Sekerportakalı maşallah melisaya bisi bisi diyor ha :)
Yahu ben eşime istanbul bizim yolumuzu uzatır diye kızdım şimdi kendim diyormuşum istanbula uğrayalım diye:)
Fotoları albüme yüklüyorum işlerim bitti
Domatesli biberli peynirli börek
Kıymalı pide ( kıymasını ben kavurdum ,fırına yaptırcaz)
Yeşil salata
Közlenmiş kırmızıbiberli yoğurtlu salata
Civciv şeklinde patates
Bonibonlu irmik topları
Ve cupcake ler
Allah yardımcın olsun. Feyza da mızmız bu aralar.. Dişeti çok sert, sanırım diş geliyor. Efe de belki sen okula gittiğin için bir yadırgama döneminden geçiyor olabilir. Bir nevi evde olmadığın vaktin intikamı:))2. Nfk hahahaha :)
Coştu ki ne coştu. Hiç durmuyor. Sürekli mızmız ve kucak ister modda :/ Allah'ım aklıma mukayet ol....
Süpersin, alkış..Sekerportakalı maşallah melisaya bisi bisi diyor ha :)
Yahu ben eşime istanbul bizim yolumuzu uzatır diye kızdım şimdi kendim diyormuşum istanbula uğrayalım diye:)
Fotoları albüme yüklüyorum işlerim bitti
Domatesli biberli peynirli börek
Kıymalı pide ( kıymasını ben kavurdum ,fırına yaptırcaz)
Yeşil salata
Közlenmiş kırmızıbiberli yoğurtlu salata
Civciv şeklinde patates
Bonibonlu irmik topları
Ve cupcake ler
O zili sök at. Ancak o dilden anlarlar. Ben eski oturduğum evde kablosunu kestim. Kendimizin anahtarı var. Bizden hariç gelen de telefon etsin. Uyumuş çocuğum uyandırılırsa tepem atıyor.Ben de cok begendim artik resimleri de pcden girdigin bi ara yuklersin evet mantiksizmis ist olayi simdi basti kafam)
Pembis nfkyi aratmiyim dedim eskiden yazardi da ondan dedin...
Bnde aksam aksam yine gerildim bgn oglus sdc 15 dk uyudu kac gundur yanimizda okullarda ztn perisan oldu neyse aksam ezanindan once iyice geldi uykusu bnde muhallebi yapmistim yedirip oyle hmn uyuturum dedim baktim zil kp esime diyo hadi namaza eee biz ezanin ne zmn old bilmiyoz mu arkasindan oglus kiyametlwri kopardi disari diye artik ne muhallebiye dwm ne uykuya...o kdr da istahi vardiki. Ya ama bu ilk dgl evlendigimizden beri ezan okuyan saatler gb her vakit kapiyi caliyor kac kez uyardik neler dedik artik sabah namazlarinda basmiyor!!onun disinda cocuk uyuyosa diye bazen tikliyo ama bazen de unutup yine caliyo esim kac kez dedi tatli dille de sert de ya o anda musait olamayabiliriz diye kast bile etti ama yok...esime de dedim su anki aklim olsa gercekten ASLA altli ustlu gelmezdim sizlerecok kucuk sorun gb gelebilir ama cok yipratici...
Allah yardımcın olsun. Feyza da mızmız bu aralar.. Dişeti çok sert, sanırım diş geliyor. Efe de belki sen okula gittiğin için bir yadırgama döneminden geçiyor olabilir. Bir nevi evde olmadığın vaktin intikamı:))
Süpersin, alkış..
Bu kadar şeyi nasıl yaptın? Maşallah.
O zili sök at. Ancak o dilden anlarlar. Ben eski oturduğum evde kablosunu kestim. Kendimizin anahtarı var. Bizden hariç gelen de telefon etsin. Uyumuş çocuğum uyandırılırsa tepem atıyor.
İlla altlı üstlü oturmak zorunda mısınız? Zaten kv'nin çocuk baktığı bile yok?!
Zorundayiz cnm evlenmeden bana bunun asla degismeyecegini soylemisti bnde ondan baska erkek yok gb kabul etmistim bnde inanilmaz sinirleniyorum kendimi yedigimle kaliyorum
Ben de cok begendim artik resimleri de pcden girdigin bi ara yuklersin evet mantiksizmis ist olayi simdi basti kafam)
Pembis nfkyi aratmiyim dedim eskiden yazardi da ondan dedin...
Bnde aksam aksam yine gerildim bgn oglus sdc 15 dk uyudu kac gundur yanimizda okullarda ztn perisan oldu neyse aksam ezanindan once iyice geldi uykusu bnde muhallebi yapmistim yedirip oyle hmn uyuturum dedim baktim zil kp esime diyo hadi namaza eee biz ezanin ne zmn old bilmiyoz mu arkasindan oglus kiyametlwri kopardi disari diye artik ne muhallebiye dwm ne uykuya...o kdr da istahi vardiki. Ya ama bu ilk dgl evlendigimizden beri ezan okuyan saatler gb her vakit kapiyi caliyor kac kez uyardik neler dedik artik sabah namazlarinda basmiyor!!onun disinda cocuk uyuyosa diye bazen tikliyo ama bazen de unutup yine caliyo esim kac kez dedi tatli dille de sert de ya o anda musait olamayabiliriz diye kast bile etti ama yok...esime de dedim su anki aklim olsa gercekten ASLA altli ustlu gelmezdim sizlerecok kucuk sorun gb gelebilir ama cok yipratici...
Allah yardımcın olsun. Feyza da mızmız bu aralar.. Dişeti çok sert, sanırım diş geliyor. Efe de belki sen okula gittiğin için bir yadırgama döneminden geçiyor olabilir. Bir nevi evde olmadığın vaktin intikamı:))
Süpersin, alkış..
Bu kadar şeyi nasıl yaptın? Maşallah.
O zili sök at. Ancak o dilden anlarlar. Ben eski oturduğum evde kablosunu kestim. Kendimizin anahtarı var. Bizden hariç gelen de telefon etsin. Uyumuş çocuğum uyandırılırsa tepem atıyor.
İlla altlı üstlü oturmak zorunda mısınız? Zaten kv'nin çocuk baktığı bile yok?!
Zorundayiz cnm evlenmeden bana bunun asla degismeyecegini soylemisti bnde ondan baska erkek yok gb kabul etmistim bnde inanilmaz sinirleniyorum kendimi yedigimle kaliyorum
Canım, tatilde sana çok alıştı. Feyzada aynı davranışı görüyorum. Ortamda ben varsam sadece bana yapışıyor. Anneannesine bile nazlanıyor. Ben dışardan geldiğimde koşarak bana geliyor ve günün geri kalanında bana wc yi bile lüks haline getiriyor. Halbuki normalde öyle değil. Bu durumu sadece ben, onu bırakıp, dışarı gittiğimde yapıyor. Özlüyor ve tekrar gitmeyim diye yaptığını düşünüyorum. Efeye bir adaptasyon süreci tanımalısın. Zaten değişikliği çok sevmeyen bir yapısı var Efe'nin, bence.. Annesi ile ilgili bir değişikliğe ise hiç hiç tahammülü olamaz:) azar azar alışır ama bu süreçte yıpranan yine anneler olur:) sabır diliyorum sana bol bol.Canımcım hiç küçük bir sorun olur mu?? Çocuğa bir şey yedirmek ceya onu uyutmak için resmen kendimizi yırtıyoruz. E bunun böyle saçma bişi için uyarılmış oldukları halde bozulması tabiki sinir!! Neyneysenin dediği gibi zile bi operasyon uygula. Ufacık bir ses dolayısı ile şafti kayan çocuğu saatlerce biz eyliyoruz sonra.... Kızdımmmmmmmm!!!!!
Evet belki de artık aradığı için böyle bişiler yapıyo ne biliyim. İnan okuldan geldim, yarım saat sonra kalktı. Memeye bir yapıştı; 40dakika uyuklayarak emdi. Ben de öööyle oturdum napıyım...?
Çok ümit bağlayarak milupanın gece çayını almıştım. Ama oğlum resmen tiksindi ve içmedi. Ben içtim belki sütten geçer diye. Çok değişik bi damak tadı var. Avokadoyu yemedi. Ben de ona peynirli omlet yapıp içine kattım. Okadar iğrenç bişi olduki!! Ama yarısını yedi omletin!! Sanırım biz ayrı dünyaşarın insanıyızbi de muhallebi ve sütlaç yemiyo ya şimdi aklıma geldi yarın akşam ona bi tost veya sandviç bişi yapıyım "yat zıbar" kapsamında :) bakalım nolcak...???
Hahah:)AŞIKSINNNNNNNNNNN :) yada aşık-tın :)
Neyneyseeeeeee balon şişirmek için mutlaka şişirme şeysi al valla nefes kalmaz
Canım, tatilde sana çok alıştı. Feyzada aynı davranışı görüyorum. Ortamda ben varsam sadece bana yapışıyor. Anneannesine bile nazlanıyor. Ben dışardan geldiğimde koşarak bana geliyor ve günün geri kalanında bana wc yi bile lüks haline getiriyor. Halbuki normalde öyle değil. Bu durumu sadece ben, onu bırakıp, dışarı gittiğimde yapıyor. Özlüyor ve tekrar gitmeyim diye yaptığını düşünüyorum. Efeye bir adaptasyon süreci tanımalısın. Zaten değişikliği çok sevmeyen bir yapısı var Efe'nin, bence.. Annesi ile ilgili bir değişikliğe ise hiç hiç tahammülü olamaz:) azar azar alışır ama bu süreçte yıpranan yine anneler olur:) sabır diliyorum sana bol bol.
Bak sen şu bıdığın damak tadına:) gurme annesi olunca kaçarı yok ama bak nasıl çözümler buluyorsun:)) dereotlu yoğurt gibi bir menüsü olan bebek için gayet makul bence:)
Hahah:)
Hangimiz değildik
Ben doğudaki, küçük bir şehirde yaşamayı kabul etmiştim! Ömrünü büyük bir şehirde yaşayarak geçirmiş biri 10-12 yıl öyle bir şehirde yaşasın?? Aşkın gözü körmüş:)
Allah'tan o ihtimal gerçekleşmedi:)
Pompa var:)) aklımdaydı:))
O zaman direk "evet" demiştim:) Halbuki hiç alışık değilim, insan evet diyecek olsa da 2 düşünür ama değil mi:) aman kadınlar işte direk duygusala bağlama mevzuu..Amanın hem de 10-12 yıl!!!! Neyseki olmamış çoook şükür :) aşkın gözü hakkaten kör
Oğluşum bir sonradan gurme :) valla bi anda aklıma geldi o tarz bişi yedirmek ama ben onun açlıktan kalktığını sanmıyorum.
Dediğin gibi kelimelerle ifade edemiyorlar özlemlerini ve sıkıntılarını; dünyayı dar ederek annelerine gösteriyorlar :)
Hahhaha pompa diyemedim valla aklıma gelmedi :) bugün öğretmen arkadaşlarımın isimlerini bile yanlış söyledim demiş miydim?????!!!!!
Nfk dön artık bizim gibi mıhtar bozuntuları çekilmiyor:))
pamuk helva bi görünmüştü sonra gelmedi evetPamuk helva gelmedi mi bugün hiç?Bir yere gideceğini söyledi de ben mi kaçırdım?
Nfk dön artık bizim gibi mıhtar bozuntuları çekilmiyor:))
Allahın sevgili kuluymuşsun "evet" dediğin halde olmamış.. :)O zaman direk "evet" demiştim:) Halbuki hiç alışık değilim, insan evet diyecek olsa da 2 düşünür ama değil mi:) aman kadınlar işte direk duygusala bağlama mevzuu..
Yok bence de efe açlıktan kalkmıyor. Alışkanlıktan desek daha doğru.. Efe gibi alışkanlklarına sıkı sıkı bağlı bir çocuğu nasıl daha az kaldırabiliriz iyi düşünmek lazım:)
İnan kelimelerle ifade edebildiklerinde bile yine çok kafa patlatman gerekecek, bkz oğlum. Cennet boşuna anaların ayakları altında değil:) Babalarının tahammül edebileceğinin çok ötesinde evlat yetiştirmek.
sandviç yiyor mu ,nasıl yapıyorsun?Canımcım hiç küçük bir sorun olur mu?? Çocuğa bir şey yedirmek ceya onu uyutmak için resmen kendimizi yırtıyoruz. E bunun böyle saçma bişi için uyarılmış oldukları halde bozulması tabiki sinir!! Neyneysenin dediği gibi zile bi operasyon uygula. Ufacık bir ses dolayısı ile şafti kayan çocuğu saatlerce biz eyliyoruz sonra.... Kızdımmmmmmmm!!!!!
Evet belki de artık aradığı için böyle bişiler yapıyo ne biliyim. İnan okuldan geldim, yarım saat sonra kalktı. Memeye bir yapıştı; 40dakika uyuklayarak emdi. Ben de öööyle oturdum napıyım...?
Çok ümit bağlayarak milupanın gece çayını almıştım. Ama oğlum resmen tiksindi ve içmedi. Ben içtim belki sütten geçer diye. Çok değişik bi damak tadı var. Avokadoyu yemedi. Ben de ona peynirli omlet yapıp içine kattım. Okadar iğrenç bişi olduki!! Ama yarısını yedi omletin!! Sanırım biz ayrı dünyaşarın insanıyızbi de muhallebi ve sütlaç yemiyo ya şimdi aklıma geldi yarın akşam ona bi tost veya sandviç bişi yapıyım "yat zıbar" kapsamında :) bakalım nolcak...???
çok alemsin ya, şimdi başka bir adamla başka bir yerde yaşamak ister miydin yani:)Zorundayiz cnm evlenmeden bana bunun asla degismeyecegini soylemisti bnde ondan baska erkek yok gb kabul etmistim bnde inanilmaz sinirleniyorum kendimi yedigimle kaliyorum
günaydınnn hayırlı cumalar
ayyy ayy ayy nfk cım gelmiş hoşgelmiş sefalar getirmiş
valla özlettin kız kendini
tatilinde güzel geçmiş detayları bekliyoruz bir ara bir sürüde işin vardır doğal olarak çok yorma kendini yavaş yavaş yapıverirsin
ayşecikte iyiymiş ohhh değme keyfine
busmai kızzz biz ne kadar kötüyüz deme hemen kötümü düşünüyoruz ne bende bazen öyle düşünüyorum kesin şöyle yapmak istedi diye sonra bir öğreniyorum ki aslında başka bir nedeni varmış sonra dumur oluyorum anaa ben ne kadan kötü bir insanım diyorum
neyseki dediğin gibi iyikide birşey söylememişsin görümcenlere artık eşinin gönlünü almak için neler yapcan bakalım
born kız sizdemi altlı üstlü oturuyorsunuz bilmiyordum ben yada atlamışım ahh o aşk yokmu o aşk
pempiş düzene girdin mi kuzum isimler artık doğru söyleniyormu
efecik gene mızmız yaa diş olabilirmi bizimki diş çıkardı üstten 9. dişte yolda zor geçiyor yaa:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?