Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızlar susamlı kurabiyeyi yaptım hiç de aman aman birşey değil, değmez yapmaya.

su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden

canım su çiçeği asisi yaptirdiginda hafif atlatiyorlar .. biz buyuk kizima yaptirmistik ama ne zaman hatirlayamadim.. gelecek ay dr muayenesinde sorayim kizi goturuyorum ya

Neyse bitti tatil zaten :) sallamama konusunda başarılar. Kelin ilacı olsa durumu :/

Canım 7 aylıkken sünnet olmuştuk.

su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden

Kurabiye ya sonuçta; zaman kaybı

Al benden de okadar!!

Çok sağolun pekii bizim çocuk Dr'umuz göz tembelliği vs olması durumunda dışarıdan tesbit edilemiyeceğini ve öyle bir durumda şimdiden gözlük kullanmanın ilerisi için büyük kazanç olacağını ve bebekleri alet ile muayene ettiklerini söyledi, kayma ve beyazlık yok çok şükür ama göz tembelliği Allah korusun varsa, anlaşılabilir mi çıplak gözle bakıldığında

Herkese günaydın,
Göz tembelliği olup olmadığı çıplak gözle yada bir ışık kaynağı ile bakıldığında anlaşılmaz. Mutlaka önce bebekler için uygun olan el otorefraktometrisi ile damla damlatılmadan ölçüm yapılması gerekir daha sonra damla damlatılarak tekrar muayene edilir en az 1 saat sürer. Eğer ölçüm sonucu gözlük takması gerekirse 1 yaş çocuğu ne kadar gözlük takar orası ?. Ben kendi adıma bir çocuk için en uygun göz muayenesi yaşının 3-4 yaş oldugunu düşünüyorum. En azından aletlerde güzel durur, resimleri ifade edebilir. Göz tembelliğinin tedavisi de 10 yaşa kadar devam etmekte. Aynı zamanda anne- babada ya da kardeşte şaşılık, göz tembelliği daha önce varsa çocukta olma ihtimali yüksek olduğu için erken muayene olabilir. Eğer etrafınızda biz muayene ettirdik diyen insanlarda varsa ya çocukları çoookkk uyumludur ya da dediğim muayene yapılmadan üstün körü bakılmıştır. Tekrar söylüyorum kendi kızımı muayene etmedim içiniz ferah olsun.
Sevgiler...

ay inanmıyoruuuum:) Allah tamamına erdirsin
maşallah sana, topiğimizin Elifnaz dan sonra ikinci cesur kadını
amma ve fakat doktorluk ne olacak?
Neyse bitti tatil zaten :) sallamama konusunda başarılar. Kelin ilacı olsa durumu :/

Canım 7 aylıkken sünnet olmuştuk.

Kurabiye ya sonuçta; zaman kaybı

Al benden de okadar!!
kesinlikle! malzemelerim de boşa gitti, ben bu kurabiyeleri cheesecake yapmayı deniycem o şekilde yiyemem baya fazla oldu
söylediğin iyi oldu hazır eşim evdeyken bende deneyecektim gelsin baska tarifler
gelsin gelsinn
eşime tahin ve susam aldırdım keki yapıcam şimdi
öğleden sonra eşimin ailesi amcalar falan filan köyde yemek yiyecekmiişiz güzel olursa oraya götürürüm belki, hiç de sevmiyorum cümbür cemaat yemeyi üff
nerde çokluk, orda.. demişler

Son düzenleme:
2 dakika içinde vazgeçtim , kek mek götüremem kimseye Kerem uyudu ben de yatıcam şimdi hahhha:)

Çocuğa işkence olduğu kısmı çok doğru.. Oğlum gözüne damla damlatılırken 1 posta, damladan sonra canı yandığı için 2 posta, beklerken uykusu geldiği için 3 posta ve en son zor bela muayene olurken bir daha ağlamıştı. Ne zor bir muayene olduğunu şimdi daha net hatırladım. Sonuç ise hafif hipermetrop, 2 yaşında kontrol edelim deyip eve yollanma..
İlahi busmai

Caprice iyi diyorsun yani..

Aşı bence de mühim..

Hayırlı huzurlu geceler, ben uyumadan ilacını verdiğim kuzuyu nöbetteyim, umarım yükselmez ateş ;(
Pazartesi görüşmek dileği ile
Yükseldi mi nasıl geçti gece?

Şarjının bittiğini yazmışsın zaten canım.
Efecik bu aralar sık sık tarz değiştirir oldu:)

Nfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.
Bu arada sıcak simit ve ekmek, oh mis

Niye ya çok uğraşıyor bir tarif için:) sonra dün baktım, işte birisi hamurum dağıldı dediyse çözmeye çalışıyor vs
Sunumlarını beğeniyorum ama hiç tarif denemedim:)

Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Bikaç gündğr bezinde kahverengi leke vardı oğluşun. Bugün iyice çoktu. Bakalım ne denecek. İdrar tahlili yaptırmıştık geçen sefer bi...
Aaa hayırdır inşallah.

1 yaşında canım su çiçeği.. Aşı kartını kontrol et, zaten vurmuş olmaları lazım.
Beni dinlersen evde müsait bir zamanda meningokok aşısını kendin araştır.

günaydın dün gece ceylin uyuyunca bı heves topike geldim ama o gazla ceylının uyanmasıyla gerı dönmem bır oldu.bu gece çok huzursuzdu sureklı ağladı uyandı,bir kaç gecedir böyleyiz.çözemıyorum diş mi acaba ya cok uykusuzum

bu tarife bi öncekine göre biraz daha ısındım:)
anacım sen nerden bulursun böyle entel dantel tarifleri
hatunun tarifi verirken kullandığı ifadeler bile entel,hamura masaj yapılır mı yav ilk defa duydum,biz anadoluda yoğururuz genelde

Kızlar biz yine hastaneye gidiyoruz. Bikaç gündğr bezinde kahverengi leke vardı oğluşun. Bugün iyice çoktu. Bakalım ne denecek. İdrar tahlili yaptırmıştık geçen sefer bi...
inşallah korkualcak bir şey değildir canım bi düzelseydi şu kuzu

su çiçeği sanki 2 yaş gibi hatırlıyorum ama emın değilim,sağlık bakanlığı bunyesıne alınıyor su çiçeği,bizimkileri de kapsar mı o zaman bilmiyorum canım

anacım dedık o kadar boşver kurabiyeyi diye,laf dinlemiyon ki
anam ne donanımlı bir topikiz biz doktorumuz bıle varmış haberım yoktu:)hoş geldin
aslında anne veya babadan herhangı biri gözlük takıyor ya da gözle ılgılı bır sorunu varsa öncelikle onların muayeneye gıtmesı daha doğru olur galıba,çunku genelde genetık bu durum.

Aaaaaaaa!! Tebriklerrrrrrr!! Allah'ım her isteyene nasip etsin. Eviniz de hayırlı olsun. Çoluk çombalak güzel günleriniz olsun :) ama hakkaten doktorlukla nasıl olacak iki çocukkkkk??!!! :)

2 dakika içinde vazgeçtim , kek mek götüremem kimseye Kerem uyudu ben de yatıcam şimdi hahhha:)

Busmai çok fenasın kızım yaaaaa :)

Aşı kartına bakarım inşallah. Araştırdım da yaptırmıcam sanırım. Bikaç kişiye daha danışayım da...

Tabi; severek dokunucan

çilekli tart iyiymiş bence yapalım
şimdi pazartesi mi yapılacak tartlar

Karışılıklık olmasın;
Hepleziz.com
Bunu yapıcaz dimi???

Hayrolsun dün gece Temmuz kuşlarında varmış bir huzursuzluk.. Ceylinde de önemli bir şey yoktur inşallah.

Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
Hadi çok şükür.. Kahverengi falan deyince korkmuştum..

Valla ben tart grubuna katılamıycam.. Oğlum böyle meyvesi ayan beyan görünen tatlıları sevmez:)
Benim senin cheesecake i yapma niyetim var. Tarifi kolayda mı? Yoksa ben Google amcaya sorayım:)

Tavsiye uyku rutini oluşturmak olabilir. Loş ışıkta odalarında onlarla onları fazla stimule etmeyecek biraz sarılma, sarmalanma yapılabilir. Hafif bir uyku müziği.. Saklamanın verdiği mayışmayı başka yollardan elde etme yani.. Çocukları önce biraz böyle dinginleştirmeye çalışabilirsin.
Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Aynen.. Ben de sevmem kalabalığı ama eşimin ailesi kalabalıktır ve toplanmayı çok severler..

severek okşarım:)

aynen kendılerı oluyor çilekli tart yanı ben o linkten bahsetmiştim

bu nasıl bir cümleyse artık,anlayan beri gelsin

Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
o ne olaki kristalleşme,sevındım canım bir şey olmamasına

görünen bir şey yok canım ateş vs,ama butun gece uyumadı ve kaç gecedır böyle,dun gece ayyuka cıktı ama,sarhoş gıbıyım

Limonlu Cheesecake - Ecemin Tenceresi - Resimli Pratik ve Kolay Yemek TarifleriEcemin Tenceresi

Efe de huzursuzluk falan yoktu bi de kan tahlili yapılmıştı ya o yüzden rahattım biraz. Ama insanın içinde şüphe oluyo tabiki.

Sanırım bişiler atılıyo işte idrarla :)

Bu arada iki çocuk vardı hastanede ortalığı yıktılar!! Birine serum takılıyosu diğerine iğne yapılıyodu. Allah'tam Efe henüz anlayıp korkmuyo ağlayan çocuklardan :)

Neyneyseeeeeeeeeee. Cheesecakein bari yarısını böğürtlenli pişir. İnan bana mükemmel oluyorrrrrrr ben bi de beyaz çikilatalı cheesecake denemek istiyorum bi de portakallı çikilatalı pastaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…