Evet canım, 2 ucu .. Değnek işte..
Şu bir gerçek, evlenirken kızlarımızı uyaralım bari:), sadece eşinle değil, ailesi ile de evleniyorsun. İster yakın otur ister uzak, seni muhakkak buluyor.
O haber vermeme işi hepsinde var ya da çoğunda, pembişinkinde yokmuş:) yıkatacaksın banyoyu kendisine bak o zaman nasıl haber veriyor. Benim eşim de çok geç söyler böyle şeyleri bana.. Başta çok kızdım, senin gibi gece vakitleri ev topladım ama şimdi hiç takmıyorum. Ev dağınıksa dağınık kalıyor. Yemek yoksa dışarı çıkılıyor. Ödesin cebinden ne yapayım. Beğenmeyen de gelmesin. Takmıyorum.
Bence gözünü aç ve şimdiden bakıcı araştır. Kv vs ile yürümez o iş.
Hashtag'lere gel:))
Oo pembiş geziyor:)
Anneannelere mi geliyorsun?
Seninki de çok açık uçlu konuşmuş:)
Tabiki ailelerine karşı sorumlulukları var. Eşimin araması sorması beni rahatsız etmez ama ucu bana dokunan kararları tek başına alırsa kızarım. Dengeyi kurma görevi eşlerin.
Annemler taşınacaklardı ya ankaraya; çok şükür taşındılar :) yıllar önce öğrenci evi olarak yaşadığım eve şimdi oğluşla dönüyorum inşallah :)
Doğum günü partinizi basabilir miyizzzzz?? Hahaha
Selam kızlar, dün biraz okudum yazmaya fırsat olmadı, salı günü 15 günlüğüne kuzuluk a gideceğiz ya selime son baharlık birşeyler almam lazımdı evden kaçtım
Mail olayı ile alakalı yorumlarınız fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorumben duygularımı çabuk belli eden bir insan olduğumdan ; eşime bahsettim kızgınlığımdan, nereden buluyor bu yüzü bu kadın dedim direkt maili göstererek, böyle sulu tavırlardan rahatsız olduğumu söyledim, o da birkaç beyin daha bu laubali hanımlardan şikayetçi olduğunu söyledi, haklı olduğumu ; ama onların herkesle böyle yüz göz olduklarını, fakat kibarca uyarılacaklarını söyledi... Ama takipte olacağım tabii ki
Busmai'cim; harika bir menü yapmışsın , eşin de menüyü görünce yumuşar artık
Nfk ; hoşgeldin kolay gelsin çamaşır ütü işlerinde
Neyneyse'cim ; menü netleşti mi ? Sarma ben de pek yapamam burada bir teyze yapıp satıyor çok acil durumlarda ondan alıyorum
Ecrin hoşgeldin
Pembişim, sağolasın cnm
Busmai; İskender de kebap, setbaşında pideli köfte, Tophane'den Bursa'ya bakış, camii ziyaretleri, kozahan'da ipekevi'ni ziyaret , şimdilik aklıma gelenler zaten sen de çoğunu yazmışsın ama olsun
Hayırlı huzurlu günler hepinize....
Selim güzel günlerde giysin cicilerini :)
Kızlar hiç bu kadar uzun süre boşlamamıştım burayı, özledim sizleriî
Nasılsınız bakalım ne var ne yok? Bana bi özet geçin, okuyamıyorum geçmişi:))) kuzularda iyidirler inş.
Başımda öyle dertler varki, geldi mi herşey üstüste geliyor. Aryanın idrar yolları temizlenmedi, kendi dr muz önceki dr un verdiği şurubun koruyucu olduğunu ama temizlemeyeceğini söyledi ki, öyle oldu hakkatten tahlillerde gördük. Yeniden antibiyotiğe başladık, kan şurubuna başladık, birde polovit ile zinko mega diye iki vitamin ve iştah açıcı verdi. Kilo kaybı çok fazla dediüstüne üstlük dün kolunun üstüne düşüp kolunu incitti, çok ağlıyordu, koluna dokundurtmuyor, birşey tutamıyordu allahtan kırık çıkık bişi çıkmadı. Hala zorrrrla bişiler yiyor.
Bunların da üstüne kv gögüs kanseriydi kemoterapi falan görmüştü, ara ara kontrollere gidiyordu ki karaciğerinde bir lezyon saplandı ve onun sonucunu bekliyoruz kaç gündür evde yas havası...
Haftasonu ve kv nin özel durumu sebebiyle yine onlara geldik, pazar günü dönücez inş., ama benim sinirlerim altüst olmuş durumda.
Eşimle bazı sıkıntılarımız var, daha onları oturup konuşacak, çözüm bulacak zamanımız bile olmadı.
Kısaca dibe vurmuş durumdayımmmm!!!!
Ah canım kıyamam sana
Kvnin hastalığının tekrar etmemesini diliyorum :/ çok zor çok....
Bunca şeyin arasında eşinle sorunların kendiliğinden ortadan kalkacak gibi :)