Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum

bakacakmısın diye sor ki bakamıyacak bence hiç bulaşmasın elindn geleni yap vazgeçsin tek yeter 2 de fazla :S

googlede görsellerde buldum çok güzel duruyr tarif yok:26::26:

Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
çok sevindim temiz çıkmasına
çilekli tart iyiymiş bence yapalım
şimdi pazartesi mi yapılacak tartlar
:))) pazartesi tart günüüüü
zaten insan sunumlarına aldanıyor
bi de çok avrupai tarifler, lezzet yok bişey yok yani bence bizim insanımızın damak tadına uymaz

bence de artık abi olmasının şerefine güzel bi parti olsun oğluşa:)
bayılacak

benim kelepçeli kalıp da fos çıktı kullanmıyorum
borcamlar iyi ki var!
bende kelepce istiyorum .. Güle güle kullan

Olurrrrr yap bakalım :) ben beklicem yarını. Bugün zaten üç çeşit yemek yaptım oğlum evi haşat etti. Tart yaparsam nolur bilmem :)
ne yemek yaptın bakiiim
pazar günleri ben genelde yemek yapmam kendime tatil ilan ettim:)
hahhaaa ikinci tura başladı topik
pembiş haklı babası yasirden yorulmamış demek ki
üstüne bal sürebilirsin meyvenin kararmaması için

vay vay evi süpürmüş enişte helal
Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
o zaman balkondan çöpü ve sandalyeleri çıkar :)
balkonda çok oyalanıyor Kerem hem de hava alıyor

katlanır camlarla uğraşıyor ama o da

yok mascarponeli ,yok dolapta 1 saat beklet, uzun iş !
o tarif gelmez bana pembiş

kız busmai biz yarın denize gitcekdik floryaya kendime deniz şortu kaprisi neyse bulamadım anlaşamadık boyutta gene evde kaldım

kız sen de haa,
al işte erkek şortlarından uzun birşey giy git

üstüme rambo aldımda alpembe aldım altıma fenrrbahçeli siyah mı alsaydım ayy apzarda doluydu sezon bitti ya hep kaldırmışlar

bari keten kapri alim diz kapaklarımda ayaklarımı sokarım denize dedim olurmu diyor sne istedin diye gidecektik diyor

sendemi kaldın yoksaaaa

Anne, boşandığı eski eşine 4 yaşındaki kızlarının kanser olduğu yalanını söylemiş
Üstelik buna kızını da inandırmış..
Komşuları falan kadına para toplamışlar.. Yalanını sürdürmeye devam etmiş.
Sonuç: kanser olduğuna inanan kızın göz altları morarmaya ve saçları dökülmeye başlamış

Lying Mom Tells Her Healthy 4-Year-Old Daughter She Has Cancer | The Stir

Bir ihbarla polisler kadını tutuklamışlar.

yok yani "sen de haaa "derken
sen de adamın suyuna git anlamında dedim:)tamam işte gidin ısrar et
sen istedin diye gitcekse öyle gidin nolcak

aaaaaaaaaaaaaa tabiki düşüne düşüne yavrumm
bende birgün polis olurmuyum acaba çok düşünüyorum şaka bi yana rabbim yardım etsin

yok yani "sen de haaa "derken
sen de adamın suyuna git anlamında dedim:)tamam işte gidin ısrar et
sen istedin diye gitcekse öyle gidin nolcak

he adam giydiriryor annem karışıyro anneme kalsa tişört uzun eşofman giydircek :111:

yaaaaa ben hamişken 26 kilo almıştım şimdi tam 23 günde 3 kilo aldımmmm benim için mucize çok zayıfım billen biliyor

kendimden şüphe ediyorum masadan kalkınca acıkıyorum . 1 aydır hap kullanmıyorum eşimden uzağım diye bilemedi şimdi :26::26:

ütü dedim de, arya nerde? bugün hiç görünmedi :44:

Ben de merak ediyorum. Bi geldi "deli kadir uleynnn" modunda ama sonra yok :) :/ ???

efe cozutmuş :100:

Bi haftanın acısını çıkarıyo.

pembiş, baba nerde?
az ilgilense ya efecikle..
sıcak mıcak, alsın çıksın.. az arabasında gezse belki rahatlardı..

Baba dışarda işte

Tart jölesi olması lazımdı ama normal köle ile de olur heralde...

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum

Sen adamın valizlerini hazırlarsan olacağı bu valla kolay gelsin. Eşlerin bu konuda anlaşamaması kötü :/

bakacakmısın diye sor ki bakamıyacak bence hiç bulaşmasın elindn geleni yap vazgeçsin tek yeter 2 de fazla :S

Eki Görüntüle 785862

googlede görsellerde buldum çok güzel duruyr tarif yok:26::26:

Çikilatalı muffin üstüne çikilatalı kremea üstüne çikilata sosuna batırılmış çilağ

Aman patates yemeği yaptım yanına pilav ve et sote bi de cacık. Kolaydı hepsi yoksa daha fazla kayıp verecektik evde :/ dışardan bişi söyleyince Efe yiyemiyo ya içim elvermiyo. Bugün mesela maşallah hepsinden yedi çok şaşırdım!!

Ya masayı düşürüyo diye kaldırdım zaten. Kalan iki sandalyeye sulanıyo. Olmadı eliptik bisiklet var ona sulanır. Çöpü de bi içeri bi dışarı al ben sıkılıyorum. Ömrümü yedi ömrümüüüüü :)

yok mascarponeli ,yok dolapta 1 saat beklet, uzun iş !
o tarif gelmez bana pembiş

Hangi tarif kız??? En son
Hepleziz.com bunu yapcaz dedik ya. Aşık mısın beaaaaaa :)))??!!!!
ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz

Hahhahahahhahah

Manyak kadın!!!

Baydı beni bu "acaba hamile miyim" telaşınız haaaaaaa??? Adam gibi korunun adamın asabını bozmayın uleynnnnnnn

Hepleziz.com

tikkat tikkat tart izlenimlerimi aktarıyorum:)

tart kalıbı değil borcamda yaptığımdan kendımce hamurun kenarlarını yukselttım borcamın duvarlarına doğru ama pişerken kabardığından hepsi aynı seviyeye geldi hamur dalgalı bir hal aldı yanı tam tart hamuru gibi çanak şeklinde olmadı.burda pempişin verdiği tarıfte hanı benı entel dantel bulduğum:)kuru baklıyat koyun dıyordu hamurun uzerıne o yöntem denenırse hamur canak seklınde pişebilir.hamur borcama fazla geldı gıbı duşundum ama eger üzerine baklıyat koyulup pişirilirse kabarmadığından tam karar olabılır fakat böyle olmasına rağmen lezzetinden bir şey kaybetmemiş.
ben muz üzüm ve armut kullandım,limona batırdım kararmadı gıbı ama ılerleyen günlerde kararır mı bılemıyorum bakıp görcez.

sonuç olarak görüntü enfesti keşke size de gösterebılseydım ama foto makınamı kardesıme verdıgımden buraya aktaramıyorum.bır dılım aldım kendıme nasıl olmuş dıye,yemekle işi olmayan ceylin göruntuyu gorur görmez tabağın yanına geldı ve ceylıne ılk defa meyve yedırebıldım sorunsuz.

yanı pembiş teşekkür ederım,ilk kez tart yaptım,ılk olmasına rağmen sonuç gayet başarılı

Aaaaa hızlı hatun seniiiiiii :) ceylinin meyve yemesine mi sevinsem tadının güzel olmasına mı bilemedim :) ben ortasına olmazsa porselen tabak koyayım diyorum... Yada caaaanım bakliyatları feda edicez mecbuuuur :) ay çok heyecanlandım; yarın hemen olsunnnnnnn :) ben gerçi anca öğleden sonra yaparım tartı gibi geliyo ama olsun afiyet olsunnnnnn

Baydı beni bu "acaba hamile miyim" telaşınız haaaaaaa??? Adam gibi korunun adamın asabını bozmayın uleynnnnnnn
ayy aynı fikirdeyimmmmm ,baydıııı

çilek değil kiraz
köle değil jöle

tarif ayşe.. diye başlayan sitedendi

yuhh ya ne manyaklr var

tabak kırılmasın bir de,ısıya dayanıklı bir şey lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…