Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Yok ya hep aynı eşekten düşüyoruz:) yalnız değilsin yani:))
Aa bizimki bir ara bir arkadaşı ne dese bize karşı onu savunuyordu. X böyle dedi, o zaman böyle vs çocuğa geri afım attıramıyorduk.
Bizimkinin neydi o öyle anlamadım. Ertesi gün de gündüz ateşlendi. Şimdi iyi ama çok iştahsız.
Senin eşin de bir alem:))

Canım gel ben de öpüjem
Merakla bekliyoruz:)

börekleri yaptınız yaptınız ben de hırsımı sabah kahvaltısı ıcın sucuklu çakma paçanga böreği sararak aldım

Bu da şaheserim teşekkürler pembişhipopotam
Hamurun üst yüzeyindeki yamaları görmezden gelin lütfen

oy oy ölem ben
elıne sağlık

orda oturan arkadaşlarıma haber verdım ama emlakçıda galıba çoğu daire sahıbınden zor ya buralarda.öyle site site gezemem de ev aramak ıcın
hayırlısı olsun ev almak ıcın acelemız yok aslında,dediğim gibi banyo akıyor dıye bırden ev alma moduna gecıverdık.hayırlısı

Selamlar hanımlar
Bugün akşam sakiniz şherhalde:)
Biz yemek yedik, mutfak dandini. Ben feyzayı yatırıyorum vs

benim kardeşim de 92li. terazi burcu.
ve ona hediye olarak para versem, mutluluktan uçar..

bu arada kendisi 2 yaşındaki yeğenimi kıskanıyor annemden, ciddi ciddi kıskanıyor

Haklı tabi eğer tüm hediyeler ve ilgi yeğene ise :)

Çok çok kıtır değil sonuçta kat kat açılmadığı için ama yine de bi kıyırlık oluyo :)

Ben ortaokuldan beri kendi alarmıma kendim kalkarım. Küçük kardeşim ise on kez kaldırılmak ister. Nefret ederim sabah öyle olan insanlardan. Neyse inşallah Efe değişmez :)

Nasıl yani pide gibi anlamadımmmmmmmmmm??? :/

Annen çok ilgi gösteriyosa torunlara olabilir bişi diyemem

Pişme olayına hiç girmeyelim valla her yerimden ter aktı yani. Bizim ev de güney cephe.

Bu da şaheserim teşekkürler pembişhipopotam
Hamurun üst yüzeyindeki yamaları görmezden gelin lütfen

Bi dahakine yamasızı da olur inşallah. Ne de olsa yol için yapacaksın dimi??? Ayrıca torunlarımıza da yaparız oh ne güzel :)))

Haha oburcuklar :)

Gençler arasındaki markalar belli malum :) Swatcha falan da akabilirsin ama benim çevremde ordan saat alıp saati iflah olmayan insanlar var o yüzden soğuğum :/ optimumdaki saatçide herbişi var zaten bakarsan.

Buranın yegane alışveriş merkezine gittik :) lcw hediye çekini değerlendirmek için alışveriş yaptım oğluşuma. Bi de ebebekte baston puset baktık. Kırmızı rengi var diye almadık beğendiğimizi. Ankaraya falan giderken yada alışveriş merkezinde gezerken basit, bagajda yer kaplamayan bişi istiyoruz. Bebefixe bakıcam yarın kısmetse....

Paçanga böreği candırrrrrrr.

Valla banyo akması da öyle böyle bişi değilki. Haklısın ev aramakta. Ama kolay bulunmuyor işte. Biz de bir yıl boyunca bakmıştık anca ufaklığın kırkı çıkmaya yakın bulmuştuk. Kısmet işte... İnşallah sizin de kısmetinize güzel bi ev bulunur.

kendı alarmına kendı uyanmayan mılletı uyandıran lüzumsuz ınsan modeli bakınız:destiny
:) evarkadaşım kulaklarını cınalsın ıllallah ettıydı benden,

paçanga candı can katılıyorum aman sabahlar oluversın çabucak

ev konusunda ne kadar kasarsam okadar bulamadım ıstedıgım evı,o nedenle saldım satılık olarak yani elbet bı gun düşecek elıme bır sey bekliyorum.kıralık bakmaya karar verdım.cumaya kadar beklıcem,muhlet verdım kendı kendıme,yaptırdılar yaptırdılar,yoksa ben kendıme kıralık ev arıcam okul açılmadan

Destiny çok iyi yapmışsın zaman belirlemekle bence. Sonuçta kiracısın ve bi para veriyosun; niye öyle bi evde oturasın?? Paranla tüm evler senin

Sağol cnm , evet peynirli olduğu için ve ben hamuru dört parçaya ayırıp iki tepsiye yaptığım için ilk tepsi biraz daha ince olmuş, o yüzden pide gibi olmuştu, ama diğer tepsi öyle olmadı gayet börek formunda
Keramet tarifde vallahi, sabah ben de yapamam diye düşüyordum ama şıp diye oluverdi ve beğenildi yiyenler tarafından

Sağol canım senin de ellerine sağlık , kahvaltıda paçanga nefis olur
evet canım geç geliyor,10 buçuktan önce pek gelmez hatta 11 ı geçer bazen
senınkı de mı gec gelıyor

Değişken benimki.. Ama öyle 5-6 değil. 8-9 gibi gelir, yoğun olduğu zamanlarda da gece yarısını bulabilir.
Bizimki de en erken 9-9.30 , bu konuda da yalnız değilmişim sevindim

İnşaalah Efe değişmez canım sanmam, uykusu az fakat dakik bir oğlan o
Ben hamuru dörde böldüğüm için azıcık ince oldu ilki...ince ve peynirli olunca pideye daha çok benzettim ben ama diğeri daha kalın ve etli daha kıvamında oldu sanki... Ve dediğiniz gibi kıyma daha güzel gidiyormuş bu böreğe bizim burada baklava börek yapan bi teyze var onun peynirlisini çok seviyorum ama o ekşimikle yapıyor sanırım...
Evet yolluk olarak da yapıcam inşaallah, zaten artık yufka ile börek yapmam sanırım , bu daha leziz ve çok da zor değilmiş teşekkürler yeniden torunlara kadar da iyice profesyonelleşirim bu konularda inşaallah
Busmai bugün gelmedi pek benim de ilgimi çekti umarım iyidirler...

Herkese hayırlı geceler Allah rahatlık versin:80:

Son düzenleme:
Optimum yapacağız artık en kısa zamanda:) haftaya oğlum okula başlasın da o zaman gezerim inşallah.
Otobana yaptıkları yer size uzak kalıyordur değil mi? High way?
Bizde 2 çocuk arabası var. 2si de chicco.. Biri büyük daha çok sokakta, markette, yürüyüşde kullanıyorum. Abiyi ve marketten yüklendiğim her şeyi taşıyabiliyor, maşallah.
Bir tane de aynen senin yazdığın gibi, hafif kolay katlanan var. O hep arabada geziyor. Bagajda çok yer kaplamıyor. Chicco'nun arabalarını tavsiye ederim.
öyle 8-9 u görsem sukredecem,kendını mutlu hıssedebılırsın beterın beterı var bak:)
:)
Ya zten şikayeti bıraktım ben. Mesai saatleri belli bir eşim yok. Kabullendim mutluyum:)
Bugün busmaiciğim prk yok muydu bana mı öyle geldi????
Yoktu...
Yiyenler beğendi demek:) Afiyet olsun.

Selam kızlar bugün gelemedim
eşim şarj aletini götürmüş,nerdeyse ikindiye kadar telefonumu açamadım..
pc deki internet de çalışmyordu.
sonra biraz okudum yazılarınızı ama alel acele hazırlanıp dışarı çıktık bir arkadaşımla
benim erkek kardeşimin de doğumgünüydü bugün :) polo t-shirt aldım
neyneyse sen ne düşünüyorsun,ben henüz kardeşime vermedim görüşemedik
güzel bi pasta da mı alsam,benimki de başak burcu haliyle:)

sağol canım
ellerine sağlık bir de börek açmışsın maşallah çok nefis görünüyor
çocukların okula başlamasından ben de korkuyorum
bizim yerimizi öğretmenleri alıyor
Bugün busmaiciğim pek yok muydu bana mı öyle geldi????
var mıydım yok muydum bi karar ver
sağol canım eksikliğimi duymuşsun
topiği börekçi de yapmışsın
maşallah ustamıza ben de deniycem,hayatımda hiç hamur açmadım poğaça bile yapamadım
haahhhaaa çok güldüm son cümleye
ben bu yıl kiyafetten yirttim formaları varmış okulun bide eşofman takımı verecekler hergün farklı kıyafet zor oluyor . bide yikiyorsun utuluyorsun ben bunu giymeyecegim diyor ya iste ozaman salterler atıyor bende
üff gerçekten şu serbest kıyafet işi berbat birşey ya
çorbayla pilavı yapana kadar kavruldum ocağın başında yaaaa
ayşeciği aldım salona koştum.. bi de limonata yapıcam az ferahlayayım da öle
yaptın mı limonatayı
gerçekten hava çok sıcak ne olacak böyle ya
ikindide çıkabiliyorum evden ancak,hapsolduk resmen
benim kardeşim de 92li. terazi burcu.
ve ona hediye olarak para versem, mutluluktan uçar..

bu arada kendisi 2 yaşındaki yeğenimi kıskanıyor annemden, ciddi ciddi kıskanıyor
yok artık!
Kardeşim 91'li canım. Para vermem pek hoş olmaz:) bir başak burcu o.. Yeğenlerinin doğum günlerine çok özenir. Benim de ona aynı özeni göstermem lazım:)
benimki de 92 li! başak ve erkek!
normalde ankarada okuyor tatilde burda şimdi
dediğim gibi polo t shirt aldım 49.90 dı rengi çok tatlı geldi mavi ile mor arası bir renk

Hoşgeldin canım:)
Demek sizde de var bir başak:)
Burda ilginç bir ortak noktalar durumu var zaten, özellikle bir araya gelmişiz sanki..
Bence tshirt çok iyi bir seçim olmuş. Bizimki de sade giyinir ama canlı diyebileceğim tonları sever. Kırmızı, pembe gibi değil de mavinin hoş bir tonu mesela.. Dolabına bir ara bakayım da olmayan bir renk alayım, değişiklik olsun.
Kardeşinin doğum günü de kutlu olsun. Bence onun damak tadına uygun bir pasta al, memnun olacaktır. Ah bu başaklar:)

değil mi ya,
herkesin zincirleme olarak birbiriyle ortak noktaları çıkıyor, töbe yarabbim:)

şu çikolata buketlerine baktım çok uçuk fiyatlar, kendim çikolatalardan bi buket yapsam daha iyi olur

pastaya bakacağım
haklısın başaklık konusunda,
keremin doğumgünü için "abla şöyle yapalım, böyle yapalım"; benden çok özeniyordu
kendi için de özenilmesinden hoşlanacaktır.
erkek deyip kenara atmamak lazım:)

Kızlarr!! kızım kusuyor, ilk bu, gece 12 buçuktan beri 3 kez kustu, şimdi uyuyor. Acile gitmek mantıksız gelmişti nöbette çocuk dr u yok diye. Ama sonradan aklıma geldi çocuk hastanesinin aciline gitmek. Şimdi uykuya geçti şükür, bekliyorum bir kez daha olursa gideriz. Sebebi ne olabilir acaba? Bugün zaten iştahsızdı. Annemdeyiz bir kaç gündür, buraya geldiğimizden beri iştahsızdı. Bu gece de böyle. Niye böyle oldu ki, ayrıca da niye burdaaaaaa ya?
Eşim şehir dışında, arkadaşlarıyla. Allahtan araba bende. Haber versem mi ki? Panik olmasın diye de kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…