Fiyatı da indirimli çok iyiymiş kaçırmayın bence de..
Evet yaşasın kk kardeşliği
Ben de meraktayım inşaallah düzelmiş evine gitmiştir Aryacık
Perşembe neeneye gidiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam
sağol canımmm
neyneysecim de bi poğaça tarifi vermişti ama cesaret edemedim henüz denemeye.
evet morcivert t-shirt aldım ve bir de kardeşimin küçüklük resmini pastaya çıkarttırma fikri geldi aklıma; bugün kutliycaz inşallah:)
altına da "büyüme! " mı yazdırsamne yazdırsam
çok geçmiş olsun ,benim eşim olsa bilmek isterdi senin eşin nasıl biri bilmiyorum ama bence söylememek daha mantıklı,keyfi kaçmasın oralarda
kesin neneye gittiler
evlendirsek de bizim tahtımızı kimse alamaz kız:) yani ben öyle umuyorum
hani öğretmen ne derse doğrudur, öğretmen herşeyi bilir moduna giriliyor ya ona gıcık olurum kesin okula başlayınca. kova yım neticede "ben bilirim"lik var bizde
Aaaaa olabilir...
Pastaya yazı olayı süperrrrrrrr bence kesin yap
Destiny çok iyi yapmışsın zaman belirlemekle bence. Sonuçta kiracısın ve bi para veriyosun; niye öyle bi evde oturasın?? Paranla tüm evler senin
Optimum yapacağız artık en kısa zamanda:) haftaya oğlum okula başlasın da o zaman gezerim inşallah.
Otobana yaptıkları yer size uzak kalıyordur değil mi? High way?
Bizde 2 çocuk arabası var. 2si de chicco.. Biri büyük daha çok sokakta, markette, yürüyüşde kullanıyorum. Abiyi ve marketten yüklendiğim her şeyi taşıyabiliyor, maşallah.
Bir tane de aynen senin yazdığın gibi, hafif kolay katlanan var. O hep arabada geziyor. Bagajda çok yer kaplamıyor. Chicco'nun arabalarını tavsiye ederim.
:)
Ya zten şikayeti bıraktım ben. Mesai saatleri belli bir eşim yok. Kabullendim mutluyum:)
Yoktu...
Yiyenler beğendi demek:) Afiyet olsun.
ben de başak burcuyum arkadaşlar,lanet bı burçtur,dunyanın en zor mutlu olan ınsanlarının burcu:)Hoşgeldin canım:)
Demek sizde de var bir başak:)
Burda ilginç bir ortak noktalar durumu var zaten, özellikle bir araya gelmişiz sanki..
Bence tshirt çok iyi bir seçim olmuş. Bizimki de sade giyinir ama canlı diyebileceğim tonları sever. Kırmızı, pembe gibi değil de mavinin hoş bir tonu mesela.. Dolabına bir ara bakayım da olmayan bir renk alayım, değişiklik olsun.
Kardeşinin doğum günü de kutlu olsun. Bence onun damak tadına uygun bir pasta al, memnun olacaktır. Ah bu başaklar:)
Hala hastanedeyiz yaaçişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.
Pamuk helvacım bi de peynirli güzel bi poğaça tarifim var. Onu da açıyosun büyükçe ve öyle kapatıp fırınlıyorsun. Pişince de kesiyosun iki parmak kalınlığında. İnşallah yaparsam onun da tarifini vericem size
günaydın canımGünaydınlar herkeseeeeeee :)
valiz topluyodur oNfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
ne yazdırabilirim başka fikrin var mı
ne yazdırabilirim başka fikrin var mı
facebookta candy crush oynayan var mı ya deli oldum 2 haftadır bı sevıyeyı gecemedım,yenılen pehlıvan gurese doymaz hesabı pes etmıyorum
bugun yıne armutlu kekten yapacağım kocamdan en sonunda ültimatom geldi.
Ay bende öyle fikirler hiç yokkkkben anca oğlumun ağzından ona buna mektup yazıyorum :))
Telefonda oynuyodum paralıya dönünce kaldı :)
Evde dört tane tatsız armut var; yarın ben de armutlu yapcam inşallah.
Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Hahha çatlak mısın kızım :)evet haklısın para peşin kırmızı meşin:)
he hee ben dıyom zzaten mıllete ben evlı dullardanım:)
ben de başak burcuyum arkadaşlar,lanet bı burçtur,dunyanın en zor mutlu olan ınsanlarının burcu:)
geçmiş olsun canım telaşlanma bence önemlı bır sey değildir
o çiş yapma poşeti benı de deli etmişti bilirim
ver pembişim ve tarıfı:)
günaydın canım
valiz topluyodur o
"büyüde ebenınkını gör" falan yazdır,ya da" bozar mı sandın acılar" falan bi kamyonun arkasında gördüydüm bu yazıyı cok gulduydum
Ay bende öyle fikirler hiç yokkkkben anca oğlumun ağzından ona buna mektup yazıyorum :))
Telefonda oynuyodum paralıya dönünce kaldı :)
Evde dört tane tatsız armut var; yarın ben de armutlu yapcam inşallah.
Çikolata buketi aklıma gelmemişti, fiyatları nasılmış bakayım. Aklıma düşürdün:)değil mi ya,
herkesin zincirleme olarak birbiriyle ortak noktaları çıkıyor, töbe yarabbim:)
şu çikolata buketlerine baktım çok uçuk fiyatlar, kendim çikolatalardan bi buket yapsam daha iyi olur
pastaya bakacağım
haklısın başaklık konusunda,
keremin doğumgünü için "abla şöyle yapalım, böyle yapalım"; benden çok özeniyordu
kendi için de özenilmesinden hoşlanacaktır.
erkek deyip kenara atmamak lazım:)
Çok geçmiş olsun canım..kusması çok teaşlandırmış seni.. İnşallah düzelir çabucak..Kızlarr!! kızım kusuyor, ilk bu, gece 12 buçuktan beri 3 kez kustu, şimdi uyuyor. Acile gitmek mantıksız gelmişti nöbette çocuk dr u yok diye. Ama sonradan aklıma geldi çocuk hastanesinin aciline gitmek. Şimdi uykuya geçti şükür, bekliyorum bir kez daha olursa gideriz. Sebebi ne olabilir acaba? Bugün zaten iştahsızdı. Annemdeyiz bir kaç gündür, buraya geldiğimizden beri iştahsızdı. Bu gece de böyle. Niye böyle oldu ki, ayrıca da niye burdaaaaaa ya?
Eşim şehir dışında, arkadaşlarıyla. Allahtan araba bende. Haber versem mi ki? Panik olmasın diye de kararsızım.
Maalesef öyle, kız çocuğundan idrar örneği almak zor.Hala hastanedeyiz yaaçişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.
İshal ve kusma, su kaybettirir. Su vermeye çalış, alırsa tabi.2. Çiş vakası.... Bir sonraki çişi bekliyorum ümitle. İshal olmuş birde....
Ya avm deyince Bolu içinde bir yer gibi düşündüm. Biz istanbula giderken uğramıştık, güzel bir yerdi. Güzel bir mescidi de var.Neyneysecim highwaye gittik zaten burda başka avm yok :) iyiki açmışlar orayı da valla :)
Chicconun baston pusetleri ilginçtirki katlanınca bizim araba kadar nerdeyse :/ yada ebebekte okadar model vardı. Mac laren diye bi marka baktık 500den 300e düşmüş. Tekerlekleri de küçük. Olmazsa sadece avm için falan alıyoruz ya baby hope falan bakıyım diyorum. Dediğim gibi bebefixe bakıcam inşallah.
Bu arada böreği dene bak. Hem açma börek hem valla zor değil :)
Oy oy kuzu:/Çocuğumun ne kıymetli çişi varmış arkadaş!!!!
Enfeksiyon durumu sanırım..Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Bizimki de biniyor tabi, koca oğlan. Araba garç gurç ediyor ama taşıyor, maşallah:)) az mı ya 5 yaşında çocuk. Ya bir de kardeşi olmadan çok uzun mesafeleri yürüyebilen, gık demeyen bir çocuktu. Şimdi nasıl? 2 adım gidiyor: "yoruldumm"Aa sizin abi de mi bebek arabasına binmek istiyobizimki özellikle yeni bi araba aldırdı pembe, koca kız biniyor
Sağolasın evet beğendiler ilk denemeye göre, netice gayet güzeldi ..
Sağol canımpoğaça geçenlerde bi tarif denemiştim hazır tuzlu kurabiyeler gibi oldu çok güzel
Öğretmeni benden çok sever mi korkusu bende de olmuştu ilk günler , ama annenin tahtını sarsamıyor kimse , evlendirene kadar biz varız o tahtta
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce kuzuya...
Highway çok güzel biz iki üç kere uğramıştık yoldan geçerken ; tenha, temiz ve ferah,
Maclaren iyidir ben kızımda kullanmıştım hem hafif az yer kaplayanlardan o da..
Olur tabii seve seveburada bu işi ilerletip pastane börek baklava işine girsek mi
Allah'tan Dr a erken götürdün cnm ilaçlarda çabuk toparlar ishali de kesilir inşaallah
Allah Arya kuzucuğa ve tüm şifa bekleyen miniklere şifa versin..
Nene durumları:)Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
Başak mısın sen:))) acayip burç ha:)) benim oğlum ve kardeşim başak..evet haklısın para peşin kırmızı meşin:)
he hee ben dıyom zzaten mıllete ben evlı dullardanım:)
ben de başak burcuyum arkadaşlar,lanet bı burçtur,dunyanın en zor mutlu olan ınsanlarının burcu:)
geçmiş olsun canım telaşlanma bence önemlı bır sey değildir
o çiş yapma poşeti benı de deli etmişti bilirim
ver pembişim ve tarıfı:)
günaydın canım
valiz topluyodur o
"büyüde ebenınkını gör" falan yazdır,ya da" bozar mı sandın acılar" falan bi kamyonun arkasında gördüydüm bu yazıyı cok gulduydum
Çapraşık ilişkiler işte..Hahha çatlak mısın kızım :)
Kız mektup istemedik bi cümle versen ne olur cimri misin
Aslı elmalı olan kek armutla şöhret oldu
Bu arada şöhret demişken eski hürrem meryem uzerli hamileymiş ,sevgilisi bebeği aldırmasını istemiş o da kabul etmeyerek ülkesine gitmiş ondan bırakmış diziyi
Ben diziyi izlemiyordum onu da belirteyim biter yakında inş
yess :)Hahha çatlak mısın kızım :)
Bu arada şöhret demişken eski hürrem meryem uzerli hamileymiş ,sevgilisi bebeği aldırmasını istemiş o da kabul etmeyerek ülkesine gitmiş ondan bırakmış diziyi
Çikolata buketi aklıma gelmemişti, fiyatları nasılmış bakayım. Aklıma düşürdün:)
Aynen öyle, kimi erkek gayet de özenebiliyor.. Eşim o kadar değildir mesela.
Çok geçmiş olsun canım..kusması çok teaşlandırmış seni.. İnşallah düzelir çabucak..
Eşine haber ver bence, durumu bilsin.
Maalesef öyle, kız çocuğundan idrar örneği almak zor.
İshal ve kusma, su kaybettirir. Su vermeye çalış, alırsa tabi.
Ya avm deyince Bolu içinde bir yer gibi düşündüm. Biz istanbula giderken uğramıştık, güzel bir yerdi. Güzel bir mescidi de var.
Maclaren pahalıdır ama güzeldir. Ya bizim arabaya sığıyor chicconun bahsetyiğim modeli.. Adını hatırlayamadım. Liteway miydi yoksa karıştırıyor muydum emin değilim.
Börek tarifini aldım, deneyeceğim inşallah. Ama daha sonra:)
Oy oy kuzu:/
Enfeksiyon durumu sanırım..
Bizimki de biniyor tabi, koca oğlan. Araba garç gurç ediyor ama taşıyor, maşallah:)) az mı ya 5 yaşında çocuk. Ya bir de kardeşi olmadan çok uzun mesafeleri yürüyebilen, gık demeyen bir çocuktu. Şimdi nasıl? 2 adım gidiyor: "yoruldumm"
Nene durumları:)
Ya da kocası oklavayla kovaladı:)))
Başak mısın sen:))) acayip burç ha:)) benim oğlum ve kardeşim başak..
Bozar mı sandın acılara niye güldün:)
Çapraşık ilişkiler işte..
Sevgilinle yat, hamile kal
Sonra adam müsveddesi sana kürtajı önersin
Sonra memleketi terket
Allah korusun çocuklarımızı bunlar gibi olmaktan ve bunlar gibilerle karşılaşmaktan..
Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.ya canım seni korkutmak istemem ama ishalde sıvı kaybı cok onemli.. bol bol sıvı ver gerekirse serum taktir. Allah acil şifalar versin
Aryammm ufaklık nasıl oldu?? Merakta bırakma lütfen :/
Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.
2 gb eve geldik sanırım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı, kaka tahlili temiz. Sanırım antibiyotik yazdı ikisine de iyi gelir dedi, annem ilacı almaya gitti. Süt verme dedi, onun yerine aptamilin nh bilmem ne .... Hatırlamıyorum onu yazdı, bunu içir dedi. Eve geldik bişiler yedirmeye çalıştım 1-2 lokma alıp ağladı:/ banyo yaptırıp uyuttum. Geceden beri ser sefil yavrucak. Şimdi kusmuklarını temizlemeye girişip bi yemek yiyeceğim. Henüz bişi yiyemedim telaştan, tansiyonum düştü galiba, annemi bekliyorum. Sonra kusmuk temizlemeye devam:/ oldukça açıklayıcı ve acı oldu dimi
ÇİRKİNÖRDEKYAVRUSU sen dr a götürmedin mi? İlaç ne verdi? Ve niyeeeee geçmediii????
Oo öğretmen olsa yine iyi, ufaklık arkadaşların sözü bile anne sözünden daha doğru daha kıymetli olacaka şimdiden alıştır kendini o zaman fazla sinirin bozulmazsağol canımmm
neyneysecim de bi poğaça tarifi vermişti ama cesaret edemedim henüz denemeye.
evet morcivert t-shirt aldım ve bir de kardeşimin küçüklük resmini pastaya çıkarttırma fikri geldi aklıma; bugün kutliycaz inşallah:)
altına da "büyüme! " mı yazdırsamne yazdırsam
çok geçmiş olsun ,benim eşim olsa bilmek isterdi senin eşin nasıl biri bilmiyorum ama bence söylememek daha mantıklı,keyfi kaçmasın oralarda
kesin neneye gittiler
evlendirsek de bizim tahtımızı kimse alamaz kız:) yani ben öyle umuyorum
hani öğretmen ne derse doğrudur, öğretmen herşeyi bilir moduna giriliyor ya ona gıcık olurum kesin okula başlayınca. kova yım neticede "ben bilirim"lik var bizde
Ben genelde dayılık vasfından gönderme yapıyorumne yazdırabilirim başka fikrin var mı
Çok geçmiş olsun size de, 10 gündür perişan olmuştur kuzucuk Allah şifalar versinCok gecmis olsun..bizim 10 gündür devam ediyoo(
Âmin Allah iyi ahlaklı güzel evlatlar yetiştirebilmeyi nasib eylesinÇikolata buketi aklıma gelmemişti, fiyatları nasılmış bakayım. Aklıma düşürdün:)
Çok geçmiş olsun canım..kusması çok teaşlandırmış seni.. İnşallah düzelir çabucak..
Ya avm deyince Bolu içinde bir yer gibi düşündüm. Biz istanbula giderken uğramıştık, güzel bir yerdi. Güzel bir mescidi de var.
Maclaren pahalıdır ama güzeldir. Ya bizim arabaya sığıyor chicconun bahsetyiğim modeli.. Adını hatırlayamadım. Liteway miydi yoksa karıştırıyor muydum emin değilim.
Bizimki de biniyor tabi, koca oğlan. Araba garç gurç ediyor ama taşıyor, maşallah:)) az mı ya 5 yaşında çocuk. Ya bir de kardeşi olmadan çok uzun mesafeleri yürüyebilen, gık demeyen bir çocuktu. Şimdi nasıl? 2 adım gidiyor: "yoruldumm"
Sonra memleketi terket
Allah korusun çocuklarımızı bunlar gibi olmaktan ve bunlar gibilerle karşılaşmaktan..
Ellerine sağlık cnm şeftaliyi çok severim de keke koymayı hiç akletmemiştim, afiyetle yiyin inşaallaharkadaşlar ben bugun armutlu kekten yapıcaktım ama kapıcıya armut söylemeyı unutmuşum.sonracıma evde bır armut vardı bı de 4-5 tane şeftali,1 armut ve 3 şeftali koydum keke sonuç yıne mükemmel,aklınızda olsun armut yerıne şeftali de kullanılabılır.ama bu sefer şekerini biraz daha artırdım belkı şeftali ekşi olur dıye ama gerek de yokmuş
yess :)
ne bılıyım komıgıme gıtmıstı o zaman:)bundan 10 yıl önce fıkır fıkır bır genç kızdım her seye gulerdım:) ama kamyoncuya cok hak verıyorum su anda:)
Allah kolaylık versin, Arya' ya da acil şifalar.. İlaca başladıktan sonra düzelir çabucak inşaallah ..Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.
2 gb eve geldik sanırım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı, kaka tahlili temiz. Sanırım antibiyotik yazdı ikisine de iyi gelir dedi, annem ilacı almaya gitti. Süt verme dedi, onun yerine aptamilin nh bilmem ne .... Hatırlamıyorum onu yazdı, bunu içir dedi. Eve geldik bişiler yedirmeye çalıştım 1-2 lokma alıp ağladı:/ banyo yaptırıp uyuttum. Geceden beri ser sefil yavrucak. Şimdi kusmuklarını temizlemeye girişip bi yemek yiyeceğim. Henüz bişi yiyemedim telaştan, tansiyonum düştü galiba, annemi bekliyorum. Sonra kusmuk temizlemeye devam:/ oldukça açıklayıcı ve acı oldu dimi
ÇİRKİNÖRDEKYAVRUSU sen dr a götürmedin mi? İlaç ne verdi? Ve niyeeeee geçmediii????
Merhaba kızlar.Aryam geçmiş olsun canım.Aden de birkaç gündür ateşliydi, şükür bugün iyi gibi.Aynen ben de aynen senin gibi niye annemlerde hastalandı bu çocuk dedim. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzum. Onlarla beraber biz de yıpranıyoruz. Aden bir de çok mızmız oldu hastalanınca.Hep memede kalmak istedi.
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.:46
Hoşbuldum canım sağolasın sizler tatilde iken katıldım aranıza, sen de hoşgeldinPamuk helva aramıza hoş geldin canım.
ay ben bu kızı n'apim yaaa?!
iki günde dokunmatik telefonu çözdü.
tuş kilidi kapalı alıyor eline.
itinayla işaret parmağını kilit işaretinin üzerine koyuyor açıyor.
az önce yine birilerini aramış
Dizi izleyecek vakit olmuyor, olmaması da çok iyi oluyor bence.. Saatlerimi bu diziye ayıracağıma çocuklarıma ayırırım, daha hayırlı olur.
Oo öğretmen olsa yine iyi, ufaklık arkadaşların sözü bile anne sözünden daha doğru daha kıymetli olacaka şimdiden alıştır kendini o zaman fazla sinirin bozulmazevlenince yine biraz arka plana düşeriz gibime geliyor kayınvalide olarak Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah ..
Ben genelde dayılık vasfından gönderme yapıyorum
En yakışıklı dayı bizim dayıvs..
Çok geçmiş olsun size de, 10 gündür perişan olmuştur kuzucuk Allah şifalar versin
Âmin Allah iyi ahlaklı güzel evlatlar yetiştirebilmeyi nasib eylesinen korktuğum durum; evlilik öncesi bebek, olan masum doğmamış canlara oluyor..
Ah sorma o yorulmaları yok mu, evde fıldır fıldır dolaşırlar gece yarısına kadar, dışarıda saniyede yorulurlarbir alem ya Hu bu çocuklar
Ellerine sağlık cnm şeftaliyi çok severim de keke koymayı hiç akletmemiştim, afiyetle yiyin inşaallah
Allah kolaylık versin, Arya' ya da acil şifalar.. İlaca başladıktan sonra düzelir çabucak inşaallah ..
Hoşbuldum canım sağolasın sizler tatilde iken katıldım aranıza, sen de hoşgeldin
Benim oğlum da birkaç gündür hasta ve acayip mızmız, sürekli kucak/memehastalık iyileşse de bi süre bu huysuzlukları devam ediyo ne yazık ki,
Allah sağlık şifa versin tüm kuzucuklara
nasıl paralıya döndü
telefna özel bı durum mu
ben bılgısayarda bedava oynuyorum
Cok gecmis olsun..bizim 10 gündür devam ediyoo(
Hahha çatlak mısın kızım :)
Çikolata buketi aklıma gelmemişti, fiyatları nasılmış bakayım. Aklıma düşürdün:)
Sonra memleketi terket
Sanırım ishal maması diye bize verdiklerî şeyi yazmış doktor. Biz kullanmadık ishalimiz azaldı zaten diye. İnşallah Aryacım da kendşni toparlar kısa zamanda. Ama eşim doktoru başka bir hastaya bir hafta sürer iyileşmesi derken duymuş. Hakkaten bizim bir hafta sürdü. Bi de benim bi tanıdığım hasta olmuştu böyle ve dr ona 2-3 ay yediklerine dikkat etmesini söylemiş; mayonez, ketçap, dışarı yemeği tüketme demiş. Koca insanın okadar sürüyosa bu mik kuşların hemen toparlamaması normal. Allah'ım tüm hastalara şifa versin.Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?