Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum

canim valla bu konularda plan yapılmıyor ornek ben bir daha olmaz ikide kaliriz dedik 3. supriz oldu iyiki oldu ama tabi onleminide alacaksın gerisi Allah'tan.. senin oglus biraz zor bi bebek anlattigin kadarıyla. daha çokta geçsin bu ne acele bunu büyüt rahata erince kendin isteyeceksin zaten. bebek kokusu ozleniyor yahu siz kac yıllık evliydiniz. daha 1-2 yıllıksa kesin bekle derim evliliginizde bi otursun..

kizlar ben sizi geriden takip ediyorum limonlu chescace yaptım ben pek guzel oldu.. tarifi bize kazandiranlara şükranlarımı iletiyorum

ayy aynı fikirdeyimmmmm ,baydıııı

çilek değil kiraz
köle değil jöle

tarif ayşe.. diye başlayan sitedendi

Hahhahaha neremle yazmışım acaba onca şeyi?!?!? Ama düşününce çilağ da güzel olabilirdi o muffinlerin üstüne kızımmmmmm bilinçaltım bile yemek yapmaya başlicik; tırsıyorum :)

Yavru kulum biz o tarifi satalı çok oldu gel sen de yap bunu kolaya benziyo

yuhh ya ne manyaklr var

tabak kırılmasın bir de,ısıya dayanıklı bir şey lazım

Küçük tencere borcamın kapağı da olur belki. Yada olmadı kasmayıp bakliyat

Herşey güzel olacak ozaman :)
Kesinlikle kızın uslu bence de. Zaten çok ara vermeden çocuk yapabilen insanların kesinlikle bebekleri iyi uyuyo bence (bilmem anlatabildim mi? )

Slm arkadaslarım nasılsınız ?uzuun bır tatılden sonra merhabalar !! hepiciğinizi cok cok
özledim aklım ep sizdeydi ama giremedim ...sonunda kavustuk... dogumdan sonra guzel bı moral oldu benı ıcın
( gıttıgım yer kv evı olsada)ihtiyacım vardı bıraz evden uzaklasmaya ..gıtsek mı gıtmesek mı nasıl olur cocukla derken...
bıttı ıste !!!!
dıdımden gectıgımız hafta cuma yola cıktık.yataklı vagon aldık cook rahat ettık (keskı gıderken de oyle alsaymısız )uyuya
uyuya gectı yolculugumuz sonra kutahya ya benım memeleketıme geldık orda da 1 hafta kaldım hergunumuz dolu dolu gectı
derken evımızdeyız sımdı saka maka ozlemısım evımı yaaa..
buarada bız kopek dişlerini çıkarıyoruz 4 ude kabarmıs hatta alttakıler patlamıs ishalimiz var gunde 4 yada 5 kere bez degıstırıyoruz
sureklı mız mız vaziyette dolaşıyoruz bişey yediremiyorum artık dısarda kendım yurucem dıyo elını tutturmuyo alıyo basını gıdıyo bu dişler en zorlusuymus gercekten bı cıksada kurtulsak..
sımdı gecmısın taaaa basından okumaya gırısıcem basa cıkabılecekmıyım bılmem ne kaynatmısınızdır sımdı

kizlar ben sizi geriden takip ediyorum limonlu chescace yaptım ben pek guzel oldu.. tarifi bize kazandiranlara şükranlarımı iletiyorum

heyoo
süper o zaman yarın ben de yapacağım pembişin cheesecake ini, bisküvi yerine susamlı kurabiyelerimle

hoşgeldinn herşeyin yolunda olmasına sevindim

Sağol cnm
Evet aşı kızıma vuruldu, onların zamanında bu aşı olmadığından ve okullarda bulaşan bi hastalık olduğundan dr umuz önerdi ben de kabul ettim

Daha detaylı bilgi almak İstemiştim yalnızca :44: bir de anne baba miyop olduğumuz için; çocukların göz konusuna biraz daha fazla ehemmiyet göstermeye çalışıyorum..

Kerem çok şanslı doğayı hayvanları tanıyarak büyüyor maşaallah

İnternetin çektiği nokta çok orjinalmiş
Ayşecik bu gece huzurlu uyumuştur inşaallah , diş midir nedir dertleri , sağlık huzur versin Allah kuzulara

Fernando' nun tarifleri pek alengirli oluyor, ben hiç denemedim, fakat sunumları şahane , adam sanat icra ediyor resmen
Hoşgeldiniz, kuzuların en çılgın döneminde iki kuzuya birden bakmak zor olmalı , Allah kolaylık versin
Uyku konusu da hallolur inşaallah ..
Çok teşekkür ediyorum duymak istediğim detaylara değindiğiniz için
Sağolun sevgiler bizden de
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasib eylesin inşaallah

Oy kuzucuğun bayağı bir eziyet çekmiş göz muayenesine kıyamam

Sağolasınız pembiş ve neyneyse ; ateş bu gece de yükseldi, acildeki Dr hiç sevmedim ; şak diye yazdığı ilaçlardan ötürü, yarın da kötü olursak kendi Dr umuza gidicez
Caprice süperdir ya , biz ilk evlendiğimizde gitmiştik
Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
Çok sevindim mühim birşey olmamasına Allah sağlık versin..

Tarifte anlaştık ancak ben salı günü yaparım belki , yarın hastane işlerimiz olursa
Çok heyecanlıyım ilk kez tart deneyecek olduğumdan, evdeki garibanlar denek olacak yine

Oy bir uykusuz kuzu daha, Allah sağlık huzur ve bol uyku versin kuzucuklarımıza..

Serum fena oluyo gerçekten damar yolunu bulmak için epeyce hırpalıyorlar yavruları;(
Rabbim bu ilaçlara serumlara mecbur olan kuzucuklara sabır kolaylık şifa versin
7:30da uyanan bi çocuk 13:30da uyur mu???!!! Hastalıktan sonra bakalım ne huylar gelişecek....???

Bugün dilimli kek kalıbı aldımmmmmm!!! Çok pahalı bir marka olan mehtaptan :)
Hayırlı olsun güzel güzel kekler yapıp sağlıkla yiyin, Mehtap eski marka memnun kalırsın inşaallah
Ve kilitli çember kek kalıbı yorumunu üzülerek okudum ; bernardodan o kalıbı yeni sipariş etmiş biri olarak, umarım akıtmaz..

ben pazartesiyi bekleyemıcem ya galıba bugun yaparım tartı,izlenimleri yazarım size

o günler de gelecek pembelı maalesef ay allahım doktorlardan hastanelerden uzak çocuk buyutelım nolur ya
Âmin , sağlık sıhhat afiyet versin Allah kuzularımıza .. Bütün yavrulara

Şeker hamuru pastalar nefis görüntü olarak lakin kimse o şekerli kısmı yemiyor dolayısıyla pastanın bi kısmı çöpe gitmiş oluyor ve o şeker hamuru tabağa çok kötü yapışıyor
Bn bu yıl normal bi pasta yapıp, üstünü minik şirinler figürleri ile süsliycem, kızım şirinlere taktı da bu ara pek dahiyane bi fikir olmadı gerçi benimki ama deneyimimi yazmak istedim :) şeker hamurlu kurabiyelere laf yok onlar çok güzel oluyor..
Oğluş canımı çıkarıyorrrrrrrrrrr. Kapı çarpınca uyandı ve sürekli mızırmızır. Benim suçum ne yaaa???? Hava okadar sıcakki dışarı da çıkamayız... Allah'ım sen sabır ver...
Âmin Allah sana kolaylık versin cnm
Sen efeyi anlattıkça annem geliyor aklıma, benim abim de Efe gibi uykusuz bi çocukmuş ve ekstradan herşeye ağlarmış durmadan ; annem hep şey der bi doğdu ağlamaya başladı 2 yıl susmadı uyumadı sonra onun ardından ben sakin Doğunca, kadın şaşırmış ölecek, hasta bu çocuk falan zannetmiş beni
Hayırlı zamanda nasib etsin Rabbim
İlkinin kıskanma duygusunun henüz gelişmediği erken dönemde, daha iyi olur belki de kardeşin gelmesi için, büyük kuzusunun kıskançlığından çok çeken anne
Hayırlı olsun tatil planınız
Eğlenceli dinlenmeli huzurlu bi tatil olsun inşaallah

Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
Hangisi duruyor ki canım kaşif gibi meraklılar herseye şu ara bir de bilinçlenseler kazalara tehlikelere karşı o zaman rahatlarız biraz daha

Evet bugün fena sıcaktı
Ayy maşaallah ne güzel ev süpüren enişte

dun biz otagtepe ye gittik canım sirada mihrabat korusu var oda baska haftasonuna artık bugün evdeyiz.. yakacikta siz nerelere gidiyorsunuz gezme listeme ekleyeyim
Otagtepeye biz de bugün ilk kez gittik kafelerden hangisi güzel acaba pek bilmediğimden girmek istemedim
Mihrabad güzel lakin biraz fazla pahalı
Hidiv kasrı / çubuklu korusu diye de geçiyor , orası da çok güzel eğer gitmedi iseniz,
Bir de Cemile Sultan korusu varmış oralarda Ramazan da gitmek İstedik yer yoktu
Bir de küçük çamlıcanın en tepesindeki tesisi çok seviyorum, diğerlerinden farklı bir güzergahta gerçi ama, fikir olsun eğer gitmedi iseniz...
ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz

kız busmai biz yarın denize gitcekdik floryaya kendime deniz şortu kaprisi neyse bulamadım anlaşamadık boyutta gene evde kaldım
Haşema'nın havuz modellerinden alsana cnm hem sen de daha rahat edersin , taytlı ikili takım
Immh ellerine sağlık cnm afiyet şifa olsun Ceylin kuzuya da

Ellerine sağlık cnm

Evet , yoksa uykusuzluğu insan ancak 3-4 yıl sonra özlüyor
Hoşgeldiniz
Çok sağol cnm , bu gece bol uykulu olmuştur sizin için umarım
heyoo
süper o zaman yarın ben de yapacağım pembişin cheesecake ini, bisküvi yerine susamlı kurabiyelerimle
Kolay gelsin, yenmeyen kurabiyeleri değerlendirme projesi

Hayırlı sabahlar, yine "biraz" uzun oldu ama hazır kuzucuğun nöbetindeyken fırsat bulmuşken yazayım dedim, sabaha fırsat vermez belki minnoşlarım..
Görüşmek üzere

Son düzenleme:

Hoş geldinnnnnnnnn. Herşeyin yolunda olmasına sevindim :)

Belki de kek kalıbın süper çıkacak ve ben de sipariş edip fobimi yeneceğim

Valla bu uykusuzluk olayından bıktım usandım ama hiçbir şey gelmiyor elden. Umarım annenin yaşadığını yaşar ve ikinci çocukta rahat ederim. Ama o da böyle uykusuz olursa vay halime!!

Acildeki doktorlar çocuk doktoru değilse bi tuhaf oluyorlar. Gerçi insanın kendi doktoru olmayınca hep tuhaf geliyor. Şu ara yaşadığımız acil macerasında üç doktora muayene olduğumuz için :/

Tart güzel olacak bence bak destiny beğenmiş sen de yarın yapar, şanslı deneklerine yedirirsin ;D

Herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn. Neşeme bakmayın; yapım bu. Yoksa bugünün şarkısı "batsın bu dünyaaaaaa". Sırf 5-10 dk fazla uyumak için lavaboya bile gitmediğim, bol bol ayakta sallarken uyuya kaldığım ve dolayısı ile tutulduğum bir gece oldu. Dayıyacam anasonu bigün ona; yatacak öğlene kadar!!

Kocacımın canı krep istedi bugün. Mutfak dünden dandini çünkü "uyku özürlü" oğlum bolca yat kalk yaptığı için ve sese daha çok kalkacağı için toparlayamadım. Öğlene ek yemek yapmalı; bakıcı teyze de geldiği için yetmiyor yiyecekler. İlerde daha kalabalık bir aile olunca elimiz iyice bol pişirmeye alışacak dimi :)??? Bi de bugün aryammın dediği o 20 dakkalık sporu denemek, evi silip süpürmek istiyorum. Bi de tart yapılacak. Ah ne güzelllll. Okulun açılmasını dört gözle bekliyorum. Hiç değilse orda sevdiğim birşey yaptığım için dinlenicem inşallah . Neyse gidip kocamı uyandırıyım da lavaboya gidiyim; hamak nöbetini o devralsın. Görüşürüz kızlarrrrrrrrr :)

otagtepeye bizimde ilk gidisimizdi i.. cinde tesis yokmus zira aç gittik orda yeriz diye.. otagtepe cafeyi gördüm ben eşimin arkadaslari pahali bir yer demis.. sadece cay, kahve için girilebilir ama yemek yiyecegimiz icin girmedik açıkçası.. bayramoglu donercisi var ordan yedik ama o ne kalabalik yahu. gerçi doneride güzeldi.. biz paket yaptirmak zorunda kaldik.
Hidiv kasrina gittik .. cemile sultan korusu mu orayi listeye alayım
küçük camlicaya gitmistik ama uzun zaman oluyor tekrar gidilmeli..

canım Allah sana sabır güç kuvvet versin uykusuzluk kötü. .

gunaydın !!!
dun gecısı okucam dıye gec yattım gercı hepsını bıtıremedım simdi gözumden uyku akıyo
keklerın dıbıne vurmusunuz ıyı oluyor tarıfler paylasmamız yenı tatlar ogrenıyoruz

hosbulduk arkadslarım!! puruzler yokmuydu tabı vardı ama takmıyorum yaşasın tatilDD

bebişi hasta olanlar olmus hepsin gcmiş olsun..Allahım saglık sıhhat versın ..

bugun pazara gıdılecek evde hıc bsey yok, utu var ,tozlar var varda var...

gecmıse bırz daha bakayım opuldunuz canlar !!!

günaydın hatunlaaar!!!
ay bugün tart günü müüüüü?

dun biz otagtepe ye gittik canım sirada mihrabat korusu var oda baska haftasonuna artık bugün evdeyiz.. yakacikta siz nerelere gidiyorsunuz gezme listeme ekleyeyim

otağtepe çok özel bi yer. ve bileni de az, o bakımdan daha güzel..
otağtepede güzelcehisar restaurant var. istanbulda görebileceğiniz en harika manzaralardan birine sahip.

daha fazlası için: Güzelce Hisar
biraz ciks bi yer, yani pahalı. açık büfe kahvaltısı gayet zengin.
yemekleri ahım şahım değil ve bence pahalı olduğu için kahvaltıya gidilebilir .
bu arada en son gittiğimde fenerbahçeli futbolcular vardı

kadıköy-modayı gezdiniz mi peki?
iskelede oturmak gayet keyifli. Tarihi Moda Vapur İskelesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
şurası da harika waffles yapıyor Kemal Usta Waffles - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan
veee moda çay bahçesi.. en son iki yıl önce gitmiştim. özledim beeah! Moda Çay Bahçesi - Kadıköy Foto Galeri | Feşmekan

ne boğazı büyük hatunlarsınız yaa
seninki küçük mü kııız?!

Onun asil derdi acik olacak biraz ama korunmak istemiyo artik en az 3 en fazla Allah kac verirse diyo ben de 2den fazla istemiyorum tatilde baya tartisrik bu kobuda nasil orta yolu bulucaz bilmiyorum
koyun can-kasap et derdi işte..
bildiğim 1 aylık-3 aylık doğum kontrol iğneleri var. koruyuculuğu çok yüksek, ancak emzirirken olmuyor heralde.

senin yaşın daha küçük. sen istemediğin sürece olmaz.
sonuçta bi tane bebeğiniz var yani.
oturup sakin konuşun. ben de yasire kardeş istiyorum ama onun ilgiye en ihtiyacı olduğu dönemde değil falan de.
hep kararlı ol, o da vazgeçecektir. en azından birkaç sene sonraya kadar.

:))) pazartesi tart günüüüü

yok mascarponeli ,yok dolapta 1 saat beklet, uzun iş !
o tarif gelmez bana pembiş
su koyverme kııız!
o tarifi yapmıyoruz bile.

ne çocuklar ne kocalar ne de kaynanalar
pazar günü topiğin canlı olmasına sebep tek konu: midemizzzzz
can, boğazdan gelir demişler

Hangi tarif kız??? En son
Hepleziz.com bunu yapcaz dedik ya. Aşık mısın beaaaaaa :)))??!!!!
evet, bence aşık
Baydı beni bu "acaba hamile miyim" telaşınız haaaaaaa??? Adam gibi korunun adamın asabını bozmayın uleynnnnnnn
hmm, aynı şüpheyi sen yaşa da görürüm ben seni
busmai, sen ikinciyi istiyorsun, olursa canına con con olur, o yüzden böyle yorum yapmak kolaaay

ilk deneyim geldi bile
ellerine sağlık. biz de birazdan ayşecikle çıkıcaz marekte gidicez malzeme almaya

hadi bakalım, sen niyetlenmişsin zaten.
Rabbim de gönlüne göre verir, bu da uslu olur inş
ay birkaç hafta sonra cinsiyet de belli oluuuuur

zaten çocuk olunca, canından çok seviyorsun.
o nasıl olur, yapabilir miyim dediğin zamanlar hiç yaşanmamış gibi oluyor.

hatuna bakın ya, el kadar iki bebeyle cheesecake yapmış
ellerine sağlık bacım, afiyet bal şeker olsun

Herşey güzel olacak ozaman :)
Kesinlikle kızın uslu bence de. Zaten çok ara vermeden çocuk yapabilen insanların kesinlikle bebekleri iyi uyuyo bence (bilmem anlatabildim mi? )
e doğru tespit.
bak sana, yakın zamanda 2. yi düşünüyor musun mesela?

Dedim sana güzel olacak diyeeee :) afiyet bal olsun. Ben bu tarifi bulana kadar kaç cheesecake yaptım ah şu mutfak hayatımda :)))
valla, biz de hazır tarife konduk di mi?

bi kaçak daha topiğe döndüüü..
oğluşa maşallah. şimdiden bağımsızlığını ilan etmiş
herşey yolundaymış madem sevindim.
bu kadar uzun süre girmeyince merak ediyoruz yaniiiii

heyoo
hani tart yapacaktın kıız?!

hakkaten öyle

yap da yarın yap.. daha çok tecrübe okumuş olursun yarına

uleyyn efe! 1,5 yaşına yaklaştın. annen hala tuvalete sıkışarak gidiyo
sen az daha büyü, totoya şaplağı yiyeceksin. bu günlerin acısı çıkar oluuuuuum

Ben kazara hamileliklere inanmıyorum valla. Ciddi bi kaza(!) olması lazım :)

İnan çok bunaldım nfk. Bi de bende kendini koyverme huyu yoktur. Mesela şuan bakıcı geldi; kim olsa gider yatar dünkü gibi bi geceden sonra. Ama ben dinden planladım ya sil süpür ve tart olayını; imkansız uyuyamam. Şimdi çayımı içiyim de başlarım birazdan inşallah....

Bu arada geçen gün canım deli gibi tart istiyodu bugün hiçbişi istemiyo :)

Hazır tarife konmak candır boşver biz de kıbrıs tatlısı ve elmalı ıslak keke konduk

günaydın güzel annişler :)

Sana da günaydın canım.

gezcinci ruhu gordum bacim sende mekanlar süper .. hepsini kaydettim. kadıköy bi kere gittim ama çarşısına bu moda tarafina gitmedim . kardesim iyi bilir oraları gideyim onunla
dun esim evdeydi canım onun sayesinde yaptim bende chescace

İlginççççççççç benim kalıpların tefaldi. Bu nasıl olur bilmem şimdi ama bi sıkıntı yaşamadım hiç.... Borcamda kıtır olmuyomuş gibi geliyo bana :)
Evet borcamda pek kıtır olmuyor. Dün tahinli keki yaptım nfk'nin. Kalıp hala yıkanmayı bekliyor.

Çingene karısının lafı iyiymiş:)
Aceleye mahal yok, eylüle kadar süren var:))

Wuhuuuu iş makinaları teması. Bakarım netten ben de
Tamam canım:)

Eki Görüntüle 785633
ben bunun pastalarini cok beğeniyorum büyük kizima bende düşünüyorum gerci fiatlari bilmiyorum
Güzel gözüküyorlar, gerçi pastaya karar vermedim. Şeker hamurlu olmasın diyorum.

Eki Görüntüle 785638
bunuda kurabiyelerden ekledim konsepti degistirebilirsin

Teşekkür ederim canım, çok hoş şeyler bulmuşsun.
Bunu açamadım, tabletten sanırım:/ pc'den bakacağım inş.

seker hamurlu pastalar görüntü olarak güzel tad olarak neyazikki kötü oluyorlar kardesim mutlu dükkan diye bir yerden yaptırdı okadar parada verdi ama çokta begenmedik.. kizimin 1 yas pastasida seker hamurluydu ondan sonra hic yaptirmadim zaten ama kızda istiyor bakalım. marta daha çok ozamana kadar çok fikir degisir bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…