Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

9 - 10 gibi yatıyo normalde, ama bugün gündüz hiç uyumadığından sekizde de uyusa uyanmaz artık herhalde
Ama hala uyuyacak gözü yok, sarhoş gibi dolaşıyor

Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider

uyumadıkça cozutuyor bu bebeler..

herzamankinden farklı uyutmaya çalış.
emzirerek uyutuyorsan ayağında sallasan ya da çarşafta sallayarak uyur belki.

Evet normalde emerek uyuyo ama gün içinde 1234455 kere emmek istediği için sanırım istediği miktarda süt gelmiyor bırakıp bırakıp yine ağlıyor
Şimdi son şansı emziriyorum, uyumazsa dışarı çıkarıcam arabasında uyur belki , ayakta sallanmadı attı kendini yerlere

Son düzenleme:

Misafirlikte bizimki de uyumuyor, ya da evde misafir varken, garip geliyor ortam..
Bilmiyorum ki birkaç kez uyur gibi oldu açıldı uykusu, ondan iyice coştu galiba..
Herşeye karışmak istemesi çok kötüymüş gercekten, şimdi korktu sustu evlenince yeniden değişmese bari, Allah mutluluk versin inşaallah

Son düzenleme:
malesef öyle, nasıl başlarsa öyle gidiyor.
şahsen ben hiçbirşeyi unutmadım. o yüzden samimiyetle annem gibi hissedemiyorum kv mi.

emmiyorsa uğraşma bile. gece emzireceksin nasılsa.
hemen koy arabasına uyusun, o da rahatlasın sen de.

21 aylık yeğenim uyumayınca da arabasında gezdiriyorlar, 5 dk da işlem tamam

Gercekten o ilk intiba ne kadar önemli di mi , uzun vadedeki ilişkiyi etkiliyo, ama kv'ler de çok önyargılı olabiliyolar gelinlerine karşı, belki baştan ılımlı sıcak davransa karşısında kızı gibi olabilecek birisi var ama, nerdeee

Uyuyo galiba artık hala emmeyi bırakmamakla beraber iyice gidiyor gözleri çok şükür ki.. Ayşecik kaçta geçiyor gece uykusuna

Annen gibi hissetmek diye bişey olamaz ki zaten, soğukluk olmasın yeter :)

Amin, inşallah..

Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!

hmmmm.. yemeğin salçalısı diyosun yaniii

kıskanç hanım ikonu

Salçayı da severim evet ama illaki kalçalı olmaya gerek yok; orantılı bir tombişlik kabulüm hahahahha

Heee siz takılın 29da bikaç yıl

Evet insan ilk başta çekiniyor ama sıcak ortam burası alışıyor hemen :)

anlaştık dostumm! :130:

benden hepsine açık davet.. ama kendileri bilirler..

Mevlana gibi hatun: NFK :)
Yukarda ev temizlikçisi fiyatları diye bir site açıldı güvenilir mi acaba :44:

Hiçbir fikrim yok :/

Benim oğluş ne bi yere gidince ne de birileri gelince uyur. O yüzden gezmelerim hep onun uykusuna göre ayarlıdır.

Arkadaşına üzüldüm. Ama başka şehirde yaşayacaklarsa sorun olmaz.

Bi benim uyuzcanım arabada gözünü dört açıp etrafa bakıyor, bakmaktan sıkılıp kucakta gezmek istiyor arabaya binince heralde!! :)

Aman izlesin ya sakin ol. Sonuöta kudurup çıldırttığı bir anneye sahip olacağına accık tv izleyip annesine nefes aldırsın ki annesi onun totişini ısırmasın

Kriz durumu olmuş ama ilerleyen mesajlardan anladığım sorun çözülmüş:)
Hastalıktandır pembişim, hemen evhamlanma.
Valla sıradaki tarifi merakla bekliyorum:) evde hazır bir şey olması iyi oluyor ya. Oğlum seviyor bir de..
Aa ayşeciği Allah korumuş. Feyza da çok aniden dibimde bitiyor. Ben de çok korkuyorum görmediğim için ona zarar vermekten.. O pastaneye de oh olsun.
Zaman ne hızlı geçiyor. Eylül'e bir şey kalmadı.. Yoğun bir kış olma ihtimali yüksek, bakalım..

Sonderece "görgüsüz" lermiş.
Oo sizin baba fena sabıkalıymış. Allah korumuş..

:)
Telefonu yasaklaman çok iyi olmuş.
Dün ben yokken coşmuştunuz, bugün az kişiyiz hayırdır *_*
Öğleden sonra bi arkadaşa gidicem oturmaya, oturma da laf işte artık keremle koşturup dururum :)
Eskiler dermişya çocukluya en güzeli kendi evi diye... Aynen öyle. Hele 2 ve daha fazla çocuk varsa %100.
Belli keyifsiz olduğun.. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. Sanki artık evine gitme zamanın geldi?

Kız hiç yaşayacağımı tahmin ettiğim bişi değil ya şok oldum!! Öğürp kafasını çevirdi falan ya dedim aha bu film burda bitti :) neyseki devamı iyi oldu :)

Ben yarın tahinliyi deneyeceğim inşallah. Sen yapmıştın dimi?? Nfknın yaptığının fotosu hala gözümün önündeeeeee!! :) ama benim ortası delik kek kalıbım yok(yazık bana) o yüzden yuvarlak kalıba yapicim inşallahhhhh.

Çok hareketli ya, bense aksine koala gibi bir insanım-insandım. Sınırlarımı nasıl zorluyor, siz düşünün!
Babası az önce geldi. Onun da etkisi var,bittim.
babasının oyalaması veya hiçbirşey yapmasa da sadece gözetlemesi ne kadar da iyi geliyormuş meğer!

Bu arada arkadaşım kv ile aynı şehirde yaşayacaklar maalesef:/

Son düzenleme:
İnsanın kafası dağılıyor burda.
Hımm demek çok dizi var bu yıl:)

Ay bu arada bugün yine aşkı memnu vardı tvde. Vay be ne diziydi dedim. Halim olsa izleyecektim valla :))) kıvançcım ne kadar kiloluymuş o vakit...! Kuzeydeki hali baya çiroz göründü gözüme
Kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum ama ben de denk gelince bakıyorum:)) memnu meyve işte
Biz geldik
Bu bebe sabah uyandığından beri uyumadı ya hu ne derdi var ki bu kuzunun şimdi:44:ablası gibi iki yaşına gelmeden gündüz uykularını bırakacak mi yoksa bu da.
Çok erken.. Umarım bırakmaz. Oğlum 4 yaşına kadar uyudu. Kardeşini kıskanmasa daha da uyurdu.
0-3 ay ya hahahaha
:)))))

Kötü.. Balık baştan kokar derler.. Daha nişan aşamasında bu kadar gerilim varsa..

Emerek uyuyanların problemi de bu.. Başka türlü nasıl uyumaları gerektiğini bilmiyorlar..

Canım bir kitap serisi var: understanding your 1 year old, 2, 3 vs diye gidiyor. Her biri ayrı kitap. Google da bakarsan görürsün, eski de bir kitap. Bu kitapta annenin de artık bunaldığı zamanlarda tv açılabilir önerisi varmış, ben sadece 5 yaşı aldığım için varmış diye yazdım:)) şimdiki nesil çok eleştiriyor tv açmayı.. Bence çok çaresiz hissettiğinde aç biraz oyalansın. Sinirleri bozulmuş bir anne mi tv mi deseydin, tv derdim.

okurken aha bizim kerem dedim hele su koltuk olayi iyice illet etti beni.. kendini korusa sorun yok ha düştü ha dusecek ..dunde düştü zaten ayyy içim şişti

En son aklına gelecek şey başına geldi sandın sanırım:)))
Bu efe çok muzip çocuk:)
O tadını almış bırakma Allah'ın izniyle.
Yok canım ben yapmadım. Benim eşim tahin içeren hiçbir şeyi yemez. Helva dahil. O yüzden tahinli bir şey yapamıyorum, kahvaltıya helva da almıyoruz.

Canım eşlere kızıyoruz ama köşede otursalar da yeter. Muhakkak senin yükünü alır.
Arkadaşın için umarım yanılan biz oluruz:/ ne yazık ki şimdiye kadar gördüklerimiz aksini söylüyor.

Elifnaz yaaa aynen koltuklara sürekli çıkma ve düşme modunda

Canım ben de çok eleştiriyorum tv açmayı, sabrın son damlasında açtım artık:)
Önce benim ruh sağlığım:)

Evet haklısın eşler görünmez destek:)
Arkadaşım mı baskın çıkacak, kv mi şimdi soru bu; araları düzelmez bence artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…