Aryammm hazır kaka yapmışken kakasını da test etselet?? Bix kan tahlili de yaptırdık. Tabi ilk doktor hiçbirini yaptırmadı ikinci kere acile gidince yaptılar. Bi de altı kere falan bile kussa ishal olarak kaka yapsa normal görüyo doktorlar. İnşallah onun da bişi yoktur sadece üşütmedir. Haberdar et bizi. İyi aklına gelmiş çocuk hastanesi. Bix de aynı sebepten hep oraya gidiyoruz. İdrar konusunda da haklısın canım; kız çocuklarının denk getirmesi daha zor :/ Allah şifa verdin. Bixi haberdar et.
Dedim kakasına da bakar mısınız diye, ama istemediler. Burada aynı sebepten gelen baya bebek var, salgın varmış. Ama hepsine serum takıldı bizde yok. Devlet hastanelerine de bu yüzden uyuz oluyorum. Bi açıklama yap değil mi insan evladııı! Arya vücuttan atmış olabilir çünkü hastaneye geldikten sonra hiç kusmadı. Ama ishali de var işte.
4. Kez kusunca aldım dr a geldim. Muayene etti idrar tahlili istedi. Bakalım bekliyoruz. Buraya gelince kusması durdu, uyudu. Pembişim sizde de mi sadece idrar istemişlerdi??
Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.Onlara göre bunlar çooook normal vakalarmış zaten. Boşver ve şöyle düşün: herkese ilgisizler!! :)
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canımgecmis olsun canim nasıl oldu duzeldi mi? kusmasi gecmistir inşallah:26:
Aa sizin abi de mi bebek arabasına binmek istiyoOptimum yapacağız artık en kısa zamanda:) haftaya oğlum okula başlasın da o zaman gezerim inşallah.
Otobana yaptıkları yer size uzak kalıyordur değil mi? High way?
Bizde 2 çocuk arabası var. 2si de chicco.. Biri büyük daha çok sokakta, markette, yürüyüşde kullanıyorum. Abiyi ve marketten yüklendiğim her şeyi taşıyabiliyor, maşallah.
Bir tane de aynen senin yazdığın gibi, hafif kolay katlanan var. O hep arabada geziyor. Bagajda çok yer kaplamıyor. Chicco'nun arabalarını tavsiye ederim.
:)
Ya zten şikayeti bıraktım ben. Mesai saatleri belli bir eşim yok. Kabullendim mutluyum:)
Yoktu...
Yiyenler beğendi demek:) Afiyet olsun.
Sağol canımSelam kızlar bugün gelemedim
eşim şarj aletini götürmüş,nerdeyse ikindiye kadar telefonumu açamadım..
pc deki internet de çalışmyordu.
sonra biraz okudum yazılarınızı ama alel acele hazırlanıp dışarı çıktık bir arkadaşımla
benim erkek kardeşimin de doğumgünüydü bugün :) polo t-shirt aldım
neyneyse sen ne düşünüyorsun,ben henüz kardeşime vermedim görüşemedik
güzel bi pasta da mı alsam,benimki de başak burcu haliyle:)
sağol canım
ellerine sağlık bir de börek açmışsın maşallah çok nefis görünüyor
çocukların okula başlamasından ben de korkuyorum
bizim yerimizi öğretmenleri alıyor
var mıydım yok muydum bi karar ver
sağol canım eksikliğimi duymuşsun
topiği börekçi de yapmışsın
maşallah ustamızaben de deniycem,hayatımda hiç hamur açmadım poğaça bile yapamadım
haahhhaaa çok güldüm son cümleye
üff gerçekten şu serbest kıyafet işi berbat birşey ya
yaptın mı limonatayı
gerçekten hava çok sıcak ne olacak böyle ya
ikindide çıkabiliyorum evden ancak,hapsolduk resmen
yok artık!
benimki de 92 li! başak ve erkek!
normalde ankarada okuyor tatilde burda şimdi
dediğim gibi polo t shirt aldım 49.90 dı rengi çok tatlı geldi mavi ile mor arası bir renk
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce kuzuya...Hala hastanedeyiz yaaçişini yaptı poşete denk gelmedi. Kız çocuklarının bu idrar olayı ne gıcık ya. Sinirlerim bozuldu iyice.
Highway çok güzel biz iki üç kere uğramıştık yoldan geçerken ; tenha, temiz ve ferah,Neyneysecim highwaye gittik zaten burda başka avm yok :) iyiki açmışlar orayı da valla :)
Chicconun baston pusetleri ilginçtirki katlanınca bizim araba kadar nerdeyse :/ yada ebebekte okadar model vardı. Mac laren diye bi marka baktık 500den 300e düşmüş. Tekerlekleri de küçük. Olmazsa sadece avm için falan alıyoruz ya baby hope falan bakıyım diyorum. Dediğim gibi bebefixe bakıcam inşallah.
Bu arada böreği dene bak. Hem açma börek hem valla zor değil :)
Olur tabii seve sevePamuk helvacım bi de peynirli güzel bi poğaça tarifim var. Onu da açıyosun büyükçe ve öyle kapatıp fırınlıyorsun. Pişince de kesiyosun iki parmak kalınlığında. İnşallah yaparsam onun da tarifini vericem size
Allah'tan Dr a erken götürdün cnm ilaçlarda çabuk toparlar ishali de kesilir inşaallahAteşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Ateşimizde başladı yaaa, allahtan gece gelmişiz. Bekliyoruz bakalım.
Kusması geçti ama ishali accayip! Ben böyle bişi görmedim. Dualarınıza ihtiyacım var. Saol canım
Aa sizin abi de mi bebek arabasına binmek istiyobizimki özellikle yeni bi araba aldırdı pembe, koca kız biniyor
Sağolasın evet beğendiler ilk denemeye göre, netice gayet güzeldi ..
Sağol canımpoğaça geçenlerde bi tarif denemiştim hazır tuzlu kurabiyeler gibi oldu çok güzel
Öğretmeni benden çok sever mi korkusu bende de olmuştu ilk günler , ama annenin tahtını sarsamıyor kimse , evlendirene kadar biz varız o tahtta
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce kuzuya...
Highway çok güzel biz iki üç kere uğramıştık yoldan geçerken ; tenha, temiz ve ferah,
Maclaren iyidir ben kızımda kullanmıştım hem hafif az yer kaplayanlardan o da..
Olur tabii seve seveburada bu işi ilerletip pastane börek baklava işine girsek mi
Allah'tan Dr a erken götürdün cnm ilaçlarda çabuk toparlar ishali de kesilir inşaallah
Allah Arya kuzucuğa ve tüm şifa bekleyen miniklere şifa versin..
Fiyatı da indirimli çok iyiymiş kaçırmayın bence de..Mac laren çok hafif hakkaten. Haftaya perşembe gelecekmiş ürün ozaman bakarız yada olmadı netten sipariş edicez çünkü zaten monteli geliyormuş.
Evet; açarız pastanemizi ve sonra televizyonlara çıkınca da anlatırız nasıl kk sayesinde bir araya geldiğimizi :)
Ben de meraktayım inşaallah düzelmiş evine gitmiştir AryacıkAryammm ufaklık nasıl oldu?? Merakta bırakma lütfen :/
Nfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
sağol canımmmBusmaicim yokluğunu farkwtmemek mümkün mü kız??
O rengin adı morcivert
Bak bu hamuru yap hep yaparsınpoğaça tarifini de kısa zamanda senin için paylaşicim anacım :)))
çok geçmiş olsun ,benim eşim olsa bilmek isterdi senin eşin nasıl biri bilmiyorum ama bence söylememek daha mantıklı,keyfi kaçmasın oralardaKızlarr!! kızım kusuyor, ilk bu, gece 12 buçuktan beri 3 kez kustu, şimdi uyuyor. Acile gitmek mantıksız gelmişti nöbette çocuk dr u yok diye. Ama sonradan aklıma geldi çocuk hastanesinin aciline gitmek. Şimdi uykuya geçti şükür, bekliyorum bir kez daha olursa gideriz. Sebebi ne olabilir acaba? Bugün zaten iştahsızdı. Annemdeyiz bir kaç gündür, buraya geldiğimizden beri iştahsızdı. Bu gece de böyle. Niye böyle oldu ki, ayrıca da niye burdaaaaaa ya?
Eşim şehir dışında, arkadaşlarıyla. Allahtan araba bende. Haber versem mi ki? Panik olmasın diye de kararsızım.
kesin neneye gittilerNfkcım saat kaç oldu hala yoksun kuşummmmmmm????????
evlendirsek de bizim tahtımızı kimse alamaz kız:) yani ben öyle umuyorumAa sizin abi de mi bebek arabasına binmek istiyobizimki özellikle yeni bi araba aldırdı pembe, koca kız biniyor
Sağolasın evet beğendiler ilk denemeye göre, netice gayet güzeldi ..
Sağol canımpoğaça geçenlerde bi tarif denemiştim hazır tuzlu kurabiyeler gibi oldu çok güzel
Öğretmeni benden çok sever mi korkusu bende de olmuştu ilk günler , ama annenin tahtını sarsamıyor kimse , evlendirene kadar biz varız o tahtta
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir an önce kuzuya...
Highway çok güzel biz iki üç kere uğramıştık yoldan geçerken ; tenha, temiz ve ferah,
Maclaren iyidir ben kızımda kullanmıştım hem hafif az yer kaplayanlardan o da..
Olur tabii seve seveburada bu işi ilerletip pastane börek baklava işine girsek mi
Allah'tan Dr a erken götürdün cnm ilaçlarda çabuk toparlar ishali de kesilir inşaallah
Allah Arya kuzucuğa ve tüm şifa bekleyen miniklere şifa versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?