pembis labne peyniri 2 paket yazmis kucuk paketler degilmi 200 gr.
birde siz hangi kalibi kullaniyorsunuz bunu yapmak icin
Borcamda yaptım ben. Ama derin yuvarlak borcamda.
tamam canim mecbur bende öyle yapayım .. eger tarif guzel olursa en yakın zamanda kelepçe kalıp almak lazım.. teskur ettim
Neyneysecim sah inn ve beraya gore burdandaha cok memnun kaldik hic degilse denizi sicak ve dalgasiz baba ogul orda eglendi bnde havuzda...
Bayanlar havuzu da oldukca buyuk gerci onceki yillarda daha bile iyi diyolar ama biz memnun kaldik bi yataklar cok kotu belim koptu resmen
Donus yolu basliyo ama bir yil daha bekliceztatil icin meger ne cok ihtiyacim varmis tatile...
Humakus hayirli olsun hamileligin benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
maşallah, pazar günü bile gayet şenlik topiğimizhızınıza yetişemiyorum
duracelli bunlar, 10 kata kadar daha uzun ömürlü, ahahahahdün akşam babamın bir akrabasının yazlığına gittik beraber, eşim de geldi. Kediler köpekler vardı Kerem onları seyretti bahçede baya oynadı. Gündüz de annemlerin yazlığında bahçedeydi. Buna rağmen aynı saatte yattı aynı saatte kalktı Allahım ne güç var çocukta ya.
valla geçenki tarifte bi ton bıdı bıdı ettiniz sizsiniz cadıııı
ahh canımm benimmmpembiş nfk tabi ki şaka yapıyorum kızlar yaa, bende olsa hemen veririm tarifi
ama annemden almam lazım:)
valla zaten uzun tatil kimseye gelmez bacım.selamlar herkese... tatili! erken kesip geri döndükçok kolay yolculuklar ama çok zor günler geçti...2 bebekle uzun tatil birdaha asla...şimdi zor bir hafta onları bekliyor...bu gün itibariyle sallamıyorum kendileri uyuyacaklar....tavsiyeniz varmı?. uyuyana kadar yanlarında göz göze gelmeden beklemeyi düşünüyorum....pembiş oğlana geçmiş olsun...sünnet yaptırmışmıydınız?
biz de sayende tecrübe etmiş oldukKızlar susamlı kurabiyeyi yaptım hiç de aman aman birşey değil, değmez yapmaya.
su çiçeği aşısı olanlar da su çiçeği geçiriyormuş amaaan bıktım şu aşı işlerinden
neeeext!söylediğin iyi oldu hazır eşim evdeyken bende deneyecektimgelsin baska tarifler
inanmoooorumBi yararım dokunduysa ne mutlu bana:) göreve bayram sonu başladım ancak ayın sonuna kadar yıllık izine ayrıldım. Allah hayırlısı ile oturmayı nasip ederse ev aldık onun teslim edilmesini bekliyoruz. Şimdi de izmirde kayınvalidelerde kalıyoruz. Bu arada 13 haftalık hamileyim:)) senin bi ara hamile olabilme ihtimalin oldugu haftalarda ben hamileydim işte, ama ben istiyodum ikisini de peşi sıra büyütmeyi. Zaten yaş geçiyor üçüncüyüde 35 inden önce doğururum inşallah.
Sevgiler..
ilahi yaaa2 dakika içinde vazgeçtim , kek mek götüremem kimseye Kerem uyudu ben de yatıcam şimdi hahhha:)
bakın, birbirimizin bebeklerini nasıl iyi tanıyoruz yaaNfk cım, senin kızın hayatta öyle yapmazdı. Dişi iyice sıkıştırıyor onu bence.
Bu arada sıcak simit ve ekmek, oh mis
ben debu tarife bi öncekine göre biraz daha ısındım:)
anacım sen nerden bulursun böyle entel dantel tarifleri
hatunun tarifi verirken kullandığı ifadeler bile entel,hamura masaj yapılır mı yav ilk defa duydum,biz anadoluda yoğururuz genelde
anam ne donanımlı bir topikiz biz doktorumuz bıle varmış haberım yoktu:)hoş geldin
var mısınız her hafta bi tarif deneyelim kızlar?çilekli tart iyiymiş bence yapalım
şimdi pazartesi mi yapılacak tartlar
hamdolsun önemli bi şey değilmiş.Kızlar çok şükür bişi çıkmamış idrarda. Kristalleşmedir demiş dr. Bol sıvı alsın demiş bi de.
benim oyum buna
oooo, denenecekler listesi bayağı uzunNeyneyseeeeeeeeeee. Cheesecakein bari yarısını böğürtlenli pişir. İnan bana mükemmel oluyorrrrrrrben bi de beyaz çikilatalı cheesecake denemek istiyorum bi de portakallı çikilatalı pastaaaaaaa
öyle kıvamındaki tarif. hafif buruk, şekeri yerinde bi lezzeti oluyor kremanınpembis tarifte hangi biskuviyi kullanıyorsunuz.. limonlu eksimi oluyor
kalıbın hayırlı olsun, güzel mamalarda kullanBugün dilimli kek kalıbı aldımmmmmm!!! Çok pahalı bir marka olan mehtaptan :)
evet bence de gözünü çıkarmaOlurrrrr yap bakalım :) ben beklicem yarını. Bugün zaten üç çeşit yemek yaptım oğlum evi haşat etti. Tart yaparsam nolur bilmem :)
tariflerini düzenle.Böğürtlenle süper oluyo valla. Söz konusu boğaz olunca sıralıyorum tabitariflerimi düzenlemem lazım ama ya....
balkon yok mu bacım?Oğluş canımı çıkarıyorrrrrrrrrrr. Kapı çarpınca uyandı ve sürekli mızırmızır. Benim suçum ne yaaa???? Hava okadar sıcakki dışarı da çıkamayız... Allah'ım sen sabır ver...
neeeeeeee?!!!benim esim de bu ara delirdi gundemimiz yeni bebek :////
ahahah.. doğru tespit. bence de!!!!!!!!!!!! Kocana :) sen ve oğlun pek yormuyorsunuz adamı ondan oluyor bunlar bence :) yoksa bak benim kocama; 2 yıl sonra bile düşünmüyor
Bana tatil deme bu arada. Zaten çok güzel geçmedi adet olunca bi de sonunda yol boyu kusan bir bebek ve bir hafta devam eden hastalıkla uğraşınca tatilin t sini duymak istemiyorum :))
maşallah, pazar günü bile gayet şenlik topiğimiz
nazar değmesin..
ancaaaaak, dilanaz sanırım bu haftasonuydu düğününüz. yeni evlileri bırakın artık, sen de evine topiğine döööön !
dtk, bitmedi mi taşınma işlerin? internetin mi yok yoksa? bi ses ver be, hiç mi özlemedin kız biziii
ateş, en son bayramda yazdın. o gün bugün yoksun..
duracelli bunlar, 10 kata kadar daha uzun ömürlü, ahahahah
ne diyim, haklılık payın var
ahh canımm benimmm
valla zaten uzun tatil kimseye gelmez bacım.
iki sen zaten iki bebeyle gidiyorsun, bence yetmiştir bu kadarı size..
belliki sabır bitmiş, şartel atmış. çok kararlı gördüm seni
Allah muvaffak etsin.
ben karnını doyurduktan sonra müzik açıp yatakta pışpışlıyorum.
mümkün olduğunca göz teması kurmuyorum, çünkü duygu sömürüsüne geçip mızıldamaya başlıyor.
akşam uykuları daha kolay bu bakımdan.
biz de sayende tecrübe etmiş olduk
ben de ben deeee
neeeext!
inanmoooorum
hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhhatle..
valla epey bi değişim var hayatında. iş değişti, şehir değişti, ev değişti, nüfus artıyor
ama aşkolsun, niye haberini vermiyorsun bize..
ben de hamile olunca söylemicem size, deeeermişimmm:76:
ilahi yaaa
bakın, birbirimizin bebeklerini nasıl iyi tanıyoruz yaa
evet var belliki bi sıkıntısı. keyfine, şımarıklığına yapsa zaten yer totoya şaplağı
ben de
evet, o benim de dikkatimi çekti. hamura masaj yapın :111:
tabi ya, mıhtarınız var bendeniz (bazen topiğin delisi ve çenesi düşüğü oluyorum):86:
doktorumuz var, bakınız gebe humakuş hanım.
aşçımız var, bakınız bolulu pembiş usta.
öğretmenlerimiz var, pembiş born destiny, özlemcr, arya
tecrübeli annelerimiz var, bknz elifnaz, neyneyse, dilanaz, caglasli, pamuk helva..
...
...
...
var mısınız her hafta bi tarif deneyelim kızlar?
çok alengirli ve ustalık istemeyecek şeyler seçeriz, yoksa başta ben yapamam zatii
hamdolsun önemli bi şey değilmiş.
az mı su içiyordu, yoksa daha çok mu içmesi lazımmış?
benim oyum buna
oooo, denenecekler listesi bayağı uzun
öyle kıvamındaki tarif. hafif buruk, şekeri yerinde bi lezzeti oluyor kremanın
kalıbın hayırlı olsun, güzel mamalarda kullan
evet bence de gözünü çıkarma
tariflerini düzenle.
düzenle bana da ver
şey yani..
hmm..
bana da verir misin diiiicektim
balkon yok mu bacım?
az hava alır, etrafa bakar.
neeeeeeee?!!!
valla rahat adam senin kocan?
senin yaşın daha çok genç.
yasir çok küçük. zaten zor bi bebeklik geçirdiniz.. ya da belliki sadece sen geçirmişsin
yasir az büyüsün. sen çalış birkaç sene..
yani kocana hiiiç pas verme bacım.. bence 3-5 sene sonra düşünün.
ahahah.. doğru tespit. bence de
ki senin eşin senin 10da 1in kadar bile bakmıyor efeye. buna rağmen nasıl korkmuş gözü..
şekerim, temmuz topiğide biz üyeler topikte performans etkilenmesin diye nöbetleşe gidiyoruz tatile.
bakın, pembiş gitti döndü, arya gitti, o geldi, born gitti. inş sıra bizde
eşim izin almış önümüzdeki hafta için. 30 ağustosla da birleştirdi, bakalım nereye gitcezz
efe cozutmuş :100:Balkonda insan evladı gibi durmuyor ki!! Çöpe saldırıyor, sandalyeyi düşürüyor hiç olmadı katlanır camları açıp aradaki süngerleri yemeye çalışıyor!!!
maşallah, pazar günü bile gayet şenlik topiğimiz
nazar değmesin..
ancaaaaak, dilanaz sanırım bu haftasonuydu düğününüz. yeni evlileri bırakın artık, sen de evine topiğine döööön !
dtk, bitmedi mi taşınma işlerin? internetin mi yok yoksa? bi ses ver be, hiç mi özlemedin kız biziii
ateş, en son bayramda yazdın. o gün bugün yoksun..
duracelli bunlar, 10 kata kadar daha uzun ömürlü, ahahahah
ne diyim, haklılık payın var
ahh canımm benimmm
valla zaten uzun tatil kimseye gelmez bacım.
iki sen zaten iki bebeyle gidiyorsun, bence yetmiştir bu kadarı size..
belliki sabır bitmiş, şartel atmış. çok kararlı gördüm seni
Allah muvaffak etsin.
ben karnını doyurduktan sonra müzik açıp yatakta pışpışlıyorum.
mümkün olduğunca göz teması kurmuyorum, çünkü duygu sömürüsüne geçip mızıldamaya başlıyor.
akşam uykuları daha kolay bu bakımdan.
biz de sayende tecrübe etmiş olduk
ben de ben deeee
neeeext!
inanmoooorum
hayırlı olsun, Rabbim tamamına erdirsin inş. sağlıkla sıhhatle..
valla epey bi değişim var hayatında. iş değişti, şehir değişti, ev değişti, nüfus artıyor
ama aşkolsun, niye haberini vermiyorsun bize..
ben de hamile olunca söylemicem size, deeeermişimmm:76:
ilahi yaaa
bakın, birbirimizin bebeklerini nasıl iyi tanıyoruz yaa
evet var belliki bi sıkıntısı. keyfine, şımarıklığına yapsa zaten yer totoya şaplağı
ben de
evet, o benim de dikkatimi çekti. hamura masaj yapın :111:
tabi ya, mıhtarınız var bendeniz (bazen topiğin delisi ve çenesi düşüğü oluyorum):86:
doktorumuz var, bakınız gebe humakuş hanım.
aşçımız var, bakınız bolulu pembiş usta.
öğretmenlerimiz var, pembiş born destiny, özlemcr, arya
tecrübeli annelerimiz var, bknz elifnaz, neyneyse, dilanaz, caglasli, pamuk helva..
...
...
...
var mısınız her hafta bi tarif deneyelim kızlar?
çok alengirli ve ustalık istemeyecek şeyler seçeriz, yoksa başta ben yapamam zatii
hamdolsun önemli bi şey değilmiş.
az mı su içiyordu, yoksa daha çok mu içmesi lazımmış?
benim oyum buna
oooo, denenecekler listesi bayağı uzun
öyle kıvamındaki tarif. hafif buruk, şekeri yerinde bi lezzeti oluyor kremanın
kalıbın hayırlı olsun, güzel mamalarda kullan
evet bence de gözünü çıkarma
tariflerini düzenle.
düzenle bana da ver
şey yani..
hmm..
bana da verir misin diiiicektim
balkon yok mu bacım?
az hava alır, etrafa bakar.
valla bugün istanbul da çok sıcak.
evi süpüreyim diye giriştim, salondan sonra kesildim. gerisini sağolsun eşim halletti.
güneş az daha geçsin, eşime söylicem çıkarsın bizi yakacık tarafına mesela
tabi önce şu illet ütüleri halletmem naaaaazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?