aşk dızısı tutmazEvet ya yıllar geçti o hala bıcır bıcır komşu kızı kıvamında!!
Hazal Kayanın AŞK diye bi dizisi başlıyo. Sonracıma KAYIP diye bi dizi başlıyo. Fragmanlar enteresan yani
Ebet ya; yavrum kızgın kumlardan, sıcak denizlerden soğuk odalara düştüüüüü :/ valla gel bacım bura her daim serin :) ama akşamları tabi.
Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
Allahallah neden uyumadı acep, Kerem de bugün arkadaşta uyumadı evde fır döndü. Sona doğru uyuttum biraz.
Bugün yeni nişanlanan bir arkadaşıma gittim, bi ay sonra düğün.. kv si oğluna çok düşkünmüş herşeye karışmak istiyormuş; kız da "az kalsın nişan atacaktım ortalığı karıştırdım sonra benden korktu sustu "diyo. Üzüldüm, böyle tatsız başlarsa böyle gider
selam kızlar bugün eşim izinliydi o nedenle gıremedım
ayşe ceylin in fotolarını cektırmek ıcın fotocuya gıttık bugun orda benı delı ettı en son stüdyoda fotoğrafçı çocuk köpük baloncuk tabancasından baloncukları sıkarken koptu sonra öyle ağlarken de bı kaç poz çekildi çok şirin oldu,tavsiye ederim değişik bir poz oluyor:))
ordan çıktık yemeğe gıttık orda da formundaydı
sonra komşum soylemesı ayıp semaverde çay demlıceklermış bızı de çağırdı ,tabıkı bılın bakalım nooldu bana zehir oldu.
eve çıktım eşimi bırakıp ,emerken uyudu.
az önce uyandı çığlık çığlığa,asıl butun enerjımı alan mevzu da bu.2 günde bır nerdeyse son 1 aydır böyle,ne emıyor ne benı duyuyor sadece bağırarak ağlıyor.nedenını cözemıyorum,bu durum benı cok geriyor,sakınleştirene kadar anam ağlıyor,kötu bır rüya mı görüyor,diş mi çıkarıyor yoksa bır yerı mı ağrıyor anlam veremiyorum.
ama böyle yaptığı günlerde butun enerjimi alıyor çok moralım bozuluyor,şu anda da hıc keyfım yok
aşk dızısı tutmaz
kayıp güzele benzıyor
ben de acıyorum bazen ama ızlemıyor bızımkı
arkadaşına selamımı söyle canım yol yakınken dönsün,o kayınvalıde susmaz,evlensin de asıl oğlunu bi elinden alsın da sen o zaman gör şamatayı
Çok hareketli ya, bense aksine koala gibi bir insanım-insandım. Sınırlarımı nasıl zorluyor, siz düşünün!
Babası az önce geldi. Onun da etkisi var,bittim.
babasının oyalaması veya hiçbirşey yapmasa da sadece gözetlemesi ne kadar da iyi geliyormuş meğer!
Bu arada arkadaşım kv ile aynı şehirde yaşayacaklar maalesef:/
İnsanın kafası dağılıyor burda.
Hımm demek çok dizi var bu yıl:)
Kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum ama ben de denk gelince bakıyorum:)) memnu meyve işte
Çok erken.. Umarım bırakmaz. Oğlum 4 yaşına kadar uyudu. Kardeşini kıskanmasa daha da uyurdu.
:)))))
Kötü.. Balık baştan kokar derler.. Daha nişan aşamasında bu kadar gerilim varsa..
Emerek uyuyanların problemi de bu.. Başka türlü nasıl uyumaları gerektiğini bilmiyorlar..
Canım bir kitap serisi var: understanding your 1 year old, 2, 3 vs diye gidiyor. Her biri ayrı kitap. Google da bakarsan görürsün, eski de bir kitap. Bu kitapta annenin de artık bunaldığı zamanlarda tv açılabilir önerisi varmış, ben sadece 5 yaşı aldığım için varmış diye yazdım:)) şimdiki nesil çok eleştiriyor tv açmayı.. Bence çok çaresiz hissettiğinde aç biraz oyalansın. Sinirleri bozulmuş bir anne mi tv mi deseydin, tv derdim.
En son aklına gelecek şey başına geldi sandın sanırım:)))
Bu efe çok muzip çocuk:)
O tadını almış bırakma Allah'ın izniyle.
Yok canım ben yapmadım. Benim eşim tahin içeren hiçbir şeyi yemez. Helva dahil. O yüzden tahinli bir şey yapamıyorum, kahvaltıya helva da almıyoruz.
Canım eşlere kızıyoruz ama köşede otursalar da yeter. Muhakkak senin yükünü alır.
Arkadaşın için umarım yanılan biz oluruz:/ ne yazık ki şimdiye kadar gördüklerimiz aksini söylüyor.
Pembisin arkadaşı :))) ayrica tecrubelerinizden ve tariflerinizden faydalanan biriyim :))))
canimmm :)))) bitmeyen ve bitmeyecek arkadaşlık inşallah :))
ayşe ceylin in fotolarını cektırmek ıcın fotocuya gıttık bugun orda benı delı ettı en son stüdyoda fotoğrafçı çocuk köpük baloncuk tabancasından baloncukları sıkarken koptu sonra öyle ağlarken de bı kaç poz çekildi çok şirin oldu,tavsiye ederim değişik bir poz oluyor:))
sonra komşum soylemesı ayıp semaverde çay demlıceklermış bızı de çağırdı ,tabıkı bılın bakalım nooldu bana zehir oldu.
az önce uyandı çığlık çığlığa,asıl butun enerjımı alan mevzu da bu.2 günde bır nerdeyse son 1 aydır böyle,ne emıyor ne benı duyuyor sadece bağırarak ağlıyor.nedenını cözemıyorum,bu durum benı cok geriyor,sakınleştirene kadar anam ağlıyor,kötu bır rüya mı görüyor,diş mi çıkarıyor yoksa bır yerı mı ağrıyor anlam veremiyorum.
ama böyle yaptığı günlerde butun enerjimi alıyor çok moralım bozuluyor,şu anda da hıc keyfım yok
aşk dızısı tutmaz
kayıp güzele benzıyor
arkadaşına selamımı söyle canım yol yakınken dönsün,o kayınvalıde susmaz,evlensin de asıl oğlunu bi elinden alsın da sen o zaman gör şamatayı
Akşam Keremin yorgunluğundan ağlamak üzere olan ben; şimdi yatağının başında sevgiyle ona bakıyorken evladını kaybedenleri düşünüp ağlıyorum.. Ne psikopatlık bizimkisi arkadaş, nasıl bir işe bulaştık biz anne olduk da
Canım öyle denir mi şimdi yol yakınken dönün falan, inşallah düzelir valla üzülüyorum..
Ceylinde diş sorunu olabilir , bir de evdeki gergin ortamdan etkilenmiş de olabilir ama artık bitti çok şükür.. Bugün orda iri bir çocuk vardı ergen, annesine vuruyor falan , annesi de yapma diye yalvarıyor. çocuk aşırı şımarık.. Berbat bişeydi. Kerem çok korktu nasıl içini çeke çeke ağladı başını göğsüme gömdü yavrum benim ,çok duygusal bu yengeçler..
Biseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
günaydın canlar.
geçmişe bakamadım ama borncum hasta olmuş kıyamam.
bol nane limon iç canım benim, Allah şifa versin..
muhtemelen neneye gidicez, onu haber vermek için girdim.
çok öpüyorum hepinizi. önce kendinize sonra bebelerinize iyi bakın.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Biseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
Ah canım benim ya zaman zaman hepimizin içine düştüğü halet-i ruhiye bu,Kızlar artık sabrım ve halim kalmadı 1 yaşına kadar açmadığım tv yi açtım kereme. Biraz bakıyor, yoksa sürekli koltuklara çıkmak aşağı düşmek orayı burayı dökmek Allahım sen yardım et bazen aklımı kaçıracak gibi oluyorum!
Benim kızım da aynen efe gibiydi kesinlikle o arabaya oturtamazdık, o kucakta araba elimizdeSalçayı da severim evet ama illaki kalçalı olmaya gerek yok; orantılı bir tombişlik kabulüm hahahahha
Heee siz takılın 29da bikaç yıl
Evet insan ilk başta çekiniyor ama sıcak ortam burası alışıyor hemen :)
Mevlana gibi hatun: NFK :)
Hiçbir fikrim yok :/
Benim oğluş ne bi yere gidince ne de birileri gelince uyur. O yüzden gezmelerim hep onun uykusuna göre ayarlıdır.
Arkadaşına üzüldüm. Ama başka şehirde yaşayacaklarsa sorun olmaz.
Bi benim uyuzcanım arabada gözünü dört açıp etrafa bakıyor, bakmaktan sıkılıp kucakta gezmek istiyor arabaya binince heralde!! :)
Aman izlesin ya sakin ol. Sonuöta kudurup çıldırttığı bir anneye sahip olacağına accık tv izleyip annesine nefes aldırsın ki annesi onun totişini ısırmasın
Kriz durumu olmuş ama ilerleyen mesajlardan anladığım sorun çözülmüş:)
Hastalıktandır pembişim, hemen evhamlanma.
Valla sıradaki tarifi merakla bekliyorum:) evde hazır bir şey olması iyi oluyor ya. Oğlum seviyor bir de..
Aa ayşeciği Allah korumuş. Feyza da çok aniden dibimde bitiyor. Ben de çok korkuyorum görmediğim için ona zarar vermekten.. O pastaneye de oh olsun.
Zaman ne hızlı geçiyor. Eylül'e bir şey kalmadı.. Yoğun bir kış olma ihtimali yüksek, bakalım..
Sonderece "görgüsüz" lermiş.
Oo sizin baba fena sabıkalıymış. Allah korumuş..
:)
Telefonu yasaklaman çok iyi olmuş.
Eskiler dermişya çocukluya en güzeli kendi evi diye... Aynen öyle. Hele 2 ve daha fazla çocuk varsa %100.
Belli keyifsiz olduğun.. İnşallah en kısa zamanda düzelirsin. Sanki artık evine gitme zamanın geldi?
Çok hareketli ya, bense aksine koala gibi bir insanım-insandım. Sınırlarımı nasıl zorluyor, siz düşünün!
Babası az önce geldi. Onun da etkisi var,bittim.
babasının oyalaması veya hiçbirşey yapmasa da sadece gözetlemesi ne kadar da iyi geliyormuş meğer!
Bu arada arkadaşım kv ile aynı şehirde yaşayacaklar maalesef:/
Maşallah 4 yaşına kadar uyudu demek n güzel inşallah kızın da uyur ve benim oğlum da inşallah ablasına çekmez uyku konusundaİnsanın kafası dağılıyor burda.
Hımm demek çok dizi var bu yıl:)
Kaçıncı tekrar oldu bilmiyorum ama ben de denk gelince bakıyorum:)) memnu meyve işte
Çok erken.. Umarım bırakmaz. Oğlum 4 yaşına kadar uyudu. Kardeşini kıskanmasa daha da uyurdu.
:)))))
Kötü.. Balık baştan kokar derler.. Daha nişan aşamasında bu kadar gerilim varsa..
Emerek uyuyanların problemi de bu.. Başka türlü nasıl uyumaları gerektiğini bilmiyorlar..
Canım bir kitap serisi var: understanding your 1 year old, 2, 3 vs diye gidiyor. Her biri ayrı kitap. Google da bakarsan görürsün, eski de bir kitap. Bu kitapta annenin de artık bunaldığı zamanlarda tv açılabilir önerisi varmış, ben sadece 5 yaşı aldığım için varmış diye yazdım:)) şimdiki nesil çok eleştiriyor tv açmayı.. Bence çok çaresiz hissettiğinde aç biraz oyalansın. Sinirleri bozulmuş bir anne mi tv mi deseydin, tv derdim.
Geçmiş olsun cnm koltuk altlarına yastıktan barikat yapıyorum ben düşse de fazla bi hasar olmuyor , engllenmez bi enerjileri var şu ara maşa'Allahokurken aha bizim kerem dedimhele su koltuk olayi iyice illet etti beni.. kendini korusa sorun yok ha düştü ha dusecek ..dunde düştü zaten ayyy içim şişti
Tabii ki cnm çocuk yetiştirmede en mühim etken annenin yarım saat de olsa havasının değişmesine izin vermek, anne psikolojik ve fiziksel olarak yorgun oldukça bu çocuğa yansıyor illa ki.. Adem güneş annelik sanatı kitabından alıntı tavsiye ederim okumadıysanız ..Elifnaz yaaa aynen koltuklara sürekli çıkma ve düşme modunda
Canım ben de çok eleştiriyorum tv açmayı, sabrın son damlasında açtım artık:)
Önce benim ruh sağlığım:)
aşk dızısı tutmaz
kayıp güzele benzıyor
Akşam Keremin yorgunluğundan ağlamak üzere olan ben; şimdi yatağının başında sevgiyle ona bakıyorken evladını kaybedenleri düşünüp ağlıyorum.. Ne psikopatlık bizimkisi arkadaş, nasıl bir işe bulaştık biz anne olduk da
Canım öyle denir mi şimdi yol yakınken dönün falan, inşallah düzelir valla üzülüyorum..
Ceylinde diş sorunu olabilir , bir de evdeki gergin ortamdan etkilenmiş de olabilir ama artık bitti çok şükür.. Bugün orda iri bir çocuk vardı ergen, annesine vuruyor falan , annesi de yapma diye yalvarıyor. çocuk aşırı şımarık.. Berbat bişeydi. Kerem çok korktu nasıl içini çeke çeke ağladı başını göğsüme gömdü yavrum benim ,çok duygusal bu yengeçler..
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin cnmBiseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
Sağolasın canım sen d kendin v ayşeciğe iyi bak, Allah'a emanet olun neeneye selamlar ellerinden öperizgünaydın canlar.
asaletmeap nfk sultan ve kerimeleri ayşe hatun güzel günler diler, slm ve dua ile
Herkese günaydın
Geceki kimyasal silah olayını okuduktan sonra çok keyifsizim elim kolum kalkmıyor
Herkes için mutlu huzurlu bir gün olsun
Herkese günaydın
Geceki kimyasal silah olayını okuduktan sonra çok keyifsizim elim kolum kalkmıyor
ıhlamurun içine aspirin at canım sonrada bir güzel uyu bebişine de kocan baksın 1-2 saat,dınlenmen lazım,geçmiş olsunBiseyi cok istemiceksin grip oldum burnum bogazim heryerim berbat kolum kalkmiyo ne olur dua edin kizlar ;(
günaydın canlar.
Evet evet; babalar uyuzlar muyuzlar ama kriz anında bi 10-15 dakka bile tutsalar işe yarıyolarbi de çok ilginç bişi; Efe bana mızırdıyo mızırdıyo ama babasını görünce bi gülücükler bi kudurmalar!! Erken başladı anneye çektirme modu :)
Belki evlenince kv alışır. Trun olunca da benimser diyerekten evrene olumlu mesajı yolladım gitti :)))
Aşkı memnunun müziğini duyunca bile insanın dikkati o yöne çekiliyor valla :)
Çok dizi var dediğime bakma; izleyecek fırsat olmuyor zaten. Ama yine de yeni bir yıl geldiğinin habercisi onlar :)))
Ya ne biliyim burakacak sandım. Dün gece de emmedi biliyor musun??? Sadece su içip içip yattı. Normalde benim bildiğim gece emmesini bıraktırmak için kalktığında su verin falan derlerdi dimi?? Adam kendi kendine uyguluyor bunu :)) neyseki sabah normal devam etti memeye.
Amin canımcım. Valla yarı yaşımızı geçmişiz kız!!!
Ufaklıklar özellikle bizim planlarımızın olduğu zamanları anlayıp sapıtıyorlar valla bu bi gerçek :) sizinki de accık çalkantılı günler yaşadı annesi o yüzden çılgınlık yapabilirdüzelecek hepsi inşallah.
Hazal kayayı zaten sevmem. Bi de yanındaki çocuk da izlenesi değil ama nebahat çehre falan da var dizide bilemiyom yani.
Evet insanı çıldırttıkları anlarda neler geçiyo aklımızdan amaaaaaaa uyuduklarında anlıyoruz değerlerini. Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın ve kimseyi evlat acısı ile sınamasın.
Ah canımmmmmmm geçmişler olsun. İnşallah en kısa zamanda kendine gelirsin.
Zaten sen sabahtan topiği açtıysan bu neneye gidilecek demek :))
İyi nenelerrrrrrr (neyneyseden çalıntı :))
Günaydınlar herkeseeeeeee. Nfk yokken bi kaynatalım bi kaynatalım gelince alıntıda uzay olsun :)
yanı bazen bı hocaya falan mı götürsem dıye düşünüyorum,bı okusa şöyle ağzı dualı bır hoca,Ah canım benim ya zaman zaman hepimizin içine düştüğü halet-i ruhiye bu,
Koltuğa çıkmayı öğrendiyse inmeyi de keşfeder yakında, o zaman daha rahat olursun insallah , Allah kolaylık güç versin
Benim kızım da aynen efe gibiydi kesinlikle o arabaya oturtamazdık, o kucakta araba elimizdeancak uyursa yatırmak için kullandık arabayı, ama oğlum öyle değil Allah'tan seviyor arabasını hatta gördüğünde uzanıp binmek istiyor..
2 çocuğun kesinlikle en güzeli ; kendi evleri düzenleri, anneanne evi bile bir müddet sonra sıkıyor..
Tabii cnm babası gü geldiği için sıkılmışsın sen çok iyi anlıyorum bizim babamız da geç geliyor v artık o geldiğinde sabrım tahammülüm tükenmiş oluyor ki vazifeyi ona devrediyorum
Maşallah 4 yaşına kadar uyudu demek n güzel inşallah kızın da uyur ve benim oğlum da inşallah ablasına çekmez uyku konusunda
Geçmiş olsun cnm koltuk altlarına yastıktan barikat yapıyorum ben düşse de fazla bi hasar olmuyor , engllenmez bi enerjileri var şu ara maşa'Allah
Tabii ki cnm çocuk yetiştirmede en mühim etken annenin yarım saat de olsa havasının değişmesine izin vermek, anne psikolojik ve fiziksel olarak yorgun oldukça bu çocuğa yansıyor illa ki.. Adem güneş annelik sanatı kitabından alıntı tavsiye ederim okumadıysanız ..
Evet aynı şeyi bir iki gece Selim de yaptı, gözü kapalı beni duymuyor fakat katıla katıla ağlıyor, memeyi de istemeden... Dular okudum biraz bekledim derken memeyi alıp iç Çeke çeke uyudu kuzucukben de kabus görebileceğini ya da dışarıda nazar değdiğini düşündüm..:44:
Di mi, onlar uyuduktan sonra herşey sıfırlanıyo sanki, kızgınlık yorgunluk bitiyor,annenin sonsuz şefkati devreye giriyor
Ergenlik dönemi en korktuğum dönem benim de, inşaallah layıkıyla terbiyeli akıllı yavrular yetiştirebiliriz..
Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin cnm
Sağolasın canım sen d kendin v ayşeciğe iyi bak, Allah'a emanet olun neeneye selamlar ellerinden öperiz
Herkese günaydın
Temizlikçi ablamız geldi. Bakıcı teyzemiz gelmediği için yardım edemiyorum. Bakıcı teyzemiz nerde derseniz, hastaneye gitti. Diş hastanesinde bir yıl sonraya verdikleri sırayı beklemişler. Gidince üç ay daha ötelemişler. Ama geçenlerde bi bakmışlar kendilerinden sonra başvuran bir akrabalarının telleri takılmış. Araya adam alıp kayırıyorlar demekki. Gidip hak arayacaktı ama bakalım işe yarayacak mı...? İnsanlarda hiç hak hukuk kalmamış valla yazık...
canım dün gece youtube a girdim yanlışlıkla,tamamen kader..
oraya bi video yüklemişler arapça yazılar vardı, muhtemelen mısır ya da suriye den..
büyük ihtimalle şimdi kaldırılmıştır. çok kötüydü..
yeni yüklenmişti, belli.
bir yaşlarında bir çocuk başndan kan akıyor doktor kalp masajı yapıyor beyaz tenli siyah gözlü çok güzel bir erkek çocuk ..hıçkırıyor ama ağlamaya gücü yok; öyle bakarken son nefesini veriyordu.. mahvoldum bittim, şu an gözlerim şişmiş durumda ;Allah bana ne olduğunu gösterdi şimdi anlayabildim orada neler olduğunu ta içimde hissederek..
canım dün gece youtube a girdim yanlışlıkla,tamamen kader..
oraya bi video yüklemişler arapça yazılar vardı, muhtemelen mısır ya da suriye den..
yeni yüklenmişti, belli.
bir yaşlarında bir çocuk başndan kan akıyor doktor kalp masajı yapıyor beyaz tenli siyah gözlü çok güzel bir erkek çocuk ..hıçkırıyor ama ağlamaya gücü yok; öyle bakarken son nefesini veriyordu.. mahvoldum bittim, şu an gözlerim şişmiş durumda ;Allah bana ne olduğunu gösterdi şimdi anlayabildim orada neler olduğunu ta içimde hissederek..
günaydın canlar kocam bugun de ızınlı pek gıremem sanırım,şu anda kendılerı tom ve jerıyı ızlıyor,yanlıs anlaşılmasın ceylınden degıl kocamdan bahsedıyorum:)
evet ya manyakmıyız bız,uyanıkken bi sürü çıngar cıkarıyolar bıze uyuduktan sonra nasıl özlüyoruz onları annelık nasıl bır sey ya
valla canım tecrübeyle sabıttır,bir iş nasıl başladıysa öyle gider aslında en basından çok sınyal ve işaret gonderır bıze rabbım de ısrarla görmek ıstemeyız.ben rüyamda görmüştüm nişanlıyken,kocamla evleniyordum üzerimde sımsıyah bır gelınlık.inşallah hayırlısı olsun ne dıyeyım
canım o gergın ortam hıc aklıma gelmemıstı ceylını etkıleyebılecegi,eğer öyleyse gerçekten yıkılırım
ergen çocuk annesine vuruyosa yanı kınamıyorum da sorun annededir,insan kendıne vurdurumu hıc öğretmez mı büyüğe saygıyı
ıhlamurun içine aspirin at canım sonrada bir güzel uyu bebişine de kocan baksın 1-2 saat,dınlenmen lazım,geçmiş olsun
neneye selamlar asaletmeapcım:)güzel gun olsun ınsallah
inşallah ceylının gergınlıgı o dediğiniz teoriyle alakalı değildir,cocuguma yapabılecegım en buyuk kötuluk olur
hazalı bende sevmem evet Nebahat çehrede var o dızıde
aşkı memnu bir efsaneydı yav:)
ben de pek dızı takıp edemiyorum,malum dediğin gıbı bir şey planlayınca sapıtıyor bızım mınıkler.ıntıkamla merhametı ızlıyorum ama tabı geçmiş bölümlerini ceylın uyurken ınternetten
evet kuduruklukları bıze,nazları bıze gecıyor kesınlıkle,nerden mı anladım,bazen bır yere gıderken arabayı ben kullanıyorum ceylınde babasıyla arkada oturuyor hıc sesı çıkmıyor.ama eşim kullanırken arabayı ben arkada onunla oturunca oto koltuğundan çıkmaya calısmalar bı suru ağlamalar.
ben de artık bır yere gıderken arkaya onun yanına oturmuyorum,öne eşimin yanına oturuyorum,yine hıc ses yok bi rahat oluyor ki,yoksa burnumdan gelıyor
yanı bazen bı hocaya falan mı götürsem dıye düşünüyorum,bı okusa şöyle ağzı dualı bır hoca,
yahu evet dünyadan haberım yok,bu ne azgınlıktır böyle,cocuklarımızı nasıl bır zamanda doğurduk dıyorum bazen,kötuluk mu ettık acaba
bu ne yaa,zulüme bak
diş tedavısını de sosyal güvence altına alacakalrdı,özel hastaneler ıcın,bır an once yapılmalı bu
bız burda neyle uğraşıyoruz onlar orda canıyla uğraşıyor,allah sorar bunun hesabını bıze,zulme seyırcı kalmak da en az zulmeden kadar kötuluk etmek demek
allah hıdayet versın şu zalimlere de
İnşaallah hallolur bakıcı teyzenizin diş hastanesi randevusu..Temizlikçi ablamız geldi. Bakıcı teyzemiz gelmediği için yardım edemiyorum. Bakıcı teyzemiz nerde derseniz, hastaneye gitti. Diş hastanesinde bir yıl sonraya verdikleri sırayı beklemişler. Gidince üç ay daha ötelemişler. Ama geçenlerde bi bakmışlar kendilerinden sonra başvuran bir akrabalarının telleri takılmış. Araya adam alıp kayırıyorlar demekki. Gidip hak arayacaktı ama bakalım işe yarayacak mı...? İnsanlarda hiç hak hukuk kalmamış valla yazık...
Aynı durumdayım Suriye de yaralanmış çocukların olduğu bi videoyu izlediğimden bericanım dün gece youtube a girdim yanlışlıkla,tamamen kader..
yeni yüklenmişti, belli.
Haklısın en azından duamızla yardımcı olabilriz inşaallah dünyada tüm zulüm görenleregünaydın canlar kocam bugun de ızınlı pek gıremem sanırım,şu anda kendılerı tom ve jerıyı ızlıyor,yanlıs anlaşılmasın ceylınden degıl kocamdan bahsedıyorum:)
evet ya manyakmıyız bız,uyanıkken bi sürü çıngar cıkarıyolar bıze uyuduktan sonra nasıl özlüyoruz onları annelık nasıl bır sey ya
valla canım tecrübeyle sabıttır,bir iş nasıl başladıysa öyle gider aslında en basından çok sınyal ve işaret gonderır bıze rabbım de ısrarla görmek ıstemeyız.ben rüyamda görmüştüm nişanlıyken,kocamla evleniyordum üzerimde sımsıyah bır gelınlık.inşallah hayırlısı olsun ne dıyeyım
canım o gergın ortam hıc aklıma gelmemıstı ceylını etkıleyebılecegi,eğer öyleyse gerçekten yıkılırım
ergen çocuk annesine vuruyosa yanı kınamıyorum da sorun annededir,insan kendıne vurdurumu hıc öğretmez mı büyüğe saygıyı
ıhlamurun içine aspirin at canım sonrada bir güzel uyu bebişine de kocan baksın 1-2 saat,dınlenmen lazım,geçmiş olsun
inşallah ceylının gergınlıgı o dediğiniz teoriyle alakalı değildir,cocuguma yapabılecegım en buyuk kötuluk olur
ben de pek dızı takıp edemiyorum,malum dediğin gıbı bir şey planlayınca sapıtıyor bızım mınıkler.ıntıkamla merhametı ızlıyorum ama tabı geçmiş bölümlerini ceylın uyurken ınternetten
evet kuduruklukları bıze,nazları bıze gecıyor kesınlıkle,nerden mı anladım,bazen bır yere gıderken arabayı ben kullanıyorum ceylınde babasıyla arkada oturuyor hıc sesı çıkmıyor.ama eşim kullanırken arabayı ben arkada onunla oturunca oto koltuğundan çıkmaya calısmalar bı suru ağlamalar.
ben de artık bır yere gıderken arkaya onun yanına oturmuyorum,öne eşimin yanına oturuyorum,yine hıc ses yok bi rahat oluyor ki,yoksa burnumdan gelıyor
yanı bazen bı hocaya falan mı götürsem dıye düşünüyorum,bı okusa şöyle ağzı dualı bır hoca,
yahu evet dünyadan haberım yok,bu ne azgınlıktır böyle,cocuklarımızı nasıl bır zamanda doğurduk dıyorum bazen,kötuluk mu ettık acaba
bu ne yaa,zulüme bak
diş tedavısını de sosyal güvence altına alacakalrdı,özel hastaneler ıcın,bır an once yapılmalı bu
bız burda neyle uğraşıyoruz onlar orda canıyla uğraşıyor,allah sorar bunun hesabını bıze,zulme seyırcı kalmak da en az zulmeden kadar kötuluk etmek demek
Çok geçmiş olsun Kerem'e , diştendir umarım ..enim oğlumda ateslendi bugün bakalim diş mi enfeksiyonmu? herseyi agzina alıyor ya dün viledayi almıştı ağzına:26:
Ben de artık ön koltukta oturuyorum, Kerem de kendi koltuğunda , oh..günaydın canlar kocam bugun de ızınlı pek gıremem sanırım,şu anda kendılerı tom ve jerıyı ızlıyor,yanlıs anlaşılmasın ceylınden degıl kocamdan bahsedıyorum:)
bu ne yaa,zulüme bak
Hepsini izleyemedim zaten belki 4-5 saniye bakmışımdır aklımı kaçıracaktım hemen oğlumun yatağının başına gittimFacede yaşarkenki ve vefat etmiş halinin fotosunu koydukları mısırlı gnci görünce bile çok kötü oldum. Sen nasıl izleyebildin??
Alıntıda uzayyyyyy :)
Ceylinin bu durumu her halükarda geçici canım.
Sağlık olayları çok fena valla. Allah parası olmayana yardım etsin :/
Allah her türlü savaşta olan sivillere yardım etsin. Olan onlara oluyor
Diştir inşallah geçmiş olsunenim oğlumda ateslendi bugün bakalim diş mi enfeksiyonmu? herseyi agzina alıyor ya dün viledayi almıştı ağzına:26:
enim oğlumda ateslendi bugün bakalim diş mi enfeksiyonmu? herseyi agzina alıyor ya dün viledayi almıştı ağzına:26:
İnşaallah hallolur bakıcı teyzenizin diş hastanesi randevusu..
Aynı durumdayım Suriye de yaralanmış çocukların olduğu bi videoyu izlediğimden beri
Allah yardımcıları olsun..
Haklısın en azından duamızla yardımcı olabilriz inşaallah dünyada tüm zulüm görenlere
Âmin .::
Çok geçmiş olsun Kerem'e , diştendir umarım ..
Evi sildim süpürdüm şimdi oğluşla oynuyoruz, Elimden çekti beni yere oturttu, topu getirdi :)
uyuyunca da yemeğimi yaparsam benden iyisi yok..
Artık Dışarı çıkacağımız zaman da ayakkabılarını eline alıp bana veriyor:)
Ben de artık ön koltukta oturuyorum, Kerem de kendi koltuğunda , oh..
Bebekler herşeyi hissedermiş, sütten bile duygular geçermiş.. Hala geç değil, üzülme herşey iyi gider inşallah bundan sonra. baksana adamı ufak çocuğa çevirmişsin tom ve jerry izliyor:))
Canım o ergen çocuğu annesi bebekken evlatlık aldı onu ve haliyle çok şımarttılar, halbuki kötülük oluyor bunlar çocuğa.. İnşallah biz denge kurabiliriz, zor..
Bir de bana 2.çocuk muhabbeti yapmaya başladı teyzeler, ben de "Allahın elinde olan birşey" diyorum. Ne saçma ya ,daha çocuğum 1 yaşında.
Hepsini izleyemedim zaten belki 4-5 saniye bakmışımdır aklımı kaçıracaktım hemen oğlumun yatağının başına gittim(
Diştir inşallah geçmiş olsun
inşallah geçicidir hayatım ya,ağlıyasım geliyor o anlardaFacede yaşarkenki ve vefat etmiş halinin fotosunu koydukları mısırlı gnci görünce bile çok kötü oldum. Sen nasıl izleyebildin??
Alıntıda uzayyyyyy :)
Ceylinin bu durumu her halükarda geçici canım.
Sağlık olayları çok fena valla. Allah parası olmayana yardım etsin :/
Allah her türlü savaşta olan sivillere yardım etsin. Olan onlara oluyor
geçmiş olsun canım ınsallah diştir sebebi,mikrobik değildir umarımenim oğlumda ateslendi bugün bakalim diş mi enfeksiyonmu? herseyi agzina alıyor ya dün viledayi almıştı ağzına:26:
bakma sen kocam çocuk ruhludur aslında,bu 2 gun izin ıyı geldi bizeEvi sildim süpürdüm şimdi oğluşla oynuyoruz, Elimden çekti beni yere oturttu, topu getirdi :)
uyuyunca da yemeğimi yaparsam benden iyisi yok..
Artık Dışarı çıkacağımız zaman da ayakkabılarını eline alıp bana veriyor:)
Ben de artık ön koltukta oturuyorum, Kerem de kendi koltuğunda , oh..
Bebekler herşeyi hissedermiş, sütten bile duygular geçermiş.. Hala geç değil, üzülme herşey iyi gider inşallah bundan sonra. baksana adamı ufak çocuğa çevirmişsin tom ve jerry izliyor:))
Canım o ergen çocuğu annesi bebekken evlatlık aldı onu ve haliyle çok şımarttılar, halbuki kötülük oluyor bunlar çocuğa.. İnşallah biz denge kurabiliriz, zor..
Bir de bana 2.çocuk muhabbeti yapmaya başladı teyzeler, ben de "Allahın elinde olan birşey" diyorum. Ne saçma ya ,daha çocuğum 1 yaşında.
Hepsini izleyemedim zaten belki 4-5 saniye bakmışımdır aklımı kaçıracaktım hemen oğlumun yatağının başına gittim(
Diştir inşallah geçmiş olsun
İnşallah diştir canım. Bizimki viledayı yemeyi seviyodu. Tabi şimdi yaklaştırmıyoruz :/
İki yıl sonraya randevu vermişler. Kızına tel takılacak. Valla tebrik etmek lazım.
Oy tatlı Keremmmmmmm :) duygularını ifade edebilmeleri ne güzel :)
Vakti geldi tabi ikincinin; sonrasında da bakırköye yatarız artık
Oğluşun hiç keyfi yokmdesi kalkıyo herşeye. Zar zor emiyo. Bugün yine kustu. İyleşsin oğlum yaaaa
bugün topikte nfk nın olmadığı nasıl bellı,ancak 1 sayfa yazılmış:)
babası ceylını parka götürdü ben de hemen hızlıca bakayım dedım topike
inşallah geçicidir hayatım ya,ağlıyasım geliyor o anlarda
geçmiş olsun canım ınsallah diştir sebebi,mikrobik değildir umarım
bakma sen kocam çocuk ruhludur aslında,bu 2 gun izin ıyı geldi bize
evlatlık olmasından dolayı demek,ama yıne de yanlış aslında kendısı cok uğraşır sonra
2. çocuk mu hiç düşünmüyorum,allahtan bır kaza kurşunu falan olmazsa
2 yıl sonra offf ölme eşşem ölme
senın oğluş ıyı mıkrop kapmış canım,bı ara sormuştun suyu kaynatmadan verıyomusunuz dıye,ben de kaynatmadan verıyorum,acaba onun da etkısı olmuş olabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?