Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Aaaaa olabilir...

Pastaya yazı olayı süperrrrrrrr bence kesin yap

Destiny çok iyi yapmışsın zaman belirlemekle bence. Sonuçta kiracısın ve bi para veriyosun; niye öyle bi evde oturasın?? Paranla tüm evler senin

evet haklısın para peşin kırmızı meşin:)

he hee ben dıyom zzaten mıllete ben evlı dullardanım:)

ben de başak burcuyum arkadaşlar,lanet bı burçtur,dunyanın en zor mutlu olan ınsanlarının burcu:)
Hala hastanedeyiz yaa çişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.

geçmiş olsun canım telaşlanma bence önemlı bır sey değildir
o çiş yapma poşeti benı de deli etmişti bilirim

ver pembişim ve tarıfı:)

Günaydınlar herkeseeeeeee :)
günaydın canım

Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
valiz topluyodur o

ne yazdırabilirim başka fikrin var mı

"büyüde ebenınkını gör" falan yazdır,ya da" bozar mı sandın acılar" falan bi kamyonun arkasında gördüydüm bu yazıyı cok gulduydum

facebookta candy crush oynayan var mı ya deli oldum 2 haftadır bı sevıyeyı gecemedım,yenılen pehlıvan gurese doymaz hesabı pes etmıyorum

Ay bende öyle fikirler hiç yokkkk ben anca oğlumun ağzından ona buna mektup yazıyorum :))

facebookta candy crush oynayan var mı ya deli oldum 2 haftadır bı sevıyeyı gecemedım,yenılen pehlıvan gurese doymaz hesabı pes etmıyorum

Telefonda oynuyodum paralıya dönünce kaldı :)

bugun yıne armutlu kekten yapacağım kocamdan en sonunda ültimatom geldi.

Evde dört tane tatsız armut var; yarın ben de armutlu yapcam inşallah.

nasıl paralıya döndü
telefna özel bı durum mu
ben bılgısayarda bedava oynuyorum

Hahha çatlak mısın kızım :)

Kız mektup istemedik bi cümle versen ne olur cimri misin
:)
Aslı elmalı olan kek armutla şöhret oldu
Bu arada şöhret demişken eski hürrem meryem uzerli hamileymiş ,sevgilisi bebeği aldırmasını istemiş o da kabul etmeyerek ülkesine gitmiş ondan bırakmış diziyi

Çikolata buketi aklıma gelmemişti, fiyatları nasılmış bakayım. Aklıma düşürdün:)
Aynen öyle, kimi erkek gayet de özenebiliyor.. Eşim o kadar değildir mesela.
Çok geçmiş olsun canım..kusması çok teaşlandırmış seni.. İnşallah düzelir çabucak..
Eşine haber ver bence, durumu bilsin.
Hala hastanedeyiz yaa çişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.
Maalesef öyle, kız çocuğundan idrar örneği almak zor.
2. Çiş vakası.... Bir sonraki çişi bekliyorum ümitle. İshal olmuş birde....
İshal ve kusma, su kaybettirir. Su vermeye çalış, alırsa tabi.
Ya avm deyince Bolu içinde bir yer gibi düşündüm. Biz istanbula giderken uğramıştık, güzel bir yerdi. Güzel bir mescidi de var.
Maclaren pahalıdır ama güzeldir. Ya bizim arabaya sığıyor chicconun bahsetyiğim modeli.. Adını hatırlayamadım. Liteway miydi yoksa karıştırıyor muydum emin değilim.
Börek tarifini aldım, deneyeceğim inşallah. Ama daha sonra:)

Çocuğumun ne kıymetli çişi varmış arkadaş!!!!
Oy oy kuzu:/

Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.

Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Enfeksiyon durumu sanırım..
Bizimki de biniyor tabi, koca oğlan. Araba garç gurç ediyor ama taşıyor, maşallah:)) az mı ya 5 yaşında çocuk. Ya bir de kardeşi olmadan çok uzun mesafeleri yürüyebilen, gık demeyen bir çocuktu. Şimdi nasıl? 2 adım gidiyor: "yoruldumm"
Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
Nene durumları:)
Ya da kocası oklavayla kovaladı:)))
Başak mısın sen:))) acayip burç ha:)) benim oğlum ve kardeşim başak..
Bozar mı sandın acılara niye güldün:)
Çapraşık ilişkiler işte..
Sevgilinle yat, hamile kal
Sonra adam müsveddesi sana kürtajı önersin
Sonra memleketi terket
Allah korusun çocuklarımızı bunlar gibi olmaktan ve bunlar gibilerle karşılaşmaktan..

arkadaşlar ben bugun armutlu kekten yapıcaktım ama kapıcıya armut söylemeyı unutmuşum.sonracıma evde bır armut vardı bı de 4-5 tane şeftali,1 armut ve 3 şeftali koydum keke sonuç yıne mükemmel,aklınızda olsun armut yerıne şeftali de kullanılabılır.ama bu sefer şekerini biraz daha artırdım belkı şeftali ekşi olur dıye ama gerek de yokmuş

yess :)

ne bılıyım komıgıme gıtmıstı o zaman:)bundan 10 yıl önce fıkır fıkır bır genç kızdım her seye gulerdım:) ama kamyoncuya cok hak verıyorum su anda:)

ya canım seni korkutmak istemem ama ishalde sıvı kaybı cok onemli.. bol bol sıvı ver gerekirse serum taktir. Allah acil şifalar versin
Serum takmadılar, ben teklif edecektim kıyamadım, çok ağlıyor ve onu öyle sabit bir yerde tutmak imkansız diye. Neyse ara ara su vermeye çalışıyorum.
Aryammm ufaklık nasıl oldu?? Merakta bırakma lütfen :/

2 gb eve geldik sanırım. İdrar yollarında enfeksiyon çıktı, kaka tahlili temiz. Sanırım antibiyotik yazdı ikisine de iyi gelir dedi, annem ilacı almaya gitti. Süt verme dedi, onun yerine aptamilin nh bilmem ne .... Hatırlamıyorum onu yazdı, bunu içir dedi. Eve geldik bişiler yedirmeye çalıştım 1-2 lokma alıp ağladı:/ banyo yaptırıp uyuttum. Geceden beri ser sefil yavrucak. Şimdi kusmuklarını temizlemeye girişip bi yemek yiyeceğim. Henüz bişi yiyemedim telaştan, tansiyonum düştü galiba, annemi bekliyorum. Sonra kusmuk temizlemeye devam:/ oldukça açıklayıcı ve acı oldu dimi

ÇİRKİNÖRDEKYAVRUSU sen dr a götürmedin mi? İlaç ne verdi? Ve niyeeeee geçmediii????

Merhaba kızlar.Aryam geçmiş olsun canım.Aden de birkaç gündür ateşliydi, şükür bugün iyi gibi.Aynen ben de aynen senin gibi niye annemlerde hastalandı bu çocuk dedim. İnşallah tez zamanda iyileşir kuzum. Onlarla beraber biz de yıpranıyoruz. Aden bir de çok mızmız oldu hastalanınca.Hep memede kalmak istedi.
Bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.:46

Oo öğretmen olsa yine iyi, ufaklık arkadaşların sözü bile anne sözünden daha doğru daha kıymetli olacaka şimdiden alıştır kendini o zaman fazla sinirin bozulmaz evlenince yine biraz arka plana düşeriz gibime geliyor kayınvalide olarak Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaallah ..
Ben genelde dayılık vasfından gönderme yapıyorum
En yakışıklı dayı bizim dayı vs..
Cok gecmis olsun..bizim 10 gündür devam ediyoo (
Çok geçmiş olsun size de, 10 gündür perişan olmuştur kuzucuk Allah şifalar versin
Âmin Allah iyi ahlaklı güzel evlatlar yetiştirebilmeyi nasib eylesin en korktuğum durum; evlilik öncesi bebek, olan masum doğmamış canlara oluyor..
Ah sorma o yorulmaları yok mu, evde fıldır fıldır dolaşırlar gece yarısına kadar, dışarıda saniyede yorulurlar bir alem ya Hu bu çocuklar
Ellerine sağlık cnm şeftaliyi çok severim de keke koymayı hiç akletmemiştim, afiyetle yiyin inşaallah

Allah kolaylık versin, Arya' ya da acil şifalar.. İlaca başladıktan sonra düzelir çabucak inşaallah ..

Pamuk helva aramıza hoş geldin canım.
Hoşbuldum canım sağolasın sizler tatilde iken katıldım aranıza, sen de hoşgeldin
Benim oğlum da birkaç gündür hasta ve acayip mızmız, sürekli kucak/meme hastalık iyileşse de bi süre bu huysuzlukları devam ediyo ne yazık ki,
Allah sağlık şifa versin tüm kuzucuklara

Bu bıdıklar hep aynı ya.Bizde de aynı durum söz konusu. Hatta ipad görmesin yeter ki hemen home tuşuna basıyor sonra da kilit aç işaretine.Zamane bebeleri işte.

Dizi izleyecek vakit olmuyor, olmaması da çok iyi oluyor bence.. Saatlerimi bu diziye ayıracağıma çocuklarıma ayırırım, daha hayırlı olur.

Öyle deme ya anladım ki tv karşısında vakit geçirmek bile ihtiyaçmış, insan deşarj oluyormuş. Tv izlemeyi sevmem ama şimdi zamanım olsa biraz olsun izlemek isterim.

İyi ki katılmıştın.Evet ya hastalık geçici bu mızmızlık baki sanırım.

nasıl paralıya döndü
telefna özel bı durum mu
ben bılgısayarda bedava oynuyorum

Telefonda belli bir seviyeye gelince yükleme istedi.

Cok gecmis olsun..bizim 10 gündür devam ediyoo (

Eloşuma kıyamam bennn.

Ebe ile ilgili olanı yazdır da anne babanın da unutamayacağı bir doğum günü olsun

Yabancı artistler hamileliklerinde çalışıyorlar uzunca bir süre. Ama Türkiyede okadar uzunki diziler yazık burdaki oyuncular yapamıyo. Bunu hakkaten gidermeliler diye düşünüyorum. Öte yandan bu hamileliklerin böyle duyurulmasına çok kızıyorun. Resmen her flört eden birlikte oluyo diye göze sokuluyor. Yada hamile kalıp evlenen bir sürü çift var. Kötü örnek olduklarını düşünüyorum.

Chicconun o modeline baktık ama katlanınca bizimkinden çoook farklı olmuyor. Biz iyice yarısı kadar olsun istiyoruz :))

Sanırım ishal maması diye bize verdiklerî şeyi yazmış doktor. Biz kullanmadık ishalimiz azaldı zaten diye. İnşallah Aryacım da kendşni toparlar kısa zamanda. Ama eşim doktoru başka bir hastaya bir hafta sürer iyileşmesi derken duymuş. Hakkaten bizim bir hafta sürdü. Bi de benim bi tanıdığım hasta olmuştu böyle ve dr ona 2-3 ay yediklerine dikkat etmesini söylemiş; mayonez, ketçap, dışarı yemeği tüketme demiş. Koca insanın okadar sürüyosa bu mik kuşların hemen toparlamaması normal. Allah'ım tüm hastalara şifa versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…