Hadi hadi telefonu kapmışsın:) güle güle kullan canım.bende bu montu ecoşa giydirdim ok tatlı oldu ama altı biraz kabarıkmı durdu desem değişik durdu bende alcam kendime aynı renk aynı model almak istiyorum o yüzden araştırmadayım
kocişim bana hem doğum günü hem evlilik yıl dönümü yeni tel almışşşşşben alışsaydım ona lırmıydım almazdım hediyeden anlamam
hiç ecoşun kıyafeti kalmadı alt dolu ama üst yok hep göbeğine geliyor
Allahım hatuna bak, bir de kızına bak:) analı kızıl yakıyorsunuz maşallah.
Her çocuk ayrı bir dünya.her cocugun kendı kıtabını yazdırdıgı kısmına şiddetle katılıyorum
bir de şunları buldum nfk bi incele istersen bı yararı olur belki
Annelere Tavsiye Kitaplar | Seyyaf & Hümeyra
Anne ve babalara kitap önerileri | Aylin Anne
geçmiş olsun canım inşallah önemlı bir şey değildir,allah acil şifalar versin
ig niye açamıyorum söyleyim, Apple şifremi unuttuğumdan.. App olarak indirmem lazım.. Yoksa şimdiye kadar 10 defa açmış olurdum.İnstagram açmadığın kabahat!! :)
İlkokuldayken kiracıydık. Ama şuanki evimiz zaten 40 yıllık falan. Malum bahçelide genelde evler çoook eski... Okula yeni başlayan veletler falan vardı etrafta. Ay dedim acaba Efecim de okula başlayacak mı?? Hep güzel günlerini görelim inşallah.
Günaydınlar herkeseeeeeeeee. Güzel bir gün olsun inşallahhhh :)
Ha bu arada adet oldum ve artık daha normal(!) hissediyorum
Lütfen kendini fazla hırpalama.. Daha çoook hasta olacaklar. Güzel bir çorba yap. Sıcak sıcak banyo yaptır ve bol bol dinlendir. Öyle öyle güçlenecek, inşallah.gittikçe kötüleşeceğini düşünüyorum açıkçası,sabah ayaktaydı ama şimdi yerlerde yatıyor. keyfi yok nefes alamıyor burnundan ağzı hep açık dolaşıyor balık gibi:) gözlerinin feri gitmiş çocuğumun
evet yaa hasta ettim,bana da herkes öyle söylüyor ne sinir bir cümle di miben de 2.30 a randevu aldım doktora götüreceğim medicold aklımda olsun canım sağol
biz de çoğu zaman pişti oluyoruz oğlumla farkında olmadan.sanırım o gün modum ne renkse kereme onu giydiriyorum ve kendim de o rengi giyiyorum
kocalar en büyük candır falan noluyo kız pek aşık gördüm seniherşey yoluna girmiştir umarım
evet süper oldu canım Kerem hava değişiminden hasta olmuş olabilir hava çok farklıydı biraz rüzgar vardı, ya da gece üstünü açtığı için üşüttü, elleri sürekli sağa sola tuttu belki de mikrop kaptı..hepsi olabilir:) bir de deli danalar gibi heryeri dolaştık hiç durmadık ki:) eşim ben uzun bi süre tatil lafı edemeyeyim diye tuzak kurdu bana herhal
inşallah canım hemen geçmesini umuyorum ben de
onlar hastaysa dünyamız duruyo valla
Dışardaydım.. Yarın da anneannemi doktora götüreceğim, tekrar ve temizlik var ve biz istanbula yola çıkacağız, inşallah.pamukhelva, bugün mü yola çıkacaktı?:44:
neyneyse nerde?
peki pembiş?
ya diğerleriii? huuuu!!!
O eczacıya hiç takılma hatta şöyle bir taş iyi olurdu: neden pediatri okumamış, çok biliyorsa?Kızlarrrrrrrrr girip okuyorum ara ara ve sizi çok özlediğimi farkediyorum!!!
Sabahtan beri saçma sapan bişilerle vakit geçti. Evi süpür sil, ananneme ve dedeme gittik (1 saat zor oturduk oğlum sağolsun), oğluşu uyut, nişana giyilecekleri ütüle, mutfağa güzel kavanoz bak ve bulama!! Saçma diyorum ya :)
Kuaföre gittik oğluş ve annemle. Oğluş coştu tabi bi süre sonra. Neyse şimdi emiyo ve sanırım uyuyacak. O kestirirken ben de makyaj ve hazırlığıma bakarım inşallah.
Yemek olayımız burda acaip sekteye uğradı. Mama sandalyesi çok elzem bişi ya :/. Busmaiciğimin önerdiği kumaş sandalyede zor zaptediyoruz. O da olmasa uçacak valla. Bugğn yedirirken ben çıldırdım. Annem dediki ver ben yediriyim; severim çocuklara yedirmeyi. Derken oğlum bikaç kaşık yemeyince "bu çocuk tok boşver" diyerekten iade aldım :) e dedim bu çocuk hep böyle oyunla vs yiyo.
Kimse beni anlamıyo. Buraya güya dinlenmeye ve kafa dağıtmaya geldim. Ama en rahatı insanın kendi evi valla. Oğluşu dizginlemek mümkün değil!! Bi de şu kafa vurma olayı sinir ediyo. Bi ara yapmıyodu. Şimdi burda yine yapmaya başladı. Yanlışlıkla bi yere çarpıyo mesela, kızıyo ve oraya kafasını vurmaya başlıyo. Yada oyuncağına sinirleniyo etrafta kafa atacak yer arıyo!! Çok fena yaaaaaa. Gören de inanmaz valla.
Bi de dün parkta bi kadın çocuğunu sallıyodu. Eczacıymış sanırım. Yürümediğini duyunca oğlumun. Kenik bîlmem nesine baktırdınız mı?? Kan bilmem neleri normal mi gibi şeyler söyledi. Ben de kandaki herşey normal çok şükür dedim. Ama o kemik şeysini yaptırmadı doktor dedim. Aaaa niyeki vs diyerekten yüreğime korku salıcı bir moda girdi. Eşime hiç bahsetmedim valla o duyda takıntı yapardı. Ama sonuçta herşeyin bi xamanı var. İnsanlar çok tuhaffffffff.
Erkek çocuklara nisbeten geç yürür. İstisnaları olabilir ama geneli öyledir. Oğlumu önüne cep telefonu koyarak emekletiyorduk! Bıraksak totoyu devirip yatacak:)) yürütene kadar da çabaladık bayağı.. Yaşından sonra yürüdü.. Gönlünü bulandırma, inşallah yürür vakti gelince..