misafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda
Sağol canım:)
Fazla foto çekemedim, makinenin pili bitti:/
Balkonda arkadaşlarıylaydı eşim.. Bir tek mum üfleme anımız var:/
Doğru söze ne denir?
Ama ne onlarsız oluyor ne onlarla.. Yuvarlanıp gitme durumları..
İlahi kız:)))
Israr etme zaten.. Bir de çocukluymuş.. Ne deyim ya?!
Canım cumalıkızık ufaktı ama bi evin avlusunda oturup mantı ve gözleme yedik; çay içtik lezzetleri harikaydı.. Çok dinlendirici bi yerdi.Tabii cnm kar kış demeden erkenden yollara dökmek çocukları çok zor, eğer imkan varsa anneanne,babaanne, bakıcı kim olursa ama kendi evinde 4 yaşa kadar bakılmalı kuzucuklar , bir kere herseyden önce tam olarak dertlerini anlatabilmeleri için 2 çok erken... Mecburiyet durumlarında tabii ki iyi bir çözüm ama imkan varsa evde olsun yavrucuklar diyorum ben...
Sağolasın cnm inşaallah fırsat bulursun
Saatlere uymada zorluk konusunda çok haklısın,
Bizim koskoca 4 yaşındaki kuzuyu, öğlen uykusuna yatmıyor diye deneme yaptığımız kreşin birinde kızmışlar ki ; ben en başından belirtmiştim , bu çocuk öğle uykusu uyumuyor diye, ve konuşarak derdini anlatamadığı bir yaşta olsaydı muhtemelen ben anlamayacak ve oraya göndermeye devam edecektim
Hoşgeldin cnm Merakla bekliyoruz tatil anılarını
cicim ayları bitince hepimiz aynı duruma düştük galiba
Alemsin destinyee kavga etmedin di mi , adamacağız neye uğradığını şaşırır ayol
Bunu herkes bana da diyor, en son evlenmem beklenirken ilk ben çoluk çocuğa karıştım , kısmet
Hacıvat karagöz karikatürleri, gölge oyunu tarihçesi vs var ama ben seviyorum o ortamı maziye gitmek hoşuma gidiyor .. Pazartesi günleri kapalı olduğundan biz bu yıl giremedik içeri ne yazık ki, Sultanahmet'te hacivat& karagöz görüp çok seven kızım çok üzüldü bu duruma tabii..
Cumalıkızık'ı unutmuştum , evet ben de bu sene ilk kez gittim ve o kadar methedildiği gibi birşey yokmuş ya ufacık bir alan
Size iyi gezmeler cnm
:) seninkinden kısaydı benimki yaaGünaydınnnn!!!!
Busmai ve pembiş yine tatil yolundalar anladığım kadarıyla. Gezsinler bari bizim yerimizede...
Ayyy :) bi eve 5 çocuk çok fazlaaaamisafirlerim gitti cok şükür. sanırım bugünde kalacaklardı ama Allah var bende çok Israr etmedim. 3 cocuk bende 2 onda
Turkuazı ben çok severim :)Ay bi de çocuklu misafir mi?!?! Hay maşallah!! İyiki ısrar etmemişsin valla :)
Yaaaaaneyse çektikleriniz kardır diyelim. Kocalar böyleler ya; sen koşturursun onlar takılır
Yolculuğumuz yine oğluşla çoooook eğlenceli(!) geçti. İyice sapıtınca optimuma girdik. Ay ben oraya uğramayalı çok olmuş! Alt katı çok beğendim valla; bolca ev ve mutfak mağzası vardı :) sonra annemlere geldik. Efe bu sefer yabancılamadı onları :) kudurup durdu. En son 11-12:30 arası uyumuştu ki şimdi yeni yatıyor!! Bakalım bu gece nasıl bir performans gösterecek??? Chicconun bi baston pusetini aldık. Turkuaz rengi!! Bayıldım rengine yani :) yarın sabahtan halı bakmaya gideceğiz anneciğimle inşallah. Öğleden sonra da arkadaşıma gideceğim kısmetse. Dükkanı kapatıyım bariherkese iyi gecelerrrrrrrr :)
Ya eşim ve ben dışında biri çekmeliydi ama kardeşim gelmedi:/ e annem kızla ilgilendi.. Geriye kimse kalmıyor..Ay bi de çocuklu misafir mi?!?! Hay maşallah!! İyiki ısrar etmemişsin valla :)
Yaaaaaneyse çektikleriniz kardır diyelim. Kocalar böyleler ya; sen koşturursun onlar takılır
Yolculuğumuz yine oğluşla çoooook eğlenceli(!) geçti. İyice sapıtınca optimuma girdik. Ay ben oraya uğramayalı çok olmuş! Alt katı çok beğendim valla; bolca ev ve mutfak mağzası vardı :) sonra annemlere geldik. Efe bu sefer yabancılamadı onları :) kudurup durdu. En son 11-12:30 arası uyumuştu ki şimdi yeni yatıyor!! Bakalım bu gece nasıl bir performans gösterecek??? Chicconun bi baston pusetini aldık. Turkuaz rengi!! Bayıldım rengine yani :) yarın sabahtan halı bakmaya gideceğiz anneciğimle inşallah. Öğleden sonra da arkadaşıma gideceğim kısmetse. Dükkanı kapatıyım bariherkese iyi gecelerrrrrrrr :)
Misafir üstüne misafir geldi ama çok ağırlama durumu olmadı. Doğum günü ikramlarından hazırladım, bir de çay demledim. Sonra eşimin abisi davet etmiş ona gittiler ama bir müddet buralarda olurlar sanırım, hastane işleri malum.Ha bi de neyneyse sen misafir üstüne misafir mi ağırladın ,ben mi yanlış anladım???? İlla bi terslik çıkacak yarabbim
Ben niye Çin küfür oldun anlamadım:) o ne demek onu da anlamadım:)))
Detaylı yazamadığın bir ana denk geldi sanırım:))
çin değil, cin küfür canım..
tabi bu bilinmedik bi deyim, annem kullanır.
bi şeye çok sinirlenince, cinlerim tepeme çıktı der gibi cin küfür oldum der..
mübarek kadın.. anneme yakın oturuyor. karşıya gidicez.
aradım kaçta buluşalım diye. 11.30da üsküdardan x parkından alırım seni dedi.
buluşma saatinden neredeyse 20 dk önce gittim. parkta oturdum biraz.
saat gelince yola çıktım, benzincinin önünde bekle anam bekle..
biliyor bebeğim oluduğu, ana kucağı getireceğimi de söyledim.
yarım saat geçti, 45 dk geçti gelen yok. ben aradım açmadı, sonra kendi aradı.
evden çıkıcam birazdan dedi
ama şu kadar zaman sonra orada olurum falan demek yok.
neyse yine bekle.. neredeyse saat 1di geldiğinde.
ve ne özür ne bi şey. 1,5 saat anakucağı ve bebek sırtımda çanta yol kenarında
benzincinin önünde beklemişim güneşin alnında bana dilinin ucuyla mazeret bile söylemedi.
2,5 yaşındaki kızım biraz hasta gibi dedi, artık nesi varsaaa
yine de keyfimi bozmadım, yol uzun güzel konuştum.
ben ayşeciği sevdikçe onun kızı da bana sırnaştı, onu seveyim diye..
çocuk bana anne demeye başladı. kadın bu sefer dikiz aynasından beri kesiyor.
oysa annesine gıcık oldum diye çocuğunu bile sevemedim, Allah biliyor.
gittiğimiz yerde de her zamanki gibi ayşeciği kucağıma aldım, öptüm oynadım.. onun kızı bana sırnaştı..
kucağıma çıkmaya çalışıyor, bana cilveleniyor, anne diyor.
arkadaşlar da sen çalıştığın için istediği ilgiyi senden göremediğinden nfk ya sırnaşıyor gibi yorumlar yaptılar.
ama kadının ruhunda çocuk sevmek yok zaten. beraber olduğumuz süre boyunca, bir kere bebeğine sarılmadı, öpmedi.
ismini sevecen bi tonla bile söylemedi. ilgilenmiyor kadın
sonra yemekte kendine geldi.. oo şenşakrak, tatilini anlatıyor. nerede yemiş gezmiş, yatla tura gitmiş falan.
yemek bitti, hadi koltuklara geçelim dedim. kadın totoyu koltuğa koymadan, ben gidicem geç kalmayayım dedi.
daha geleli 1 saat olmuş. ben de sizinle gelicem tabi, ayşeciği emzireyim bi şey yemedi, yolda mızıldar dedim
emzirmek için ayşeciği kucağıma aldım kiiii o abuk soruyu yöneltti..'' emzirmen ne kadar sürer?''
3 çocuk annesi kadın, 40 küsür yaşında.. sorduğu soruya bak, bi de bi yere yetişecek olsa gam yemem.
mahsus yapıyor.. 2 dk emzirdim aldım kızı, apar topar çıktık.
2,5 yaşındaki bu bebek de oto koltuğunda sürekli mastürbasyon yapıyor.
annesine ima edeyim diye düşündüm, sonra vazgeçtim.. o da ya anlamıyor ya da anlamamazlığa veriyor
ama ben ne gördüğümü biliyorum, ana okulunda öğretmenlik yaptım, kaç kez karşılaştım böyle şeylerle.
2,5-3-4 yaşlar civarında özellikle kızlarda daha çok oluyor.
bu bebek de bacak arasından geçen kemeri sıkıştırıyor iyice, nefes nefese kalıyor, ıkınıyor, terliyor, gözleri kayıyor resmen..
her seferinde dikkatini dağıtmaya çalıştım. ama beni bile kötü etkiledi o halii
köprü yolunda trafik tıkandı. kadın başladı siyasetten konuşmaya, canımı sıkan bir iki şey söyledi.
ben de bıraktım suya sabuna dokunmayan tavrımı, sizinle aynı düşünmüyorum, şu söyle bu böyle dedim.
kadının daha da zoruna gitti. ayşecik de mızıttı hüngür hüngür ağlıyor, nazar oldu sanıyorum.
giderken beni aldığı noktayı geçti ileri doğru gidiyor. nereye dedim, seni annene yakın bırakayım diye düşündüm dedi.
lüzümu yok ben geldiğim gibi taksiyle dönerim dedim, tak diye durdu.
beni neredeyse çamlıca yakınında kuş uçmaz kervan geçmez bi yerde bıraktı
indim, çocuk ağlıyor, ana kucağı elimde.. 15 dk taksi bekledim yok. otostop çekemeyi düşünüyordum artık.
önünde beklediğim nalbur dükkanından bi adam çıktı, taksi bekliyorsun heralde. çağırayım abla dedi, telefon etti.
bir iki dk sonra taksi geldi, bindim eve gittim. ama hala düşündükçe geriliyorum.:95:
bak ne kadar uzun anlattım, ne kadar sinirlendiğimi anla artık, işte buna cin küfür oldum denir
eve gelince gerginliğim hala devam ediyordu, eşim sordu, ben de anlattım.
o da önce kendine kızdı, neden sizi ben götürmedim diye, sonra da bana.
madem bu kadar gerildin. dönmeseydin onunla arasaydın gelir alırdım seni diye.
hakikaten neden bunu düşünmedim bilmiyorum, basiretim bağlandı heralde
anammmm bu ne kız ben bile o kadını boğacanım şimdi valla
sen iyi sabır etmişsin bazen birilerine bağlı kalmak bu gibi sinir harbi durumlar yaratabiliyor :26:
eşinin dediği gibi keşke o götürseydi sizi ki o seni mutlaka götürürdü neyse kadına güvendi demekki
aman bir daha karşılaşma lütfen o kadınlaayyy sabah sabah sinir oldum
eşim götürecekti bizi, ben o kadının da geleceğini duyduğumda kendim teklif ettim, beraber gidelim diye.. eşimi de ikna ettim, tanıdık, arabası var falan diye.nfk bu arada arkadaşımın eski patronu diyince ben erkek sandım
diyecektim eşin nasıl izin verdi:44:
ama kadınmış patron kelimesi diyince ilk aklıma erkek geliyor nedense
bu cumartesi işe gitmedim izin aldım
eşimde herhalde bizi biraz ihmal ettiğini anladı dışarı çıktık ben ısrar etmeyip bu konuda ona hak veriyordum insanın eğlenmek istememesi normaldir herhalde bu durumda diye ama sağolsun çıkalım dediğimde hayır demedi sadece nereye gideceğimiz konusunda bir türlü karar veremedik
bir ara vıaland a mı gitsek dedik ama oraya kardeşiminde gelmesi lazımki bir tadı çıksın yoksa bir eşim bir ben ayrı ayrı binmek pek eğlenceli olmayacaktı kardeşimde yalovaya gitmişti o eğlence kaldı
sonra nfk senin önerdiğin otağepedeki güzelcehisar restaurant ı gösterdim gidelim dedi ama trafik felaketti hemen sahil yoluna kaçtık ve ordan bostancı lunaparkında bulduk kendimizi
sözde melisaya göre belki birşeyler bulurum diyordum ama yoktu koca luanaparkda :26:
bizde ne yaptık dönme dolaba bindik ailecek 3 müzün aynı anda binebileceği tek alet olarak eşim 30 küsür yaşımda ilk defa dönem dolaba bindim dedi aaa dedim çok şey kaçırmışsın birde yeni sistemi baya korunaklı yapmışlar bizim zamanımızda elini taksi şöforu gibi dışarı atardık sonra ayağa kalkıp sallayanlar bizim çığlıklarımız elektrik kesilip tepelerde kalmalar çooookk şey kaçırmışsın dedim
sonrasında etli etmek yedik evimize döndük bu bile yetti en azından bir başlangıç yapmış olduk onada iyi geldi inşallah devamı gelir
oooh, sefanız olsun. gayet güzel bi haftasonu anınız olmuş
otağtepe trafiği hep aynı, ama işte haftasonu daha fena oluyor. tek şeritli yol sorunsalı :100:
bebekler için demek sadece avm lerdeki oyuncaklar var.
ben de üniversitede arkadaş hatrına kamikazeye binmiştim..
bu ilk ve son tecrübem oldu, bi daha töbeeeeeeeeee
ecrin nisam canım kızım beni bayağı zorluyor bu ara grip ve gece 3 kez uyanıyor
napcam bilmiyoru eskiden hiç kalkmazdı gece kalkıp mama içiyor
ne yapcam bir çözüm önerirmisiniz ???:44::44:
Kızım bak git!! :)
sağol canım
dediğin gibi 0-3 yaş için maalesef bir oyuncak yoktu sadece avm lerde var carrefour maltepe parkda vardı o da inşaata girince kapandı gerçi açıldı ama yeni yeri nerde bilmiyorum bir dhaa gitmedik gitmek lazım melisanında hoşuna gidiyor böyle şeyler
demek anasına çekmiş melisabu arada bilmiyorum maltepe park avm ye gidiyormusunuz arada yeni oluşumda çocuk mağazası kısmına idil baby zeyland ve pançonun sadece çocuklara özel ayakkabı dükkanı açılmış bende henüz gitmedim ama gidersen eğer aklında bulunsun sizede yakın sayılrı
demek anasına çekmiş melisa
ben 1 ay kadar önce gitmiştim, büyük kısmı şantiye halindeydi..
yarın zaten oraya gitmeyi düşünüyorum, lcw mağazası çok büyük.
söylediğin iyi oldu, ayakkabı da bakıcam ayşeciğe zaten,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?