- 29 Aralık 2007
- 3.402
- 1.112
- 698
9 - 10 gibi yatıyo normalde, ama bugün gündüz hiç uyumadığından sekizde de uyusa uyanmaz artık herhalde
Ama hala uyuyacak gözü yok, sarhoş gibi dolaşıyor
uyumadıkça cozutuyor bu bebeler..
herzamankinden farklı uyutmaya çalış.
emzirerek uyutuyorsan ayağında sallasan ya da çarşafta sallayarak uyur belki.
Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider
malesef öyle, nasıl başlarsa öyle gidiyor.Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider
Evet normalde emerek uyuyo ama gün içinde 1234455 kere emmek istediği için sanırım istediği miktarda süt gelmiyor bırakıp bırakıp yine ağlıyor
Şimdi son şansı emziriyorum, uyumazsa dışarı çıkarıcam arabasında uyur belki , ayakta sallanmadı attı kendini yerlere
malesef öyle, nasıl başlarsa öyle gidiyor.
şahsen ben hiçbirşeyi unutmadım. o yüzden samimiyetle annem gibi hissedemiyorum kv mi.
emmiyorsa uğraşma bile. gece emzireceksin nasılsa.
hemen koy arabasına uyusun, o da rahatlasın sen de.
21 aylık yeğenim uyumayınca da arabasında gezdiriyorlar, 5 dk da işlem tamam
Annen gibi hissetmek diye bişey olamaz ki zaten, soğukluk olmasın yeter :)malesef öyle, nasıl başlarsa öyle gidiyor.
şahsen ben hiçbirşeyi unutmadım. o yüzden samimiyetle annem gibi hissedemiyorum kv mi.
Misafirlikte bizimki de uyumuyor, ya da evde misafir varken, garip geliyor ortam..
Bilmiyorum ki birkaç kez uyur gibi oldu açıldı uykusu, ondan iyice coştu galiba..
Herşeye karışmak istemesi çok kötüymüş gercekten, şimdi korktu sustu evlenince yeniden değişmese bari, Allah mutluluk versin inşaallah
hmmmm.. yemeğin salçalısı diyosun yaniii
kıskanç hanım ikonu
Tamam o zaman kimseye sırrımızı söylemiyoruz, 29 yaşındayız bi kere
Ocakta birşeyler unutmayı ben de çok sık yapıyorum maalesefAllah korusun dalgın annecikleri..
Gerçekten yerleşiyo bilinç altına, ben bi ara rüyalarımda görüyordum caillou'yu
Ama öyle orta yerden de giriş yapmaya çekiniyor biraz insan
Seyircilere karışma lütfen nfkcımpembişten ültimatom var..
anlaştık dostumm! :130:
benden hepsine açık davet.. ama kendileri bilirler..
Yukarda ev temizlikçisi fiyatları diye bir site açıldı güvenilir mi acaba :44:
Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider
malesef öyle, nasıl başlarsa öyle gidiyor.
Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
Kriz durumu olmuş ama ilerleyen mesajlardan anladığım sorun çözülmüş:)Kızlar şoktayım ve kafayı yicem. Akşam 9:30 gibi oğluşu uyuturken emmedi. Ben de öncesinde su içmişti bolca ondandır dedim takmadım. Sonra 11 de kalktı memeyi reddediyo. Tiksiniyo gibi bi hareketi var onu yapıyo. Güzelce sildim ağzına verdim azıcık aldı itti. Ötekini verdim biraz aldı gibi. Salladım uyudu. Sonra 1 de ve 2 de yine aynı şeyi yaşadık ama silsem de işe yaramadı. Yıkadım göğslerimi. Sütyen ve pedin değiştirdim ama yok. Memeyi mi bırakıyo yani şimdi?? Evde verebileceğim devam sütü yok. Ara ara bîsküvi ıslatma haricinde normal süt vermedim artı şuan ishal olabilr diye vermek istemiyorum. Ay herşey düzeliyo derken başka bişi çıkıyo((((((
Valla sıradaki tarifi merakla bekliyorum:) evde hazır bir şey olması iyi oluyor ya. Oğlum seviyor bir de..günaydın kızlar. bugün hangi tarifi deniyoruz bakalım?
sağol canım. neredeyse iyileşti.
ama dün akşam (artık kimin ahı tuttuysa) eşimin özenle aldığı pasta bayat çıktı..
daha önce de aynı yerden taze diye bayat ürün satmışlardı, eşim haklı olarak sinirlendi.
geri götürmek için kutusunu almaya gitmişti mutfağa. dönüşte salon kapısında ayşeciği farketmedi.
çarptı, ayşecik düşüp başını vurdu. eşim de düştü. ayşeciğe hamdolsun bi şey olmadı ama.
eşim bu sefer küplerere bindi. sinirini pastaneden çıkarmış. oh oldu onlara da
başka başka bi pastaneden henüz yapılmış bi pasta ile döndü, bu daha güzel amaaa
tatil eylüle kadar sürecek demişti, şurda eylüle ne kaldı[/COLOR][/B][/FONT]
evet sanırım hepimizin akıl ve ruh sağlığı için artık kapatmak en hayırlısı
yok yook, bu sözü geçen meyveyi de bir süre anmasak iyi olacak
kızlarla aynı fikirdeyim canım. kesinlikle hastalıktan..
kaç gündür yıprandı, kusmak ne illet bi şey biliyorsun. hastalık da direkt iştahı vuruyor. eminim bugün daha iyi hissedecek.
Sonderece "görgüsüz" lermiş.bizde benzer durumu Görgülü pastanesiyle yaşadık. supangle bozuk çıktı üstü sulanmis ve kokuyordu . eşim geri götürdü adam inanmamis tadina bakmış bideOgün bugündür ordan bir sey almayız . ustelik hamileydim ozaman
aysecigin düşmesine üzüldüm canım
Oo sizin baba fena sabıkalıymış. Allah korumuş..Kerem sen yanıbaşında iken düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam, aniden oluyor bazen kazalar onda kabahati yok kimsenin lakin bizim babamızın ilk vukuatı değil son da olmayacak muhtemelen, aşırı dalgın ve biraz da rahat bir yapısı var misal en son Bursa'da onBeş dakikalığına açık otoparkta bıraktım gepgeniş bomboş arazi, geldiğimde basbas bağırıyor ne olmuş dersin kocaman boş alanı bırakmışlar yokuş bi yol vardı orada yürütüyormuş oğlanı, sonra karşılarına aniden iri bir köpek çıkınca; bizim ufaklık korkmuş haliyle,koştu mu artık ne olduysa ; hop yere kapaklanmış alnında yumurta gibi bi şişlik
Nİye burada yürüyor diyorum çok istedi ağladı diyor, ya bebelerin keyfine bırakırsak neler istiyo onlar olmaz ki, bazı dUrUmlarda öngörülü olması lazım ... Bir keresinde de ana kucağını bebek arabasına ters koyup tam oturup oturmadığını kontrol etmeden kaldırıma düşürüşü var ki şimdi gülüyorum ama Allah korudu, velhasıl-ı bizim babamiz bu konuda mimli dolayısıyla tolerans bırakmadı bende
:)Tanınmış tutulmuş firma ya, laf ettirmiyorlar kendilerine nasılsa alan da çok, bir müşteri mühim değil demek ki onlar içinçok yanlış bi tutum, ya onu fark etmeyip yiyecek yaşlı hasta vs birisi alsa zehirlense vebali ne olacak ..
Sorma, kızı da telefonla konuşayım derken salıncaktan düşürmüştü , artık telefon yasak çocuklarla bi yere gidiyorsa
Eskiler dermişya çocukluya en güzeli kendi evi diye... Aynen öyle. Hele 2 ve daha fazla çocuk varsa %100.Dün ben yokken coşmuştunuz, bugün az kişiyiz hayırdır *_*
Öğleden sonra bi arkadaşa gidicem oturmaya, oturma da laf işte artık keremle koşturup dururum :)
Belli keyifsiz olduğun.. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. Sanki artık evine gitme zamanın geldi?Ne temizliği kızz?? Asıl temizlik eve gidince. Yerleştik şükür o gün. Ben takipteyim, okuyorum lakin pek keyfim yok. Yazasım gelmiyor.az toparlanayım, burda bulurum yine kendimi. Bu arada çok geçmiş olsun, düşmüştü ayşecik.
Kriz durumu olmuş ama ilerleyen mesajlardan anladığım sorun çözülmüş:)
Hastalıktandır pembişim, hemen evhamlanma.
Valla sıradaki tarifi merakla bekliyorum:) evde hazır bir şey olması iyi oluyor ya. Oğlum seviyor bir de..
Aa ayşeciği Allah korumuş. Feyza da çok aniden dibimde bitiyor. Ben de çok korkuyorum görmediğim için ona zarar vermekten.. O pastaneye de oh olsun.
Zaman ne hızlı geçiyor. Eylül'e bir şey kalmadı.. Yoğun bir kış olma ihtimali yüksek, bakalım..
Sonderece "görgüsüz" lermiş.
Oo sizin baba fena sabıkalıymış. Allah korumuş..
:)
Telefonu yasaklaman çok iyi olmuş.
Eskiler dermişya çocukluya en güzeli kendi evi diye... Aynen öyle. Hele 2 ve daha fazla çocuk varsa %100.
Belli keyifsiz olduğun.. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. Sanki artık evine gitme zamanın geldi?
Salçayı da severim evet ama illaki kalçalı olmaya gerek yok; orantılı bir tombişlik kabulüm hahahahha
Heee siz takılın 29da bikaç yıl
Evet insan ilk başta çekiniyor ama sıcak ortam burası alışıyor hemen :)
Mevlana gibi hatun: NFK :)
Hiçbir fikrim yok :/
Benim oğluş ne bi yere gidince ne de birileri gelince uyur. O yüzden gezmelerim hep onun uykusuna göre ayarlıdır.
Arkadaşına üzüldüm. Ama başka şehirde yaşayacaklarsa sorun olmaz.
Bi benim uyuzcanım arabada gözünü dört açıp etrafa bakıyor, bakmaktan sıkılıp kucakta gezmek istiyor arabaya binince heralde!! :)
Aman izlesin ya sakin ol. Sonuöta kudurup çıldırttığı bir anneye sahip olacağına accık tv izleyip annesine nefes aldırsın ki annesi onun totişini ısırmasın
İnsanın kafası dağılıyor burda.Merhabaaaa. Ara ara okudum ama yazamadım bi türlü. Bir sürü çamaşır yıkamam gerekti bugün. Ütüler vardı. Bi de giderken fırın acaip batmıştı onu hallettim kirler daha çok yerleşmeden. Sonra yemekti, Efe ile boğuşmaktı derken uyudum 1,5 saat kadar. Sağılmış süt vardı ya onu vermiş teyzesi. Ama sağma makinasının sesi bile beni rahatsız etti valla. Bilinçaltı iş başında!! Deliler gibi keyifli olmasa da yavaş yavaş toparlıyor oğluş sanırım. Kafasına göre emiyor emmiyor. Hangi arkadaşımla konuşsam meme düşkünü çocuk kolay bırakmaz diyorlar. Bakalım... Dün akşam üzeri dışarı çıktık 15-20 dakka. Kendini daha iyi hissetti sanırım minik adam. Bugün de fırsat bulursak çıkarız inşallah. Ama buraları akşam acaip serin!! Dün şort tshirtle üşüdü ayağında çorap varken; hırka giydik üstümüze.. Bugün uzun kollularla çıkarız inşallah. Bolunun yazı işte....
Busmaicin hotiç sana yardımcı olur bence hemen git.
Hapsuu yazdıklarını okuyunca bilmediğimiz be çok şey var dedim ve hak verdim. İnternette çok dikkat etmeli.
Aryamm inan ben de çok keyifsiz zamanlar yaşayınca elim gitmiyor yazmaya ama burda sizlerle sohbet edince baya rahatlıyorum. Ne mutku bize ki birbirimizin sorununa kendi sorunumuzmuş gibi eğiliyoruz. Sana da tavsiye ederim
Kanald de ne çok dizi başlayacak bu yıl çok heyecan verici(alakasız bi son oldu ama olsun :))
Kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum ama ben de denk gelince bakıyorum:)) memnu meyve işteAy bu arada bugün yine aşkı memnu vardı tvde. Vay be ne diziydi dedim. Halim olsa izleyecektim valla :))) kıvançcım ne kadar kiloluymuş o vakit...! Kuzeydeki hali baya çiroz göründü gözüme
Çok erken.. Umarım bırakmaz. Oğlum 4 yaşına kadar uyudu. Kardeşini kıskanmasa daha da uyurdu.Biz geldik
Bu bebe sabah uyandığından beri uyumadı ya hu ne derdi var ki bu kuzunun şimdi:44:ablası gibi iki yaşına gelmeden gündüz uykularını bırakacak mi yoksa bu da.
:)))))0-3 ay ya hahahaha
Kötü.. Balık baştan kokar derler.. Daha nişan aşamasında bu kadar gerilim varsa..Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Emerek uyuyanların problemi de bu.. Başka türlü nasıl uyumaları gerektiğini bilmiyorlar..Evet normalde emerek uyuyo ama gün içinde 1234455 kere emmek istediği için sanırım istediği miktarda süt gelmiyor bırakıp bırakıp yine ağlıyor
Şimdi son şansı emziriyorum, uyumazsa dışarı çıkarıcam arabasında uyur belki , ayakta sallanmadı attı kendini yerlere
Canım bir kitap serisi var: understanding your 1 year old, 2, 3 vs diye gidiyor. Her biri ayrı kitap. Google da bakarsan görürsün, eski de bir kitap. Bu kitapta annenin de artık bunaldığı zamanlarda tv açılabilir önerisi varmış, ben sadece 5 yaşı aldığım için varmış diye yazdım:)) şimdiki nesil çok eleştiriyor tv açmayı.. Bence çok çaresiz hissettiğinde aç biraz oyalansın. Sinirleri bozulmuş bir anne mi tv mi deseydin, tv derdim.Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
En son aklına gelecek şey başına geldi sandın sanırım:)))Kız hiç yaşayacağımı tahmin ettiğim bişi değil ya şok oldum!! Öğürp kafasını çevirdi falan ya dedim aha bu film burda bitti :) neyseki devamı iyi oldu :)
Ben yarın tahinliyi deneyeceğim inşallah. Sen yapmıştın dimi?? Nfknın yaptığının fotosu hala gözümün önündeeeeee!! :) ama benim ortası delik kek kalıbım yok(yazık bana) o yüzden yuvarlak kalıba yapicim inşallahhhhh.
Canım eşlere kızıyoruz ama köşede otursalar da yeter. Muhakkak senin yükünü alır.Çok hareketli ya, bense aksine koala gibi bir insanım-insandım. Sınırlarımı nasıl zorluyor, siz düşünün!
Babası az önce geldi. Onun da etkisi var,bittim.
babasının oyalaması veya hiçbirşey yapmasa da sadece gözetlemesi ne kadar da iyi geliyormuş meğer!
Bu arada arkadaşım kv ile aynı şehirde yaşayacaklar maalesef:/
İnsanın kafası dağılıyor burda.
Hımm demek çok dizi var bu yıl:)
Kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum ama ben de denk gelince bakıyorum:)) memnu meyve işte
Çok erken.. Umarım bırakmaz. Oğlum 4 yaşına kadar uyudu. Kardeşini kıskanmasa daha da uyurdu.
:)))))
Kötü.. Balık baştan kokar derler.. Daha nişan aşamasında bu kadar gerilim varsa..
Emerek uyuyanların problemi de bu.. Başka türlü nasıl uyumaları gerektiğini bilmiyorlar..
Canım bir kitap serisi var: understanding your 1 year old, 2, 3 vs diye gidiyor. Her biri ayrı kitap. Google da bakarsan görürsün, eski de bir kitap. Bu kitapta annenin de artık bunaldığı zamanlarda tv açılabilir önerisi varmış, ben sadece 5 yaşı aldığım için varmış diye yazdım:)) şimdiki nesil çok eleştiriyor tv açmayı.. Bence çok çaresiz hissettiğinde aç biraz oyalansın. Sinirleri bozulmuş bir anne mi tv mi deseydin, tv derdim.
cirkinordekyavrusu, sobeee!!!
kimsin sen bakim?
Hahhaa o benim gerçek hayattan bi arkadaşım :) burda olduğumuzu bilmiyorduk bir ay öncesine kadar :)
En son aklına gelecek şey başına geldi sandın sanırım:)))
Bu efe çok muzip çocuk:)
O tadını almış bırakma Allah'ın izniyle.
Yok canım ben yapmadım. Benim eşim tahin içeren hiçbir şeyi yemez. Helva dahil. O yüzden tahinli bir şey yapamıyorum, kahvaltıya helva da almıyoruz.
Canım eşlere kızıyoruz ama köşede otursalar da yeter. Muhakkak senin yükünü alır.
Arkadaşın için umarım yanılan biz oluruz:/ ne yazık ki şimdiye kadar gördüklerimiz aksini söylüyor.
Pembisin arkadaşı :))) ayrica tecrubelerinizden ve tariflerinizden faydalanan biriyim :))))
canimmm :)))) bitmeyen ve bitmeyecek arkadaşlık inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?