Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hee yıne unuttum günaydın demeyı:)
günaydın gacular
uyandım erkenden,saçma sapan bı rüya gördüm,herkes uyuyor ben de kafamı dınlıyorum
oldum olası bayılmışımdır sabahın bu ılk saatlerıne,huzur verıyor

arkadaşlar bi arkadaşımın annesi için acil kan lazımmış a rh negatif ankarada gatada yatıyor 05071491030 iletişim numarası

günaydın kızlar. bugün hangi tarifi deniyoruz bakalım?
nfk bu arada ayşecik düşmüş geçmiş olsun,yazmayı unutmuşum..
sağol canım. neredeyse iyileşti.
ama dün akşam (artık kimin ahı tuttuysa) eşimin özenle aldığı pasta bayat çıktı..
daha önce de aynı yerden taze diye bayat ürün satmışlardı, eşim haklı olarak sinirlendi.
geri götürmek için kutusunu almaya gitmişti mutfağa. dönüşte salon kapısında ayşeciği farketmedi.
çarptı, ayşecik düşüp başını vurdu. eşim de düştü. ayşeciğe hamdolsun bi şey olmadı ama.
eşim bu sefer küplerere bindi. sinirini pastaneden çıkarmış. oh oldu onlara da

başka başka bi pastaneden henüz yapılmış bi pasta ile döndü, bu daha güzel amaaa

Benim örtüler de kayıyor hep ama çok faydası oluyor gerçekten
Yoksa koltuk kanepe dayanmaz.
aynen. biz de salonda oturup kalkıyoruz.
koltukya yiyip içiyoruz yeri geldiğinde. açık krem döşemenin kumaşı. örtüsüz asla başa çıkamayız.
hele de artık ayşecik var

Özlem de bir gitti tam gitti, hiç vakit olmuyor herhalde.
özlem gel gel geeeel

tatil eylüle kadar sürecek demişti, şurda eylüle ne kaldı

seni keklere boğacağımmm aşkımmm elma dersem çık armut dersem çıkmaaa

saat 00:00 itibariyle kek konusunu kapatıyoruz

evet sanırım hepimizin akıl ve ruh sağlığı için artık kapatmak en hayırlısı

Hahaha pembişe bir kişi daha armut derse hamile kalmadan aşerme yaşayabilir
yok yook, bu sözü geçen meyveyi de bir süre anmasak iyi olacak

ben yatıyorum canlar
lütfen bana uykumda bilinçaltından mesaj göndermeyin beni çileden çıkarmayın

kızlarla aynı fikirdeyim canım. kesinlikle hastalıktan..
kaç gündür yıprandı, kusmak ne illet bi şey biliyorsun. hastalık da direkt iştahı vuruyor. eminim bugün daha iyi hissedecek.

ay cok güldüm:)
bu arada bir buluşmamı tertiplendi benım mı haberım yok
belli bi şey yok canım.
bayramdan sonra yine bi araya gelir miyiz diye konuşuyorduk.
busmainin istanbula geldiği tarihe denk getiririz, görüşürüz inş:

oo yeni pasta almışsınız,oh olmuş onlara.. ben de çok kızarım.

arkadaşlar bi arkadaşımın annesi için acil kan lazımmış a rh negatif ankarada gatada yatıyor 05 iletişim numarası
numarayı sil canım yaa Allah şifa versin

geçmiş olsun canım allah beterinden sakınsın

belli bi şey yok canım.
bayramdan sonra yine bi araya gelir miyiz diye konuşuyorduk.
busmainin istanbula geldiği tarihe denk getiririz, görüşürüz inş:

valla cok mutlu olurum bı oncekınde gelememıstım

oo yeni pasta almışsınız,oh olmuş onlara.. ben de çok kızarım.

numarayı sil canım yaa Allah şifa versin

numarayı neden sılıyım anlamadım canım

geçmiş olsun canım allah beterinden sakınsın

valla cok mutlu olurum bı oncekınde gelememıstım

numarayı neden sılıyım anlamadım canım

günaydın canım hastanız umarım tez zamada iyileşir . ınternet ortamında acık bir şekilde tel numarası vermek çok tehlikeli aslında bilgi hırsızı çok artık cevremızde ve bu bılgıden bırsey olmaz dıye dusunebılırsın ama hıc ummadıgın bır bılgı bıle kotu nıyetlı bırı ıcın altın degerınde olabılır. o nedenle arkadasımız senı uyarmıstır bence.

Su baya içiyor çok şükür. Senden duyduktan sonra daha çok suyunu gözettim.

Ya gece emmeyince acaip tırstım. Sonuçta uyku haliyle emmiyorsa gündüz hiç almaz diye. Sabah sütümü sağdım çünkü göğsüm çok acıyodu artık emilmediği için geceden beri. Biberonla verdim azıcık içti. Sonra göğsümden de biraz emdi çok şükür.

Gerizekalı pastane!! Hayır o bayat pastayı satıyolar sonra insanların bişi yapmayacağını mı düşünüyorlar??!! Ayşeciğime de üzüldüm yavrum yaaaaa. Yürüdükleri için her an her yerde bitiveriyolar sanırım.

Az önce bi tatlı kaşığı kadar labne yedi. Sonra çok şükür emdi. Hamak faslındayız.

Günaydınlar bu arada herkeseeeee.

Günaydın tünaydın olmuş artık gerçi
Pembe; Efe'nin emmeye başlamasına birşeyler yemesine sevindim, kızım da altı aylıkken böyle bi rahatsızlık geçirmişti ve ememiyordu garibim, mideleri bulanıyor sanırım...
Nfk; Ayşe'ye geçmiş olsun, aynı olayı biz de yaşadık biliyor musun, sahurda Selim koridor kapısının dibine gelmiş, misafir var rahat etsinler diye kapatmıştık o kapıyı, neyse sen eşim gel o kapıyı çaat diye aç, nasıl küt diye bir ses çıktı, çocuk yere yapıştı ama hiçbirşey olmadı Allah'tan, fakat ben babasını boğabilirdim
Destiny hastaya Rabbim acil şifalar versin inşaallah ,
Simlerimizle çok komiğiz üçümüz de, işin kötüsü kimse yanımıza yaklaşmak istemiyo, aman bana da bulaşmasın sakın diye
Mutlu hayırlı günler hepimize

Son düzenleme:
bizde benzer durumu Görgülü pastanesiyle yaşadık. supangle bozuk çıktı üstü sulanmis ve kokuyordu . eşim geri götürdü adam inanmamis tadina bakmış bide Ogün bugündür ordan bir sey almayız . ustelik hamileydim ozaman
aysecigin düşmesine üzüldüm canım

Ayyy demekki çok dikkat etmek lazım oğluş yürüyünce inşallah. Simliler :)

Bu arada sabahtan beri yazıcam unutuyorum. Kv haberlerde izlemiş e denizde mikrop varmış o yüzden salgın gibi küçük çocuklar hep ishal kusma modundalarmış. Borncum dikkat etttttttt.

Son düzenleme:
Hiç kabul ederler mi evde bozup getirdik sanki, bi de tadına bakmış
Evet bebeler yürüyünce, bizimki gibi sakar babalara azami dikkat gerekiyo
Ya ay çok kötü, Allah beterinden korusun kuzuları, neyse ki atlattı efe çok şükür..

Ben mikrop olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi bebekler, çocuklar yolculukta hava değişiminden kolay hasta olurlar.
Evet insanlar ceptelefonlarından çok dolandırıcılık yapıyorlar. Onu geçtim, sapıklık yapıyorlar.

Babası da bilerek yapmaz canım ben annesi olaraktan oğlumun dişinin kırılmasına sebep oldum ki, babasınden herşey beklenir artık. gerçi o benden daha evhamlı. sahi hala dişçiye de gitmedik. Çok yoğunduk bu ara, yarın gidelim bari.

Kerem sen yanıbaşında iken düşmüştü yanlış hatırlamıyorsam, aniden oluyor bazen kazalar onda kabahati yok kimsenin lakin bizim babamızın ilk vukuatı değil son da olmayacak muhtemelen, aşırı dalgın ve biraz da rahat bir yapısı var misal en son Bursa'da onBeş dakikalığına açık otoparkta bıraktım gepgeniş bomboş arazi, geldiğimde basbas bağırıyor ne olmuş dersin kocaman boş alanı bırakmışlar yokuş bi yol vardı orada yürütüyormuş oğlanı, sonra karşılarına aniden iri bir köpek çıkınca; bizim ufaklık korkmuş haliyle,koştu mu artık ne olduysa ; hop yere kapaklanmış alnında yumurta gibi bi şişlik
Nİye burada yürüyor diyorum çok istedi ağladı diyor, ya bebelerin keyfine bırakırsak neler istiyo onlar olmaz ki, bazı dUrUmlarda öngörülü olması lazım ... Bir keresinde de ana kucağını bebek arabasına ters koyup tam oturup oturmadığını kontrol etmeden kaldırıma düşürüşü var ki şimdi gülüyorum ama Allah korudu, velhasıl-ı bizim babamiz bu konuda mimli dolayısıyla tolerans bırakmadı bende

aynen insan bi Özür diler birdaha olmaz der olay kapanır. esim bide diger müşteriler duymasın diye sessiz soylemis. kabul etmeyince tabi haliyle kızmış. isimiz gücümüz yok üç kuruşluk supangleyi bozuk olmadığı halde degistirecegiz. musteri memnuniyeti yok

erkekler biraz daha rahat oluyor seninki iyi mimlenmis ama

:) babanız gerçekten mimliymiş
Ben kerem küvetinde oynarken arkamı döndüm çamaşırlarla uğraşıyordum. O da kalkmaya çalışırken düştü, gözümü ayırmamalıydım.

Tanınmış tutulmuş firma ya, laf ettirmiyorlar kendilerine nasılsa alan da çok, bir müşteri mühim değil demek ki onlar için çok yanlış bi tutum, ya onu fark etmeyip yiyecek yaşlı hasta vs birisi alsa zehirlense vebali ne olacak ..
erkekler biraz daha rahat oluyor seninki iyi mimlenmis ama

Sorma, kızı da telefonla konuşayım derken salıncaktan düşürmüştü , artık telefon yasak çocuklarla bi yere gidiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…