Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

eneeeeem!! bu neeeee?!

neli bu bacım? kıymalı yakışır heralde..
dönüşte hemen yapmak istiyorum.
var mısınız?

Mini fırına büyük gelir bu hamur bence de. Benimki midi fırın kadar bi tepsi. Valla süper bi yolluk olur :)

Becerirsin sen canım , benim kendim konusunda şüphelerim var yalnız
Maydonozlu şehriye çorbası iyi fikir sağolasın
Evet o minik elbiseler ne kadar şirin gerçekten amcası güzel seçim yapmış, hem işe yarar da , sağlıkla giyinsin inşaallah

eneeeeem!! bu neeeee?!
Eki Görüntüle 788045

neli bu bacım? kıymalı yakışır heralde..
dönüşte hemen yapmak istiyorum.
var mısınız?

Mini fırına büyük gelir bu hamur bence de. Benimki midi fırın kadar bi tepsi. Valla süper bi yolluk olur :)

Ayy şimdi bayılıcim ne güzel bir görüntü sanat eseri gibi maşaallah
Evet benim tepsi, sizin tepside kalan börek büyüklüğü kadardır ancak
Hamuru 4parçaya ayırıp iki tepsi yapayım ben o zaman

Nfk ; elinde oklavayla seni kovalayan enişteyi hayal ettim de bi an haber ver merdanemle yardım kuvveti olarak geliyim ben de

amiiiin.. yaparık bacım, yaparııııık!:130:

pembiş anasının karnında mı başladı yemek yapmaya?
sahi ne zaman başladın kııız?

Pembiş sahalarda menün güzelmiş, afiyet olmuştur inşallah.

Ben o efe ye bir el atacağım da dur bakalım ilk fırsatta:))
Efe'nin iğneci teyzesi gibi oldu:))

Nfk topikte bi biz varız zaten; sen de beni bırakıp gidiyosunnnn

2 gibi gidicem komşuya. Efeyi teyzesi ile bırakıcam. Bebek görmeye çocukla gidilmez!! :) anam ne miniciktir o :)
Bence de bebek görmeye çocukla gidilmez!

Kız çocuklarının zırlamayı ve tutturmayı tercih ettikleri bir gerçek. Bu daha bebekliklerinden başlıyor. Ağlayarak istediklerini yaptırmalarına izin vermeyin. İlgisini başka yöne çekme gibi taktikler kullanın.

Büyüdükçe manipülasyon yetenekleri gelişiyor. Anneyi babayı muhakkak denerler. Ağlarsan istediğini yaparım durumundan kaçınmalı. Kızları fazla prensesleştirme eğilimi var ki o da yanlış.
Senin yöntemlerin gayet iyi.. Zamanla bu huyunu bırakır canım, senden yüz bulamayınca:))

En zoru kötü komşu. Annemin eski evindeki, benim de bekarken yaşadığım ev, üst komşusundada aynı durum vardı. Bizimkiler taşındığında kadın hala yaptırmamıştı. Biz artık banyo başımıza çökecek diyorduk, Allah esirgesin. Hasedi bol bir kadındı, inat olsun diye yaptırmıyordu.

İlahi nfk
Suzaaan ha

Ağlasa da babasını uğurlasın. Öyle öyle alışıyorlar.

Hadi hayırlısı, böylece ev sahibi olursunuz inşallah.

Oğlumda 2 yaşı yaşamadım. Hiç öyle şeyler başıma gelmedi. 4 yaşı zordu, 5 de orta halli. Bu aralar bana vuruyor, öf anne diyor ve sözümü dinlemiyor. Biraz sıkıntılıyız yani..
Yalnız şunu belirteyim çok uslu ve sakin bir çocuktur. Kreşe başlayana kadar 4 4 lüktü. Bütün kötü huyları ağlamayı, bağırmayı, vurmayı kreşde öğrendi. Ben burda ağladıklarında istediklerini yapmayın yazıyorum ama gönderiyorsunuz bir kreşe hem de iyi bir kreşe.. çocuk bakıyor hep bu ağlaanların istediği oluyor, onlar kucakta geziyor.. vuranların vurduğu yanına kar..yazık ki Türkiye'de kreşler velilerle bu anlamda karşı karşıya gelmek istemiyorlar.
Süper fikir pembişim ya.. Ben poşetleri işe dönmesi gereken bir arkadaşa verdim, pompa ile beraber..

Yatak odasına kaçtım, kapıyı kapattım, yayılıp size yazıyorum :) teyze yarım saate gidecek zaten oğluş bana kalacak hiç değilse şuncacık zamanı yatay konumda değerlendireyim :)
En güzeli:))

Kkdan börek yarışması ile ilgili bilgi ve link geldi. Yine o ona fotoda yardım ediyo bu buna bilmem nede..... Anılarım canlandı ve hugodaki çocuğa bağlandım hahaha
:))))))
Süper süper. İnşallah çok güzel geçer her şey. Regl de gecikir inşallah.

Kesinlikle..

Bantlı telefon ha:)))

torunları da düşündük:)

Senin kızın erkek versiyonu da bizde.. Kafa çok yoruluyor büyüdüklerinde..

Busmai koala dedim de aklıma geldi. Facede hoş bi karikatür gördüm. İki koala ağaçtalar,
Çocuk koala: baba biz niye bu kadar tembeliz??
Baba koala: sonra anlatırım.

:))
İlahi:))) çok iyiymiş

Ay sabahtan beri dilimdeki şarkı:
İki ekmek aldım eve gidiyorummmmm!!!

Hahhaha sağol nfk :)
Evet hep beraber biiiy gii:)

Sağolasın cnm evet gündüz de yeniden ateşi çıkınca mecbur ilaca başladık ve şimdi daha rahat uyuyor şükür , inşaAllah gece de rahat uyur zira 4 gecedir nerdeyse hiç uyumadım
Aa geçmiş olsun. Ben de iyileşmiştir inşallah diye düşünüyordum..

:13: çak panpa .. bizdede durum aynı suan hala zir zir konusuyor .. yinede fuziksel yorgunluk olmuyor tabi dsha cok beyinsel
:)))
Valla büyüklerde aynı sorunlardan muzdaribiz.. Anlatır anlatır bir de ya anne dinlemiyorsun Der, bir daha
Çok geçmiş olsun. Lütfen kendini suçlama. Olacak olan evde de olur.
Anlat bakalım tatil nasıldı?

ayşecikle dışarı çıkıyoruz biz..
dönene kadar sabah tayfası günaydın demiş olsun piliiis
Kardeşim erkek..

Bizim beyefendi de kendi seçer. Yaz günü uzun kollu ve kışlık pantolon gibi kreasyonları var. En sevmediğim tshirt ü en sevmediğim şortla kombinleme başarısı ise yorumsuz:)

Y canım nfkcım tekrar teşekkür ederim foto yüklemesi için :) <3
töbeeee!!! sen elcağızlarınla böööörek açıyosun da
benim yaptığım, seninkinin yanında iş mi yafuuuu?

Miktarı azaltmalısın canımcım.
evet ya azaltmalı ya da iki tepside yapmalı:44:

Nfk ; elinde oklavayla seni kovalayan enişteyi hayal ettim de bi an haber ver merdanemle yardım kuvveti olarak geliyim ben de
kime yardıma kıııız?
beni pataklamaya mı gelicen sen deeee?

Yok kız olur mu hiç, biz aynı saftayız
Eşler bu hanımlar bize kilo aldırmaya kastetti diyerek oklavayla biz de onlara mardaneyle
Bi ara şikayet ediyordu bizim bey beni , ona kilo aldırıyormuşum, sanki zorla ağzına koyuyoruz yemekleri , yeme sen de kardeşim aa

bacım, bu nasıl bi alıntı? başım döndüüü:111:
ben de ona uğraşıyorum işte. ağlamayı istediğini yaptırma aracı yapmasın. inş zamanla azalır bu.
ben de uğurlasın istiyorum, ama babasının gönlü dayanmıyor muşmuuuuş

o ne kadar kötü bi şey yaa?! çocuğun fıtratında yok, yetiştirmede öyle bi şey yok.
okula gidiyor, onca sene yaptığın her şey boşa mı gidiyor?

inş bacım innnnşaallah

aynen, canavar gibi cihazım var. ama eşimin bantlı telefonunu kullanıyorum

eee, anne olunca torunları da düşünmeye başlıyor kadın

aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor
öğrenci mi kardeşin? benim 20 yaşında bi erkek kardeşim var üniversitede.
ona doğumgününde hediye değil de parasını versem, ellerimi öper

Sizler de aynı şeyleri yazınca sevindim bi an ya hu, bir tek bizim kız böyle zanneder olmuştum artık, okul açılınca çıksa bu özgür kız modundan iyi olacak zira rezil olmak var işin ucunda
Öf okuldan öğrenilen olumsuz davranışlar konusunda haklısın , bizim bir de annesini çok sevdiğim bir arkadaşı böyle hırçın, annesine vurmalar, herşeyi şikayet etmeler, öfke nöbetleri; bu kız tek çocuk onun da etkisi var tabii, ben elimden geldiğince esna yanlış davranıyor öyle yapılmaz vs vs aşılamaya çalışıyorum inşaallah, şimdilik onun yaptıklarının yanlış olduğunu biliyor ve uygulamıyor ama kalıcı olarak etkilenmez bu kötü huylardan ,
Ama bir ara o arkadaşı kardeşlere kötü davranır dediği için selime çok kötü davranıyormuş, bunu da kendisi itiraf etti cadı

Sağolasın cnm evet bir ara iyi gibi olmuştu yeniden ateşleniyordu geceleri, neyse ki ilaca başladık düzeldi biraz , Allah bütün hasta çocuklara şifa versin, sizin de abi ateşlenmişti onun nesi varmış

telefonunu yaz, acil aramalara kaydedeyim o zaman

he valla. eve gelir aranır ne yemek var diye.
bizimki ilk iş mutfağa girer, ocaktaki tencere kapaklarını tek te açar.
sonra buzdolabına bakar tatlı var mı diye.. beğenirse birden keyiflenir coşar.
yemekten sonra da 'nfk artık kilo aldıracak şeyler yapma lütfeeen'

Tabii neyneysecim torunlarım beceriksiz bi nine istemez diye öğrenmek istiyorum
Kardeşine de sevdiği bi mağazadan tişört en iyisi ya da ayakkabı , ihtiyacı doğrultusunda artık..

Nfkcım izninle ben mutfağa yöneliyorum, hazır Selim uyumuşken böreğe girişmeye karar verdim birlikte de yaparız yine inşaallah

Ayy şimdi bayılıcim ne güzel bir görüntü sanat eseri gibi maşaallah
Evet benim tepsi, sizin tepside kalan börek büyüklüğü kadardır ancak
Hamuru 4parçaya ayırıp iki tepsi yapayım ben o zaman

Beğenmene sevidim canımm. Sana da kolay geldin hadi bakalım

amiiiin.. yaparık bacım, yaparııııık!:130:

pembiş anasının karnında mı başladı yemek yapmaya?
sahi ne zaman başladın kııız?

9 yıl falan oldu yahu. Ünvde bile yapmazdım :) sonra işte evlilik mecbyr bırakıyor

Neyneysecim valla alıntıda uzay oldun şok oldum. Kafam zaten bi dünya hiçbiri de aklımda kalmadı. Ama seviyom seni onu diyim dedim :)) bi de kardeşine para ver valla en güzeli o. Biz küçük kardeşime öyle yapıyoruz

Bakıcı teyzemiz tahlil sonuçları için bugün erken çıkmak istedi. 3 gibi çıkacak. Ben de bari yıkanıp paklanayım da belkim kocam bizi dışarı çıkarır. Olmadı kendime bi gexme kapısı yaparım. Du bakalım neler olacak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…