Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

Kızım bak git!! :)

Pembiş highway outlet teyimmm

Aaaa biz anca 11e doğru ordaydık. Görüşebilirdik bak süpriz olarakkkkkk

Sen bi de arabistandaki hallerini görsen. Hiç sevmiyom hiçççç :)

Sağol canımcım. Sen de gez toz ne de olsa adet her ay var

inşallah kaybolmam :))ama okulla beraber bır koşturma başlıyor benım ıcın ancak yetısıyorum her seye

busmai de yolcu,hadi güle güle gidip geliver canım

efeye şarlama babasına şarla
bremen mızıkacılarını da anlattım daha cok bağırdı,çocuk belki ekşın sevıyor,anası gibi cinayet işlerinden hoşlanıyor,müge anlı da başladı bu arada

hayırlı yolculuklar canım

aynen 3 kez uyansa öpüp başıma koycam,en az 7-8 kez uyanıyor.

sana da ıyı hafta sonları canım

Bursadayım Kerem yolda iyiydi otelde odayı elden geçiriyo şu an:)

10.30 da ayrıldık tamamen spontane gelişti ama Keremin gözleri Efeyi aradı:))
Senin Bursa tavsiyen var mı bornum
Gripten sonra geçer korkma cnm
Bence de ya aslında düşününce gerçekten korkunç çocuk hikayeleri var :)
Biz hiltona geldik

Hiçbiriniz uçmayınnn:)

Herkesten farklı olarak ;Aryam daki sorunun yalnız kalamamak olduğunu düşünmüyorum, tatilde de mutsuzdu diye hatırlıyorum

Ah ah; oğlum uyuzluk yapmasa ve 10da orda olabilseydikkkkkk neyse inşallah bi dahakine

Herkesten farklı olarak ;Aryam daki sorunun yalnız kalamamak olduğunu düşünmüyorum, tatilde de mutsuzdu diye hatırlıyorum

Sen hep farklısın zaten busmaîiiiiii

İnsanlar yalnız kalıp gerekirse birbirine dalmalı, eteğindeki taşları dökmeli amaaaaaa işte aryammın dediği gibi; yıl içinde onun annesi, yıl sonunda kv ile olunca buna vakit olmaz ki :/

Günaydın perşembe, cuma annemlerdeydik bebisin mevludunu yaptık. dünde yatılı misafir geldi haftasonu yoğunum bakalım hayırlısıyla atlatiriz inşallah
Mevlüdünüz hayırlı olsun canım.
Sana da yatılı misafir geliyorsa ne deyim? 2 tane küçük bebişin var?! Ya böyle olunca bencil mi olmak daha iyi diyorum..
Bize de yarın eşimin dayısı geliyor. Hastane vs işleri varmış. Peki randevuları ne zaman? Salı günü.. Senin bir programın olur mu kimsenin umrunda değil.

Hımm sen daha yarın yolcusun o zaman. Annenler ne taraftalar?

Pembiş highway outlet teyimmm
:)

Ben adetliyken çok gezemeyenlerdenim. Hele de üşüyorsam..

Bremen mızıkacılarını da mı anlattın:)) direk müge anlıdan vaka anlatsaydın bari:))

Pamuk helvacım cevaplamayı unuttum; perşembe akşamı döneceğiz inşallah :)
Oh oh ana evi candır.

İyi de yarın sizin doğum gününüz varrrr :/ ankarada olunca işte malesef hastane dolayısı ile misafirler oluyo :/

Annemler de bahçelideler canım. Zaten anannemlerden iki dakika uzakta ev :)

Ütülerimi bitirdim ama hiçç valiz hazırlayasım yok

Valla aslında hem haklısın, hem değilsin:)) tatilde buradaki birikmişliklerimle gitmiştim birde kocamın halaa aryaya bakma gb bir niyeti olamadı malesef tatilde, o yüzden de sinirlendim. Malesef kocacım topu öyle bir bana attı kiii, büyümesini bekliyormuş bakmak için! Nitekim büyüdü, büyüyor onun ruhu bile duymadan, uykusuz bir gecesi bile olmadan:) seneye zaten şöyle bir çözüm düşünüyoruz; çalıştığımız yer kayseriye 1 saat mesafede. Kayseride evimiz de var. Oraya taşınıp gidiş geliş yapacağız ve düzenimizi kuracağız inşallah. Bizde yıllar yıllaaaarr sonra evli insanlar gb yaşayabileceğiz diye ümit ediyorum. Yoksa böyle haftasonları kv, yaz tatilleri kv ile olacak gb değil. Kv sinden ziyade düzenimiz olmuyor. Ne kendi evimi benimsiyorum ne kv evini. Birde herkesin düzeni farklı oluyor haliyle. Yalnız bir sorum olacak seneye bizim çocuklar kreşe gitse sıkıntı olur mu acaba? Kreş düşünen var mı aranızda??

Zaten oradaki hallerini hiç düşünemiyorum , o mübarek yerlerin aslını bozarak yaptıkları 7 yıldızlı otellerini, gökdelenlerini görmek yetiyor nasıl bir debdebe ve israf içinde yaşadıklarını anlamaya canım toprakları ne hallere soktular ....

hepinizi tebrik ederim arkadalar....
Sağlıkla kucağına al kuzucuğunu inşaallah hazanmevsim..
Ne güzel hasret giderirsiniz
Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum size cnm bizleri Habersiz bırakma ...
Haber demişken; nfk dün de bugün de uğramadı , iyilerdir inşaallah ...
uludağa çıkıp sucuk ekmek yemeyi de unutmayın cnm, yanınıza da hırka ceket vs almayı da tabii..
Bir de ilginizi çeker mi bilmiyorum da ; hacıvat&karagöz müzesi güzel.. Yeşil camii yi de görün muhakkak ..
Yatılı misafirin varmış cnm kolaylıklar

Aynı durumdayım ya hu ne koysam , kaçar tane koysam, üşürler mi vs vs diye düşünmek en zoru..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah

Herkese hayırlı huzurlu geceler
Allah rahatlık versin

Son düzenleme:
ohh ne güzel neneye mı gittiniz:)
ben de yarın neneye gıdecem topiki kıskandım :)

:)) evet her yolu denedim,bremen mızıkacılarından müge anlıya nasıl gelmişim ben ya:))

arya boşa gitsin kız kocayı,ne çekecen böyle
hem çalış hem çocuk doğur hem çocuğa bak hem beğenilmesin hem bi düzenın olmasın hem çocuk babasız buyumesın dıye sıneye sar hepsını adam da bekar gibi keyfını sursun oh valla.bu erkekler ne işe yarar ki çocuk yapmaktan başka,onu da tek başlarına yapamazlar zaten
aynı modelden bı tane de bende var da canım ondan hıddetlendım dertlerim depreşti.
ben de 2 yasından sonra kreşe vermeyi düşünüyorum.net değilim ama düşünüyorum,kafama takılan şey sabah erken kalkma gıbı bır sorunu olur mu ceylının zorlanır mı bu konuda,o zaman okuldan falan soğuyabılır,o kısmı düşünüyorum.

Canımcım ben 4 yaşında falan göndermeyi düşünüyorum. Tabi belli olmaz ama çok küçücükken yatma saati, yemek saati gibi şeylere uyamaz gibi geliyor.

Canım sana da iyi yolculuklar şimdiden. İnternet bağlattılar mı bilmiyorum ama girmeye çalışıcam inşallah fırsat bulursam
Nfkcım dün işe güce daldı heralde. Haftasonları da pek girmiyo zaten. Artık pzt tatil maceralarını öğreniriz :))

Hayır canımcım; yarın gidicez inşallah. Kızımmmm benim anam burda olaydı hergün giderdim valla

Dur yahu; hemen boşatıcan hatunu :) çıkmadık candan ümit kesilmez

slm canlar

bugün üniversiteden bi arkadaşın bebeğini görmeye gittik. eşim dün neneye bıraktı bizi.
ordan gidip geldim. ayşecik var, yol uzun diye görmeye gittiğim arkadaşın eski patronu da
bu yakadan gidiyormuş arabasıyla onunla gittim döndüm, ama cin küfür oldum anlatamam yani..:95:

bu pc ye de bi haller olmuş, virüs beynini kemirmek üzere belli. en kısa sürede bilgisayardaki ayşeciğe ait
video ve resimleri başka belleklere aktarmam lazım bi zeval olmadan kurtarmalıııı:18:

siz de iyisinizdir inş, geçmişi doğru düzgün okuyamadım. ancak pazartesi detaylı bakarım..
yarın eşim evde.

hıı yarınn,ıyı yolculuklar o zaman canım

anam burda da her gun de olmuyor be,ınsan kendı evını duzenını özlüyor

ayy varya çocuğu yaptıktan sonra boşıcan aslında,fazla durmaya gerek yok:)

sitenın onunde kına var bu gece :)) dilarayı calıyolar suan anam çıkıp balkona oynayasım geldı:))

eneeeee
nfk döndün mü tatilden,hadı hoş geldin yuvaya

Beni bi sen bi de born cok iyi anlar o zaman:)) zor yaa, herşeye yetişmek için kendimizi paralıyoruz, yinede memnuniyetsizler. Bak yine dellendim, boşayalım kız
Yani bilmiyorum 2 buçuk yaşında bi tanıdığın çocuğu gidiyor, o çok memnun. Hatta iyiki göndermişim diyor. Ben gönderir miyim bilmiyorum ama sizlere bi sorayım dedimm:)

senı anlamak mı canım,ayıp edıyorsun,öyle dellendım kı,kocam gelsın kavga etcem:)sinirlendim:))
nöbetçi mahkeme varsa hemen gıdıp boşayalım:)çifte nikah oluyo da nıye çifte boşama olmasın:)

benım de bı arkadaşım vermıştı 2 buçuk yaşında hala da gıdıyor kreşe,o da cok memnundu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…