Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

hıh şahtı şahbaz oldu,şimdi sallayarak da zor uyutorum anam:)bugün pes etmiş bulunmaktayım uyku eğitiminden,hiç eğitemicem,kendı kendını eğitsin bi zahmet:))

Canım uyku eğitiminde 1 yaş sınırı vardı ben araştırdgıgım dönemlerde 1 yaş sonrası çok zor oluyor yazıyordu olsun denemiş oldun içinde kalmadı :)

Canım uyku eğitiminde 1 yaş sınırı vardı ben araştırdgıgım dönemlerde 1 yaş sonrası çok zor oluyor yazıyordu olsun denemiş oldun içinde kalmadı :)

denemiş oldum evet:)aslında maksımum 20 dakıkada uyuyordu ama ağlaya ağlaya,halbuki ne güzel kırmızı başlıklı kız masalını anltıyordum sanırım o masalı duymak ıstemıyor artık bu gece onu anladım:))ağlamaktan psıkolojisi bozulacak dıye korktum artık bıraktım

20 dk iyi bi süreymiş ilk için biz ilk 45 50 dk sonra yavaş yavaş azaldı şimdi çok kısa sürüyor ama ben baya oldu tabi vereli ağlatmak şu aşamada daha sıkıntılı olabilir haklısın ama ben o zaman artık mahvolmuştum hayatımda uyku eğitimi olmasaydı ne yapardım bilmiyorum onu da burdan öğrenmiştim Allah bin kere razı olsun kim yazmıştıysa..
Ama zaman mekan şartlar çocuk herşey etkili olabiliyor işte boşver denedin gitti..

Kızlar ben eşimin maçı izlemesini bekliyim dedim ama gözlerim kapanıyo maç da bitmek üzere heralde zaten hadi iyi geceler herkeslere Allah rahatlık versin tatlı rüyalar sübhaneke amin

Biz hiç yalnız kalamıyoruz ki canım:)) bizim evde de benim annem var, aryaya o bakıyor. Bu durumların böyle olması da tabi bizi dolduruyor(
Evet, kesinlikle yalnız kalamadığınızdan oluyor. Bence buna bir çözüm aramalısınız. Ömrünüzün en güzel zamanları bunlar canım..
Bana uymakla iyi yapmışsın:) en azından bir öğünü kurtardın:)
Yarın da pratik bir şeyler yaparsın, busmai usülü pide mesela? İç hazırla fırına gönder. Yanına salata ve ayran. Çok yorma kendini.
Heyecanı kaybediyoruz. Bir de çantada keklik durumu:)
Âmin canım, teşekkür ederim. Nice yaşlarını beraber görelim inşallah.

Ana evi değil mi ister kombi yak, her şey serbest:)
Sık sık gelirsen efe alışır zaten. Ben sana en optimum hâli söyledim:)
Özlem ve elifnazı gören var mııııııı???????????
Kayıplardalar:)

hıh şahtı şahbaz oldu,şimdi sallayarak da zor uyutorum anam:)bugün pes etmiş bulunmaktayım uyku eğitiminden,hiç eğitemicem,kendı kendını eğitsin bi zahmet:))
Sendeki laflar var ya:))) şahtı şahbaz oldu, okullar açılınca kaybolma bir yere:)

Kırmızı başlıklı kızdan nefret eden Ceylin:)

açılınnnn ben geldim,daha bavul işlerini bitiremedim
sabah erkenden çıkıyoruz herkes için güzel bir haftasonu olur inşallah..

aryamm sen bütün yaz orda pervane oldun, hala neyden şikayet ediyor enişte bey anlam veremedim!!!!
bence ona dört dörtlük görüneceğim diye kendini paralama; güzelsin beceriklisin ailesine saygılısın meslek sahibisin üstelik tatilde anneliğinle ilgili aldığın iltifatı da unutma!
"ben buyum! beni böyle seviyor musun onu söyle" de
"bana kendimi yetersiz hissettiriyorsun, kendime güvenim kırılıyor, yaşamdan zevk alamıyorum; artık bu eziyeti bana yapma" gibi konuş mesela olayların tahlilini yapabildiğiniz ilk fırsatta.. şiddet sadece fiziksel olmaz

ayy ne güzel anılardan bahsedilmiş ,ikinizde de depreşmiştir duygular:)
eski arkadaşlar iyidir yaa ben çok severim eskilerden konuşmayı.
eşimin arkadaşları bazen eşleriyle şehir dışından gelir süper olur; eşim mecburen onlarla ilgilenmek için işlerini askıya alır ;gezer tozar bol bol güleriz. yemeği biz de dışarda yeriz ,gerisi kolay oluyor.
iyi yaa wi-fi candır:) 4-5 yaşı bekliycez o zaman:) bakalım Kerem yarın nasıl bir performans sergileyecek..
off valiz toplamak gerçekten sıkıcı.hele o kadar kafa patlatıp, sonra unuttuğun birşey çıkınca
neyse ki cadı pembiş de gidiyor haftasonu arkamdan kaynatamaz
busmai usülü pide, busmai usülü börek ;camdan uçacam şimdi kız

ana evinde herşey helal

İyi yolculuklar canım. İnşallah kerem süper uslu olur. Yolunuz da açık olsun.
Bavul hazırladığını tahmin etmiştim:) zor iş vesselam. Unutulan muhakkak çıkar da yokluk yerine mi gidiyorsunuz:) gittiğiniz yerden alırsınız. Kimlik vs gibi önemli şeyleri unutmayın yeter.
Eşimin arkadaşlarını ben de severim. Eski hallerini dinlemek eğlenceli oluyor:)
Uçma sen bize lazımsın:)

Evet ya; şarlamak candır bi de Efede işe yarasa mikemmel olacak

Haha çılgınsın sen; kendini eğitsin diyo :) kızımmmm masalda sorun var; o onu yiyo, bu bunu vuruyo. Hiç sevmem kırmızı başlıklı kızı :)

Hoş geldin şekerimmmm dicem ama saatler oldu :) kolay gelsin valiz işinde dicem o da geç oldu :) iyi yolculuklarrrrrrrr canım :) ve iyi eğlenceler tabiki bu arada iyiki ben de gidiyorum valla yoksa çatlardımmmmmmmmmm

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Evet ya; şarlamak candır bi de Efede işe yarasa mikemmel olacak

Haha çılgınsın sen; kendini eğitsin diyo :) kızımmmm masalda sorun var; o onu yiyo, bu bunu vuruyo. Hiç sevmem kırmızı başlıklı kızı :)

Hoş geldin şekerimmmm dicem ama saatler oldu :) kolay gelsin valiz işinde dicem o da geç oldu :) iyi yolculuklarrrrrrrr canım :) ve iyi eğlenceler tabiki bu arada iyiki ben de gidiyorum valla yoksa çatlardımmmmmmmmmm

Günaydınlar herkeseeeeeeeeee. Güzel bir haftasonu olsun inşallah :)

Canlarr gunaydınnn..pembısn tabırıyle uyuzcuk oglusum 6 da kalktı ..halbukı daha yatalı 4 saat olmustu..neyse bunada sukurr dıyelım..bu hafta sonu herkes bı yerlerde..bızde 10 gıbı bı akraba dugunu ıcın kırklarelı tarafınasunnet dugunune gıdıyoruzz..kı hıc sevmem sunnet dugunlerını..hep derdım kesılıyorsa kesılıyor bıde dugun ne..neyse bızımde basımıza gelecek "nasıp olursa..herkese guzel haftasonlarıı..g

Sen ne zaman çıkıyorsun canım?
Avm'den direk Ankara yoluna mı?

Ya işte eğlence olsun.. Yoksa bana da mantıksız geliyor.
Size. De iyi yolculuklar:)

Bugün yine çok işin var demek ki cnm kolaylıklar

Evet cnm inşaallah salı günü yola çıkıyoruz..

Az kaldı zaten birkaç yıl sonra iyi geceler annecim deyip sırtlarını dönüp uyuyacaklar

O masalı kızıma bir kez okudum ikincisinde anne lütfen onu okuma yüyama giriyo kötü kalpli kurt dedi çok ürkütücü gerçekten
İnşaalalh kerem uslu uslu durur yolunuz uzun, hayırlı yolculuklar cnm...

pamuk helva siz bursa da nerde kalmıştınız
Biz tiara termal otel de kaldık , Uludağ yolunda altıparmak'ta, birçok termal otel o bölgede.. Güzel temiz bir otelde, yalnız feci Arap turist kaynıyordu onun dışında sevdim ben..
Güle güle gidin gelin, iyi gezmeler cnm...arkadaşına da mutluluklar diliyorum

Herkese günaydın
Mutlu huzurlu günler..

Günaydın perşembe, cuma annemlerdeydik bebisin mevludunu yaptık. dünde yatılı misafir geldi haftasonu yoğunum bakalım hayırlısıyla atlatiriz inşallah

Bize de nasip olur inşallah düğünlerini yaptığımız günler :)

Sen ne zaman çıkıyorsun canım?
Avm'den direk Ankara yoluna mı?

Ya işte eğlence olsun.. Yoksa bana da mantıksız geliyor.
Size. De iyi yolculuklar:)

Yok canımcım biz yarın öğln 11-12 gibi çıkarız inşallah.

Ülkemin her türlü keyfini yabancıla çıkarıyor zaten sinir oluyorum!! Türkiyede yaşayıp deniz veya termal yüzü göremeyen insanlar varken elin arapı, rusu, almanı, ingilizi vs fink fink tatil yapsın!! Sabah sabah asabi gördüm kendimi :)

Yapacak olunca iş çok hakkaten :)

Günaydın perşembe, cuma annemlerdeydik bebisin mevludunu yaptık. dünde yatılı misafir geldi haftasonu yoğunum bakalım hayırlısıyla atlatiriz inşallah

Üç çocuklu kadına yatılı misafir mi???? Bak yine kızıyorum :) Mevlüdünüz hayırlı, dualaınız kabul olsun canım.

merhaba hatunlar telden sadece faceye girebiliyorum .

ecrin nisam canım kızım beni bayağı zorluyor bu ara grip ve gece 3 kez uyanıyor napcam bilmiyoru eskiden hiç kalkmazdı gece kalkıp mama içiyor

ne yapcam bir çözüm önerirmisiniz ???:44::44:

Hayırlı olsun bebişin de büyüdü maşa'Allah nice aylarını yaşlarını gör inşaallah cnm
Sorma cnm öyle böyle de değil yani, kendimi Arap ülkesinde zannettim o derece çoklardı, bir de kültürleri yaşam şekilleri çok farklı , ve maalesef her yerdeler .. Gözlemlediğim müthiş Yemek israfı yapıyorlar, bu sebeple acayip rahatsız oldum yanımda yöremde olmalarından
O işleri bizim dışımızda yapacak birisi olsa, mesela ütüyü valiz yerleştirmeyi siz kaç gün kalacaksınız anneannede?

Geçmiş olsun cnm iyileşene kadar bir müddet gider öyle , Allah şifalar versin
Havalar azıcık serinledi bizimkiler de sümüklendi hemen :2:

Pembiş highway outlet teyimmm
Oo hızlısınız cnm yolunuz açık olsun

Karakiz 3 kez iyiymis bnmki bu ara sayamadm uykusuzluktan ama inan 10u geciyodur inanilmaz uyaniyo sinir oluyorum nedenini bnde cozemedim ama gecici bir surec oldugunu dusunmek istiyorum..
Busmaicim iyi yolculuklar bursayi bnde cok.severim keyfini cikar...
Pembisim sanada simdiden iyi yolculuklar
Adet oldm bnde ve cok.usuyorum bgn hem cok gezesim hem de yatasim var bakalm hangisi daha agir basacak
Herkese iyi haftasonlari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…