- 8 Ağustos 2011
- 11.899
- 9.962
- 448
ikiniz de, eller yukarıııı!!!Hahhaa o benim gerçek hayattan bi arkadaşım :) burda olduğumuzu bilmiyorduk bir ay öncesine kadar :)
ikiniz de, eller yukarıııı!!!
anlamalıydım zaten bi bağlantı olduğunu. nicklere baksanıza.. pembe hipopotam - çirkin ördek yavrusu
Biz geldik
Bu bebe sabah uyandığından beri uyumadı ya hu ne derdi var ki bu kuzunun şimdi:44:ablası gibi iki yaşına gelmeden gündüz uykularını bırakacak mi yoksa bu da.
yok canım, öyle düşünme.Biz geldik
Bu bebe sabah uyandığından beri uyumadı ya hu ne derdi var ki bu kuzunun şimdi:44:ablası gibi iki yaşına gelmeden gündüz uykularını bırakacak mi yoksa bu da.
ne okuyup okuyup kaçıyor sor bakalım.Hahahhaha hayvanseveriz kızımmmmmo bir ağustos annesi.
İki yaşında mı bırakıyolar gündüz uykusunu???!!! Benim şuanda bile gündüz uykusuna yatasım var valla bak yaş 33 :)
Yok canım bırakmaz inşaallah Efecik , iyice iyileşsin eski düşkünlüğüne geri döner inşallah iki yaşına kadar emerler...Merhabaaaa. Ara ara okudum ama yazamadım bi türlü. Bir sürü çamaşır yıkamam gerekti bugün. Ütüler vardı. Bi de giderken fırın acaip batmıştı onu hallettim kirler daha çok yerleşmeden. Sonra yemekti, Efe ile boğuşmaktı derken uyudum 1,5 saat kadar. Sağılmış süt vardı ya onu vermiş teyzesi. Ama sağma makinasının sesi bile beni rahatsız etti valla. Bilinçaltı iş başında!! Deliler gibi keyifli olmasa da yavaş yavaş toparlıyor oğluş sanırım. Kafasına göre emiyor emmiyor. Hangi arkadaşımla konuşsam meme düşkünü çocuk kolay bırakmaz diyorlar. Bakalım... Dün akşam üzeri dışarı çıktık 15-20 dakka. Kendini daha iyi hissetti sanırım minik adam. Bugün de fırsat bulursak çıkarız inşallah. Ama buraları akşam acaip serin!! Dün şort tshirtle üşüdü ayağında çorap varken; hırka giydik üstümüze.. Bugün uzun kollularla çıkarız inşallah. Bolunun yazı işte....
Busmaicin hotiç sana yardımcı olur bence hemen git.
Hapsuu yazdıklarını okuyunca bilmediğimiz be çok şey var dedim ve hak verdim. İnternette çok dikkat etmeli.
Aryamm inan ben de çok keyifsiz zamanlar yaşayınca elim gitmiyor yazmaya ama burda sizlerle sohbet edince baya rahatlıyorum. Ne mutku bize ki birbirimizin sorununa kendi sorunumuzmuş gibi eğiliyoruz. Sana da tavsiye ederim
Kanald de ne çok dizi başlayacak bu yıl çok heyecan verici(alakasız bi son oldu ama olsun :))
Yok ya hu bi de makyajsız halini görsen ne haldedir kim bilir ! (kıskanç hanım ikonuben de serin yaz istiyorum, ben deeeee:84:
efeciğe açık hava iyi gelir tabi. dışarıyı da özlemiştir.
kaç gündür deniz kum, sonra gel kapan dört duvar arasına
tv açmadığımızdan hiç haberim yok, ne diziler varmış kııız?!
geçen sezon kuzey güney baymıştı. arada bi yalan dünyaya bakıyordum.
devam ettiğim bi tek merhamet vardı.. çok hızlı ilerliyordu konusu, onun da etkisi var tabi
alakasız bi son olabilir ama bu özgü namal hiç yaşlanmıyor beeah!
cirkinordekyavrusu, sobeee!!!
kimsin sen bakim?
Kadının da erkeğin de accık toplu olması lazım :))))
En az iki yaşa kadar uyumaları lazım diye biliyorum ama bizim kız 18ay civarında bırakmıştı cadı, hala da uykusuz bi çocuk...Hahahhaha hayvanseveriz kızımmmmmo bir ağustos annesi.
İki yaşında mı bırakıyolar gündüz uykusunu???!!! Benim şuanda bile gündüz uykusuna yatasım var valla bak yaş 33 :)
Haklısın cnm inşaallah öyledir iki tane uyumayan afacanla Halim harab yoksayok canım, öyle düşünme.
ayşecik gündüz 2-3 saat uyuyan bebek.
ama bazen yarım saat uyuyor.
bi sebebi yok. günü gününe uymuyor bunların..
ne okuyup okuyup kaçıyor sor bakalım.
bi merhaba dese ya. klavyesinin tuşları mı eskirmiş acaba?
ben de gündüz uykusu olmadan yapamıyorum.
yarım saat kestirmezsem, günüm kötü gidiyor yafuuu
bu arada yaşımı belirtmek istemiyorum
hmmmm.. yemeğin salçalısı diyosun yaniiiKadının da erkeğin de accık toplu olması lazım :))))
kıskanç hanım ikonuYok ya hu bi de makyajsız halini görsen ne haldedir kim bilir ! (kıskanç hanım ikonu)
ben de bunu yapmayı planlıyorum işteYaşını belirtmek istemiyormuş
Ben de önümüzdeki üç beş yıl 29da kalmayı planlıyorum
ayşecik uyandı. haliyle aç.hmmmm.. yemeğin salçalısı diyosun yaniii
ne okuyup okuyup kaçıyor sor bakalım.
bi merhaba dese ya. klavyesinin tuşları mı eskirmiş acaba?
ben de gündüz uykusu olmadan yapamıyorum.
yarım saat kestirmezsem, günüm kötü gidiyor yafuuu
bu arada yaşımı belirtmek istemiyorum
Yok canım bırakmaz inşaallah Efecik , iyice iyileşsin eski düşkünlüğüne geri döner inşallah iki yaşına kadar emerler...
Ah ah çocuklarınız azıcık büyüsün çizgifilmleri takib edeceksiniz, dizilerden bihaber şekilde
Yok ya hu bi de makyajsız halini görsen ne haldedir kim bilir ! (kıskanç hanım ikonu)
Bence de, ne öyle sıfır bedenler falan, cidden çok itici
Bu arada ben de serin yaz akşamları istiyorum , geçen yaz gündüz Bolu'ya uğramıştık bi süreliğine aman Allah'ım fena sıcaktı akşamları serinlik çıkıyor demek..
inanmazsın bendeki hissiyat aynen şu.Kız izleyicilere ne karışıyosunnnn??? :))) bir an tvde program yaparken hayal ettim ikimizi
.
Ben doğduğumda sıfır bedenmişim hahaha.
inanmazsın bendeki hissiyat aynen şu.
sanki toplanmışız birimizin evine, elimizde çaylar tabaklarda kısırlar.
muhabbet ediyoruz..
komşu da yan daireden bizi dinliyo
doğduğunda sıfır beden miymişsin?
deli yaaaaa:90::90::90:0-3 ay ya hahahaha
Tamam o zaman kimseye sırrımızı söylemiyoruz, 29 yaşındayız bi kereben de bunu yapmayı planlıyorum işte
ayşecik uyandı. haliyle aç.
yemeği dolaptan aldım, ısınsın diye ocağa koydum.
ayşecik girmesin diye mutfak kapısını da kapattım, geldim mesaj yazıyorum.
salça yazarken birden jeton düştü..
zor koştum mutfağa... az daha tavanın dibi eriyormuş
Gerçekten yerleşiyo bilinç altına, ben bi ara rüyalarımda görüyordum caillou'yuKız izleyicilere ne karışıyosunnnn??? :))) bir an tvde program yaparken hayal ettim ikimizi
Tabi canım; çizgi filmlerden bögh gelecek eminimkuzenim anlatmıştı; iş yerinde farkında olmadan callionun müziğini ıslıkla çalmış, derken ordan biri daha katılmış, derken üçüncü biri "hayırrrrrr bari burda olmasın" demiş bilinçaltına sızacaklar demek...
Ben doğduğumda sıfır bedenmişim hahaha.
Boluda gündüzler sıcak ama akşamlar baya esintili ve serindir
inanmazsın bendeki hissiyat aynen şu.
sanki toplanmışız birimizin evine, elimizde çaylar tabaklarda kısırlar.
muhabbet ediyoruz..
komşu da yan daireden bizi dinliyo
doğduğunda sıfır beden miymişsin?
0-3 ay ya hahahaha
Tamam o zaman kimse sırrımızı söylemiyoruz 29 yaşındayız bi kere
Ama öyle orta yerden de giriş yapmaya çekiniyor insan
Seyircilere karışmapembişten ültimatom var..
anlaştık dostumm! :130:
benden hepsine açık davet.. ama kendileri bilirler..
e akşam oldu zaten. kaçta yatıyor gece uykusuna?Sabah 8 de uyanan Hala uyumayan Selim ne yapacağını şaşırdı uykusu var uyumuyo Allah'ım
e akşam oldu zaten. kaçta yatıyor gece uykusuna?
bir iki saat daha oyalayın bari
uyumadıkça cozutuyor bu bebeler..9 - 10 gibi yatıyo normalde, ama bugün gündüz hiç uyumadığından sekizde de uyusa uyanmaz artık herhalde
Ama hala uyuyacak gözü yok, sarhoş gibi dolaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?