kızlar ecrin nisa son 2 3 gündür daha iyi anlamaya kendini ifade etmeye başladı
mesela sabah kalkıyoruz hemen banyoya gidiyor el yüz yıkıyor babasıyla.yemeklerden sonra diş fırçalıyorlar tabi macunsuz. .üstnü değiştireyim diyorum odasına gidiyoruz çekmeceyi açıyor ortalığa atıyor .çatalı gayet iyi davranıyor . 2ye kadar sayıyorburaya kadar güzel herşey
ama anne anne diye ağlıyor ve replay tuşuna basmış gibi anne demesi ve ağlayarak istediğini yaptırması beni çıldırtıyor
ıstırıyor vuruyor. elimden çekip yada bacağımdan itip yaptırmaya çalışıyor herşeyi tabikide ağlıyordışarı çıkarmazsam balkondan herşeyi atıyor yada camdan anlatamm çok kötü durumdayım
Pedagojik formasyon alabiliyormuşuz ama yok kalsın kendime çıkar bulamadım:26:
Canım zaten verme havasında değillerdi. Ben eşime kaş göz yaparak sordurdum. İşim gücüm ve bir düzenim var. Kendi arabası gibi yayıldığına göre 1 hafta 10 gün kalmasını bekliyordu sanırım.
Peditusu Kadir tuğcu önermiyor, ben artık kullanmıyorum. Alerjisi yoksa 1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon suyu ekle ve bu oranda hazırladığın karışımdan ver.
Canım zaten verme havasında değillerdi. Ben eşime kaş göz yaparak sordurdum. İşim gücüm ve bir düzenim var. Kendi arabası gibi yayıldığına göre 1 hafta 10 gün kalmasını bekliyordu sanırım.
Peditusu Kadir tuğcu önermiyor, ben artık kullanmıyorum. Alerjisi yoksa 1 tatlı kaşığı bala 7-8 damla limon suyu ekle ve bu oranda hazırladığın karışımdan ver.
Bugün oğlumu beklerken arabanın içindeki çöpleri temizledim. Büyük bir cips paketi ve dondurma çubuğu buldum. Geçenlerde eşimin abisi almıştı arabayı.. Onların attığı çöpler olduğunu düşünüyorum.. Şimdi geçenlerde buradA araba mevzuları oldu. Yani böyle yapılması hoş mu sizce? Arabayı alırken de gazoz tenekesi ve dondurma kapları bulmuştum. Arabanın içindeki eşyalarıyla çöplerini de yolladım, anlarlar belki diye! Akşam o cins paketini bulunca sinirlerim zıpladı yine! Bu ayıp değil de ne?
buyaka da new balance mağazası var canım
Kızlarrrrrrrrrrrr :) buraya yazıp öyle yatayım dedim. Nişan süperdi. Çok oynayamadım çünkü oğluş kucak modundaydı. Biz de onunla oynadık :) 11e geliyodu eve geldiğimizde ki o artık sapıtmanın sınırlarındaydı :/ ah ah kocam olaydıııııı ona satar eğlenirdim ya neyse :)
Busmaicim demek 18 ay sınır. Du bakalım ne zaman başlıcak oğluş...? Kafa vurma ile ilgili olayı ben de okudum. Ama valla bugün bi kafa attı bana; burnum göçtü :/
Neyneysecim keşke dediğin gibi yapıp laf soksaydım. Ama aklıma gelmedi :) valla çok iyi yapmışsın çöplerini yollamakla. Ben hayatta arabamı öyle insanlara vermem valla. Eşim hele asla!!
Elifnazcım, Efe tutunup kalkıyo çok rahat, tırmanıyo, sıralıyo.ama elinden tutup yürütünce yavaş gitmekten sıkılıyo, keyfine göre 10-50 (saydım:)) adım atıp ayaklarını karnına çekip ağırlığını poposuna veriyo ve kendini yere bıraktırıp son hız emekliyo!! Yani ben tembelliğinden yürümediğine eminim. Adam sonuç odaklı; hedefe ulaşıyosa sorun yok yani :))
Pamuk helva vardınız mı kızzzzz???
İyi geceler herkeseeeeeee :)
Kucuk anne mii)
Annem bana hep boyle seslenir de ondan sasirdim ben bir kucuk anneyimm lalallaaa))
Bak hele cok kizdim simdik ne hosu ya acaip sinir bozucu cok iyi yapmissin !
New balanceden herkes cok memnun yigenimde var 5 yasinda ama bizimkiler icinold bilmiyodum
Tum gun disardaydik cok gec geldik yasirin duzeni baya bozuldu ama akrabalari gormus olduk yarin annemle kapali carsiya gitmek istiyoruz ama yasirle nsl olur bilemefik var mi bebislerle gidip tecrubeli olan ?
Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)
Gece oğluşum iki kez kalktı. Demekki bu kuzuyu bolbol nişana ve düğüne götürmeliyiz ki kafa ambale olsun :)
Öğleden sonra eski bir arkadaşımla buluşucam inşallah. Sabah da belki kızılay yaparız ailecek.
ben de tatilde anladım mama sandalyesinin ne büyük nimet olduğunu..Kızlarrrrrrrrr girip okuyorum ara ara ve sizi çok özlediğimi farkediyorum!!!
Yemek olayımız burda acaip sekteye uğradı. Mama sandalyesi çok elzem bişi ya :/. Busmaiciğimin önerdiği kumaş sandalyede zor zaptediyoruz. O da olmasa uçacak valla. Bugğn yedirirken ben çıldırdım. Annem dediki ver ben yediriyim; severim çocuklara yedirmeyi. Derken oğlum bikaç kaşık yemeyince "bu çocuk tok boşver" diyerekten iade aldım :) e dedim bu çocuk hep böyle oyunla vs yiyo.
Kimse beni anlamıyo. Buraya güya dinlenmeye ve kafa dağıtmaya geldim. Ama en rahatı insanın kendi evi valla. Oğluşu dizginlemek mümkün değil!! Bi de şu kafa vurma olayı sinir ediyo. Bi ara yapmıyodu. Şimdi burda yine yapmaya başladı. Yanlışlıkla bi yere çarpıyo mesela, kızıyo ve oraya kafasını vurmaya başlıyo. Yada oyuncağına sinirleniyo etrafta kafa atacak yer arıyo!! Çok fena yaaaaaa. Gören de inanmaz valla.
Bi de dün parkta bi kadın çocuğunu sallıyodu. Eczacıymış sanırım. Yürümediğini duyunca oğlumun. Kenik bîlmem nesine baktırdınız mı?? Kan bilmem neleri normal mi gibi şeyler söyledi. Ben de kandaki herşey normal çok şükür dedim. Ama o kemik şeysini yaptırmadı doktor dedim. Aaaa niyeki vs diyerekten yüreğime korku salıcı bir moda girdi. Eşime hiç bahsetmedim valla o duyda takıntı yapardı. Ama sonuçta herşeyin bi xamanı var. İnsanlar çok tuhaffffffff.
hayırdır ben kaçırdım, istanbula tatile mi geliyorsunuz bacım?Dışardaydım.. Yarın da anneannemi doktora götüreceğim, tekrar ve temizlik var ve biz istanbula yola çıkacağız, inşallah.
ne diyeyim, ne denir ki?Bugün oğlumu beklerken arabanın içindeki çöpleri temizledim. Büyük bir cips paketi ve dondurma çubuğu buldum. Geçenlerde eşimin abisi almıştı arabayı.. Onların attığı çöpler olduğunu düşünüyorum.. Şimdi geçenlerde buradA araba mevzuları oldu. Yani böyle yapılması hoş mu sizce? Arabayı alırken de gazoz tenekesi ve dondurma kapları bulmuştum. Arabanın içindeki eşyalarıyla çöplerini de yolladım, anlarlar belki diye! Akşam o cins paketini bulunca sinirlerim zıpladı yine! Bu ayıp değil de ne?
aslan yattığı yerden belli olur.gerçekten görgüsüzlük etmişler
ben otelden çıkarken bile odayı topluyorum çöplerimi atıyorum
çöpleri mi yolladın, anamm ne fenasınnn:) iyi bi ders
teamüller ötesi kız, ecoşkızlar ecrin nisa son 2 3 gündür daha iyi anlamaya kendini ifade etmeye başladı
mesela sabah kalkıyoruz hemen banyoya gidiyor el yüz yıkıyor babasıyla.yemeklerden sonra diş fırçalıyorlar tabi macunsuz. .üstnü değiştireyim diyorum odasına gidiyoruz çekmeceyi açıyor ortalığa atıyor .çatalı gayet iyi davranıyor . 2ye kadar sayıyorburaya kadar güzel herşey
ama anne anne diye ağlıyor ve replay tuşuna basmış gibi anne demesi ve ağlayarak istediğini yaptırması beni çıldırtıyor
ıstırıyor vuruyor. elimden çekip yada bacağımdan itip yaptırmaya çalışıyor herşeyi tabikide ağlıyordışarı çıkarmazsam balkondan herşeyi atıyor yada camdan anlatamm çok kötü durumdayım
Pedagojik formasyon alabiliyormuşuz ama yok kalsın kendime çıkar bulamadım:26:
tamam sen küçük annesin bundan böyleKucuk anne mii)
Annem bana hep boyle seslenir de ondan sasirdim ben bir kucuk anneyimm lalallaaa))
Tum gun disardaydik cok gec geldik yasirin duzeni baya bozuldu ama akrabalari gormus olduk yarin annemle kapali carsiya gitmek istiyoruz ama yasirle nsl olur bilemefik var mi bebislerle gidip tecrubeli olan ?
çatalla yiyor mu yanimaşallah
polislerin kızı heralde öyle olcak, yakında coplarsa sizi şaşırmaaa
oooh! kop, kooop kooooop!Günaydınlar herkeseeeeeeeeeeeee :)
Gece oğluşum iki kez kalktı. Demekki bu kuzuyu bolbol nişana ve düğüne götürmeliyiz ki kafa ambale olsun :)
Öğleden sonra eski bir arkadaşımla buluşucam inşallah. Sabah da belki kızılay yaparız ailecek.
küçüğü yoktu, 18-24 ay aldım, birazcık büyük durdu ama çook tatlı oldu ilknur.bende bu montu ecoşa giydirdim ok tatlı oldu ama altı biraz kabarıkmı durdu desem değişik durdu
hiç ecoşun kıyafeti kalmadı alt dolu ama üst yok hep göbeğine geliyor
İyi oldu bunu söylediğin, bende spor ayakkabı bakıyordum bi bakayım canım sağol:))ben kardeş tavsiyesiyle new balance aldım. . çok hafif, ortopedik kesinlikle tavsiye ediyorum
Ben CA. Dan aldım o kaymaz çoraplardan. Altı mes gb kaplı üstü çorap 12 taalee canikom:))altı silikonlu, kaymaz çoraplardan baktım, bulamadım.
evde giymek üzere panduf baktım, mohtercare de buldum ama o da 45 taaaale
salı pazarı yolları göründü bana
Hiç kafana takma böyle dengesizleri canım. Benim çok tanıdığım var 1 buçuk yaşlarında yürüyen.Kızlarrrrrrrrr girip okuyorum ara ara ve sizi çok özlediğimi farkediyorum!!!
Sabahtan beri saçma sapan bişilerle vakit geçti. Evi süpür sil, ananneme ve dedeme gittik (1 saat zor oturduk oğlum sağolsun), oğluşu uyut, nişana giyilecekleri ütüle, mutfağa güzel kavanoz bak ve bulama!! Saçma diyorum ya :)
Kuaföre gittik oğluş ve annemle. Oğluş coştu tabi bi süre sonra. Neyse şimdi emiyo ve sanırım uyuyacak. O kestirirken ben de makyaj ve hazırlığıma bakarım inşallah.
Yemek olayımız burda acaip sekteye uğradı. Mama sandalyesi çok elzem bişi ya :/. Busmaiciğimin önerdiği kumaş sandalyede zor zaptediyoruz. O da olmasa uçacak valla. Bugğn yedirirken ben çıldırdım. Annem dediki ver ben yediriyim; severim çocuklara yedirmeyi. Derken oğlum bikaç kaşık yemeyince "bu çocuk tok boşver" diyerekten iade aldım :) e dedim bu çocuk hep böyle oyunla vs yiyo.
Kimse beni anlamıyo. Buraya güya dinlenmeye ve kafa dağıtmaya geldim. Ama en rahatı insanın kendi evi valla. Oğluşu dizginlemek mümkün değil!! Bi de şu kafa vurma olayı sinir ediyo. Bi ara yapmıyodu. Şimdi burda yine yapmaya başladı. Yanlışlıkla bi yere çarpıyo mesela, kızıyo ve oraya kafasını vurmaya başlıyo. Yada oyuncağına sinirleniyo etrafta kafa atacak yer arıyo!! Çok fena yaaaaaa. Gören de inanmaz valla.
Bi de dün parkta bi kadın çocuğunu sallıyodu. Eczacıymış sanırım. Yürümediğini duyunca oğlumun. Kenik bîlmem nesine baktırdınız mı?? Kan bilmem neleri normal mi gibi şeyler söyledi. Ben de kandaki herşey normal çok şükür dedim. Ama o kemik şeysini yaptırmadı doktor dedim. Aaaa niyeki vs diyerekten yüreğime korku salıcı bir moda girdi. Eşime hiç bahsetmedim valla o duyda takıntı yapardı. Ama sonuçta herşeyin bi xamanı var. İnsanlar çok tuhaffffffff.
Evet çok ayıp olmuş. Hatta büyük terbiyesizlik. Bence bi ara laf sok, arabayı geri vermeden önce bide iç dış yıkatın de!Bugün oğlumu beklerken arabanın içindeki çöpleri temizledim. Büyük bir cips paketi ve dondurma çubuğu buldum. Geçenlerde eşimin abisi almıştı arabayı.. Onların attığı çöpler olduğunu düşünüyorum.. Şimdi geçenlerde buradA araba mevzuları oldu. Yani böyle yapılması hoş mu sizce? Arabayı alırken de gazoz tenekesi ve dondurma kapları bulmuştum. Arabanın içindeki eşyalarıyla çöplerini de yolladım, anlarlar belki diye! Akşam o cins paketini bulunca sinirlerim zıpladı yine! Bu ayıp değil de ne?
Peditus bizde pek işe yaramıyor zaten, medicold ( geçende yazmıştım) daha kesin sonuçlar veriyor. Peditusu vermiştim geçen yıl bi gribinde, lakin ne hastalık süresini kısalttı ne de bi etkisini gördüm. Ama hastalığın başlarında medicold u verince hastalanmadan atlatıyor en azından.Canım zaten verme havasında değillerdi. Ben eşime kaş göz yaparak sordurdum. İşim gücüm ve bir düzenim var. Kendi arabası gibi yayıldığına göre 1 hafta 10 gün kalmasını bekliyordu sanırım.
Allah iyiliğini versinkız nfk dün maltepede bir mağaza vardı melisaya alışveriş için gitiiğim oranın adını bir tülü hatırlayamadım
mağazanın adı "NK giyim" duruyorum duruyorum neydi mağazanın adı nfk giyim diyorum allahım dün deli oldum sonra akşam geldi anca aklıma diyorum ne kadar alışmısız sana
ay nesi var bu kızın yaaaa?!..
sabahtan beri mız mız mız, ağlıyor. ne oyalayabiliyorum, ne oynatabiliyorum.
yemek de yemiyor, emmiyor da, kucakta da durmuyor.
aldım dışarı çıktım. koca koruda gez anam gez, ne kendi duruyor, ne arabasında, ne de kucakta
ağlaya ağlaya getirdim eve, şimdi biraz okudum, iç çeke çeke memede uyuyor.
az sıcak ama öyle ateşi var gibi değil, bi yeri mi ağrıyor acaba?:26:
bana diş gibi geldi arka dişleri çıktımi:44:
ayşeciğin ateşi, koltuk altından 38.3 calpol versem mi?:26:
Aletha Solter'a göre ; ağlayan çocuğumuzu bağrımıza basıp," seni anlıyorum diyebilmek" ... mesela ; evet biliyorum, sen parka gitmek istediğin için ağlıyorsun, fakat şu an parka gidemeyiz " demek gibi, ama kesinlikle ağlamasını bastırmamak , ağladığında /üzüldüğünde onun duygularını bastırmak yerine o anki duygularına ortak olmak öneriliyor ben bunu kızımda deniyorum ve gercekten çok etkili..Selam kızlar
biz evimize geldik herşey çok güzeldi lakin,malum son; Kerem hasta oldu burnu çeşme gibi akıyor
dönüşte yolu çok uzattık, Osman Gazi nin hocası şeyh Edebalinin Bilecikteki türbesine uğradık
Eskişehirdeki büyük Sazova parkına uğradık,hiçbir sorun yoktu. Eskişehirden ayrılırken burnu akmaya ağlamaya başladı ateşi de var gibiydi,çok moralim bozuldu daha önümüzde 6 saatlik yol var bi yerde gece kalıp sabah mı yola çıksak dedim. eşim ne gerek var ben iyiyim gideriz dedi. eczaneden calpol alıp verdik öyle biraz uyudu. sonra kucağımda oyaladım falan. neyse ki gece 10 da evimizdeydik
çocuğa acıdım annesine kızmaktan çok
hayır tabi ki öyle der mi canım:)
tatilin iyi geldiğini çok memnun kaldığını söyledi ama
oh süper olmuş,devamı gelecek canım bizim kuzucuklar bi konuşmaya başlasın
bilirim o duyguyu:)
aşık olduğunu biliyoruz süpürgesiz cadı :)Allah ayrmasın
ağlayıınca ne yapacağız peki
benim anneannem şöyle dua eder:
Allah hastanelere düşürmesin, onlarsız da bırakmasın
babalar candır:)
evet canım
:)
Bizimkiler de hiç üstlerini örttürmüyoryaaa bizimkide hiç üstünü örttürmüyor yaa üstünü örtüyorum hemen uyanıyor üstünde atana kadar örtüyü mızırdanıyor uyku tulumu şart olacak bize sanırım :44:
ayy kız sorma annemler bize yakın sayılır ama bazen çok ısrar ediyorlar yada eşimin işi oluyor falan onlarda kalıyorum ama hemen mesajlaşma yapıyoruz sabah günaydın mesajı falan güzel oluyor yaaa uzaklık bazen iyi geliyor gerçektende
anaaa ne kadar sosyal siniz pempiş hanım valla ınstagram falan
Maşa'Allah Yasir'e... benim kızım da bu aylarda anneanne anne hepimizi ayırt eder söylerdi ama tembel oğluş söylemiyor birşey ..Bugun hava baya kapali ama gune anne ve babamla uyandim daha ne isteerim ki...
Ogleden sonra gezmelere gidicez.ins...
Bu arada yasir artik.herkesi taniyo.kapidan girdikleri gibi dedeee neneee diye boyunlarina atladi
Busmaicim gecmis olsn bu arada nsl kerem su anda daha iyidir ins
İnşaalah bugün daha iyidir Keremcikgittikçe kötüleşeceğini düşünüyorum açıkçası,sabah ayaktaydı ama şimdi yerlerde yatıyor. keyfi yok nefes alamıyor burnundan ağzı hep açık dolaşıyor balık gibi:) gözlerinin feri gitmiş çocuğumun
evet yaa hasta ettim,bana da herkes öyle söylüyor ne sinir bir cümle di miben de 2.30 a randevu aldım doktora götüreceğim medicold aklımda olsun canım sağol
biz de çoğu zaman pişti oluyoruz oğlumla farkında olmadan.sanırım o gün modum ne renkse kereme onu giydiriyorum ve kendim de o rengi giyiyorum
kocalar en büyük candır falan noluyo kız pek aşık gördüm seniherşey yoluna girmiştir umarım
evet süper oldu canım Kerem hava değişiminden hasta olmuş olabilir hava çok farklıydı biraz rüzgar vardı, ya da gece üstünü açtığı için üşüttü, elleri sürekli sağa sola tuttu belki de mikrop kaptı..hepsi olabilir:) bir de deli danalar gibi heryeri dolaştık hiç durmadık ki:) eşim ben uzun bi süre tatil lafı edemeyeyim diye tuzak kurdu bana herhal
inşallah canım hemen geçmesini umuyorum ben de
onlar hastaysa dünyamız duruyo valla
Oyy maşa'Allah ya dede torun aşkı, çok güzelgider gider anneannesine de gider minik melisa
bizimki de dedesine biraz daha mı yatkın ne?..
babam, 'dedeye gel' diye çağırınca tıpış tıpış gidiyor, annem çağırınca duymuyor bile zilli
annem çok seviyor, öpüyor. ama babam, oyun oynuyor onunla sanıyorum o yüzden böyle davranıyor.
babam uyurken mesela, adamın ağzına üzüm sokmaya çalışıyor, güya mama yediriyor dedesine
Cezaya ben de kesinlikle karşıyım , Adem beye göre de ceza çocuk onurunu zedeleyen bir davranış ve batıdan toplumumuza sokulmuş yanlış bir metod... Ceza yerine, bizim usul anne terliği :2: dermişim, sert bir bakış bir çimdikkanzda güzel kışlık ayakkabılar gördüm ben. 65-69 liraya
gerçek deriden mamul, ama biraz ağır geldiler bana.
hani sonuçta kışlık, malzemesi ağır olacak da. bilemedim işte, spor kapalı bi ayakkabı alıcam ben.
bu kışı öyle geçiririz sanıyorum. çok yağmurda karda zaten dışarı çıkarmayız, çıksa da çok durmaz sanıyorum.
benim düşüncem seneye kışlık almak..
hatırlıyorum, yeğenime chicco dan onca para verip böyle sağlam güzel bi kışlık ayakkabı almışlardı.
ama ağır olduğu için o da yeni yürümeye başlamıştı hiç giyemedi. şimdi de küçük geliyor.
ikinci kattaki dükkanlar açılmış, tadilat bitmiş anladığım kadarıyla.
kitap konusuna gelince, ben de katı otoriter bi yapıda değilim ama
ceza mefhumu olmadan çocuk kuralları nasıl benimseyebilir ki, aklım kesmedi doğrusu
selam kızlar
yarin ki toplantı iptal olmuş ben de yarın ceylini annemde bırakır toplantıyı da halleder sonra evımıze dönerız dıye plan yapıyordum bu durumda yarın sabah eve döneriz
bu arada annemdeyim ya kız kardesımın 2,5 yasındakı kızıyla da haşır neşiriz.çocuk ceylının elınde ne görse almaya calısıyor.2 yaş sendromunun canlı şahidiyim:) kardeşim baazen kafayı yıyecek gıbı oluyor,ıstedıgı olmadıgında tutturmalar ağlamalar,hele markete ya da bır yere gıttıgınde markette bır sey ıstemeler agalamalar yolda gıderken annesının elını bırakmalar falan.ben de kardeşime demıstım kı evden cıkamadan beraber gıdecegınız yerde nasıl davranması gerektiği konusunda kısa bır konusma yap demıstım.gecen gun aynen öyle yapmış işe yaradıgını söylemişti,umarım bu teoride verdiğim akıllar benım kızım ıcın de işe yarar zamanı geldiğinde.
işimiz gittikçe zorlaşıyor öyle göruyorum ben,artık kişiliklerinin tohumlarını iyice ekmeye başladıgımız dönemler kapıda.bence bundan sonrası ıcın bırbırımızle yapacagımız fikir alışverişleri çok önemlı,şimdiye kadar ortak derdimiz,emdiydi emmediydi,dişti,pişiğiydi,yürüdü yürümediydi ama çok daha önemli daha komplike bir dönemin arefesindeyiz.allah hepimize sabır versin.umarım çocuklarımızın ruhlarında yaralar açmadan onları buyuturuz.bugun müge anlı yı izliyorum da evden kaçan cocuklar evde huzur bulamayıp arayış ıcıne gıren yanlıs kısılerle hasır nesır olup ölen çocuklar,bunlar hep yuzde seksen evde huzur bulamayan cocuklar.bizlere cok iş düşüyor.allah korusun cocuklarımızı.
ay cok konustum farkındayım ama dilim şişti valla
gunaydın canım.inşallah o gunlerı de goruruz canım hep beraber
trt de süper dadı dıye bı program vardı.1 hafta problemlı cocukların evınde cocuklara egıtım verıyordu kadın.dıkkatımı şu çekmıstı.cocuklar beklenen davranısın tam tersı bır davranıs gösterdıgınde daha dogrusu ıstenmeyen bır davranıs gösterdıgınde onları düşünme sandalyesine oturtup yaşları kadar dakıka tutuarak oturup dusunmelerını sağlıyordu.cocuklar buna da ıtıraz edınce süreleri yeni baştan baslıyordu.mesela 4 yasındaysa cocuk 4 dakıka sandalyede oturacak eger suresı bıtmeden kalkarsa 4 dk lık sure yenıden baslayacak.bence ceza değil belki ama cocugun yaptıgı yanlıs davrınısı ona farkettırmek adına bır uygulama olmalı..
adem güneş nıhayetınde pedagog da olsa bır erkek.cocuk yetıiştirmede teoride olanlar uygulamaya gecınce cok daha farklı bır hale gelır hepimiz bılıyoruz.adem guneşin de haklı oldugu yanlar elbette vardır ama yıne de bayan pedagoglar daha ıyı bılır bence bu işi
Ayy kızlar süper darıya gıcık olurdum ben ve bildiğim kadarıyla yabancı bir yapımın Türk versiyonuna çevrilmiş komik hâli,süper dadıyı ben izliyordum. hakikaten pratik ve çok yararlı taktikleri var..:129:
en deli çocukları bile hizaya getirdi kadın. bizim için de güzel ipuçları..
ben tekrar eski bölümleri izmeyi bile düşünüyorum netten.
şimdi başka bi dadıyla tekrar başlıyormuş reklamını görmüştüm tv de.
New balance duymamıştım hiç bakayım ben de sağol cnmben kardeş tavsiyesiyle new balance aldım. . çok hafif, ortopedik kesinlikle tavsiye ediyorum
Hayırlı olsun yeni gömleğin cnm hırkanı da alırsın inşaallah, evet o tarz hırkalar kurtarıcı oluyor kışınnew balance ayakkabılara baktım şimdi.
güzel modeller var, bi de hafif ortopedik diyorsun. ama fiyatı bana fazla.
indirimli ürünlerin sonu gelmiş artık. her yer yeni sezon.
%70 etiketli kıyafetler var ama sayılı güzel şey var,
olanların da bedeni bulmak zor olabilir.
bu arada coton a uğradım. 19 taaaleya, züpper güzel bi gömlek aldım. acayip bi indirim var.
üçte bir fiyata düşmüş çoğu şey, yeni sezon ürünlerin hepsine bakamadım, ama güzel şeyler var her zamanki gibi
coton un uzun hırkalarını seviyorum. 2 tane var ama bi dene daha alsam fene olmaz yaniii
Allah kolaylık versin tüm gün bile bunca iş için yetmezken, sizlere Allah güç kuvvet sabır kolaylık versin cnmgüle güle giy gömleğini canım
yeni sezon her zamanki gibi güzel her zamanki gibi pahalıdır
ben kaydırmaz çoraplardan almıştım ama o zamanlar melisa yürümüyordu birde sonbaharlık var o çorapları deneyeyim hiç açılmadı duruyorlar öyle rengini beğenmemiştim amannn kullan gitsin
akşama çok işim var çokkkk
eve gidince yemek yapılacak
melisanın tırnakları kesilecek banyo yaptırılacak
bir sepet dolusu ütü yapılacak
offf eee ben ne zaman kendime vakit ayırıp ayaklarımı uzatacağım
Kesinlikle çocuklar düzenleri şaştı mi iyice şaşırıyorlar ve Olan yine biz annelere oluyorKızlarrrrrrrrr girip okuyorum ara ara ve sizi çok özlediğimi farkediyorum!!!
Sabahtan beri saçma sapan bişilerle vakit geçti. Evi süpür sil, ananneme ve dedeme gittik (1 saat zor oturduk oğlum sağolsun), oğluşu uyut, nişana giyilecekleri ütüle, mutfağa güzel kavanoz bak ve bulama!! Saçma diyorum ya :)
Kuaföre gittik oğluş ve annemle. Oğluş coştu tabi bi süre sonra. Neyse şimdi emiyo ve sanırım uyuyacak. O kestirirken ben de makyaj ve hazırlığıma bakarım inşallah.
Oo bunların hepsini yapabiliyorsa eli kulağında yakında tıpış tıpış gezer annesiKızlarrrrrrrrrrrr :) buraya yazıp öyle yatayım dedim. Nişan süperdi. Çok oynayamadım çünkü oğluş kucak modundaydı. Biz de onunla oynadık :) 11e geliyodu eve geldiğimizde ki o artık sapıtmanın sınırlarındaydı :/ ah ah kocam olaydıııııı ona satar eğlenirdim ya neyse :)
Busmaicim demek 18 ay sınır. Du bakalım ne zaman başlıcak oğluş...? Kafa vurma ile ilgili olayı ben de okudum. Ama valla bugün bi kafa attı bana; burnum göçtü :/
Neyneysecim keşke dediğin gibi yapıp laf soksaydım. Ama aklıma gelmedi :) valla çok iyi yapmışsın çöplerini yollamakla. Ben hayatta arabamı öyle insanlara vermem valla. Eşim hele asla!!
Elifnazcım, Efe tutunup kalkıyo çok rahat, tırmanıyo, sıralıyo.ama elinden tutup yürütünce yavaş gitmekten sıkılıyo, keyfine göre 10-50 (saydım:)) adım atıp ayaklarını karnına çekip ağırlığını poposuna veriyo ve kendini yere bıraktırıp son hız emekliyo!! Yani ben tembelliğinden yürümediğine eminim. Adam sonuç odaklı; hedefe ulaşıyosa sorun yok yani :))
Pamuk helva vardınız mı kızzzzz???
İyi geceler herkeseeeeeee :)
ayşeciğin ateşi, koltuk altından 38.3 calpol versem mi?:26:
canım 38 ve üstünü ates sayıyor bızım dr bence ver sen ates dusurucu 40 olmasını bekleme bıde eklemlerıne ıslak bez sür
saolun kızlar. ilaç verdim, bi de ılık duş aldırdım.Aletha Solter'a göre ; ağlayan çocuğumuzu bağrımıza basıp," seni anlıyorum diyebilmek" ... mesela ; evet biliyorum, sen parka gitmek istediğin için ağlıyorsun, fakat şu an parka gidemeyiz " demek gibi, ama kesinlikle ağlamasını bastırmamak , ağladığında /üzüldüğünde onun duygularını bastırmak yerine o anki duygularına ortak olmak öneriliyor ben bunu kızımda deniyorum ve gercekten çok etkili..
Cezaya ben de kesinlikle karşıyım , Adem beye göre de ceza çocuk onurunu zedeleyen bir davranış ve batıdan toplumumuza sokulmuş yanlış bir metod... Ceza yerine, bizim usul anne terliği :2: dermişim, sert bir bakış bir çimdik
adem beyi okuyup radyo yayınlarında dinlediğime göre; esasında çocuk yetiştirmede temel nokta, çocuğun yaradılmış saf temiz fıtratını bozmadan , anneliğin şefkatini, sabrını ve babanın o her zaman yaslandığımız güvendiğimiz dağ olması, ama azıcık da otoriterliğini harmanlayabilmek ve çocuklara anne/baba olarak doğru&güzel örnek olabilmek .. Ceza veya ödül yok, fakat kurallar var,hediyeler var ..
Ayy kızlar süper darıya gıcık olurdum ben ve bildiğim kadarıyla yabancı bir yapımın Türk versiyonuna çevrilmiş komik hâli,
Kadın henüz konuşarak kendini ifade edemeyen bebeye düşünme cezası veriyo henüz bir yaşındaki bebeği memeden kestiriyor ve daha sayamadığım bi ton saçma ve yapmacık davranış sergiliyor, kesinlikle bizim aile yapımıza uymuyor zaten çoğu kurgu
Tabii benim Düşüncem fikrim bunlar , size uyan tarafları varsa da saygım sonsuz ...
Geçmiş Olsun cnm diş ateşi 38üzerine pek çıkmaz demişti bizim Dr ama yine de belli olmaz cnm , bir ölçek ver de rahatlasın kuzucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?