Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

bunu yapmayacağımızdan emin oldukları için mi bu kadar rahatlar acaba??? Gerçi ben zaman zaman cidden istiyorum, söylüyorum da ona bunu. Blöf olmadığını anlıyor sanıtım ki bir süre dikkat ediyor en azından.

bunu yapmamak ıcın bır nedenımız yok,tek elımızı kolumuzu bağlayan cocugumuz olur.bız de 1 ay önce bayağı bir badire atlattık.anneme gitmiştim artık kafaya koymuştum boşanmayı.sonra eşim söz verdi sıkıntı duyduğum noktalar konusunda.sımdılık devam edıyoruz sorunsuz.hiç blöf yapmıyorum boşanma konusunda.

Ya işte kimin umurunda.. Burda kalacakları bir ev varmışmış.. Eşim bırakmayacaktır onları..
Daha garibini söylüyorum: ben bu dayısı ve yengesi ile tanışmıyorum!?!?!?
Sen 6 yıldır tanımadığın aileye böyle işin düşünce gelince.. Ya canım ben 25 yıldır bu şehirde yaşıyorum. Babamın evine de çok gelen oldu. Yok vize işi olan yok hastane ama annem bir müddet sonra fazla yüz vermedi. Aramıyorsun sormuyorsun, işin düşünce geliyorsun, sonra yine aramıyorsun sormuyorsun. Aman ya canım sıkılıyor düşününce.. Her şey olacağına varır.

Sağolasın canım

Ben niye Çin küfür oldun anlamadım:) o ne demek onu da anlamadım:)))
Detaylı yazamadığın bir ana denk geldi sanırım:))

wayyyyy nedense kimse geçici demiyor bu durumaaaaaaaaaaaa 1,5 2 yaş sendromuna hazırlıkmış

Karagöz müzesinde neler var canım ?
Dün kozahan a iskenderciye ve düğüne gittik..arkadaşımı özlemişim, o da keremi görmüş oldu."senin hiç evlenmeni beklemezken bi de çocuğun oldu "diyor:))) Bugün eski bir osmanlı köyü olan Cumalıkızık a gitmeyi düşünüyoruz tabi bir de yeşil camiye tophaneye falan
Uludağa gitmeyiz zaten teleferikten korkarım bi esprisi yok:)
Herşey güzel çok şükür hava mükemmel hiç nem yok burda deniz uzak diye

Tabii cnm kar kış demeden erkenden yollara dökmek çocukları çok zor, eğer imkan varsa anneanne,babaanne, bakıcı kim olursa ama kendi evinde 4 yaşa kadar bakılmalı kuzucuklar , bir kere herseyden önce tam olarak dertlerini anlatabilmeleri için 2 çok erken... Mecburiyet durumlarında tabii ki iyi bir çözüm ama imkan varsa evde olsun yavrucuklar diyorum ben...
Sağolasın cnm inşaallah fırsat bulursun
Saatlere uymada zorluk konusunda çok haklısın,
Bizim koskoca 4 yaşındaki kuzuyu, öğlen uykusuna yatmıyor diye deneme yaptığımız kreşin birinde kızmışlar ki ; ben en başından belirtmiştim , bu çocuk öğle uykusu uyumuyor diye, ve konuşarak derdini anlatamadığı bir yaşta olsaydı muhtemelen ben anlamayacak ve oraya göndermeye devam edecektim

Hoşgeldin cnm Merakla bekliyoruz tatil anılarını

:)))
şimdi de bu çalıyo kınada

Candan Ercetin Vay Halime - YouTube

işte günün anlam ve öetini belirten şarkı budur:))cicim ayları bitince geldim kendime:))

kop kopp
cicim ayları bitince hepimiz aynı duruma düştük galiba

Alemsin destiny ee kavga etmedin di mi , adamacağız neye uğradığını şaşırır ayol

Bunu herkes bana da diyor, en son evlenmem beklenirken ilk ben çoluk çocuğa karıştım , kısmet
Hacıvat karagöz karikatürleri, gölge oyunu tarihçesi vs var ama ben seviyorum o ortamı maziye gitmek hoşuma gidiyor .. Pazartesi günleri kapalı olduğundan biz bu yıl giremedik içeri ne yazık ki, Sultanahmet'te hacivat& karagöz görüp çok seven kızım çok üzüldü bu duruma tabii..
Cumalıkızık'ı unutmuştum , evet ben de bu sene ilk kez gittim ve o kadar methedildiği gibi birşey yokmuş ya ufacık bir alan
Size iyi gezmeler cnm

Son düzenleme:

İstanbulda bir taraftan diğer tarafa geçmek gerçekten zulüm :/

Valla kurtar video ve fotoları; yazık onca anıya

Valla ben hergün kesin 1-2 saat uğrardım annemlerde burda olsaydı :)

Benim eski kına vs heyecanlarım kalmamış ya çok üzülüyorum şimdi de ankarada salı ginü bi tanıdık nişanı varmış. Efe ile kocasız nasıl olacak orası bakalım :/

Muhakkak herkesin çocuğuna bağlı bu durumlar ama dediğim gibi ben biraz daha beklerim gibi geliyor...

İnsanlar ne kadar yüzsüz malesef....

Ya işte kreşler de hehe diyip kendi bildiklerini yapmaya çalışıyorlar. Senin bu yazdığını okuyunca iyice karar verdim geç göndermeye

Günaydınlar herkeseeeeeeeeeee :)

Sabahtan bolbol koşturunca anca geldim ama bir baktım ki ilk günaydın benim!!!!!!????? :)

2 gibi çıkacağız sanırım. Hala valizler hazır değil desem inanır mısınız???!!! Konulacaklar yatağın üzerinde yerleştirilmeyi bekliyor.

Herkese güzel bir pazar diliyorum :)

Günaydınnnn!!!!
Busmai ve pembiş yine tatil yolundalar anladığım kadarıyla. Gezsinler bari bizim yerimizede...

Ohhh... Yakın da sayılır.... Git git valla, sen bari akıl sağlığını koru hem ne der topiğin atasözü " ananne candır "

Evet umarım öyle olur. Bizim ananne beni daha çok çıldırtabilen cinsten ama dur bakalım valla akıl sağlığımın hepsini geri getiremesem de bi kısmını getirsem iyi olacak koca milleti ayrı uyuz, çocukları da onlardan farklı olmayınca insanın çıldırası geliyo. Yol yakın olsa da söz konusu efe olunca yorum yapmak istemiyorum...

Selamlar canım,
Bizde hummalı hazırlık durumu var. Eşime balon ve foto işini yıktım. Becereceğinden şüpheliyim, dur bakalım.
Misafirlere 3 dedim. Dayısı beyefendiler 4 de gelecekmiş. Yani misafir varken eşim başka misafir almaya gidecek. Çıldırmadan bugünü bitirebilecek miyim?!
Bu arada hayırlı yolculuklar. Sen halledersin valizi malizi:)

Yazıcam yazıcam unutuyorum: neyneyseee kolay gelsin canımcımmmmmm. İnşallah çok eğlenceli bir gün geçirirsiniz :)

Koca olmanın ilk kuralı uyuz olmak
Halleder halleder inşallah. Sen yine de arada hatırlat foto olaylarını

ankara ankara güzel ankara,senı görmek ister her bahtı kara:)))
ettim ettim:) sabah benı uyandırmadan evden gitmiş ceylın de kendı kendıne dolanıyor,ceylının sesıne uyandım tesadüf:))bı davamız vardı sonuçta görulecek:))aryanın olayı da benı dellendırınce kocam gelınce bi posta kavgamı ettım,allahın emrı:)) dır dır etmek kadınlığın şanındandır,dır dır etmek candır
inna ma sabırın:)) allah sabredenlerle beraberdır:))

ya bu erkeklerın bir işe yaramadıkları tezim her seferınde kanıtlanıyor.

misafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda

Yazıcam yazıcam unutuyorum: neyneyseee kolay gelsin canımcımmmmmm. İnşallah çok eğlenceli bir gün geçirirsiniz :)
Sağol canım:)
Fazla foto çekemedim, makinenin pili bitti:/

Koca olmanın ilk kuralı uyuz olmak
Halleder halleder inşallah. Sen yine de arada hatırlat foto olaylarını
Balkonda arkadaşlarıylaydı eşim.. Bir tek mum üfleme anımız var:/

Doğru söze ne denir?
Ama ne onlarsız oluyor ne onlarla.. Yuvarlanıp gitme durumları..

koca işte adı üstünde kocatandan geliyor,iyi bir sey olsaydı adına gonca denirdi:)
İlahi kız:)))

misafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda
Israr etme zaten.. Bir de çocukluymuş.. Ne deyim ya?!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…