Önce Hamileydim Şimdi Anneyim

misafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda

Ay bi de çocuklu misafir mi?!?! Hay maşallah!! İyiki ısrar etmemişsin valla :)

Yaaaaa neyse çektikleriniz kardır diyelim. Kocalar böyleler ya; sen koşturursun onlar takılır

Yolculuğumuz yine oğluşla çoooook eğlenceli(!) geçti. İyice sapıtınca optimuma girdik. Ay ben oraya uğramayalı çok olmuş! Alt katı çok beğendim valla; bolca ev ve mutfak mağzası vardı :) sonra annemlere geldik. Efe bu sefer yabancılamadı onları :) kudurup durdu. En son 11-12:30 arası uyumuştu ki şimdi yeni yatıyor!! Bakalım bu gece nasıl bir performans gösterecek??? Chicconun bi baston pusetini aldık. Turkuaz rengi!! Bayıldım rengine yani :) yarın sabahtan halı bakmaya gideceğiz anneciğimle inşallah. Öğleden sonra da arkadaşıma gideceğim kısmetse. Dükkanı kapatıyım bari herkese iyi gecelerrrrrrrr :)

Canım cumalıkızık ufaktı ama bi evin avlusunda oturup mantı ve gözleme yedik; çay içtik lezzetleri harikaydı.. Çok dinlendirici bi yerdi.
Emirsultan Yeşil türbe ve Osman gazinin mezarı hepsini de hallettik. Tophane manzarasında da kahve içtik. Kerem bol bol geniş alanda koşturdu.. Herşey çok güzeldi ama baya da yorulduk ayaklarımıza kara sular indi :) Böylece Bursayı tamamladık yarın dönüyoruz inşallah.. Özleyeceğim havasını.
Kereme en çok bakan görümceciğime de ipek şal aldım , rüşvet

Günaydınnnn!!!!
Busmai ve pembiş yine tatil yolundalar anladığım kadarıyla. Gezsinler bari bizim yerimizede...
:) seninkinden kısaydı benimki yaa
misafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda
Ayyy :) bi eve 5 çocuk çok fazlaaaa
Turkuazı ben çok severim :)
Dükkanı ben kapatıyorummmm herkese iyi geceler

Ha bi de neyneyse sen misafir üstüne misafir mi ağırladın ,ben mi yanlış anladım???? İlla bi terslik çıkacak yarabbim

Ya eşim ve ben dışında biri çekmeliydi ama kardeşim gelmedi:/ e annem kızla ilgilendi.. Geriye kimse kalmıyor..
Neyse oldu bitti ama oğlun ne pasta yedi ne cupcake.. Hava için şeker hamuru yaptırdık yani.. Keyfi bilir bununla daha uğraşmam:)) doğum günü kutlama fikri abes geliyor zaten.
Optimumun alt katı yenilendi ve bence de çok süper oldu. Sevdiğim bütün mağazalar var nerdeyse..
Baston arabanız hayırlı olsun. Bizim de bir arabamız turkuaz
Yarın bol gezmeli bir gün, kolay gelsin. İyi eğlenceler
Ha bi de neyneyse sen misafir üstüne misafir mi ağırladın ,ben mi yanlış anladım???? İlla bi terslik çıkacak yarabbim
Misafir üstüne misafir geldi ama çok ağırlama durumu olmadı. Doğum günü ikramlarından hazırladım, bir de çay demledim. Sonra eşimin abisi davet etmiş ona gittiler ama bir müddet buralarda olurlar sanırım, hastane işleri malum.

Gunaydin canlsr
Gununuz guzel gecsin...
Misafirlerimi ve kocayi ugurlsdm yorucu ama guzeldi
Bu haftada annemdeyim yeni tasindilar yerlestirme yapicaz yorucu gunler beni bekli

günaydın canlar..

cumadan beri evimdeyim, ama hiç müsait olup yazamadım, kusura bakmayın..
hala da geçmişi okuyabilmiş değilim tam anlamıyla.

döndüğünden beri n'apıyordun derseniz; evi temizledim.
bavulları açtım yerleştirdim, kirliler yıkandı kurudu ama ütüler beni bekliyor..
kurbandan kalan eti gıdım gıdım kullandım, hamdolsun bu kurbana yetişti.
kalan birkaç parça eti de bugün kavurma yapmayı düşünüyorum.
yarın kv evde olur, ben de lcw den alınmış birkaç parça şeyi değiştiricem.
ayşecik için de bi şişme yelek gördüm onu almak istiyorum.
hediye çeklerim var, süresi dolmadan onları değerlendirelim

tatilimiz çok güzel geçti. hamdolsun kazasız belasız, hasta olmadan gidip geldik..
yol kısa sürmedi ayşecik de mızıldadı ama öyle böyle idare ettik.
gökçeada harika bi yer. daha doğrusu benim beklentilerimi tatmin eden bi yer.
gayet sakin. kafa dinlenilecek huzurlu sessiz bi yer.
adada bir iki butik otel dışında otel yok, ama tüm köylerde apartlar var.
biz de tavsiye üzerine kaldığımız köye ve aparta gittik.
adanın en batı noktası. ince burun neredeyse. en sakin ve mutaassıp köyü.
apart da güzeldi. gider gitmez, eşim banyoyu güzelce temizledi.
halıları kaldırdık, yerleri de sildi sağolsun..
o sırada sen napıyordun diye düşüneceksiniz, ayşeciği oyalıyordum tabiiii
her yerde keçiler, koyunlar, tavuklar geziyor..
ayşecik me, üü ve avv avvv demeyi öğrendi bile

1i kadınlar plajı 3 plajı var. ben bir kez kadınlar plajına gittim
haricinde eşimle adayı tavaf ettik, el değmemiş koylar bulduk.. oralarda eğlendik..
eşimle denize girmek benim için harika bi şeyyyy
adanın eksisi, merkezde dahi yemek yiyecek iyi bi restaurantın olmaması..
kaç gün orada kaldık, dışarda yemek yemedik yani..
ama markalaşmış bi kurabiyesi var. yaşlı bi rum hanımın tarifiyle güzel bi pastaneden satılıyor.
efi badem ismi. bademli un kurabiyesi gibi bi şey, ama harika bi lezzeti var..

adada harabe halinde terkedilmiş ve aslına uygun restore edilmiş eski rum köyleri var..
yolları arnavut kaldırımlı taştan. evler köyler çok etkileyici..
çoğu zaten kahvehane cafe gibi ufak işletme halinde çalışıyor.

geceleri serin, gündüzleri sıcak. ama nem yok, bunalmıyorsun.
ve deniz suyu çok sıcak.. ayşecik bile kaç kez denize girdi..
bunları anlatıyorum, eğer alternatif bi tatil mekanı düşünürseniz aklınızda bulunsun diye.
sezonda apartlarda yer bulmak mümkün değilmiş. önceden rezarvasyon gerek.
ama haziran sonu ve eylül başı gibi sakin oluyormuş. biz de iyi bi zamanlama yaptık.
plajlarda bile az insan vardı.. ve pazarlıkla 2/3 fiyatına kaldık.

apart tatil hem güzel hem zor. zira yemek derdi oluyor biraz.
özellikle biz taze anneler. tatilden anladığımız biraz da ''yemek yapmamak'' oluduğu için, tercih edilmeyebilir.
ama zaten aperatif şeylerle gün geçiyor.
bir de burada araba şart. ada çok büyük. ve merkez haricindeki birçok köyde
mesela plajlar yerleşime çok yakın değil. yoksa minibüsler falan var ama yine de kısıtlanır insan.

dönüşte de edirne üzerinden geldik, günübirlik bi şehir turu..
edirneye aşık oldum diyebilirim. harika bi şehir.
tüm tarihi yapılar zaten merkezde. ve şehrin dokusu hiç bozulmamış.
abuk ticari binalar, gökdelenler ve trafik keşmekeşi yok. yollar geniş ve düzenli, insanları sakin..
özellikle meriç nehri ve üzerindeki köprüler çok etkileyici..
inş tekrar fırsat olur da gideriz..

sizler nasılsınız?
busmai, aylardır hayalini kurduğu bursaya varmış anlaşılan
ve pembiiiiş, annen ankaraya mı taşındıııı artık daha desenizeee, inş daha sık gidersiniz..
neyneyse, doğumgünü hazırlıkları epey hummalıydı, sonunu okuyamadım. nasıl geçti?

Son düzenleme:
arkidişler,
bebişlere çorap giydiriyor musunuz?

şimdiye kadar hava çok sıcaktı,
zaten ayşecik de yeni ayaklandığı için düşme tehlikesinden çorap giydirmiyordum.
eylül ortası itibariyle havalar serinlemeye başlar.
kaymaz bebek çoraplarından mı alsam yoksa ince bi ev ayakkabısı mı?
ama sanırım her ikisi de lazım artık

Ben niye Çin küfür oldun anlamadım:) o ne demek onu da anlamadım:)))
Detaylı yazamadığın bir ana denk geldi sanırım:))

çin değil, cin küfür canım..
tabi bu bilinmedik bi deyim, annem kullanır.
bi şeye çok sinirlenince, cinlerim tepeme çıktı der gibi cin küfür oldum der..

mübarek kadın.. anneme yakın oturuyor. karşıya gidicez.
aradım kaçta buluşalım diye. 11.30da üsküdardan x parkından alırım seni dedi.
buluşma saatinden neredeyse 20 dk önce gittim. parkta oturdum biraz.
saat gelince yola çıktım, benzincinin önünde bekle anam bekle..
biliyor bebeğim oluduğu, ana kucağı getireceğimi de söyledim.
yarım saat geçti, 45 dk geçti gelen yok. ben aradım açmadı, sonra kendi aradı.
evden çıkıcam birazdan dedi
ama şu kadar zaman sonra orada olurum falan demek yok.
neyse yine bekle.. neredeyse saat 1di geldiğinde.
ve ne özür ne bi şey. 1,5 saat anakucağı ve bebek sırtımda çanta yol kenarında
benzincinin önünde beklemişim güneşin alnında bana dilinin ucuyla mazeret bile söylemedi.
2,5 yaşındaki kızım biraz hasta gibi dedi, artık nesi varsaaa

yine de keyfimi bozmadım, yol uzun güzel konuştum.
ben ayşeciği sevdikçe onun kızı da bana sırnaştı, onu seveyim diye..
çocuk bana anne demeye başladı. kadın bu sefer dikiz aynasından beri kesiyor.
oysa annesine gıcık oldum diye çocuğunu bile sevemedim, Allah biliyor.

gittiğimiz yerde de her zamanki gibi ayşeciği kucağıma aldım, öptüm oynadım.. onun kızı bana sırnaştı..
kucağıma çıkmaya çalışıyor, bana cilveleniyor, anne diyor.
arkadaşlar da sen çalıştığın için istediği ilgiyi senden göremediğinden nfk ya sırnaşıyor gibi yorumlar yaptılar.
ama kadının ruhunda çocuk sevmek yok zaten. beraber olduğumuz süre boyunca, bir kere bebeğine sarılmadı, öpmedi.
ismini sevecen bi tonla bile söylemedi. ilgilenmiyor kadın

sonra yemekte kendine geldi.. oo şenşakrak, tatilini anlatıyor. nerede yemiş gezmiş, yatla tura gitmiş falan.
yemek bitti, hadi koltuklara geçelim dedim. kadın totoyu koltuğa koymadan, ben gidicem geç kalmayayım dedi.
daha geleli 1 saat olmuş. ben de sizinle gelicem tabi, ayşeciği emzireyim bi şey yemedi, yolda mızıldar dedim
emzirmek için ayşeciği kucağıma aldım kiiii o abuk soruyu yöneltti..'' emzirmen ne kadar sürer?''
3 çocuk annesi kadın, 40 küsür yaşında.. sorduğu soruya bak, bi de bi yere yetişecek olsa gam yemem.
mahsus yapıyor.. 2 dk emzirdim aldım kızı, apar topar çıktık.

2,5 yaşındaki bu bebek de oto koltuğunda sürekli mastürbasyon yapıyor.
annesine ima edeyim diye düşündüm, sonra vazgeçtim.. o da ya anlamıyor ya da anlamamazlığa veriyor
ama ben ne gördüğümü biliyorum, ana okulunda öğretmenlik yaptım, kaç kez karşılaştım böyle şeylerle.
2,5-3-4 yaşlar civarında özellikle kızlarda daha çok oluyor.
bu bebek de bacak arasından geçen kemeri sıkıştırıyor iyice, nefes nefese kalıyor, ıkınıyor, terliyor, gözleri kayıyor resmen..
her seferinde dikkatini dağıtmaya çalıştım. ama beni bile kötü etkiledi o halii

köprü yolunda trafik tıkandı. kadın başladı siyasetten konuşmaya, canımı sıkan bir iki şey söyledi.
ben de bıraktım suya sabuna dokunmayan tavrımı, sizinle aynı düşünmüyorum, şu söyle bu böyle dedim.
kadının daha da zoruna gitti. ayşecik de mızıttı hüngür hüngür ağlıyor, nazar oldu sanıyorum.
giderken beni aldığı noktayı geçti ileri doğru gidiyor. nereye dedim, seni annene yakın bırakayım diye düşündüm dedi.
lüzümu yok ben geldiğim gibi taksiyle dönerim dedim, tak diye durdu.
beni neredeyse çamlıca yakınında kuş uçmaz kervan geçmez bi yerde bıraktı
indim, çocuk ağlıyor, ana kucağı elimde.. 15 dk taksi bekledim yok. otostop çekemeyi düşünüyordum artık.
önünde beklediğim nalbur dükkanından bi adam çıktı, taksi bekliyorsun heralde. çağırayım abla dedi, telefon etti.
bir iki dk sonra taksi geldi, bindim eve gittim. ama hala düşündükçe geriliyorum.:95:

bak ne kadar uzun anlattım, ne kadar sinirlendiğimi anla artık, işte buna cin küfür oldum denir

eve gelince gerginliğim hala devam ediyordu, eşim sordu, ben de anlattım.
o da önce kendine kızdı, neden sizi ben götürmedim diye, sonra da bana.
madem bu kadar gerildin. dönmeseydin onunla arasaydın gelir alırdım seni diye.
hakikaten neden bunu düşünmedim bilmiyorum, basiretim bağlandı heralde

Son düzenleme:
anaaaam!!! benim çene yine düştü.
kimsecik de yok, kendi kendime anlatıp sinir yapıyorum. kalkıp mutfağı toplayayım.
siz de gelince beni dürtün e mi?

herkese günaydınnnnnnnn
hayırlı haftalar olsun inşallah

nfk cım tekrar hoşgeldin canım
bir sürü iş yapmışsın ama hala daha bitmemiş tatilin dönüşü kötü yaa

tatilinizde çok güzel geçmiş sevindim canım beğenmişsiniz gittiğiniz yeri denizinin sıcak olması güzelmiş özellikle artık çocuklu olunca denizi sıcak yerleri tercih etmek lazım
edirneyide beğenmişsin benimde bir oralara gitme planım var hatta eşimin sözü var ama bakalım ne zamana kısmet olur

busmaiohhh bursa turu yapıldı ne güzel gezdiniz valla sanada eşinede iyi gelmiştir
yolculuk sırasında eşin iyikide ablamlar gelmemiş böyle çekirdek aile gitmemiz daha iyi oldu dedi mi?

aryamm
anaaa ne oluyor kız boşuyonuz mu kocaları aman allah onları başımızdan eksik etmesin :26:
böyle şeyler arasıra her kesin evinde mutlaka oluyor inşallah çabuk atlatılır:26:

destiny kızz sende yangına körükle gidiyon gerçi sende bir hamle arıyormuşsun kendine yazık kız kocana :26:
bende kocişimi dün akşam biraz kırdım galiba o yüzden erkeklere kızamıyorum bugün hadi hayırlısı

pempişannene kavuştun ne güzel eee nasıl geçiyor bari efe biraz seni bıraksında oralarda sende rahat bir nefes al canım

neyneysefotoları koyabildin mi canım ?

anammmm bu ne kız ben bile o kadını boğacanım şimdi valla
sen iyi sabır etmişsin bazen birilerine bağlı kalmak bu gibi sinir harbi durumlar yaratabiliyor :26:
eşinin dediği gibi keşke o götürseydi sizi ki o seni mutlaka götürürdü neyse kadına güvendi demekki
aman bir daha karşılaşma lütfen o kadınla ayyy sabah sabah sinir oldum

bu cumartesi işe gitmedim izin aldım

eşimde herhalde bizi biraz ihmal ettiğini anladı dışarı çıktık ben ısrar etmeyip bu konuda ona hak veriyordum insanın eğlenmek istememesi normaldir herhalde bu durumda diye ama sağolsun çıkalım dediğimde hayır demedi sadece nereye gideceğimiz konusunda bir türlü karar veremedik
bir ara vıaland a mı gitsek dedik ama oraya kardeşiminde gelmesi lazımki bir tadı çıksın yoksa bir eşim bir ben ayrı ayrı binmek pek eğlenceli olmayacaktı kardeşimde yalovaya gitmişti o eğlence kaldı
sonra nfk senin önerdiğin otağepedeki güzelcehisar restaurant ı gösterdim gidelim dedi ama trafik felaketti hemen sahil yoluna kaçtık ve ordan bostancı lunaparkında bulduk kendimizi
sözde melisaya göre belki birşeyler bulurum diyordum ama yoktu koca luanaparkda :26:
bizde ne yaptık dönme dolaba bindik ailecek 3 müzün aynı anda binebileceği tek alet olarak eşim 30 küsür yaşımda ilk defa dönem dolaba bindim dedi aaa dedim çok şey kaçırmışsın birde yeni sistemi baya korunaklı yapmışlar bizim zamanımızda elini taksi şöforu gibi dışarı atardık sonra ayağa kalkıp sallayanlar bizim çığlıklarımız elektrik kesilip tepelerde kalmalar çooookk şey kaçırmışsın dedim

sonrasında etli etmek yedik evimize döndük bu bile yetti en azından bir başlangıç yapmış olduk onada iyi geldi inşallah devamı gelir

nfk bu arada arkadaşımın eski patronu diyince ben erkek sandım
diyecektim eşin nasıl izin verdi:44:

ama kadınmış patron kelimesi diyince ilk aklıma erkek geliyor nedense

nfk bu arada arkadaşımın eski patronu diyince ben erkek sandım
diyecektim eşin nasıl izin verdi:44:

ama kadınmış patron kelimesi diyince ilk aklıma erkek geliyor nedense
eşim götürecekti bizi, ben o kadının da geleceğini duyduğumda kendim teklif ettim, beraber gidelim diye.. eşimi de ikna ettim, tanıdık, arabası var falan diye.
nerden bilirim böyle bi şey olacağını.. :100:

benden uzak mutlu olsun çatlak..
kendi bilinmiş bi şirketin baş avukatı. altında da birkaç kişi çalışıyor diye, kendini allame-i cihan sanıyor.
dengesiz, sorunlu biri belli.
başka şartlarda bir araya gelseydik, güzel kalaylardım onu da işteeeee

oooh, sefanız olsun. gayet güzel bi haftasonu anınız olmuş

otağtepe trafiği hep aynı, ama işte haftasonu daha fena oluyor. tek şeritli yol sorunsalı :100:
bebekler için demek sadece avm lerdeki oyuncaklar var.
ben de üniversitede arkadaş hatrına kamikazeye binmiştim..
bu ilk ve son tecrübem oldu, bi daha töbeeeeeeeeee

sağol canım
dediğin gibi 0-3 yaş için maalesef bir oyuncak yoktu sadece avm lerde var carrefour maltepe parkda vardı o da inşaata girince kapandı gerçi açıldı ama yeni yeri nerde bilmiyorum bir dhaa gitmedik gitmek lazım melisanında hoşuna gidiyor böyle şeyler

bu arada bilmiyorum maltepe park avm ye gidiyormusunuz arada yeni oluşumda çocuk mağazası kısmına idil baby zeyland ve pançonun sadece çocuklara özel ayakkabı dükkanı açılmış bende henüz gitmedim ama gidersen eğer aklında bulunsun sizede yakın sayılrı

demek anasına çekmiş melisa

ben 1 ay kadar önce gitmiştim, büyük kısmı şantiye halindeydi..
yarın zaten oraya gitmeyi düşünüyorum, lcw mağazası çok büyük.
söylediğin iyi oldu, ayakkabı da bakıcam ayşeciğe zaten,

iyi o zaman panço ayakkabıyı önce sen ziyaret et bakalım eğer beğenirsen bende kocişi kandırıp uğrattırayım
evet lcw büyük özellikle bu şantiyeden sonra iyice büyüttüler iyi oldu valla insanın herşeyi alası geliyor ama olmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…