Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

4. Kez kusunca aldım dr a geldim. Muayene etti idrar tahlili istedi. Bakalım bekliyoruz. Buraya gelince kusması durdu, uyudu. Pembişim sizde de mi sadece idrar istemişlerdi??

Hala hastanedeyiz yaa çişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.

2. Çiş vakası.... Bir sonraki çişi bekliyorum ümitle. İshal olmuş birde....

Aryammm hazır kaka yapmışken kakasını da test etselet?? Bix kan tahlili de yaptırdık. Tabi ilk doktor hiçbirini yaptırmadı ikinci kere acile gidince yaptılar. Bi de altı kere falan bile kussa ishal olarak kaka yapsa normal görüyo doktorlar. İnşallah onun da bişi yoktur sadece üşütmedir. Haberdar et bizi. İyi aklına gelmiş çocuk hastanesi. Bix de aynı sebepten hep oraya gidiyoruz. İdrar konusunda da haklısın canım; kız çocuklarının denk getirmesi daha zor :/ Allah şifa verdin. Bixi haberdar et.

Neyneysecim highwaye gittik zaten burda başka avm yok :) iyiki açmışlar orayı da valla :)

Chicconun baston pusetleri ilginçtirki katlanınca bizim araba kadar nerdeyse :/ yada ebebekte okadar model vardı. Mac laren diye bi marka baktık 500den 300e düşmüş. Tekerlekleri de küçük. Olmazsa sadece avm için falan alıyoruz ya baby hope falan bakıyım diyorum. Dediğim gibi bebefixe bakıcam inşallah.

Bu arada böreği dene bak. Hem açma börek hem valla zor değil :)

Pamuk helvacım bi de peynirli güzel bi poğaça tarifim var. Onu da açıyosun büyükçe ve öyle kapatıp fırınlıyorsun. Pişince de kesiyosun iki parmak kalınlığında. İnşallah yaparsam onun da tarifini vericem size

Dedim kakasına da bakar mısınız diye, ama istemediler. Burada aynı sebepten gelen baya bebek var, salgın varmış. Ama hepsine serum takıldı bizde yok. Devlet hastanelerine de bu yüzden uyuz oluyorum. Bi açıklama yap değil mi insan evladııı! Arya vücuttan atmış olabilir çünkü hastaneye geldikten sonra hiç kusmadı. Ama ishali de var işte.

Busmaicim yokluğunu farkwtmemek mümkün mü kız ??

O rengin adı morcivert

Bak bu hamuru yap hep yaparsın poğaça tarifini de kısa zamanda senin için paylaşicim anacım :)))

Onlara göre bunlar çooook normal vakalarmış zaten. Boşver ve şöyle düşün: herkese ilgisizler!! :)

Onlara göre bunlar çooook normal vakalarmış zaten. Boşver ve şöyle düşün: herkese ilgisizler!! :)
Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.
gecmis olsun canim nasıl oldu duzeldi mi? kusmasi gecmistir inşallah:26:
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım

Aa sizin abi de mi bebek arabasına binmek istiyo bizimki özellikle yeni bi araba aldırdı pembe, koca kız biniyor
Sağolasın evet beğendiler ilk denemeye göre, netice gayet güzeldi ..

Sağol canım poğaça geçenlerde bi tarif denemiştim hazır tuzlu kurabiyeler gibi oldu çok güzel
Öğretmeni benden çok sever mi korkusu bende de olmuştu ilk günler , ama annenin tahtını sarsamıyor kimse , evlendirene kadar biz varız o tahtta

Hala hastanedeyiz yaa çişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce kuzuya...
Highway çok güzel biz iki üç kere uğramıştık yoldan geçerken ; tenha, temiz ve ferah,
Maclaren iyidir ben kızımda kullanmıştım hem hafif az yer kaplayanlardan o da..

Olur tabii seve seve burada bu işi ilerletip pastane börek baklava işine girsek mi

Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Allah'tan Dr a erken götürdün cnm ilaçlarda çabuk toparlar ishali de kesilir inşaallah
Allah Arya kuzucuğa ve tüm şifa bekleyen miniklere şifa versin..

ya canım seni korkutmak istemem ama ishalde sıvı kaybı cok onemli.. bol bol sıvı ver gerekirse serum taktir. Allah acil şifalar versin

Mac laren çok hafif hakkaten. Haftaya perşembe gelecekmiş ürün ozaman bakarız yada olmadı netten sipariş edicez çünkü zaten monteli geliyormuş.

Evet; açarız pastanemizi ve sonra televizyonlara çıkınca da anlatırız nasıl kk sayesinde bir araya geldiğimizi :)

Fiyatı da indirimli çok iyiymiş kaçırmayın bence de..
Evet yaşasın kk kardeşliği

Aryammm ufaklık nasıl oldu?? Merakta bırakma lütfen :/
Ben de meraktayım inşaallah düzelmiş evine gitmiştir Aryacık

Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????

Perşembe neeneye gidiyoruz demişti yanlış hatırlamıyorsam

Busmaicim yokluğunu farkwtmemek mümkün mü kız ??

O rengin adı morcivert

Bak bu hamuru yap hep yaparsın poğaça tarifini de kısa zamanda senin için paylaşicim anacım :)))
sağol canımmm
neyneysecim de bi poğaça tarifi vermişti ama cesaret edemedim henüz denemeye.

evet morcivert t-shirt aldım ve bir de kardeşimin küçüklük resmini pastaya çıkarttırma fikri geldi aklıma; bugün kutliycaz inşallah:)
altına da "büyüme! " mı yazdırsam ne yazdırsam

çok geçmiş olsun ,benim eşim olsa bilmek isterdi senin eşin nasıl biri bilmiyorum ama bence söylememek daha mantıklı,keyfi kaçmasın oralarda
Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
kesin neneye gittiler
evlendirsek de bizim tahtımızı kimse alamaz kız:) yani ben öyle umuyorum
hani öğretmen ne derse doğrudur, öğretmen herşeyi bilir moduna giriliyor ya ona gıcık olurum kesin okula başlayınca. kova yım neticede "ben bilirim"lik var bizde

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…