcın yada bır terorist için altın degerınde olabılıyor valla bunun uzerıne ufak bır egıtım almıstım dırek psıkopata bagladım ogrendıklerımden sonra bır donem ama oyle herseyden suphe ederkde yasanmıyor eskı halıme dondum :)

anam dedim bu ne reklammi? sonra gördüm yazını ben soruyu pas geçiyorum:26:
:)))
İnternette su buharı, vazelin falan yazıyor ama güvenemedim; mecbur aldığım yere götüreceğim daha yeni almıştım yaaaa

Ben de çok deri kullandım ama ilk kez böyle oldu, renginden mi derisinden mi bilemedim
Keremin şimdilik çok sırıtmıyor dişi, ön dişlerin arada boşluk vardı ya biraz daha açıldı:)

arya temizlik bitmedi mi hala? topiğe geri döööön!

Ne temizliği kızz?? Asıl temizlik eve gidince. Yerleştik şükür o gün. Ben takipteyim, okuyorum lakin pek keyfim yok. Yazasım gelmiyor.az toparlanayım, burda bulurum yine kendimi. Bu arada çok geçmiş olsun, düşmüştü ayşecik.

Son düzenleme:
hmm, kv dedesiniz yani siz? ben evinize gittiniz sanıyorum.
temizlikten baş kaldıramadığını düşünmüştüm. oysa temizlik yapıyor olsan bile arada bi uğrardın.
keyfin olmadığın belli. neyse, kendini çok özletme diyim sana

huuuu? hatunlar neredesiniz yahuu?!
ayşecik uyudu, ev dandini. kalkıp toplayayım.
hamur tutucam. akşama pizza yapıcam

huuuu? hatunlar neredesiniz yahuu?!
ayşecik uyudu, ev dandini. kalkıp toplayayım.
hamur tutucam. akşama pizza yapıcam

Oo pizza mı afiyet şifa olsun size, ve kolay gelsin sana da cnm
Öğlenden beri Uyutmaya çalıştığım afacanımı ananesine bırakıp kaçıyorum ben de, görüşmek üzere

Merhabaaaa. Ara ara okudum ama yazamadım bi türlü. Bir sürü çamaşır yıkamam gerekti bugün. Ütüler vardı. Bi de giderken fırın acaip batmıştı onu hallettim kirler daha çok yerleşmeden. Sonra yemekti, Efe ile boğuşmaktı derken uyudum 1,5 saat kadar. Sağılmış süt vardı ya onu vermiş teyzesi. Ama sağma makinasının sesi bile beni rahatsız etti valla. Bilinçaltı iş başında!! Deliler gibi keyifli olmasa da yavaş yavaş toparlıyor oğluş sanırım. Kafasına göre emiyor emmiyor. Hangi arkadaşımla konuşsam meme düşkünü çocuk kolay bırakmaz diyorlar. Bakalım... Dün akşam üzeri dışarı çıktık 15-20 dakka. Kendini daha iyi hissetti sanırım minik adam. Bugün de fırsat bulursak çıkarız inşallah. Ama buraları akşam acaip serin!! Dün şort tshirtle üşüdü ayağında çorap varken; hırka giydik üstümüze.. Bugün uzun kollularla çıkarız inşallah. Bolunun yazı işte....

Busmaicin hotiç sana yardımcı olur bence hemen git.

Hapsuu yazdıklarını okuyunca bilmediğimiz be çok şey var dedim ve hak verdim. İnternette çok dikkat etmeli.

Aryamm inan ben de çok keyifsiz zamanlar yaşayınca elim gitmiyor yazmaya ama burda sizlerle sohbet edince baya rahatlıyorum. Ne mutku bize ki birbirimizin sorununa kendi sorunumuzmuş gibi eğiliyoruz. Sana da tavsiye ederim

Kanald de ne çok dizi başlayacak bu yıl çok heyecan verici (alakasız bi son oldu ama olsun :))

ben de serin yaz istiyorum, ben deeeee:84:

efeciğe açık hava iyi gelir tabi. dışarıyı da özlemiştir.
kaç gündür deniz kum, sonra gel kapan dört duvar arasına

tv açmadığımızdan hiç haberim yok, ne diziler varmış kııız?!
geçen sezon kuzey güney baymıştı. arada bi yalan dünyaya bakıyordum.
devam ettiğim bi tek merhamet vardı.. çok hızlı ilerliyordu konusu, onun da etkisi var tabi

alakasız bi son olabilir ama bu özgü namal hiç yaşlanmıyor beeah!

Son düzenleme:

Evet ya yıllar geçti o hala bıcır bıcır komşu kızı kıvamında!!

Hazal Kayanın AŞK diye bi dizisi başlıyo. Sonracıma KAYIP diye bi dizi başlıyo. Fragmanlar enteresan yani

Ebet ya; yavrum kızgın kumlardan, sıcak denizlerden soğuk odalara düştüüüüü :/ valla gel bacım bura her daim serin :) ama akşamları tabi.

Ay bu arada bugün yine aşkı memnu vardı tvde. Vay be ne diziydi dedim. Halim olsa izleyecektim valla :))) kıvançcım ne kadar kiloluymuş o vakit...! Kuzeydeki hali baya çiroz göründü gözüme

Ay bu arada bugün yine aşkı memnu vardı tvde. Vay be ne diziydi dedim. Halim olsa izleyecektim valla :))) kıvançcım ne kadar kiloluymuş o vakit...! Kuzeydeki hali baya çiroz göründü gözüme

tabi ya, yayınlandığı zaman fenomendi..

anlaşıldı sen sıska sevmiyosun, ahahahah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…