merhaba hatunlar telden sadece faceye girebiliyorum .
ecrin nisam canım kızım beni bayağı zorluyor bu ara grip ve gece 3 kez uyanıyor napcam bilmiyoru eskiden hiç kalkmazdı gece kalkıp mama içiyor
ne yapcam bir çözüm önerirmisiniz ???:44::44:
Pembiş highway outlet teyimmm
Hayırlı olsun bebişin de büyüdü maşa'Allahnice aylarını yaşlarını gör inşaallah cnm
Sorma cnm öyle böyle de değil yani, kendimi Arap ülkesinde zannettim o derece çoklardı, bir de kültürleri yaşam şekilleri çok farklı , ve maalesef her yerdeler .. Gözlemlediğim müthiş Yemek israfı yapıyorlar, bu sebeple acayip rahatsız oldum yanımda yöremde olmalarından
O işleri bizim dışımızda yapacak birisi olsa, mesela ütüyü valiz yerleştirmeyisiz kaç gün kalacaksınız anneannede?
Geçmiş olsun cnm iyileşene kadar bir müddet gider öyle , Allah şifalar versin
Havalar azıcık serinledi bizimkiler de sümüklendi hemen :2:
Oo hızlısınız cnm yolunuz açık olsun
Karakiz 3 kez iyiymis bnmki bu ara sayamadm uykusuzluktan ama inan 10u geciyodur inanilmaz uyaniyo sinir oluyorum nedenini bnde cozemedim ama gecici bir surec oldugunu dusunmek istiyorum..
Busmaicim iyi yolculuklar bursayi bnde cok.severim keyfini cikar...
Pembisim sanada simdiden iyi yolculuklar
Adet oldm bnde ve cok.usuyorum bgn hem cok gezesim hem de yatasim var bakalm hangisi daha agir basacak
Herkese iyi haftasonlari..
Evet, kesinlikle yalnız kalamadığınızdan oluyor. Bence buna bir çözüm aramalısınız. Ömrünüzün en güzel zamanları bunlar canım..
Bana uymakla iyi yapmışsın:) en azından bir öğünü kurtardın:)
Yarın da pratik bir şeyler yaparsın, busmai usülü pide mesela? İç hazırla fırına gönder. Yanına salata ve ayran. Çok yorma kendini.
Heyecanı kaybediyoruz. Bir de çantada keklik durumu:)
Âmin canım, teşekkür ederim. Nice yaşlarını beraber görelim inşallah.
Ana evi değil mi ister kombi yak, her şey serbest:)
Sık sık gelirsen efe alışır zaten. Ben sana en optimum hâli söyledim:)
Kayıplardalar:)
Sendeki laflar var ya:))) şahtı şahbaz oldu, okullar açılınca kaybolma bir yere:)
Kırmızı başlıklı kızdan nefret eden Ceylin:)
busmai de yolcu,hadi güle güle gidip geliver canımaçılınnnn ben geldim,daha bavul işlerini bitiremedim
sabah erkenden çıkıyoruz herkes için güzel bir haftasonu olur inşallah..
aryamm sen bütün yaz orda pervane oldun, hala neyden şikayet ediyor enişte bey anlam veremedim!!!!
bence ona dört dörtlük görüneceğim diye kendini paralama; güzelsin beceriklisin ailesine saygılısın meslek sahibisin üstelik tatilde anneliğinle ilgili aldığın iltifatı da unutma!
"ben buyum! beni böyle seviyor musun onu söyle" de
"bana kendimi yetersiz hissettiriyorsun, kendime güvenim kırılıyor, yaşamdan zevk alamıyorum; artık bu eziyeti bana yapma" gibi konuş mesela olayların tahlilini yapabildiğiniz ilk fırsatta.. şiddet sadece fiziksel olmaz
ayy ne güzel anılardan bahsedilmiş ,ikinizde de depreşmiştir duygular:)
eski arkadaşlar iyidir yaa ben çok severim eskilerden konuşmayı.
eşimin arkadaşları bazen eşleriyle şehir dışından gelir süper olur; eşim mecburen onlarla ilgilenmek için işlerini askıya alır ;gezer tozar bol bol güleriz. yemeği biz de dışarda yeriz ,gerisi kolay oluyor.
iyi yaa wi-fi candır:) 4-5 yaşı bekliycez o zaman:) bakalım Kerem yarın nasıl bir performans sergileyecek..
off valiz toplamak gerçekten sıkıcı.hele o kadar kafa patlatıp, sonra unuttuğun birşey çıkınca
neyse ki cadı pembiş de gidiyor haftasonu arkamdan kaynatamaz
busmai usülü pide, busmai usülü börek ;camdan uçacam şimdi kız
ana evinde herşey helal
efeye şarlama babasına şarlaEvet ya; şarlamak candırbi de Efede işe yarasa mikemmel olacak
Haha çılgınsın sen; kendini eğitsin diyo :) kızımmmm masalda sorun var; o onu yiyo, bu bunu vuruyo. Hiç sevmem kırmızı başlıklı kızı :)
Hoş geldin şekerimmmm dicem ama saatler oldu :) kolay gelsin valiz işinde dicem o da geç oldu :) iyi yolculuklarrrrrrrr canım :) ve iyi eğlenceler tabikibu arada iyiki ben de gidiyorum valla yoksa çatlardımmmmmmmmmm
Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)
hayırlı yolculuklar canımBugün yine çok işin var demek ki cnm kolaylıklar
Evet cnm inşaallah salı günü yola çıkıyoruz..
Az kaldı zaten birkaç yıl sonra iyi geceler annecim deyip sırtlarını dönüp uyuyacaklar
O masalı kızıma bir kez okudum ikincisinde anne lütfen onu okuma yüyama giriyo kötü kalpli kurt dedi çok ürkütücü gerçekten
İnşaalalh kerem uslu uslu durur yolunuz uzun, hayırlı yolculuklar cnm...
Biz tiara termal otel de kaldık , Uludağ yolunda altıparmak'ta, birçok termal otel o bölgede.. Güzel temiz bir otelde, yalnız feci Arap turist kaynıyordu onun dışında sevdim ben..
Güle güle gidin gelin, iyi gezmeler cnm...arkadaşına da mutluluklar diliyorum
Herkese günaydın
Mutlu huzurlu günler..
Karakiz 3 kez iyiymis bnmki bu ara sayamadm uykusuzluktan ama inan 10u geciyodur inanilmaz uyaniyo sinir oluyorum nedenini bnde cozemedim ama gecici bir surec oldugunu dusunmek istiyorum..
Adet oldm bnde ve cok.usuyorum bgn hem cok gezesim hem de yatasim var bakalm hangisi daha agir basacak
10.30 da ayrıldık tamamen spontane gelişti ama Keremin gözleri Efeyi aradı:))Kızım bak git!! :)
Aaaa biz anca 11e doğru ordaydık. Görüşebilirdik bak süpriz olarakkkkkk
Sen bi de arabistandaki hallerini görsen. Hiç sevmiyom hiçççç :)
Sağol canımcım. Sen de gez toz ne de olsa adet her ay var
Senin Bursa tavsiyen var mı bornumKarakiz 3 kez iyiymis bnmki bu ara sayamadm uykusuzluktan ama inan 10u geciyodur inanilmaz uyaniyo sinir oluyorum nedenini bnde cozemedim ama gecici bir surec oldugunu dusunmek istiyorum..
Gripten sonra geçer korkma cnmmerhaba hatunlar telden sadece faceye girebiliyorum .
ecrin nisam canım kızım beni bayağı zorluyor bu ara grip ve gece 3 kez uyanıyor napcam bilmiyoru eskiden hiç kalkmazdı gece kalkıp mama içiyor
ne yapcam bir çözüm önerirmisiniz ???:44::44:
Bence de ya aslında düşününce gerçekten korkunç çocuk hikayeleri var :)Bugün yine çok işin var demek ki cnm kolaylıklar
Evet cnm inşaallah salı günü yola çıkıyoruz..
Az kaldı zaten birkaç yıl sonra iyi geceler annecim deyip sırtlarını dönüp uyuyacaklar
O masalı kızıma bir kez okudum ikincisinde anne lütfen onu okuma yüyama giriyo kötü kalpli kurt dedi çok ürkütücü gerçekten
İnşaalalh kerem uslu uslu durur yolunuz uzun, hayırlı yolculuklar cnm...
Biz tiara termal otel de kaldık , Uludağ yolunda altıparmak'ta, birçok termal otel o bölgede.. Güzel temiz bir otelde, yalnız feci Arap turist kaynıyordu onun dışında sevdim ben..
Güle güle gidin gelin, iyi gezmeler cnm...arkadaşına da mutluluklar diliyorum
Herkese günaydın
Mutlu huzurlu günler..
İyi yolculuklar canım. İnşallah kerem süper uslu olur. Yolunuz da açık olsun.
Bavul hazırladığını tahmin etmiştim:) zor iş vesselam. Unutulan muhakkak çıkar da yokluk yerine mi gidiyorsunuz:) gittiğiniz yerden alırsınız. Kimlik vs gibi önemli şeyleri unutmayın yeter.
Eşimin arkadaşlarını ben de severim. Eski hallerini dinlemek eğlenceli oluyor:)
Uçma sen bize lazımsın:)
Bursadayım Kerem yolda iyiydi otelde odayı elden geçiriyo şu an:)
10.30 da ayrıldık tamamen spontane gelişti ama Keremin gözleri Efeyi aradı:))
Senin Bursa tavsiyen var mı bornum
Gripten sonra geçer korkma cnm
Bence de ya aslında düşününce gerçekten korkunç çocuk hikayeleri var :)
Biz hiltona geldik
Hiçbiriniz uçmayınnn:)
Herkesten farklı olarak ;Aryam daki sorunun yalnız kalamamak olduğunu düşünmüyorum, tatilde de mutsuzdu diye hatırlıyorum
Mevlüdünüz hayırlı olsun canım.Günaydın perşembe, cuma annemlerdeydik bebisin mevludunu yaptık. dünde yatılı misafir geldi haftasonu yoğunum bakalım hayırlısıyla atlatiriz inşallah
Hımm sen daha yarın yolcusun o zaman. Annenler ne taraftalar?Bize de nasip olur inşallah düğünlerini yaptığımız günler :)
Yok canımcım biz yarın öğln 11-12 gibi çıkarız inşallah.
Ülkemin her türlü keyfini yabancıla çıkarıyor zaten sinir oluyorum!! Türkiyede yaşayıp deniz veya termal yüzü göremeyen insanlar varken elin arapı, rusu, almanı, ingilizi vs fink fink tatil yapsın!! Sabah sabah asabi gördüm kendimi :)
Yapacak olunca iş çok hakkaten :)
Üç çocuklu kadına yatılı misafir mi???? Bak yine kızıyorum :) Mevlüdünüz hayırlı, dualaınız kabul olsun canım.
:)Pembiş highway outlet teyimmm
Ben adetliyken çok gezemeyenlerdenim. Hele de üşüyorsam..Karakiz 3 kez iyiymis bnmki bu ara sayamadm uykusuzluktan ama inan 10u geciyodur inanilmaz uyaniyo sinir oluyorum nedenini bnde cozemedim ama gecici bir surec oldugunu dusunmek istiyorum..
Bremen mızıkacılarını da mı anlattın:)) direk müge anlıdan vaka anlatsaydın bari:))inşallah kaybolmam :))ama okulla beraber bır koşturma başlıyor benım ıcın ancak yetısıyorum her seye
busmai de yolcu,hadi güle güle gidip geliver canım
efeye şarlama babasına şarla
bremen mızıkacılarını da anlattım daha cok bağırdı,çocuk belki ekşın sevıyor,anası gibi cinayet işlerinden hoşlanıyor,müge anlı da başladı bu arada
hayırlı yolculuklar canım
aynen 3 kez uyansa öpüp başıma koycam,en az 7-8 kez uyanıyor.
sana da ıyı hafta sonları canım
Oh oh ana evi candır.Pamuk helvacım cevaplamayı unuttum; perşembe akşamı döneceğiz inşallah :)
Mevlüdünüz hayırlı olsun canım.
Sana da yatılı misafir geliyorsa ne deyim? 2 tane küçük bebişin var?! Ya böyle olunca bencil mi olmak daha iyi diyorum..
Bize de yarın eşimin dayısı geliyor. Hastane vs işleri varmış. Peki randevuları ne zaman? Salı günü.. Senin bir programın olur mu kimsenin umrunda değil.
Hımm sen daha yarın yolcusun o zaman. Annenler ne taraftalar?
:)
Ben adetliyken çok gezemeyenlerdenim. Hele de üşüyorsam..
Bremen mızıkacılarını da mı anlattın:)) direk müge anlıdan vaka anlatsaydın bari:))
Oh oh ana evi candır.
Herkesten farklı olarak ;Aryam daki sorunun yalnız kalamamak olduğunu düşünmüyorum, tatilde de mutsuzdu diye hatırlıyorum
Zaten oradaki hallerini hiç düşünemiyorum , o mübarek yerlerin aslını bozarak yaptıkları 7 yıldızlı otellerini, gökdelenlerini görmek yetiyor nasıl bir debdebe ve israf içinde yaşadıklarını anlamayaKızım bak git!! :)
Aaaa biz anca 11e doğru ordaydık. Görüşebilirdik bak süpriz olarakkkkkk
Sen bi de arabistandaki hallerini görsen. Hiç sevmiyom hiçççç :)
Sağol canımcım. Sen de gez toz ne de olsa adet her ay var
Sağlıkla kucağına al kuzucuğunu inşaallah hazanmevsim..hepinizi tebrik ederim arkadalar....
Ne güzel hasret giderirsinizPamuk helvacım cevaplamayı unuttum; perşembe akşamı döneceğiz inşallah :)
uludağa çıkıp sucuk ekmek yemeyi de unutmayın cnm, yanınıza da hırka ceket vs almayı da tabii..Bursadayım Kerem yolda iyiydi otelde odayı elden geçiriyo şu an:)
10.30 da ayrıldık tamamen spontane gelişti ama Keremin gözleri Efeyi aradı:))
Senin Bursa tavsiyen var mı bornum
Gripten sonra geçer korkma cnm
Bence de ya aslında düşününce gerçekten korkunç çocuk hikayeleri var :)
Biz hiltona geldik
Hiçbiriniz uçmayınnn:)
Yatılı misafirin varmış cnm kolaylıklarMevlüdünüz hayırlı olsun canım.
Sana da yatılı misafir geliyorsa ne deyim? 2 tane küçük bebişin var?! Ya böyle olunca bencil mi olmak daha iyi diyorum..
Bize de yarın eşimin dayısı geliyor. Hastane vs işleri varmış. Peki randevuları ne zaman? Salı günü.. Senin bir programın olur mu kimsenin umrunda değil.
Bremen mızıkacılarını da mı anlattın:)) direk müge anlıdan vaka anlatsaydın bari:))
Oh oh ana evi candır.
Aynı durumdayım ya hu ne koysam , kaçar tane koysam, üşürler mi vs vs diye düşünmek en zoru..İyi de yarın sizin doğum gününüz varrrr :/ ankarada olunca işte malesef hastane dolayısı ile misafirler oluyo :/
Annemler de bahçelideler canım. Zaten anannemlerden iki dakika uzakta ev :)
Ütülerimi bitirdim ama hiçç valiz hazırlayasım yok
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallahValla aslında hem haklısın, hem değilsin:)) tatilde buradaki birikmişliklerimle gitmiştim birde kocamın halaa aryaya bakma gb bir niyeti olamadı malesef tatilde, o yüzden de sinirlendim. Malesef kocacım topu öyle bir bana attı kiii, büyümesini bekliyormuş bakmak için! Nitekim büyüdü, büyüyor onun ruhu bile duymadan, uykusuz bir gecesi bile olmadan:) seneye zaten şöyle bir çözüm düşünüyoruz; çalıştığımız yer kayseriye 1 saat mesafede. Kayseride evimiz de var. Oraya taşınıp gidiş geliş yapacağız ve düzenimizi kuracağız inşallah. Bizde yıllar yıllaaaarr sonra evli insanlar gb yaşayabileceğiz diye ümit ediyorum. Yoksa böyle haftasonları kv, yaz tatilleri kv ile olacak gb değil. Kv sinden ziyade düzenimiz olmuyor. Ne kendi evimi benimsiyorum ne kv evini. Birde herkesin düzeni farklı oluyor haliyle. Yalnız bir sorum olacak seneye bizim çocuklar kreşe gitse sıkıntı olur mu acaba? Kreş düşünen var mı aranızda??
ohh ne güzel neneye mı gittiniz:)Pamuk helvacım cevaplamayı unuttum; perşembe akşamı döneceğiz inşallah :)
Mevlüdünüz hayırlı olsun canım.
Oh oh ana evi candır.
Valla aslında hem haklısın, hem değilsin:)) tatilde buradaki birikmişliklerimle gitmiştim birde kocamın halaa aryaya bakma gb bir niyeti olamadı malesef tatilde, o yüzden de sinirlendim. Malesef kocacım topu öyle bir bana attı kiii, büyümesini bekliyormuş bakmak için! Nitekim büyüdü, büyüyor onun ruhu bile duymadan, uykusuz bir gecesi bile olmadan:) seneye zaten şöyle bir çözüm düşünüyoruz; çalıştığımız yer kayseriye 1 saat mesafede. Kayseride evimiz de var. Oraya taşınıp gidiş geliş yapacağız ve düzenimizi kuracağız inşallah. Bizde yıllar yıllaaaarr sonra evli insanlar gb yaşayabileceğiz diye ümit ediyorum. Yoksa böyle haftasonları kv, yaz tatilleri kv ile olacak gb değil. Kv sinden ziyade düzenimiz olmuyor. Ne kendi evimi benimsiyorum ne kv evini. Birde herkesin düzeni farklı oluyor haliyle. Yalnız bir sorum olacak seneye bizim çocuklar kreşe gitse sıkıntı olur mu acaba? Kreş düşünen var mı aranızda??
Valla aslında hem haklısın, hem değilsin:)) tatilde buradaki birikmişliklerimle gitmiştim birde kocamın halaa aryaya bakma gb bir niyeti olamadı malesef tatilde, o yüzden de sinirlendim. Malesef kocacım topu öyle bir bana attı kiii, büyümesini bekliyormuş bakmak için! Nitekim büyüdü, büyüyor onun ruhu bile duymadan, uykusuz bir gecesi bile olmadan:) seneye zaten şöyle bir çözüm düşünüyoruz; çalıştığımız yer kayseriye 1 saat mesafede. Kayseride evimiz de var. Oraya taşınıp gidiş geliş yapacağız ve düzenimizi kuracağız inşallah. Bizde yıllar yıllaaaarr sonra evli insanlar gb yaşayabileceğiz diye ümit ediyorum. Yoksa böyle haftasonları kv, yaz tatilleri kv ile olacak gb değil. Kv sinden ziyade düzenimiz olmuyor. Ne kendi evimi benimsiyorum ne kv evini. Birde herkesin düzeni farklı oluyor haliyle. Yalnız bir sorum olacak seneye bizim çocuklar kreşe gitse sıkıntı olur mu acaba? Kreş düşünen var mı aranızda??
Zaten oradaki hallerini hiç düşünemiyorum , o mübarek yerlerin aslını bozarak yaptıkları 7 yıldızlı otellerini, gökdelenlerini görmek yetiyor nasıl bir debdebe ve israf içinde yaşadıklarını anlamayacanım toprakları ne hallere soktular ....
Sağlıkla kucağına al kuzucuğunu inşaallah hazanmevsim..
Ne güzel hasret giderirsiniz
Şimdiden hayırlı yolculuklar diliyorum size cnm bizleri Habersiz bırakma ...
Haber demişken; nfk dün de bugün de uğramadı , iyilerdir inşaallah ...
uludağa çıkıp sucuk ekmek yemeyi de unutmayın cnm, yanınıza da hırka ceket vs almayı da tabii..
Bir de ilginizi çeker mi bilmiyorum da ; hacıvat&karagöz müzesi güzel.. Yeşil camii yi de görün muhakkak ..
Yatılı misafirin varmış cnm kolaylıklar
Aynı durumdayım ya hu ne koysam , kaçar tane koysam, üşürler mi vs vs diye düşünmek en zoru..
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah
Herkese hayırlı huzurlu geceler
Allah rahatlık versin
ohh ne güzel neneye mı gittiniz:)
ben de yarın neneye gıdecem topiki kıskandım :)
:)) evet her yolu denedim,bremen mızıkacılarından müge anlıya nasıl gelmişim ben ya:))
arya boşa gitsin kız kocayı,ne çekecen böyle
hem çalış hem çocuk doğur hem çocuğa bak hem beğenilmesin hem bi düzenın olmasın hem çocuk babasız buyumesın dıye sıneye sar hepsını adam da bekar gibi keyfını sursun oh valla.bu erkekler ne işe yarar ki çocuk yapmaktan başka,onu da tek başlarına yapamazlar zaten
aynı modelden bı tane de bende var da canım ondan hıddetlendım dertlerim depreşti.
ben de 2 yasından sonra kreşe vermeyi düşünüyorum.net değilim ama düşünüyorum,kafama takılan şey sabah erken kalkma gıbı bır sorunu olur mu ceylının zorlanır mı bu konuda,o zaman okuldan falan soğuyabılır,o kısmı düşünüyorum.
Canımcım ben 4 yaşında falan göndermeyi düşünüyorum. Tabi belli olmaz ama çok küçücükken yatma saati, yemek saati gibi şeylere uyamaz gibi geliyor.
Canım sana da iyi yolculuklar şimdiden. İnternet bağlattılar mı bilmiyorum ama girmeye çalışıcam inşallah fırsat bulursam
Nfkcım dün işe güce daldı heralde. Haftasonları da pek girmiyo zaten. Artık pzt tatil maceralarını öğreniriz :))
Hayır canımcım; yarın gidicez inşallah. Kızımmmm benim anam burda olaydı hergün giderdim valla
Dur yahu; hemen boşatıcan hatunu :) çıkmadık candan ümit kesilmez
slm canlar
bugün üniversiteden bi arkadaşın bebeğini görmeye gittik. eşim dün neneye bıraktı bizi.
ordan gidip geldim. ayşecik var, yol uzun diye görmeye gittiğim arkadaşın eski patronu da
bu yakadan gidiyormuş arabasıyla onunla gittim döndüm, ama cin küfür oldum anlatamam yani..:95:
bu pc ye de bi haller olmuş, virüs beynini kemirmek üzere belli. en kısa sürede bilgisayardaki ayşeciğe ait
video ve resimleri başka belleklere aktarmam lazım bi zeval olmadan kurtarmalıııı:18:
siz de iyisinizdir inş, geçmişi doğru düzgün okuyamadım. ancak pazartesi detaylı bakarım..
yarın eşim evde.
Beni bi sen bi de born cok iyi anlar o zaman:)) zor yaa, herşeye yetişmek için kendimizi paralıyoruz, yinede memnuniyetsizler. Bak yine dellendim, boşayalım kızohh ne güzel neneye mı gittiniz:)
ben de yarın neneye gıdecem topiki kıskandım :)
:)) evet her yolu denedim,bremen mızıkacılarından müge anlıya nasıl gelmişim ben ya:))
arya boşa gitsin kız kocayı,ne çekecen böyle
hem çalış hem çocuk doğur hem çocuğa bak hem beğenilmesin hem bi düzenın olmasın hem çocuk babasız buyumesın dıye sıneye sar hepsını adam da bekar gibi keyfını sursun oh valla.bu erkekler ne işe yarar ki çocuk yapmaktan başka,onu da tek başlarına yapamazlar zaten
aynı modelden bı tane de bende var da canım ondan hıddetlendım dertlerim depreşti.
ben de 2 yasından sonra kreşe vermeyi düşünüyorum.net değilim ama düşünüyorum,kafama takılan şey sabah erken kalkma gıbı bır sorunu olur mu ceylının zorlanır mı bu konuda,o zaman okuldan falan soğuyabılır,o kısmı düşünüyorum.
Yani bilmiyorum 2 buçuk yaşında bi tanıdığın çocuğu gidiyor, o çok memnun. Hatta iyiki göndermişim diyor. Ben gönderir miyim bilmiyorum ama sizlere bi sorayım dedimm:)Canımcım ben 4 yaşında falan göndermeyi düşünüyorum. Tabi belli olmaz ama çok küçücükken yatma saati, yemek saati gibi şeylere uyamaz gibi geliyor.
Canım sana da iyi yolculuklar şimdiden. İnternet bağlattılar mı bilmiyorum ama girmeye çalışıcam inşallah fırsat bulursam
Nfkcım dün işe güce daldı heralde. Haftasonları da pek girmiyo zaten. Artık pzt tatil maceralarını öğreniriz :))
Hayır canımcım; yarın gidicez inşallah. Kızımmmm benim anam burda olaydı hergün giderdim valla
Dur yahu; hemen boşatıcan hatunu :) çıkmadık candan ümit kesilmez
Beni bi sen bi de born cok iyi anlar o zaman:)) zor yaa, herşeye yetişmek için kendimizi paralıyoruz, yinede memnuniyetsizler. Bak yine dellendim, boşayalım kız
Yani bilmiyorum 2 buçuk yaşında bi tanıdığın çocuğu gidiyor, o çok memnun. Hatta iyiki göndermişim diyor. Ben gönderir miyim bilmiyorum ama sizlere bi sorayım dedimm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?